Raja Lawak Astro 2008

View previous topic View next topic Go down

Raja Lawak Astro 2008

Post by medangtamang on Sat Feb 16, 2008 11:15 am

Aku rasa ada yg tgk RL ni kan? aku mmg tak pueh ati biler AWAS terkeluar pada on the 5th week... rasa cam nk tepon jerk Astro mintak consider balik undian... pasal masa tu Pak Tam mmg tak best langsung...

Macam tak adil lak... tp bole nilai sendiri... adakah Astro 'lindungi' Pak Tam pasal kesian? atau Pak Tam dapat undian simpati...? Kalu camtu baik tak payah....

Ni clips from 4th week yg aku rasa mmg outstanding from AWAS : http://www.youtube.com/watch?v=eG9gtKwb7_0




p palang s : AWAS = Anak Warisan Seni

_________________
Be My ValenTine?

medangtamang
Moderator
Moderator

Posts : 188
Join date : 2008-02-11
Location : Ada laaa...

View user profile

Back to top Go down

Re: Raja Lawak Astro 2008

Post by krepek_pisang on Sat Feb 16, 2008 1:36 pm

uiksss pokcik..mu layanh raje lawak????huhuhuh menahannnnn hahahah aku pak akuje seangat nak tgk.. dia kate dia nak tgk nabil je... yglain semua haprakk......

krepek_pisang
Moderator
Moderator

Posts : 239
Join date : 2008-02-11

View user profile

Back to top Go down

Re: Raja Lawak Astro 2008

Post by meowlin on Sat Feb 16, 2008 5:04 pm

aku masa season 1st rajalawak tu.. memang nyampah sungguh..walaupun kunun ada mentor cam badul dan lain2 tapi haprak gak kebanyakan lawak derang tu.. yg ok pun cuma zizan dan johan jer..

season 2 ni.. best gila daa.. setakat hari nilah kalu yg team tu aku suka kat Awas, ketampi pun aku suka.. tapi sekarang yg paling aku suka pada Cham.. best cham..
pehtu pada yg solo mestila Nabil ngan lawak dia yg bersahaja tu..

Walaupun aku org pahang jati.. tapi aku tak suka ngan lawak Pak Tam tu.. ntah apa2.. sapale yg rajin dok ngundi dia ek.. kot2 family kot.. lagi sorang juga budak pahang si Shah tu..
Malam tadi kalu korang tengok cara persembahan shah tu nampak sangat macam nak tiru aksi Nabil.. sampaikan dlm lawak dia pun guna Nabil banyak kali daa... paling wat aku meluat ngan shah bukan menda.... bila abih aje lawak dia tu.. dan abih aje juri kasi komen.. dan bila si johan dan zizan bacakan utk undi tu.. selalu sangat si shah ni wat muka kontrol ensem... meluatnya aku.. kalu dah taw awak tu masuk rajalawak tak yahle kontrol lawo ke apa.. mencik mencik..

isk astaqfirullahalazimmmmmmmmm

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Raja Lawak Astro 2008

Post by meowlin on Sat Feb 23, 2008 12:15 am

hah malam ni punya rajalawak..

secara keseluruhannya.. bagi kami yg benar2 layak menjadi juara adalah antara Nabil & kumpulan cham..

wehhh meluatnya tengok pak tam ngan aksi membodohkan diri sendiri tu..

si shah pun satu.. tak abih2 nak kontrol macho..

no entry pun ok tapi best lagi group cham

bottom 2 antara pak tam dan no entry.. rupanya tempat kebawah dan sepatutnya yg kuor menggu ni adalah no entry.. tapi menggu ni tiada penyingkiran lagi...

rajalawak akan berakhir lagi 3 menggu.. uwaaaaaaa....

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Raja Lawak Astro 2008

Post by meowlin on Sat Mar 08, 2008 7:55 pm

horehhhhhhhhhhh pak tam kuar juga akhirnya semalam.. harap2 si Nabil jadi jora... bounce

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Raja Lawak Astro 2008

Post by mee_ maggie on Mon Mar 10, 2008 4:36 pm

meowlin wrote:horehhhhhhhhhhh pak tam kuar juga akhirnya semalam.. harap2 si Nabil jadi jora... bounce

jarang tengok raja lawak. tp mak mee sll tengok + sokong nabil . Mee pula x pernah tengok nabil sebenarnya.

mee_ maggie

Posts : 18
Join date : 2008-03-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Raja Lawak Astro 2008

Post by meowlin on Tue Mar 11, 2008 12:21 am

haa mesti mee selalu tengok citer jepun dan korea le tu..
jemahat ni grand finale.. mesti best.. mee cubalah luangkan masa.. mesti gelak sakan.. 1st season dulu kami pun tak bapa suka tengok tak macam yg 2nd ni memang leh wat kramp perut ketawa ..

psstt kalo nak taw si nabil tu sebijik sebutir cam adik lelakiku no.3 daa.. Laughing

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Raja Lawak Astro 2008

Post by mama_anggun on Tue Mar 11, 2008 2:41 pm

yeke meowlin..tul ker p.tam da kuar..syukurnye la..si tua x sedar diri tu..nk blgk cam mude..wasup2 la..tp x kena gaya..nabil pun x wasup2 cam dier..jom ramai2 vote for nabil...dia pelawak sebenar yg ditunggu2 slama ni..sbb da bowing sgt dah dgn lawak senario..lawak saiful apek tu leh thn lg..tgk senario skg rasa nk nangis pun ader..ciao..!! idop nabil.."aper ader hal jah..."

mama_anggun
Moderator
Moderator

Posts : 149
Join date : 2008-03-11
Location : sebelah tv

View user profile http://www.envytouch.blogs.friendster.com

Back to top Go down

Re: Raja Lawak Astro 2008

Post by meowlin on Wed Mar 12, 2008 4:54 pm

mama_anggun wrote:yeke meowlin..tul ker p.tam da kuar..syukurnye la..si tua x sedar diri tu..nk blgk cam mude..wasup2 la..tp x kena gaya..nabil pun x wasup2 cam dier..jom ramai2 vote for nabil...dia pelawak sebenar yg ditunggu2 slama ni..sbb da bowing sgt dah dgn lawak senario..lawak saiful apek tu leh thn lg..tgk senario skg rasa nk nangis pun ader..ciao..!! idop nabil.."aper ader hal jah..."


lol! wakakakkaakakka adeiii sakit perut aku gelak ko nih mama oiitt... cian pak tam ko ckp dia tua tak sedar diri.. akakakkakaka... guling2 lagi nih weiii... haa ialah bagi aku lebey elok dia tu dok mesjid berjemaah reramaikan org kat mesjid dari tergolek2 kat atas stage nun... memang haku vote for nabil.. and cham... apa2pun aku harapkan nabil jadi jora... jom kita vote reramai.. Idup nabil... flower

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Raja Lawak Astro 2008

Post by mee_ maggie on Wed Mar 12, 2008 9:36 pm

meowlin wrote:haa mesti mee selalu tengok citer jepun dan korea le tu..
jemahat
ni grand finale.. mesti best.. mee cubalah luangkan masa.. mesti gelak
sakan.. 1st season dulu kami pun tak bapa suka tengok tak macam yg 2nd
ni memang leh wat kramp perut ketawa ..


psstt kalo nak taw si nabil tu sebijik sebutir cam adik lelakiku no.3 daa.. Laughing

mmg plan nak tengok pun . Mee suka Lawaking , kelakau terutama segmen teka teki tu.

adik meow cam nabil ek ? boleh la kenalan . hi! hi! ( gatalnya)

mee_ maggie

Posts : 18
Join date : 2008-03-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Raja Lawak Astro 2008

Post by meowlin on Sat Mar 15, 2008 12:36 am

wakakakkakaka yesssssssssss Nabil joraaaaaaa.. Joraaaaaaaaaaaaa... yeesssssss...

ehek.. ahaaa adikku ni panjangnya.. mukanya... badannya saling tak tumpah cam nabil.. nak kenalan boley apa salahnyaa... Razz

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Raja Lawak Astro 2008

Post by medangtamang on Sat Mar 15, 2008 8:03 am

YESSS!! AKHIRNYA NABIL JUARA RAJA LAWAK MUSIM KE-2!!! TAHNIAH NABIL!!!

_________________
Be My ValenTine?

medangtamang
Moderator
Moderator

Posts : 188
Join date : 2008-02-11
Location : Ada laaa...

View user profile

Back to top Go down

Re: Raja Lawak Astro 2008

Post by Sponsored content Today at 4:05 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum