perfume lelaki..

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: perfume lelaki..

Post by firdaruddin on Tue Apr 01, 2008 1:56 pm

meowlin wrote:fir bukan tak suka.. penah guna loose powder mustika ratu dulu.. tapi muka cepat kering daa..
tgk pada kulit la..kalau ngam dgn kulit,amalkan..kalau x ngam, tinggalkan sblm kesan yg lebih buruk berlaku..

firdaruddin
Moderator
Moderator

Posts : 151
Join date : 2008-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: perfume lelaki..

Post by mama_anggun on Tue Apr 01, 2008 6:19 pm

meow..

hubby ku pon suke keta sport mainan..ms tunang dlu mmg sy bg 1 keta mitsubishi mainan wat hantaran tunang..beli kt Tamiya..keta tu warna kuning..

ader lg smpai skg..tp da jd mainan anakku dah..skg ni anak plak gile keta sport mainan..

kbetuln hubby mmg isi minyak shell dr dlu..skg ni tgh kumpul siri ferrari yg tbaru tu..

koleksi sblm ni yg shell kuar kn sumer hubby da beli utk anak..

so, skg tgh kuar siri baru pun tgh collect utk anak gak..(ala..sbenarnye bapaknye yg nk tumpang skaki..) hehe..

mama_anggun
Moderator
Moderator

Posts : 149
Join date : 2008-03-11
Location : sebelah tv

View user profile http://www.envytouch.blogs.friendster.com

Back to top Go down

Re: perfume lelaki..

Post by mama_anggun on Tue Apr 01, 2008 6:34 pm

lg satu kn, ni mmg x tau la nk kata hebat sgt ke aper (bkn nk angkat bakul)..tp bg kami suami istri mmg bangga la jugak..

anak kami (amir) dr umur 2 thn lg (skg 3 thn) mmg kenal logo2 & brand keta..kami yg ajar dia..

dia akn sebut nama keta tu bile nmpk logo keta nye..x kire la kt jln ker, tv ker..skhabar ker..

so far yg dia da kenal & leh sebut dgn betul- mercedes benz, volvo, BMW, mitsubishi, perodua, ford (keta hubby), kia (keta bapakku), proton, proton persona, toyota, honda, hyundai, nissan, NAZA, ferrari, porsche, ..

yg tgh hafal skg - volkswagen, peugeot, chevrolet, subaru, mahendra..




mama_anggun
Moderator
Moderator

Posts : 149
Join date : 2008-03-11
Location : sebelah tv

View user profile http://www.envytouch.blogs.friendster.com

Back to top Go down

Re: perfume lelaki..

Post by meowlin on Wed Apr 02, 2008 12:44 am

firdaruddin wrote:
meowlin wrote:fir bukan tak suka.. penah guna loose powder mustika ratu dulu.. tapi muka cepat kering daa..
tgk pada kulit la..kalau ngam dgn kulit,amalkan..kalau x ngam, tinggalkan sblm kesan yg lebih buruk berlaku..

uitt tak adala teruk betul kering tu.. cuma mebi kulitku tak begitu serasi ngan mustika ratu kot.. lagipun kalu pakai mekap dia cepat lak luntur.. (masa jaman anakdara dulu laa.. sekarang tak moh mekap2 over) yg penting jaga kulit..

tapi haku ingat masa anakdara dulu.. kulit muka haku penah terbakar silap pakai mask yg dibuat dari bawang putih.. pehtu arwah abah beli ngan sedara bedak sejuk yg biji2 tu.. bedak sari ayu tak silap.. pehtu makin ok.. tapi tak berminat dah nak pakai bedak sejuk nih.. tak tau ngapa.. tongue

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: perfume lelaki..

Post by meowlin on Wed Apr 02, 2008 12:56 am

mama nan anggun.. yelaaa.. asbenku pun sekarang dok sibuk isi minyak kat shell tu.. dah kat bebelas kete ferrari dia simpan tu.. penuh laa kabinet kat living hall tu..

nampak gaya asben kita berdua ni ada persamaan minat gak.. hmm agak2 kalu derang jumpa leh ngam tak?...ekekee..

macam asben kita ni... dia jenis suka berkawan ngan seme peringkat masyarakat.. memang dia jenis suka dan mudah tersenyum.. tak cam kita muka masam.. tongue asben kita ni kan kalu pi taruk minyak kat shell tu siap leh berkawan dan bertanya kabor ngan bangla jurupam tu.. bangla tu plak kalu nampak asben kita mesti beria2 plak.. begitu juga ngan pak gard kat opih dia.. seme dia campur.. ada masa kalu pi kursus asben kita tak kisah nak duduk semeja ngan kerani2 biasa.. sampai ada yg pelik.. teruknyaa lak peel manusia.. anyway kita syukur dan moga2 asben kita akan selalu merendah diri dan taw dimana bumi berpijak..(eh apahal aku melalut ni .. Razz )

waaa bagusnya sampai mama anggun wat hantaran.. teringat kat pelakun dynaz tu wat helmet jadi hantaran.. tak kisahlaa asalkan org tersayang kita gembira.. tul tak mama Smile

waaaaaaaahhh bagusnya anak mama kan.. umur 2 tawun dah pandai sebut tu.. kita plak masa kecik umur 2 tawun omak citer masih berbolot nak bercakap daa.. baguslaa amir kecik2 dah pandai.. moga2 anak yg bakal lahir pun sebijak yg sulung.. Insyaallah..

sebut pasal sebutan volkswagen tu.. teingat plak adik lelakiku yg no.3 masa dia kecik dlm umur dia 2 tawun lebih gak dia sebut.. wolksekgen... lol!

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: perfume lelaki..

Post by mama_anggun on Wed Apr 02, 2008 3:27 pm

mgkin leh ngam kot..hehe..hubby ku ini peramah + pmalu sket..kalu ade org stat tegur & pndai sembang br mjadi lepak ngan dia. kalu dpt gelak plak sumer urat dlm bdn cam nk putus..vibration nye mlampau sgt..hehe..

loyar buruk leh thn gak..tp loyar buruk sy je dia x leh lwn..hehe..

amir ni mmg kitorg x penah ckp pelat ngan die dr kecik..sbb tu dia fast & clear spoken. speaking london pun leh thn gak..mmg btul tips2 motivator yg ade..budak2 pelat sbb blaja dr kite.

kire amir ni kitorg wat cam eksperimen gak ar..wpun lom skolah, tp da tau kira 1-20..

besor hrpn kami sbg mak bapak nih nk lihat anak jd cemerlang..kalu bleh nk sume anak 'mjadi'..

yg penting kualiti, bkn kuantiti..

adik tu da umur bape skg?

mama_anggun
Moderator
Moderator

Posts : 149
Join date : 2008-03-11
Location : sebelah tv

View user profile http://www.envytouch.blogs.friendster.com

Back to top Go down

Re: perfume lelaki..

Post by meowlin on Thu Apr 03, 2008 1:42 am

hmm agaknya kan.. asben kita ni memang suka betul wat joke.. kalu kat opis dia nilaa pak lawak.. kekadang tu apa yg dia ckp walaupun spontan org tetiba leh ketawa.. macam kita gak kekadang tu nak marah pun tak jadi bila dia ckp spontan walau dia tak bermaksud nak wat joke tapi jadi kelakar laa pulak..

syukurlah alhamdullillah kalu boleh kita seiringkan pendidikan di dunia juga akirat kan mama..

adikku dah tuo.. 20 lebey daa.. Razz

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: perfume lelaki..

Post by mama_anggun on Fri Apr 04, 2008 4:04 pm

kihkihkih...agaknye ayat lwk aper la yg wat meow tpikat kt asbenmu itu dlu..

kite leh bygkn gak ar attitude seorg pak lwk nih..kdg mhiburkn, kdg sakit ati pun ade..hehe..

x bosan la idup mu meow ye.. Wink

mama_anggun
Moderator
Moderator

Posts : 149
Join date : 2008-03-11
Location : sebelah tv

View user profile http://www.envytouch.blogs.friendster.com

Back to top Go down

Re: perfume lelaki..

Post by meowlin on Fri Apr 04, 2008 8:39 pm

hehe mama laling.. ada kisah camne kita jatuh centa kat asben ada kat bod jagaan si nash tu..
ni ha link nyaa..

hehe setakat hari ni lom penah bosan ngan asben.. dan syukurlaa semakin hari semakin erat kasihsayang kami berdua.. biasala idup rumahtangga ni sikit sebanyak mesti ada pasang surut ye tak mama.. pirat


--> http://revolusi.forumandco.com/family-discussion-f29/detik-perkenalan-dgn-spouse-t101.htm

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: perfume lelaki..

Post by mama_anggun on Sat Apr 05, 2008 2:02 pm

sbenarnye da baca pun kisah mu itu..sj jer wat2 lalu org x nmpk..nnti kang kena citer kisah kite plak yg x best nih..

cabuuuuuuttttttttt......!!!! geek

mama_anggun
Moderator
Moderator

Posts : 149
Join date : 2008-03-11
Location : sebelah tv

View user profile http://www.envytouch.blogs.friendster.com

Back to top Go down

Re: perfume lelaki..

Post by meowlin on Sat Apr 05, 2008 6:00 pm

heh tak acilaa mama weh.. nak taw gak cepat masuk sinun citer cepatttttt.... haku tak akan cabut selagi ko tak citerrrrrr... rabbit

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: perfume lelaki..

Post by Sponsored content Today at 11:06 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum