Apa ada pada... TAPAI

View previous topic View next topic Go down

Apa ada pada... TAPAI

Post by medangtamang on Mon Feb 11, 2008 1:00 pm

Hmm... tetiba cam teringatkan tapai laa... korang tau ker tapai? korang suker yg maner? pulut ker ubi? aku suker pulut...

kalu nak beli tapai ni better test dulu... kengkadang tak manis... masam... n yg sewaktu dgnnyer... ada gak aku dgr makan tapai ni dgn santan laaa... letak ais... tu dari member aku dari sebrang tambak laa... tak pnh lak try... biasa makan camtu jerk...

ada sekali tu member keje aku belikan tapai... sekali makan bole 'high' tu... pergghh!!

korang kalu ada rasa nk share pasal tapai ni... silakan laa... Very Happy

_________________
Be My ValenTine?

medangtamang
Moderator
Moderator

Posts : 188
Join date : 2008-02-11
Location : Ada laaa...

View user profile

Back to top Go down

Re: Apa ada pada... TAPAI

Post by meowlin on Mon Feb 11, 2008 8:22 pm

haa apa tapai.. weh kegemaran mak tu taw..

segala jenih tapai tak kira pulut dan ubi pun jadi peberet mak taw.. tapi disebabkanpenyakit mak yg ko udah taw tak leh makan pulut nun.. mak telan ayor lior ajele bila sebut pada tapai nie..


aikkk amacam plak mak jadi momod kat sini.. pepandai aje...mr admin.. uwaaaaaaa Mad Razz

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Apa ada pada... TAPAI

Post by medangtamang on Tue Feb 12, 2008 11:25 am

medang pun suker tapai pulut... feveret... tp mst yg MANIS laaa...

eh? agaknyer abg Admin tu tau kot ko suker masak2 ni... hehehe!!

_________________
Be My ValenTine?

medangtamang
Moderator
Moderator

Posts : 188
Join date : 2008-02-11
Location : Ada laaa...

View user profile

Back to top Go down

Re: Apa ada pada... TAPAI

Post by meowlin on Tue Feb 12, 2008 11:45 am

weh tapai mestile sedap dimakan yg manis daa.. oye penah ku temakan dulu2laa tapai pulut cam tawar.. rasa geli geleman anak tekak gua..

abg admin tu ngada2... pepandai aje tempek nama org jadi momod..
lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gua dah terumpat admin...

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Apa ada pada... TAPAI

Post by medangtamang on Tue Feb 12, 2008 12:13 pm

uisshh!! tawar ok lg... kalu masam berdengung... tak ker hampeh... hehee!!

syyhhh... jgn umpat abg Admin kuat2... nnt dia dgr...

_________________
Be My ValenTine?

medangtamang
Moderator
Moderator

Posts : 188
Join date : 2008-02-11
Location : Ada laaa...

View user profile

Back to top Go down

Re: Apa ada pada... TAPAI

Post by meowlin on Tue Feb 12, 2008 12:30 pm

wakakkaka.. aku dapat dulu tawar juga masam.. perit tekak ku semacam daa...


psttt abg admin tu kan dia kejap ada kejap tarak.. dia nak test market le tuh.. lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Apa ada pada... TAPAI

Post by Sponsored content Today at 11:07 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum