KENTUT....

View previous topic View next topic Go down

KENTUT....

Post by medangtamang on Fri Feb 22, 2008 6:39 am

Hahahaha!!

Sebut pasal ni jerk kan aku selalu nak gelak... since porum ni open... so aku nak gunakan kesempatan ni untok kiter sesama bercerita pasal kentut... hehehe!!

jom citer kan pengalaman ko worang... tentang kentut ko worang... bunyi kentut ko worang... high pitch ker... low pitch ker... off pitch ker... then citer laa pasal bau kentut ko worang sekali... bau sate ker.... busok giler kerr.. busok tahap antu ker... bangkai ker... kehkehkeh!! Semuanya di tangan anda......
Laughing Laughing Laughing


Last edited by medangtamang on Fri Feb 22, 2008 6:47 am; edited 1 time in total

_________________
Be My ValenTine?

medangtamang
Moderator
Moderator

Posts : 188
Join date : 2008-02-11
Location : Ada laaa...

View user profile

Back to top Go down

Pengalaman aku....

Post by medangtamang on Fri Feb 22, 2008 6:47 am

aku pnh skali tu masa kat carrefour... ngan mak aku... lum kawin lg time tu... tgh kapel mapel jerr laa... gi carrefour nk beli mikrofon...

shelf mikrofon tu agak rendah so aku kene bongkok a.k.a tonggeng laa sket.... pastu terjadi laa satu tragedi di mana gas toksik aku tu terkuar... tp takder munyik... rasa panasssss jerk laaaa.... aku pun makin teran lg perut dengan kawalan maksima agar munyik tak kuar... nak bg bebetul release tu angin... hehehe!!

sekali kuar laaaa bau.... PUHHHH!!! powerrr!! aku pun pandang belakang... org yg lalu lalang sumer tutop idong... ada yg nk termuntah pun ada....mak aku mmg dah tau dah pasal dia kenal sgt ngan bau kentut aku ni... then aku pun tutop laa idong sekali smbil marah2... "Sapa laa yg melepas ni... cheh!!" tak ngaku la konon... hehehe!!

_________________
Be My ValenTine?

medangtamang
Moderator
Moderator

Posts : 188
Join date : 2008-02-11
Location : Ada laaa...

View user profile

Back to top Go down

Re: KENTUT....

Post by medangtamang on Fri Feb 22, 2008 6:48 am

skang ni bini aku lak yg harus menghadapi bau kentut2 ku... hahaha!! dia pun dah hafal bau kentut aku.... hehehe!! terrer kan bini aku? kkehkehkehkeh!!

_________________
Be My ValenTine?

medangtamang
Moderator
Moderator

Posts : 188
Join date : 2008-02-11
Location : Ada laaa...

View user profile

Back to top Go down

Re: KENTUT....

Post by meowlin on Fri Feb 22, 2008 8:22 am

weh akakkakakakkaka.. kentut punya pasal haaaahhh.. aku pun selalu gak tekentut di tempat awam.. tapi tak penah bebunyik pun.. macam ko gak le tetiba rasa perut senak pehtu kuor gas paneh aje.. selalu kalu pi shopping ngan asben.. kalu sapa2 yg nak kentut mesti memasing akan kasi taw.. siannya org kat belakang kita kena kentut daa... wakakakkakaka.. tapi ckp pelan2 le takut org dengor..

haa ada gak experience masa aku masuk ward tempohhari ngan selamba aku rasa nak kentut.. aku biorkan ajele coz selama ni aku tekentut tempat awam tak leh pulok bebunyik.. tup2 kali ni ada bunyi daa.. org sebelah dengor aku wat tak taw aje.. leh le kot dimaapkan sebab kita kan tengah sakit..wakakkakaka..

selalunya kentut yg bebunyik ni tak bebaw.. compare ngan kentut senyap.. wehhh tu yg bahaya..

Asben aku pun dah tebiasa ngan baw kentut aku daa.. sian tengah syiok borak2 tup2 ada baw.. sapa lagi punya koje .. aku laa..

pehtu kucing2 aku si cici dan bobo pun suka benor kentut kat muka aku.. terutama time derang nak manja2 tu laa yg derang suka benor kentut.. yg pelikknya camnele kentut derang tu leh baw begitu kuat cam kentut manusia.. cam tak logik aje gas yg derang kuorkan dari perut kecik derang tuh... Razz
adalah 4 5 kali gak kentut derang mengeluorkan bunyik.. bunyik ke tak bunyik mesti ada baw daa...musukk melantonnnnnnnnnnn...

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: KENTUT....

Post by nashra on Fri Feb 29, 2008 10:02 pm

hahahahahahahahahahahahaha...

adeh la korang ni..memang la kelakar sungguh!

kalau nash jumpa korang berdua ni harus asyik la gelak2 aje kejenya..heheheheheheh

actually kan kentut ni best..kalau malu2 nak kentut alamatnya sakit la perut tu tahan angin nak keluar..

nash tak ada pengalaman kat luar tapi kalau kat rumah tu rasanya sesapa pun biasa aje kentut ni kan? as usual, yang jadi mangsa daku ialah husband daku itu lerrr..hehehehehehehe

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: KENTUT....

Post by meowlin on Mon Mar 03, 2008 5:39 pm

Razz Basketball lol!

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: KENTUT....

Post by mee_ maggie on Mon Mar 10, 2008 12:32 pm

kelakar la . Bau kentut tu biasanya berdasarkan pemakannan juga . klo makan durian .. siap Laughing

mee_ maggie

Posts : 18
Join date : 2008-03-10

View user profile

Back to top Go down

Re: KENTUT....

Post by meowlin on Mon Mar 10, 2008 1:10 pm

laaa masuk gak budak mee ni...

kalo makan telur pun.. makan petai kee jering kee eeyuuuuuuuuuu nahassss... Razz

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: KENTUT....

Post by medangtamang on Tue Mar 11, 2008 5:17 pm

Off topic..

hi mee_maggie... bole berkenalan? hehehe!!

_________________
Be My ValenTine?

medangtamang
Moderator
Moderator

Posts : 188
Join date : 2008-02-11
Location : Ada laaa...

View user profile

Back to top Go down

Re: KENTUT....

Post by PeAh on Wed Mar 12, 2008 3:16 pm

gas asli yg tersembunyi.... hanya di keluarkn di saat2 genting sahaja....

peah akan mengeluarkn bom atom di saat celik mata... pagi2 kalau bgn tido jer msti tut dulu... bom atom lak tuh... puas giler.... lol!

PeAh
Moderator
Moderator

Posts : 246
Join date : 2008-02-15

View user profile

Back to top Go down

Re: KENTUT....

Post by firdaruddin on Thu Mar 27, 2008 11:14 am

oo....kiter plak slalunyer pas makan baru kentut..tp xpe pasal jarang makan..sekali hadap, takut org tgk..hehe

firdaruddin
Moderator
Moderator

Posts : 151
Join date : 2008-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: KENTUT....

Post by Sponsored content Today at 5:36 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum