Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Page 3 of 12 Previous  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by nashra on Fri Feb 22, 2008 11:24 pm

selalu dok baca kat sana tu org paste gambar tak betul..

cam tipu pun ada..

lagi pun ramai sangat..

kita pakat borak sini plak la share2 gambar

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by kaklala_lost_id on Fri Feb 22, 2008 11:26 pm

nashra wrote:selalu dok baca kat sana tu org paste gambar tak betul..

cam tipu pun ada..

lagi pun ramai sangat..

kita pakat borak sini plak la share2 gambar

yg terbaru ada baru nie...gambo minah salleh ngaku gambo dia..ututu
pocah lubang terus tak masuk budak tuh....paling wa bosan sinung...ada itu budak suka tepek gambo dia jer....wa dah bosan lah wesss clown

kaklala_lost_id
Moderator
Moderator

Posts : 59
Join date : 2008-02-20
Age : 35
Location : Panji alam Ganu daaa

View user profile http://makeupbylala.fotopages.com

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by nashra on Fri Feb 22, 2008 11:27 pm

jgn quote ye..kita taruk kejap je..

masa trip pergi portsmouth..

ni dekat shopping centre..depan shopping centre ni port naik cruise..

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by nashra on Fri Feb 22, 2008 11:29 pm

kaklala_lost_id wrote:
nashra wrote:selalu dok baca kat sana tu org paste gambar tak betul..

cam tipu pun ada..

lagi pun ramai sangat..

kita pakat borak sini plak la share2 gambar

yg terbaru ada baru nie...gambo minah salleh ngaku gambo dia..ututu
pocah lubang terus tak masuk budak tuh....paling wa bosan sinung...ada itu budak suka tepek gambo dia jer....wa dah bosan lah wesss clown

laaa..

ye ke?

nash missed gambar palsu iteeww..hehehe

ada org memang suka paste gambar kot lala..

suka bergambar dan tunjuk gambar..confident nyer type gitu..

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by kaklala_lost_id on Fri Feb 22, 2008 11:30 pm

itu kes nak suh org puji jer tuh...eh nash duk mana sekarang

kaklala_lost_id
Moderator
Moderator

Posts : 59
Join date : 2008-02-20
Age : 35
Location : Panji alam Ganu daaa

View user profile http://makeupbylala.fotopages.com

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by nashra on Fri Feb 22, 2008 11:35 pm

kaklala_lost_id wrote:itu kes nak suh org puji jer tuh...eh nash duk mana sekarang

buat masa ni nash masih kat UK lagi lala..

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by kaklala_lost_id on Fri Feb 22, 2008 11:38 pm

nashra wrote:
kaklala_lost_id wrote:itu kes nak suh org puji jer tuh...eh nash duk mana sekarang

buat masa ni nash masih kat UK lagi lala..

jauh nya nash...hubby keje saner ker

kaklala_lost_id
Moderator
Moderator

Posts : 59
Join date : 2008-02-20
Age : 35
Location : Panji alam Ganu daaa

View user profile http://makeupbylala.fotopages.com

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by nashra on Fri Feb 22, 2008 11:40 pm

kaklala_lost_id wrote:
nashra wrote:
kaklala_lost_id wrote:itu kes nak suh org puji jer tuh...eh nash duk mana sekarang

buat masa ni nash masih kat UK lagi lala..

jauh nya nash...hubby keje saner ker

posting kat UK..

kita ikut je..

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by meowlin on Fri Feb 22, 2008 11:42 pm

kekekeke nash.. mana ada licin.. gambor tu biasalaa kena panahan flash tu yg jadi elok kot.. ekekeke.. ada gak laa lobang2 kat muka haku ni..

psstt kita memang manja sokmo ngan asben aje taw... ngan org lain haku garang grrrrrrrrrrrrr.... pirat

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by meowlin on Fri Feb 22, 2008 11:45 pm

kaklala_lost_id wrote:
meowlin wrote:
kaklala_lost_id wrote:
meowlin wrote:si medang ni lebey kurang baya ko kot nyah.. kami dah kenal lama daa.. sejak dia lom kawin sampaile dah kawin.. kira cam adik gaks..

wah bulan 6 gitu.. hmm padanle bergetah lagi ko ni nyah..
laki ko 36 sama aaa ngan asben mak.. caya takkkkkk What a Face

ooo budak lagi ler si medang nie yek....auwww...
fuyoo nasib baik tak sangkut ek...hahahha....
wah sama ka umur laki kita mak...macam tak caya jer..wess laki mak org kata umur 25 ahhaha

haa nyah memang sama.. asbenku pun org ingat baru 20an gitew.. paling kelakor derang ingat kami ni baru kawin daaaaaa..wakakakakaka...

tak tua lah kita...nyah ko kawn berapa tahun dah

weh jangan dok tau we oll dah kawin almost 11 years gitu.. bulan september ni genaple 11 tawun wuwuwuw.. kami lom ada anak.. mak selalu sakit makit nyah.. off n on.. (psstt tak yah tanya laa sakit mendo.. biaso2 aje...) ko lak nyah bapa tawun doh kawin weh..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by nashra on Fri Feb 22, 2008 11:46 pm

meowlin wrote:kekekeke nash.. mana ada licin.. gambor tu biasalaa kena panahan flash tu yg jadi elok kot.. ekekeke.. ada gak laa lobang2 kat muka haku ni..

psstt kita memang manja sokmo ngan asben aje taw... ngan org lain haku garang grrrrrrrrrrrrr.... pirat

better dari muka nash..

dah nak kena buat sesuatu la dgn kulit muka ni..

tu dok tanya2 lala pasal glyco..hehehehe

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by meowlin on Fri Feb 22, 2008 11:49 pm

nashhhhhhhhhhhh wawawa.. ni aku puji ni ikhlas k.. memang ko cantik dan ada kelas nash.. ayu dan manis sekali.. padanle anak2 ko comei..sebab omak dia pun comei dan cantikkkkkkkk sekali.. Wink

muka ko nyah ada iras2 pelakun maria farida taw...

hmm nash samalaa.. muka haku ni ada gak whitehead yg degil geram tul.. Mad

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by nashra on Fri Feb 22, 2008 11:55 pm

meowlin wrote:nashhhhhhhhhhhh wawawa.. ni aku puji ni ikhlas k.. memang ko cantik dan ada kelas nash.. ayu dan manis sekali.. padanle anak2 ko comei..sebab omak dia pun comei dan cantikkkkkkkk sekali.. Wink

muka ko nyah ada iras2 pelakun maria farida taw...

hmm nash samalaa.. muka haku ni ada gak whitehead yg degil geram tul.. Mad

terima kasih..

jgn la puji lebih2 meow..

udah ler punggung daku ni lebar..karang bertambah2 lebar lagi..tak muat seluar karang.. What a Face

whitehead ni dgn blackhead sama tak?

kalau whitehead tu boleh kurangkan dgn guna cam pelekat kat hidung tu kan? brand biore ke apa yang ada tu..

kalau cam brownish spot ni kena laser treatment silap2..

tapi nak buat treatment cam gitu mahal, so tu nak cari alternative lain..

ke sebab daku ni dah few months skip makan supplement pun tak tau la..hehehehe

org2 kat sini kulit freckles tak kisah sangat..depa lebih sibuk dok promote nak tegangkan kulit..

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by meowlin on Sat Feb 23, 2008 12:10 am

whitehead ni dia cam blackhead gak cuma tak nampak laa itam2 cam blackhead tu.. hmm rasanya blackhead tu dia dah masak tunggu nak kena kuorkan aje.. ekekekeke.. whitehead tu dia dok tunggu bilalaa nak masak..

malas laa pakai menda tu sebab ada member pakai derang ckp sama aje pehtu makin banyak adala.. takut nyah!

haku pun dah lama tak makan supplement bagai.. nanti ingat nak continue makan madu daaa....

kelakor nash org mat salleh sebok nak tanned kan kulit..kita plak nak cerahkan kulit.. aduhai.. selagi bernama manusia selagi itulah ada yg tak puas dek hati.. kuang2..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by nashra on Sat Feb 23, 2008 12:19 am

haah..pasal nak ubah warna kulit tu memang biasa la..

jgn harap nak jumpa cream pencerah kat sini..

depa lagi nak tanned and brown gitu kaler kulit..

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by kaklala_lost_id on Sun Feb 24, 2008 10:56 am

Shocked hah 11 tawun.....nyah lama nya.....isk..isk..isk...
haku baru 5 tawun hehehhe



meowlin wrote:
kaklala_lost_id wrote:
meowlin wrote:
kaklala_lost_id wrote:
meowlin wrote:si medang ni lebey kurang baya ko kot nyah.. kami dah kenal lama daa.. sejak dia lom kawin sampaile dah kawin.. kira cam adik gaks..

wah bulan 6 gitu.. hmm padanle bergetah lagi ko ni nyah..
laki ko 36 sama aaa ngan asben mak.. caya takkkkkk What a Face

ooo budak lagi ler si medang nie yek....auwww...
fuyoo nasib baik tak sangkut ek...hahahha....
wah sama ka umur laki kita mak...macam tak caya jer..wess laki mak org kata umur 25 ahhaha

haa nyah memang sama.. asbenku pun org ingat baru 20an gitew.. paling kelakor derang ingat kami ni baru kawin daaaaaa..wakakakakaka...

tak tua lah kita...nyah ko kawn berapa tahun dah

weh jangan dok tau we oll dah kawin almost 11 years gitu.. bulan september ni genaple 11 tawun wuwuwuw.. kami lom ada anak.. mak selalu sakit makit nyah.. off n on.. (psstt tak yah tanya laa sakit mendo.. biaso2 aje...) ko lak nyah bapa tawun doh kawin weh..

kaklala_lost_id
Moderator
Moderator

Posts : 59
Join date : 2008-02-20
Age : 35
Location : Panji alam Ganu daaa

View user profile http://makeupbylala.fotopages.com

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by PeAh on Tue Feb 26, 2008 11:56 pm

kaka nash ngapain malu2 nak letak gmbr.... letakla lg kasi peah tgk..... Very Happy

PeAh
Moderator
Moderator

Posts : 246
Join date : 2008-02-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by PeAh on Wed Feb 27, 2008 12:15 am

anak sedara peah...comeikn...tembam....


PeAh
Moderator
Moderator

Posts : 246
Join date : 2008-02-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by PeAh on Wed Feb 27, 2008 12:18 am

nie gmbr peah.... tp peah nak letak jap jer... mata sebam sbb selalu x ckp tido...... Neutral Neutral

......


Last edited by PeAh on Thu Feb 28, 2008 1:49 am; edited 1 time in total

PeAh
Moderator
Moderator

Posts : 246
Join date : 2008-02-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by nashra on Wed Feb 27, 2008 7:32 pm

amboi peah!

siap ada mole tepi pipi, so sweet!

bab mata tu biasa la kan..nash pun gitu gak..

gigi putih! ada apa2 petua ke peah nak jaga gigi kasi berseri?

by the way, anak sedara peah tu umur nya berapa?

geram tengok peha tu..cam nak geget2 je..hehehehe

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by meowlin on Wed Feb 27, 2008 9:51 pm

syabash peah sanggup kasi gambor peah utk ditatapi bersama.. amboiii ada mole lagi... penyeri tu taw...

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by PeAh on Thu Feb 28, 2008 2:21 am

gigi x putih pun... tuh sbb flash jer...

a ah la mole tuh besar jgk... huhuhuhu... malu pun de jgk kdg2.... Rolling Eyes

ms nih umo dia dlm sethn setgh x salah... tp sekrg dah umo 4 thn dah.... mmg dia tembam2.... bj pun kene cr saiz 5-6 thn huhuhuhu.... tp skrg da x gemuk... rangka dia besar gak la....




PeAh
Moderator
Moderator

Posts : 246
Join date : 2008-02-15

View user profile

Back to top Go down

gambo..

Post by mama_anggun on Tue Mar 11, 2008 1:35 pm

][/url] ni gambo holiday @ cherating..pandai posing plak anak & bapak nye..hehe..
https://i40.servimg.com/u/f40/12/10/66/70/pict0011.jpg



testing2..ni gambo raya aji 2thn lepas..anak n hubby @ tganu...

mama_anggun
Moderator
Moderator

Posts : 149
Join date : 2008-03-11
Location : sebelah tv

View user profile http://www.envytouch.blogs.friendster.com

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by meowlin on Tue Mar 11, 2008 4:55 pm

peah anak sedara ko ada iras2 anak sedara asben aku daa.. nama dia aliff.. aku tak bapa suka ngan dia coz dia nakal.. tapi tetap sayang daaa.. nama pun anak sedara.. Razz

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by meowlin on Tue Mar 11, 2008 5:03 pm

mama anggun.. waa muda lagi ya nampak gayanya.. anak baru sorang kaa.. holiday kat terengganu tu kat cerating ke? sonoknyaa

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by Sponsored content Today at 5:37 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 12 Previous  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum