Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Page 6 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by nashra on Wed Apr 02, 2008 11:14 pm

meowlin wrote:
firdaruddin wrote:
meowlin wrote:Hmm.. begitu ke mama.. dah ajal dia kan.. moga2 dia tergolong dlm golongan org2 yg soleh.. aminnn..

laa fir .. sapo suruh ko layan.. haku pun tak layan sangat mencari cinta tu.. coz dok melayan astro aje.. cuma bila time iklan haku pusing2 channel laaa...
tak layan pun..layan komputer jer....layan astro?tgk kl menjerit minggu lepas?khamis kot..kiter nyer babak ada keluar..hehehe

opss so sori memang tak tengok KL menjerit utk siri tv tu.. apalagi tengok pelakonnya yg wat haku meluat sapa tu adik lelaki zizie ezzete yg kontrol macho tu.. tongue kalu tertengok pun masa tengah pusing2 channel jer..

haa bila masa lak ko jadi pelakon fir... tahniah laa yaa... Smile

adik si zizie tu sure putih cam akak dia gak ek?

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by meowlin on Thu Apr 03, 2008 1:19 am

fir tak baik ckp nak cari duit.. ckp nak cari rezeki.. tu ustazah tu ajor tu taw.. hehe.. tak kisahle fir asal dpt rezeki yg halal... Smile

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by meowlin on Thu Apr 03, 2008 1:24 am

mama..
haa sebut pasai desperate housewives ni.. haa malam tadi ada tayang kat 8tv kan.. kul 10.30pm.. sonoknya.. one of my fav program.. dah masuk season 4 dah.. ada dana delany lagi.. laa si edie tu ropanya tak mati masa nak gantung diri tu laa.. (oppss sori momod.. terborak pasai movie lak.. tak paa aa off topic sat)

nash..
betulla ckp si mama tu.. adik dia nama shaheizy sam tu.. orgnya agak rendah.. tak laa seputih zizie tu.. ada lagi sorang abg zizie apa tah nama dia ni rendah gak masuk kumpulan nyanyi A-Z dulu2 haa.. fofular gak dulu.. sekarang ni dah tenggelam.. haa ada sorang lagi abang zizie yg ni hensem dan tinggi, cerah gak.. apa laa lupa nama dia.. (cuba kita tanya mamaanggun kot2 dia taw)dia ni penah kena tangkap masuk lokap jap pasal kes dadah.. eee nauzubillah..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by PeAh on Thu Apr 03, 2008 2:51 am

nama jeff kaka meow meow.... tongue

PeAh
Moderator
Moderator

Posts : 246
Join date : 2008-02-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by firdaruddin on Thu Apr 03, 2008 10:33 am

nashra wrote:babak stuntman ke fir?

kalau meow dgn mama tu tak tengok, apatah lagi nash ni..hehehe

mama pun layan desperate housewives ye?

mengekek2 nash gelak kalau nonton siri ni..hehehe
bukan stuntman..tp siap muka memang nmpk jelas dalam scene tu..episod 15,16 dan episod pe ntah...khamis lepas kot..

firdaruddin
Moderator
Moderator

Posts : 151
Join date : 2008-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by firdaruddin on Thu Apr 03, 2008 10:33 am

meowlin wrote:fir tak baik ckp nak cari duit.. ckp nak cari rezeki.. tu ustazah tu ajor tu taw.. hehe.. tak kisahle fir asal dpt rezeki yg halal... Smile
ye la..keja sampai nak lebam bijik mata nie.....ada kat set pukul 8 malam,babak pukul 5 pagi..

firdaruddin
Moderator
Moderator

Posts : 151
Join date : 2008-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by nashra on Thu Apr 03, 2008 10:38 pm

meowlin wrote:mama..
haa sebut pasai desperate housewives ni.. haa malam tadi ada tayang kat 8tv kan.. kul 10.30pm.. sonoknya.. one of my fav program.. dah masuk season 4 dah.. ada dana delany lagi.. laa si edie tu ropanya tak mati masa nak gantung diri tu laa.. (oppss sori momod.. terborak pasai movie lak.. tak paa aa off topic sat)

nash..
betulla ckp si mama tu.. adik dia nama shaheizy sam tu.. orgnya agak rendah.. tak laa seputih zizie tu.. ada lagi sorang abg zizie apa tah nama dia ni rendah gak masuk kumpulan nyanyi A-Z dulu2 haa.. fofular gak dulu.. sekarang ni dah tenggelam.. haa ada sorang lagi abang zizie yg ni hensem dan tinggi, cerah gak.. apa laa lupa nama dia.. (cuba kita tanya mamaanggun kot2 dia taw)dia ni penah kena tangkap masuk lokap jap pasal kes dadah.. eee nauzubillah..

ooo...

problem gak adik beradik lelaki dia ek?

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by mama_anggun on Fri Apr 04, 2008 3:10 pm

tk tau la nama abg die yg kes dadah tu..rasanya bkn artis yg sorg tuh..adik bradik dorg ni name moden2 sgt..arwah bapa dorg dlu pegawai polis yg dsegani & dkenali gak kalu x silap..umah family dorg kt tmn melawati tuh..

start bapak dorg ninggal dlu anak2 da jd teruk..si jeff tu pun tlibat dadah gak kn?

mama_anggun
Moderator
Moderator

Posts : 149
Join date : 2008-03-11
Location : sebelah tv

View user profile http://www.envytouch.blogs.friendster.com

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by mama_anggun on Fri Apr 04, 2008 3:19 pm

nash ngan meow pun lyn desp.hwv yer? hehe..ader geng ar kt cni..

hubby kite pun da terikut suke ngan siri nih..dlm hfon kite ni mmg da set reminder evry wk siri kt 8tv tuh..

plg suke bile gabby ngan carlos gaduh..mcm bdak kecik, tp sbenarnye malu tp mau..tp respek kt gabby yg x reti nk sorok prasaan die..always terus terang..wpun kdg jeles tu ketara sgt bile tgk carlos dgn edie.. lol!

lg satu suke tgk cara bree atur hidup dia..mmg teliti, fussy & perfectionist..dia ibu yg baik sbenarnye

mama_anggun
Moderator
Moderator

Posts : 149
Join date : 2008-03-11
Location : sebelah tv

View user profile http://www.envytouch.blogs.friendster.com

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by meowlin on Fri Apr 04, 2008 8:30 pm

peah
maceh peah laling.. ahkak memang cepat gak lupa teutama kalu org tu kita tak minat..

nash..
gitule kalu kurang didikan agama.. jarang sangat nak tengok family artis kita ni yg betul2 amalkan hidup islam nih..

mama..
eekkek nampak gayenyaa kita pun semakin terpesong ngan tajuk utama.. wakakka.. tak apalah... jom laa mama.. ko bukak rumah baru kat movie & tv tu.. kita borak2 pasai desperate housewives nih.. mesti gempak.. tapi haku nak menyelit.. alang2 dah terpesong tajuk nih..

gabby ni cam pompan gediklaa.. cam tak logik aje dia leh jadi model sebab dia kecik dan pendek sangat..(ke dia ni bukan model runaway ek) si carlos tu haku rasa kalu dia cukur aje dianyer jambang dan misai tu mesti lagi ensem..

kekadang meluat ngan si susan.. cam terover laks.. tapi kekadang pecah perut ngan perangai dia nih.. gelojoh..

haa kan bree ni seme nak perfect.. sampai pernah laki dia yg mati tu ckp (episod yg lepas2) nape seme harus perfect, pulak tu dlm dok bz2 kat rumah rambut bree tetap menten aje.. laa.. apa nyer lakilaa..

sian plak lynnette kena kanser.. tapi dlm botak2 pun cantik lagi.. kuakua...

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by nashra on Sat Apr 05, 2008 12:26 am

nash dah lama tak nonton desperate housewives ni sebab season baru tu terhenti kejap..nash tak layan yang kat tv sebab semua dah tengok through downloading..

biras nash yang promote desperate housewives ni, dia download masa kat malaysia belum tayang, so nash dah start nonton dari situ, and then dgn husband sekali addicted, pasal lucu..

next..sapa nak tayang gambo? ekekeke..wa nak layan cuci mata neyyy...

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by meowlin on Sat Apr 05, 2008 1:34 am

kepingin nengok gambor nash yg cam maria farida laa... we want nash we want nash.. Smile

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by nashra on Wed Apr 09, 2008 10:17 pm

meow..

mana ada rupa nash macam maria farida pun..

meow tak de gambar bercuti2 dgn husband and family ke?

tepi pantai ke, kat resort ke..

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by meowlin on Thu Apr 10, 2008 12:12 am

nash adalaa gambor yg nash berhadapan ngan kamera tu pakai snow cap tu.. cantik sangat.. ni puji ni bukan dibuat2 taw..

gambor cuti2 tu memanglaa ada.. tapi kita tak ada scann laa.. gambor yg ada sekarang ni pun kita guna hp aje..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by meowlin on Thu Apr 10, 2008 12:56 am

oklaa ni gambor 3 tawun lepas.. masa ni haku kurus sket.. lokasi kat umah omak kita.. masa ni kita dok ngan omak..

ni ngan omaklaa..


ni plak ngan asbenku juga kat umah omak.. (ermm tolong abaikan kain alas kaki yg ada tersidai kat sebelah kanan tu ek.. Razz )

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by nashra on Thu Apr 10, 2008 3:25 am

tengok meow lelama ni memang la macam muka my kakak sedara tu..hehehehe

meow ada rupa mak meow laaa...

gambo pakai snow cap tu pose biasa2 aje..nak concentrate on pemandangan kat belakang tu, so nash saja la menyibuk situ..hehehe

nanti nash korek lagi gambar baru..

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by meowlin on Thu Apr 10, 2008 11:23 am

nash ekcelikan omak masa muda cantikk sangat.. mata dia pun jenis bercelak.. tak payah pakai eyeliner dah tersedia ngan mata dia.. hehe taw apa asben kita ckp.. muka omak kita cam Ina Naim x fiance mawi tu..

adalaa iras sket muka kita ngan omak.. tapi org ramai gak ckp i ni ikut arwah abah.. terutama tang mulutku yg muncung nih haa.. sib baik tak gelap cam arwah abah.. huhu..

wokeh ku tunggu gambor mu itew..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by mama_anggun on Thu Apr 10, 2008 12:38 pm

meow ni ank mak kot..sebiji ikut muke mak..

tp nape muncung jer bgambo? tp mmg mwarisi kcantikn ibumu..

mama_anggun
Moderator
Moderator

Posts : 149
Join date : 2008-03-11
Location : sebelah tv

View user profile http://www.envytouch.blogs.friendster.com

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by meowlin on Thu Apr 10, 2008 12:42 pm

tak adalaa mama.. kalu mama tengok gambor arwah abah mesti ckp muka kita cam arwah abah.. kira2 mix laa.. ada tang ikut omak ada tang ikut arwah abah tu..

ala bibir kita kat atas tu muncunglaa.. masa sekolah selalu kena kutuk.. tapi haa bila koje dulu..jangan mare.. ramai client kat opis yg datang tu admire kat bibir kita ckp ur lip so seksi u.. hehehe.. iyolaa org sekarang kan suka bibir tetebal ... tapi kita tak tebal juz muncung ikut arwah abah..

omak tu lagilaa.. memang dia cantik.. idung pun mancung.. kita tak pun... uwaa... arwah abah pun mancung... tapi kita tak pun... uwaa.. tapi syukurlaa apa yg Allah berikan ni.. Alhamdullilah..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by firdaruddin on Thu Apr 10, 2008 2:48 pm

takde adik?leh kenal2..hahaha

firdaruddin
Moderator
Moderator

Posts : 151
Join date : 2008-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by meowlin on Thu Apr 10, 2008 11:22 pm

fir adik mestilaa ada.. tapi ku rasa she's not ur taste coz cam jantan sejibik.. waakkaka..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by nashra on Thu Apr 10, 2008 11:27 pm

meowlin wrote:nash ekcelikan omak masa muda cantikk sangat.. mata dia pun jenis bercelak.. tak payah pakai eyeliner dah tersedia ngan mata dia.. hehe taw apa asben kita ckp.. muka omak kita cam Ina Naim x fiance mawi tu..

adalaa iras sket muka kita ngan omak.. tapi org ramai gak ckp i ni ikut arwah abah.. terutama tang mulutku yg muncung nih haa.. sib baik tak gelap cam arwah abah.. huhu..

wokeh ku tunggu gambor mu itew..

maknya memang sejak muda lawa, turun la ke anaknya plak..

tengok la avatar mu ittew..hehehe

Laughing

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by meowlin on Thu Apr 10, 2008 11:33 pm

sabor ajele aku ngan budak nash nih.. tongue

nah cuci mata lagi yaa.. gambor last year.. masa wat gath.. ni ngan kucing angkat.. kat bukit bintang..


ngan asbenku dan anak angkat..


yg ni plak ngan forumer cari kak leo..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by nashra on Thu Apr 10, 2008 11:40 pm

amboi2 cik pn meow kita ni...

berposing dgn kucing comel2...!

gemuk2 plak tu..

tu meow makeup tak?

very subtle colours..

lipstick pakai gloss ke atau matte?

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by meowlin on Thu Apr 10, 2008 11:49 pm

hmm itu mekap last year.. tak mekap beria.. masa tu still pakai product loreal then applylaa silky girl comp.powder tu..ekceli pakai gak blusher sket aje.. tapi abih comot coz ashik cium kucing tu seme.. tongue

lipstick tu kita pakai maybeline kaler pink kalu tak silap..

tapi tawun nih kita suka pakai lip balm walau kemana2..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom tepek gambor anda/family ---> ADA BERANI!

Post by Sponsored content Today at 4:00 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum