Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Page 9 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by meowlin on Tue Apr 15, 2008 1:22 am

nash.. yaa memula tak taw gak si onde2 tu my skulmet dulu.. tapi masa kita masuk bod gosip pasai pelakun arash..tu..coz arash tu senior kami..si onde2 tu pm kita.. laa rupa2nya satu sekolah daa.. tapi masa sekolah kami tak rapat.. coz lain kelas.. tak sangka dunia ni kecik then kat cari kami leh rapat..

haa ah.. dia tu dah kawin anak 2.. masa dia balik india..(kira2 balik kampunglaa) asben dia pinang dia.. kita plak lupa nak tanya asben dia org india muslim kaa.. rasanya ialah kot..sebab lam gambor dia asben dia cam india gak.. manis boleh tahanlaa..

padanlaa muka nash pun cam artis boliwud daa..

laa nash dah padamkan gambor baru tempek tadi.. ala sianlaa member kita yg lain nak tengok wajah ayu nash..

hmm gitulaa nashkan.. org lelaki ni jarang yg leh kuorkan cara utk tunjukkan cinta dia.. tapi dalam hati derang sayang betui kat kita nih haa.. tapi berlainan ngan asben ku.. dia memang dari dulu tak segan2.. kekadang sampai terover.. ada gak sampai member kita ckp korang ni tak penat kaa ashik holding hands.. Razz

sukaa laa gambor nash pakai kot.. kat jepun kaa.. cantiknyaa.. mesti org2 jepun tu pelik sebab mata nash besar idung mancung tak serupa depa.. hehee.. anak nash pun cantik cam ibu dia laa.. kalu haku ada anak..maw jadi menantu ahku nih..

masa kat sgpore pun cantik sangat.. kenalaa apa jua kaler tudung ngan nash nih.. nash ni natural beauty laa.. kalu mekap lagilaa..kalah shilpa shetty

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by nashra on Tue Apr 15, 2008 1:28 am

amboi...!

jgn la puji gitu meow..

sesekali aje nash suka nak menyelit taruk gambar..

nak letak lama2 segan pulak..

kita taruk gambar kita makeup kat thread mekap tu..org baru belajar makeup la katakan..

masa kat cari nash rajin taruk gambar..meow tak pernah tengok ke?

tudung tu nash biasa order dgn makcik..tapi sekarang ni takat beli aje la kat pasar mlm kalau balik johor..kat area rumah pil tu boleh tahan cantik2 kain tudung bawal ni..gred A lepas tu lembut habis..harga pun ok lagi..dlm rm35 boleh dapat sehelai..

kalau kat area kl tak dapat harga cam tu..koman2 rm50 ke atas..tu pun tak boleh tawar dah..kalau kat kampung boleh tawar2 lagi..warna pun cantik2..

kulit nash tak seputih kulit meow, jadi nash rasa meow lagi banyak warna tudung yang sesuai dgn kulit..itu la untungnya jadi org berkulit putih cam meow..kalau cam nash kena pilih2, salah pilih jadi pucat rupa..

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by meowlin on Tue Apr 15, 2008 1:35 am

ala nash kita puji pun menda betuilaa.. bukan bodek taw.. tak dapat apa2 puns.. hehe..

kang kawan2 mulaa meroyan.. nak tengok gambor nash yg cun tu..

ada tengok dah gambor nash kat rumah mekap tu.. cantik sangat laa..

masa kat cari.. ekceli masuk B&FT tu pun jejarang.. kalu masuk pun sekadar 1 2 rumah aje.. bukan apa.. cari lombab laa..

laa nash..kita tak putey laa.. kita cerah aje.. tapi arwah abah ckp kita ngan omak ni kuning.. bukan kuning langsat.. ntah org bugis ada panggey kuning apa tah lupa plak dia sebut duulu..
mebi effect kamera kot nampak putey tu.. kita ni kalu kena mentari memang abih burn juga..

masa kita gila berkebun dulu.. auntie kita ckp nape kita cam hangus aje.. uwaaa...

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by nashra on Tue Apr 15, 2008 1:41 am

kulit cam kita ni senang hangus kan?

agaknya meow dgn kulit pelakon erra fazira tu sama la kot putihnya..

sebab erra pun bukan putih, tapi lebih kepada kuning2 gitu..

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by meowlin on Tue Apr 15, 2008 1:47 am

hmm..

alamak nash ni.. mana leh lawan kulit erra yg tulus mulus tu..
kulit dia tu cerah gak.. glowing sangat kan..tak mekap pun lawow..

nash tengok kita lam gambor aje.. kalu tengok bebetul nampak berkerak gak kita nih .. hehe..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by nashra on Tue Apr 15, 2008 1:50 am

erra tu yang sekarang ni tak leh kira sebab dia banyak buat plastic surgery..

kalau gambar dia masa mula2 naik dulu tu baru leh nak compare..dedulu pun dia cerah kan..lagi original masa tu..dia pun baru2 nak cebur dlm bidang seni ni..

jap kita cari gambo nikah..hehehe..lucu plak time gini nak tepek gambo..

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by nashra on Tue Apr 15, 2008 1:54 am

ni dok godeh photobucket jumpa gambar nostalgia..hehehehe..

gambar atas sekali tu masa bertandang belah suami...simple je tapi bekas kening kena cabut tu masih nampak..

ni plak gambar masa bersanding..ni pun muka ada bekas2 kening kena tarah gak tu..lain sket rupanya..


Last edited by nashra on Tue Apr 15, 2008 2:03 am; edited 1 time in total

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by meowlin on Tue Apr 15, 2008 1:56 am

nash.. haa kan..bukan nak tuduh2.. tapi lain betuilaa.. kalu tengok time dia berlakun sembilu tu..idung dia tak mancung gitu laa..

hmm org berduit macam2 leh buat.. tapi tak takut kaa.. ubah ciptaan Allah kan.. kening dia pun dulu2 tak setinggi sekarang.. tapi memang cantiklaa..

nash.. cepatlaa tempek gambor kawin..nak tengok nih tak sabor..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by meowlin on Tue Apr 15, 2008 1:58 am

amboiiiiiiiiii santeknyaaaaaaaaa santekkkkkk sangat nash.. tq2 so much nash.. maceh..dpt gak kita tengok gambor nash sanding..

amboiii sanding kat hotel lagik.. berapalaa kos tu yee..hikhik..

memang nash ni cantik.. tq nash sebab sporting sesangat... cayang nash..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by nashra on Tue Apr 15, 2008 2:00 am

kalau muda cantik la ubah sana sini tu meow..

nanti dah tua baru la nampak effectnya...

biar la tak ubah apa pun..

org kalau memang cantik, dah tua pun boleh tau dia cantik..

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by nashra on Tue Apr 15, 2008 2:02 am

sama2 meow..

nanti meow plak eh paste gambar meow kawen..

tak kisah la meow free hair pun..nash suka nak tengok..

nanti kita cari lagi gambar nikah kita..

rasa nash semua pengantin pun berseri dan cantik..hari bahagia la kata kan..

dulu2 dah pernah taruk kat cari..segan nak letak lama2 kita delete..

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by meowlin on Tue Apr 15, 2008 11:37 am

betoi ckp nash kan.. kekadang pelik kan sanggup derang ni berabih duit dan sanggup menderita sakit nak lawow punyer pasal ye tak..

bukan dapat pahala..dapat dosa adalaa.. kalu sempat bertobat tak ngapala.. kau idak.. nauzubillah..

Insyaallah nash..

malam tadi dah ckp kat asben nanti nak bawa gambor kawin pi kedai cc leh scann coz kami tarak scanner..

haa ah..betui ckp nash.. tapi ada juga org kawin tarak seri.. contoh org tu dah tarak dara.. tapi ada juga yg seri pelik tul..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by nashra on Tue Apr 15, 2008 7:43 pm

betul ke kalau dah tak ada dara tak ada seri?

nash tengok kalau janda kahwin semula serinya sama je...

ni nak kena tanya mak andam lala ler..hehehehe

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by meowlin on Tue Apr 15, 2008 11:18 pm

haa ada juga gitu taw.. coz terkena pada member kita sendiri.. padahal kami guna mak andam sama.. ramai yg ckp gitu taw..uweee... sib baik nash tak kenal sapa member kita.. kalu tak dah jadi umpat dah nih.. Razz

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by nashra on Wed Apr 16, 2008 12:36 am

hmmm..

actually, my opinion, lebih elok kalau aib pengantin either berdara atau tak tu dirahsiakan..i mean mak andam tu la...kan tak elok jadi buah mulut org bila konon nya pengantin tu tak de seri sebab dah tak berdara..

tengok artis tu kahwin 3/4 kali pun sama jek serinya..ntah2 nash kot tak reti nak tengok...hehehehehe

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by meowlin on Wed Apr 16, 2008 12:58 am

hehe betui tu nash.. lagi pun sapalaa kita nak judge org kan tul tak.. biorle yg lepas tu lepas..

nash ekcelikan tadi kita ckp kat asben bawalaa gambor lama kat kedai cc nak scann.. pehtu dia ckp dia nak belilaa..jengjeng.. dia beli pun dah.. apa lagi ngan secepat kilat haku godek2 kotak album cari gambor.. ehhehe.. ni tengah upload.. tunggu nash.. nanti ku tempek yaa... bounce hmm mana mama ya.. sarat sangat dah tu kot..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by nashra on Wed Apr 16, 2008 1:06 am

haah..ku tunggu2 ler ni...

mama anggun kita tu dah bersalin agaknya..

sebab due date pun dah sekitar tarikh2 ni juga..

harapnya selamat la kedua2 ibu dgn baby..amin!

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by meowlin on Wed Apr 16, 2008 1:18 am

kejap nash lembab laa potobaket nih haa.. sabor ek.. baru le beberapa keping tu haa.. Laughing rasanya lom agi kot. tapi tak tawlaa kot2 dia tercepat kan nash..

kita ada kasi no.hp kat mama.. senang suruh dia sms kita kalu dia dah deliver nanti..lehlaa kita update kat porum kita nanti..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by nashra on Wed Apr 16, 2008 1:22 am

oh! ok..

biasa la photobucket memang begitu..hehehehe

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by meowlin on Wed Apr 16, 2008 1:33 am

hehe.. sian nash.. kena tunggu .. tapi kalu nash tak terlarat tak apalaa.. nanti leh masuk semulaaa..kikiki..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by nashra on Wed Apr 16, 2008 1:34 am

sini siang hari..

no problem...

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by nashra on Wed Apr 16, 2008 1:50 am

sementara tunggu gambar meow tu kita tepek gambo kita..

dah pernah tengok ke gambar ni?

ni la pemandangan kawasan rumah nash duduk sekarang..

belakang tu banyak boat..ada tu owner punya, ada tu plak nak jual..


Last edited by nashra on Wed Apr 16, 2008 2:08 am; edited 1 time in total

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by meowlin on Wed Apr 16, 2008 1:59 am

nashhhh cantiknyaaaaaaaa... memang gaya maria farida laa.. nash ni memang ada komercial value taw.. artis pun kalah ko..
cantiklaa rambut nash nih... sukaaaaaaaaaaaaaaa...

nash tengah lod gambor tadikan.. tup2 terdisconnected..geram tullaa.. tapi kita tempek yg sempat ajelaa ek.. ni tengah nak continue lod gambor nih..

ni gambor masa majlis akad nikah .. nyampass ngan mekap.. aku masa ni masam ajer...huahahhaa..


Last edited by meowlin on Fri Apr 18, 2008 11:54 pm; edited 1 time in total

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by nashra on Wed Apr 16, 2008 2:02 am

rambut potong pendek..tak larat nak simpan panjang2..

nanti berbuah aje sebab tak reti nak jaga bebetul..

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by nashra on Wed Apr 16, 2008 2:07 am

amboi!

meow kurus nya...

panjang betul muka meow masa kahwin..lepas tu nampak lagi tulang kat dada tu..awww!

muka meow macam sorang pelakon kat tv tu..nash biasa tengok gak pelakon ni berlakon banyak drama..lupa la nama dia..memang ada iras pelakon tu..nanti la nash cuba ingat kan..(kalau ada mama ni mesti dia boleh pecahkan code sapa nama pelakon tu..hehehe)

cantiknya kulit meow..patut la medang pun puji..memang betul la kata medang tu..hehehehe

tu gaun kembang ke meow? memang zaman meow kahwin tu tengah top fashion gaun kembang ala cinderella ni kan? merasa juga meow pakai gaun cinderella..

bila tengok2 balik memang indah kan kenangan ni sume?

kebaya kuning tu kena benar dgn kulit meow yang putih tu..memang naik seri dgn kaler tu..kaler diraja you!

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by Sponsored content Today at 4:03 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 9 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum