anak2 buluku..

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: anak2 buluku..

Post by nashra on Sat Apr 19, 2008 1:58 am

achik tumpang menyibuk kat thread meow je ler..

boleh tukar2 cerita, ek?

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: anak2 buluku..

Post by meowlin on Sat Apr 19, 2008 12:16 pm

Very Happy Very Happy bestnyaaaaaaaa mesti sonok nash dpt manja2 ngan dolphin ni walau derang lam balang... ala tomei2nya sampai terbukak2 mulut dia nak manja ngan nash..thanks nash.. nak berangan jap nih..

penguin pun I like... ekceli seme haiwan lam dunia ni acik suka tau.. acik meow sayang ngan depa sebab depa tarak dosa..hehehe..

ala nash tak yah deletelaa... tak ganggu puns.. lagipun kat sini sapa sangat yg sudi nak masuk kuang2.. alih2 kita berdua jer... mod ati pun bz tu sian kat dia..

amboiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii geramnya ngan rommel ngan yumi... gebu ajer..kalu dekat ngan haku maw haku uli2 depa ni seme... thanks nashhhhhhhhhhhhhh .. i lap u.... I love you

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: anak2 buluku..

Post by nashra on Sat Apr 19, 2008 6:28 pm

ok...

meow dah kasi izin nash menyibuk kat thread meow nash teruskan..

hehehehehe...

nanti kita korek2 lagi..

tak silap ada kut gambar dgn beluga whales tu...

lebih kurang cam dolphin gak, cuma badan nya lebih kepada bentuk ala dugong gitu..lepas tu slow..dolphin lebih cergas..

tu la, dolphin sekor tu manja giler tau..hehehehe...lagi kita tengok lagi dia tunjuk la kepandaian dia berenang..hehehe

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: anak2 buluku..

Post by meowlin on Sat Apr 19, 2008 7:53 pm

wokeh laling .. geram aa tengok dak rommel ngan yumi ni.. sekarang sapa yg jaga depa nash..

deluga whales... nak nak sukanyaa.. tapi derang lagi besor tak.. ke lebey kurang cam dohlpin ..

heiii ni jeless ni.. kan best haku ada sayap terbang kat sinun.. nak gak manja ngan dolhpin.. I like menda2 manja ni taw...

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: anak2 buluku..

Post by meowlin on Wed Apr 30, 2008 1:08 am

selalunya kalu budak berdua ni dah masuk lam umah.. tapi kemudian haku nak solat almaka terpaksalah aku masukkan derang berdua lam cage masa derang kecik dulu kat wet kitchen ni haa.. kalu idak.. alamat abihlaa satu rumah tonggang terbalik..

haa budak berdua ni memang memalam tidor lam cage tingkat(atau apartment sebab ada 3 tingkat) tapi tempat tidur kenalah alas ngan baju2 lama atau tuala lama kami baru derang selesa..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: anak2 buluku..

Post by Sponsored content Today at 11:05 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum