JANA PENDAPATAN MEWAH HANYA DENGAN HANDPHONE ANDA!!

View previous topic View next topic Go down

JANA PENDAPATAN MEWAH HANYA DENGAN HANDPHONE ANDA!!

Post by mazwinawyeen on Thu Feb 21, 2008 12:31 pm

Pernahkah anda terfikir bahawa ada bisnes yang paling lumayan dan paling senang?
Pernahkah anda terfikir berniaga tanpa menjaja?
Pernahkah anda terfikir berniaga tanpa modal?
Pernahkah anda terfikir promosi tersedia tanpa perlu dikarang sampai pening kepala.
Pernahkah anda terfikir bisnes itu telah wujud?
Tak pe lah, tak payah fikir lagi. Cuba klik link di bawah:
http://Prepaid4U.Net/?id=sitihaslina

mazwinawyeen

Posts : 16
Join date : 2008-02-21

View user profile

Back to top Go down

Re: JANA PENDAPATAN MEWAH HANYA DENGAN HANDPHONE ANDA!!

Post by mazwinawyeen on Thu Feb 21, 2008 12:33 pm

Mulakan Langkah Pertama Bisnes Prepaid Anda Dengan MYMODE



Kenapa Memilih MYMODE?


Perkembangan industri MOBILE telah membawakan satu teknologi yang sangat berkuasa iaitu Sistem Pesanan Ringkas atau lebih dikenali sebagai SMS (Short Messaging System) .

Statistik hasil kajian Suruhanjaya Komunikasi & Multimedia Malaysia menunjukkan lebih dari 3,406 juta SMS telah dihantar dalam tempoh suku pertama tahun 2005, bukan sahaja untuk urusan pribadi tetapi turut melibatkan transaksi perniagaan. Lanjutan dari ini, Asia Mobile Commerce Privilege (M) Sdn Bhd bertindak melahirkan portal M-Commerce MyMode bagi membantu para pengguna mobile phone seluruh Malaysia menjana keuntungan menerusi telefon bimbit mereka sendiri. Inilah trend perniagaan masakini. Kos yang Rendah, Risiko yang kecil, Keuntungan yang berlipat ganda!!

Kini syarikat yang menawarkan perkhidmatan reload card berasaskan konsep Multi-Network Marketing tumbuh bagai cendawan selepas hujan. Walau bagaimanapun untuk merasai keunggulan perniagaan M-commerce yang sebenar, MyMode adalah jawapannya! Anda ingin menyertai kami?

mazwinawyeen

Posts : 16
Join date : 2008-02-21

View user profile

Back to top Go down

Re: JANA PENDAPATAN MEWAH HANYA DENGAN HANDPHONE ANDA!!

Post by mazwinawyeen on Thu Feb 21, 2008 12:36 pm

Anda tk minat join Mymode,tp anda tetap gn prepaid n henpon.Anda tetap pergi beli kat kdai susah payah sedangkan anda tahu,henpon anda blh topup kredit dimana shj bila join Mymode.Dengan rm65,anda dh bebas,x yah gi kdai.tnylh agent mymode..prnh ke diorg sume gi beli kt kedai lg.Agent mymode sibuk wat duit.tp anda sibuk wat alasan.Jika anda meng"iYa" kn kata² sy dlm hati mehla klik http://prepaid4u.net/?id=sitihaslina

mazwinawyeen

Posts : 16
Join date : 2008-02-21

View user profile

Back to top Go down

Re: JANA PENDAPATAN MEWAH HANYA DENGAN HANDPHONE ANDA!!

Post by mazwinawyeen on Thu Feb 21, 2008 2:15 pm

BIAYA PERSEKOLAHAN ANAK ANDA CARA MUDAH,

Daftarkan satu talian prepaid dengan mymode. Berikan kepada anak anda yang bersekolah di sekolah dan university. Anda kembangkan networking nya dengan bantuan website ini
http://Prepaid4U.Net/?id=sitihaslina

Keuntungan dari bonus yang dia dapat melalui networking tersebut boleh digunakan untuk menyara sara hidup, kos prepaid dan yuran persekolahan.
http://Prepaid4U.Net/?id=sitihaslina Disamping mendedahkan anak anda bergiat dalam bidang perniagaan.

mazwinawyeen

Posts : 16
Join date : 2008-02-21

View user profile

Back to top Go down

Re: JANA PENDAPATAN MEWAH HANYA DENGAN HANDPHONE ANDA!!

Post by mazwinawyeen on Thu Feb 21, 2008 2:16 pm

Kemudahan untuk reload prepaid sendiri melalui sms.

Salam sejahtera dan apa khabar?

Adakah anda pengguna prepaid? Jika ya, ini ada satu kemudahan untuk reload prepaid anda hanya melalui sms. Biasanya kita beli prepaid dikedai, tapi kini kita boleh reload prepaid kita sendiri tanpa perlu kekedai. Kemudahan untuk reload 7 hari seminggu 24 jam sehari dimana jua anda berada. Pengguna postpaid pun boleh jadikan ini sebagai satu pendapatan sampingan.

Daripada kita beli dikedai lebih baik beli dari diri sendiri. Daripada komisennya kita beri kat pemilik kedai lebih baik beri komisen kepada diri sendiri. Jadikan ia sebagai salah satu cabang untuk menambahkan pendapatan. Selain untuk kegunaan sendiri, boleh juga menjual kepada orang lain.Tak rugi menyertainya. Keuntungan jangka masa panjang.

"Kami tidak suruh anda menjual. Kami hanya suruh anda menggunakannya sendiri. Daripada anda membelinya dikedai dengan tidak mendapat apa-apa faedah, kenapa tidak membelinya dari diri anda sendiri? Paling tidak kawan-kawan, sanak saudara, adik-beradik tentu akan membeli dengan anda sekiranya mereka tahu anda menjual Prepaid Card."


maklumat lanjut, klik
http://prepaid4u.net/?id=sitihaslina

mazwinawyeen

Posts : 16
Join date : 2008-02-21

View user profile

Back to top Go down

Re: JANA PENDAPATAN MEWAH HANYA DENGAN HANDPHONE ANDA!!

Post by adikmanis on Thu Feb 21, 2008 4:37 pm

kalau nk beli maxis rm2 ade tak?

adikmanis

Posts : 6
Join date : 2008-02-18

View user profile

Back to top Go down

Re: JANA PENDAPATAN MEWAH HANYA DENGAN HANDPHONE ANDA!!

Post by meowlin on Thu Feb 21, 2008 4:45 pm

hmm setakat ari ni aku tak pakai prepaid.. aku pakai postpaid, kami tak pakai talian tetap.. hp aku pakai leh connect ngan internet terus. Very Happy

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: JANA PENDAPATAN MEWAH HANYA DENGAN HANDPHONE ANDA!!

Post by mazwinawyeen on Fri Feb 22, 2008 3:39 pm

adikmanis wrote:kalau nk beli maxis rm2 ade tak?

maxis rm2 mana de juai... carik kat kedai pun x jumpa... maxis rm5 ada la.. tp kalu berminat nk join juai prepaid ni leh la klik kat sini http://prepaid4u.net/?id=sitihaslina

mazwinawyeen

Posts : 16
Join date : 2008-02-21

View user profile

Back to top Go down

Re: JANA PENDAPATAN MEWAH HANYA DENGAN HANDPHONE ANDA!!

Post by mazwinawyeen on Fri Feb 22, 2008 3:42 pm

meowlin wrote:hmm setakat ari ni aku tak pakai prepaid.. aku pakai postpaid, kami tak pakai talian tetap.. hp aku pakai leh connect ngan internet terus. Very Happy

sy pun x pki prepaid gak, pki postpaid pun leh join... kwn2, adik beradik, sedara mara yg lain mesti ada pki prepaid...leh jual kat diowang... Very Happy senang2 jemput la masuk sini http://prepaid4u.net/?id=sitihaslina

mazwinawyeen

Posts : 16
Join date : 2008-02-21

View user profile

Back to top Go down

Re: JANA PENDAPATAN MEWAH HANYA DENGAN HANDPHONE ANDA!!

Post by mazwinawyeen on Fri Feb 22, 2008 3:44 pm

Apa Kelebihan Menjual Prepaid MyMode.

* Prepaid merupakan barang keperluan kepada semua pengguna Hphone Must Buy Product
* Pelangan sendiri akan mencari anda setelah mengetahui anda adalah seorang agent prepaid.
* Tidak perlu menjaja.
* Tidak perlu maintain PV, BV atau point.
* Kemasukan BONUS 4 KALI sebulan (diberi setiap minggu pada hari khamis melalui SMS)
* Tiada HAD bilangan penajaan.
* Tidak perlu simpan STOK.
* Bisnes 24 jam di mana-mana sahaja. (boleh dianggap khidmat sosial kerana anda boleh menjual di mana sahaja tanpa had waktu)
* Syarikat yang kukuh dan stabil di bawah kepercayaan pihak Maybank.
* Mudah disebabkan semua orang akan memahami apa itu prepaid.
* Tidak perlu personaliti yang menarik. (bertali leher, kereta mewah, petah bercakap untuk berurus niaga).

mazwinawyeen

Posts : 16
Join date : 2008-02-21

View user profile

Back to top Go down

Re: JANA PENDAPATAN MEWAH HANYA DENGAN HANDPHONE ANDA!!

Post by mazwinawyeen on Fri Feb 22, 2008 3:50 pm

"Kalau saya join Mymode, berapa saya boleh dapat?" .
Terus terang, saya memang tak boleh jawab soalan ini kerana saya bukan tuhan. Saya cuma boleh kata, "Tuan, dalam Mymode, ada Agent yang boleh dapat sampai berpuluh ribu sebulan, tetapi ada juga yang masuk, tak buat apa-apa, dan tak dapat apa-apa. Jadi soalan sebenarnya, saya yang patut tanya tuan, tuan join tuan nak dapat pendapatan yang macamana, dan saya boleh tunjukkan jalan bagaimana untuk mencapainya, insya-Allah" .
Ini kerana kita usahawan. Bukan kita bermain skim cepat kaya. Seperti juga buka kedai makan, bolehkah saya tanya pada peniaga restoran,

"Kalau saya buka kedai makan, berapa saya boleh dapat?". Sedangkan hakikatnya ada juga orang yg buka kedai makan, tak sampai 2 bulan, akhirnya gulung tikar. Tetapi bolehkah kita kata 'Buka kedai makan, tidak bagus?'

Jadi sekiranya tuan-tuan, puan-puan nak cari roll model di dalam Mymode ini, maka lihatlah kepada mereka yang berjaya. Lihat, dan tiru langkahnya. Janganlah lihat yang pada yang gagal. Jika dia gagal, adakah anda juga akan gagal? Jika dari awal mind setting sudah set begini, maka akan jadi susahlah. Sedangkan perniagaan ini amat mudah untuk dilakukan. Tak sampai 5% dari kerja yang dilakukan untuk menjalankan kedai makan, tak sampai 1% modal yang diperlukan untuk membuka kedai pakaian, atau apa saja perbandingan lain. Tetapi saya tak kata, anda join, tidur, dan anda akan dapat duit. Mungkin akan sampai masanya untuk keadaan jadi begitu, tetapi bukan sekarang. Perjalanan kita masih jauh. Jika anda selesa dengan 'Rezeki secupak, biarlah kekal secupak', maka tak perlu anda teruskan membaca tulisan saya ini. STOP!


Ada 3 kategori orang yang berada didalam Mymode. Pilihlah anda nak berada di kategori mana:


1) Paling malas. Saya nak pakai sendiri je.....
Well, mungkin untung anda tidak banyak. Dari pembelian topup RM30, anda mungkin hanya akan dapat 60-80sen. Tetapi lihatlah pada faedah lain yang anda bakal perolehi. Tak perlu start motor pergi kedai nak beli topup... Tak perlu kehulu-kehilir cari kedai yg bukak pukul 12 malam bila time emergency.... dan lagi, selama bertahun-tahun sebelum ini anda membeli topup dikedai, berapa ratus yang anda dapat dari tokey kedai handphone? usahkan ratus... 20sen pun belum tentu. Nak tambah malang lagi, prepaid RM10, pun kena bayar RM10.50.

2) Paling senang. Saya nak menjual....
Margin keuntungan dalam penjualan prepaid topup memang agak kecil. Tapi bandingkan pula kelebihannya berbanding peniaga prepaid kad secara konvensional. Mereka perlukan modal yang besar bagi mengadakan stok untuk setiap jenis prepaid kad. Paling tidak 50 keping maxis RM10, 20 keping maxis RM30, 10 keping Maxis RM60, 50 keping celcom RM10, 30 keping celcom RM20 dan sebagainya. Ini kerana pelanggan minta macam-macam. Ada yg nak beli RM10 je. Ada pula nak beli yang RM50. Untuk ini sahaja modalnya dah dekat RM2000 - RM3000. Belum campur sewa kedai, lesen meniaga, dan masa yang dihabiskan untuk tercongok di depan kedai tersebut. Dalam Mymode, kalau modal RM100, anda jual produk yg boleh dibeli dengan modal tersebut. Dapat cash, rolling je semula. 24jam, kedai bergerak mengikut kemana sahaja kaki anda melangkah. Anda tak perlu cerita panjang lebar tentang produk yang anda jual kerana semua orang dah tahu pasal prepaid. Tak perlu buat produk demo macam MLM lain.

3) Paling menguntungkan. Kembangkan jaringan (networking) disamping guna sendiri/menjual.

Inilah yang saya lakukan. Jika anda buka kedai makan, maksimum boleh dapat dalam sehari katakan RM2000. Itupun jika buka 24jam. Jadi macamana nak jadikan keuntungannya jadi RM4000 sehari? Tambah pekerja? Tambah kerusi? Tambah menu masakan? Caranya adalah dengan membuka lagi satu cawangan dikawasan lain! Bayangkan jika anda mempunyai 100 cawangan kedai makan diseluruh Malaysia, berapa keuntungan yg anda bakal perolehi dalam sehari? Ini merupakan salah satu konsep jaringan perniagaan. Francais. Networking. Multi level Marketing. Ini bila kata kena cari downline, kata sistem itu sistem piramid. Sistem itu perah keringat orang bawah untuk mengayakan orang atas. Itu silap. Jika anda merasakan seperti itu, maka apa pula alasannya anda bekerja dikilang? Bukankah untuk membuatkan tokey kilang lebih kaya? Sedangkan dalam Mymode, pendapatan downline boleh melebihi pendapatan penaja/upline-nya. Adakah anda pernah dengar gaji pekerja kilang lebih tinggi dari tokey kilang? Pernah dengar gaji operator lebih tinggi dari gaji supervisor? Tidak kan? Jadi yang mana satu sebenarnya sistem piramid?

mazwinawyeen

Posts : 16
Join date : 2008-02-21

View user profile

Back to top Go down

Re: JANA PENDAPATAN MEWAH HANYA DENGAN HANDPHONE ANDA!!

Post by honeynuyun on Fri Mar 07, 2008 9:32 pm

dah masuk dah my mode ni..erm Sad

honeynuyun
Moderator
Moderator

Posts : 102
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: JANA PENDAPATAN MEWAH HANYA DENGAN HANDPHONE ANDA!!

Post by Sponsored content Today at 5:37 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum