FAST FOOD PILIHAN KOWANG

View previous topic View next topic Go down

SILELE voteeee...

19% 19% 
[ 4 ]
29% 29% 
[ 6 ]
14% 14% 
[ 3 ]
5% 5% 
[ 1 ]
19% 19% 
[ 4 ]
5% 5% 
[ 1 ]
9% 9% 
[ 2 ]
 
Total Votes : 21

FAST FOOD PILIHAN KOWANG

Post by meowlin on Sat Feb 16, 2008 10:51 pm

Nyatakan pesalle korang sukakan pilihan korang tu.. ayam dia sedapke..piza dia lemak ke..citer sket Smile

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: FAST FOOD PILIHAN KOWANG

Post by meowlin on Sat Feb 16, 2008 10:56 pm

aku suka kfc...yg original.. masa hot n spicy memula kuor dulu gila2 gak makan tapi lama2 suka kembali pada original recipelaa..
tapi sekarang aku agak tak bapa leh makan ayam..badan cepat jadi gatall.. uwaaa... lagi satu aku suka kfc sebab cheesy wedgeds dan whipped potato dia.. fries dia plak tak syedap.. Evil or Very Mad

Mcd plak suka sangat ngan segala beger dia..aku suka amik Bigmac atau dabel cheese beger tu.. pehtu kalu tiba time raya cina..mestile suka ngan prosperity beger diaa..dan yg paling best kat mcd ni fries dia memang best tempat lain tak ley celen.. lagi satu aku suka minum milk shake stoberi dan chocolate dia..

pizza hut adalah yg last sekali.. sekarang pizza hut punya makan2 banyak yg murah2 dah..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: FAST FOOD PILIHAN KOWANG

Post by berry on Sun Feb 17, 2008 7:29 am

berry suka mcdonald..huhu..

berry

Posts : 34
Join date : 2008-02-17

View user profile

Back to top Go down

Re: FAST FOOD PILIHAN KOWANG

Post by PeAh on Sun Feb 17, 2008 10:07 pm

vote for kfc n mcd.....

kfc suker ayam dia x kesah la ori or spicy....

mcd suker burger n ice cream.....

bounce flower bounce

PeAh
Moderator
Moderator

Posts : 246
Join date : 2008-02-15

View user profile

Back to top Go down

Re: FAST FOOD PILIHAN KOWANG

Post by medangtamang on Mon Feb 18, 2008 1:13 am

aku suker pizza hut lg2 yg ada cheese mozarella kat crust tu... hmm... sluurrpp...

pastu aku suker gak kenny rogers... A&W aku suker pasal dia punyer rootbeer ngan coney dog jerk...

yg PALING aku suker is NANDOS!!!! sedap giler tu... giler pun tak sedap cam tu... hehe!!

_________________
Be My ValenTine?

medangtamang
Moderator
Moderator

Posts : 188
Join date : 2008-02-11
Location : Ada laaa...

View user profile

Back to top Go down

Re: FAST FOOD PILIHAN KOWANG

Post by krepek_pisang on Mon Feb 18, 2008 11:50 am

aku suke amcd........... burger king nye beger mmg mantapppppp..... anw lak aku suke rootbeer n coneydoh dia hahahahahaha sodappp


tp la ni dah sto dah makan menda2 cani..... kalau teringin je g makan.......

krepek_pisang
Moderator
Moderator

Posts : 239
Join date : 2008-02-11

View user profile

Back to top Go down

Re: FAST FOOD PILIHAN KOWANG

Post by meowlin on Mon Feb 18, 2008 12:00 pm

sebab kat kontan lom lagi bukak beger king.. lom masuk senarailaa..
tapi sebab aku penah makan beger king.. oklah juga beger tu..
tapi aku still kalu beger aku suka makan yg mcd dan juga beger yg jual kat kampung aku tu.. harga 1.50rm je kalu tak silap..(sebab asben aku yg kuorkan duit.. aku ngap aje) sedap beger dia..juz nice..

a&w aku dah lama sungguh tak pegi.. tapi aku tak suka laa rootbeer dia sebab bagi aku aarr manis sangat..

pehtu kalu pegi pizza hut.. aku suka ngoder set pizza yg supreme pehtu suka soup of the day tu suka gak spagehthi carbonara.. nyam nyam.. aku suka makan campur cilisos.. kalu wat sendiri selalu tak berabih.. kalu adik bongsu aku ada barule aku suka wat spegathi tu..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: FAST FOOD PILIHAN KOWANG

Post by PeAh on Tue Feb 19, 2008 12:43 pm

sshla nak cr kdi anw skrg.... kalo mcd n kfc merata2.... sian anw... burger byk kat belah selatan.... belah utara kurang... mcm x de jerk....

kenny roger n nandos lbh kurang jer... cuma nandos sos dia byk yg masam2... n ayam dia agak lembut skit compare ngan kenny roger....

PeAh
Moderator
Moderator

Posts : 246
Join date : 2008-02-15

View user profile

Back to top Go down

Re: FAST FOOD PILIHAN KOWANG

Post by nashra on Wed Feb 27, 2008 10:31 pm

kfc, macam biasa sebab anak2 suka plus husband pun memang favourite fast food is kfc..nash cam biasa la asal tekak boleh telan jalan je..

but kalau keluar berdua dgn husband back in malaysia nash selalu ajak husband ke nando's..i simply love the grill chicken and the sour sauce (sini peri2 sauce tu ada jual kat kedai2 biasa)

kenny rogers pun ok, i love the idea of choosing three side dishes and dok banyak request for fruits and salad..sometimes i even ordered baked potato or macaroni and cheese by itself..sedap sangat!

a&w ni all time favourite actually although franchise kat malaysia tu tak banyak kan..i love mozza burger/or double mozza sebab suka kan daging salai on top of beef patty itself..plus side dishes like onion ring pun sedap..

mcdonalds ni dah selalu sangat makan..nash kurang suka chilli sauce mcdonalds..just tak boleh nak ngam..the rest ok aje..

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: FAST FOOD PILIHAN KOWANG

Post by minah on Fri Feb 29, 2008 8:05 pm

tengah kemaruk a and w

minah

Posts : 2
Join date : 2008-02-17

View user profile

Back to top Go down

Re: FAST FOOD PILIHAN KOWANG

Post by mee_ maggie on Mon Mar 10, 2008 4:45 pm

MC donald , klo nampak mc donald ley sasau jap . Byk sangat menu , x
tau nak pilih. Seb baik mc donald plg dekat pun kat IPOH je + turun
ipoh pun sebulan sekali. tidak mau mengembang badan ini. he ! he!

menu wajib - ice cream putar . beshnye!!

mee_ maggie

Posts : 18
Join date : 2008-03-10

View user profile

Back to top Go down

Re: FAST FOOD PILIHAN KOWANG

Post by meowlin on Tue Mar 11, 2008 12:27 am

mee dok perak ke laling..
ahkak ada mak sedara kat seri kinta nun..

ala aku tengok badan ko ni kecik ada.. susah nak kembang...ekekeke

bebaru ni lepas ngundi pi makan kat pantai pehtu take away mcd.. amik mcsaver fillet o fish, milk shake stoberi, naget.. yamyam sodap.. laa lupa nak amik fries daa...

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: FAST FOOD PILIHAN KOWANG

Post by ceqtom on Mon Apr 07, 2008 6:27 pm

Ceqtom ni kureng ngan fast food Cool
selalu anak2 le.. Kalau weekend selalunya bwk dia org mkn kat KR
x pun PIZZA HUT.. Very Happy
Tp kalau dah mls sgt call je MCD @ PH dtg rmh Very Happy

ceqtom
Moderator
Moderator

Posts : 160
Join date : 2008-04-06
Age : 41
Location : Tgk le kat mana dan......

View user profile

Back to top Go down

Re: FAST FOOD PILIHAN KOWANG

Post by mama_anggun on Mon Apr 07, 2008 7:00 pm

KFC - Hot & Spicy, Zinger burger
McD - Big Mac, Prosp. Burger, Chicken McNUgget + BBQ Sauce
Nandos - Roasted chicken + xtra hot sauce peri-peri
Kenny Rogers - Chocolate muffin, potato salad, ayam (bole thn jer..), baked beans, spagetthi meatball
pizza hut - garlic bread, breadstick, mushroom soup, pizza supreme
shakeys - all stuff of pizza
secret's recipe - cheese cake, apple pie, lasagne, vietnamese nooddles, iced lemon tea
the chicken rice shop - pai tee
My Mum's Chicken Rice (Linda Onn) - chicken rice, mee rebus tulang

mama_anggun
Moderator
Moderator

Posts : 149
Join date : 2008-03-11
Location : sebelah tv

View user profile http://www.envytouch.blogs.friendster.com

Back to top Go down

Re: FAST FOOD PILIHAN KOWANG

Post by Sponsored content Today at 5:37 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum