Welcome New Mod Nashra..

View previous topic View next topic Go down

Welcome New Mod Nashra..

Post by meowlin on Thu Feb 21, 2008 9:37 pm

Tahniah juga buat nash kerana menjadi moderator di bod parenting ini.. Cool

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Welcome New Mod Nashra..

Post by kaklala_lost_id on Thu Feb 21, 2008 11:01 pm

Tahniah nashra dah jadi momod

kaklala_lost_id
Moderator
Moderator

Posts : 59
Join date : 2008-02-20
Age : 35
Location : Panji alam Ganu daaa

View user profile http://makeupbylala.fotopages.com

Back to top Go down

Re: Welcome New Mod Nashra..

Post by meowlin on Thu Feb 21, 2008 11:02 pm

mana dak nash ni.. bz memasak le tu.. What a Face

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Welcome New Mod Nashra..

Post by nashra on Fri Feb 22, 2008 8:51 pm

eh!

dah jadi momod ye..

tak perasan la..

thank you meowlin and lala... Laughing

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Welcome New Mod Nashra..

Post by meowlin on Fri Feb 22, 2008 11:37 pm

cama2... selamat menjalankan tugasmu yg baru mod nash.. Wink

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Welcome New Mod Nashra..

Post by nashra on Fri Feb 22, 2008 11:58 pm

terima kasih..

kalau ada salah dan silap harap tegur ye..

eh meow..

kat tepi button banyak2 tu kan ada button tanda ? tu boleh tengok IP address ek?

amboi..advance gak ye forum ni..hehehehe..

harap2 lepas ni lagi banyak la perubahan dan lebih advance lagi..

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Welcome New Mod Nashra..

Post by meowlin on Sat Feb 23, 2008 12:28 am

haaa itulah kelebihan kot jadi momod..kuang2.. boleh trace ip org.. tapi masa ku penah jadi mod kat porum yg penah ku citer dulu tu kan.. bod jagaan aku aje yg aku leh tengok.. yg lenlain tarak boleh daa..

bolehlaa tahan.. abg admin tu pun tengah rajin mencari ruang utk menghebatkan lagi porum kita.. Insyaallah..

nash.. kalu ada member2 yg nash rasa ok dari cari sana.. jom laa ajak derang join.. bior meriah sket.. Very Happy

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Welcome New Mod Nashra..

Post by nashra on Tue Feb 26, 2008 12:16 am

meowlin wrote:haaa itulah kelebihan kot jadi momod..kuang2.. boleh trace ip org.. tapi masa ku penah jadi mod kat porum yg penah ku citer dulu tu kan.. bod jagaan aku aje yg aku leh tengok.. yg lenlain tarak boleh daa..

bolehlaa tahan.. abg admin tu pun tengah rajin mencari ruang utk menghebatkan lagi porum kita.. Insyaallah..

nash.. kalu ada member2 yg nash rasa ok dari cari sana.. jom laa ajak derang join.. bior meriah sket.. Very Happy

Insya-Allah..

boleh aje nanti..

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Welcome New Mod Nashra..

Post by Sponsored content Today at 11:06 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum