kakak&adik datin seri ct nurhaliza masuk AF

View previous topic View next topic Go down

kakak&adik datin seri ct nurhaliza masuk AF

Post by ati1402 on Sat Feb 16, 2008 12:04 am

alohh...td tertengok audition AF tu ha..
kakak ct ley gak laa nyanyi..adik die saerah tu..alohaiii FAIL! Mad

ati1402
Moderator
Moderator

Posts : 29
Join date : 2008-02-10

View user profile

Back to top Go down

Re: kakak&adik datin seri ct nurhaliza masuk AF

Post by meowlin on Sat Feb 16, 2008 12:37 am

haaaa ati tengok kat mana astro ria. ke.. waaa tak tau pun...masa2 nile best tengok derang odisen.. ekekekek macam2 peel ada. daa

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: kakak&adik datin seri ct nurhaliza masuk AF

Post by ati1402 on Sat Feb 16, 2008 12:40 am

haha btul tu! ada yg xley nyanyi tp nk nyanyi gak
my brother said,dorg tu mcm monkeys Twisted Evil

ati1402
Moderator
Moderator

Posts : 29
Join date : 2008-02-10

View user profile

Back to top Go down

Re: kakak&adik datin seri ct nurhaliza masuk AF

Post by meowlin on Sat Feb 16, 2008 12:53 am

aku kalo ngan saeroh tu memang tak suka daa.. lidah dia kan cam pendek..bila sebut s pun bunyi cam bertabor aje.. wehh jahat aku Laughing

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: kakak&adik datin seri ct nurhaliza masuk AF

Post by ati1402 on Sat Feb 16, 2008 12:54 am

btul tu! hehe..mulut cam dalam je kan..
lagi nak nyanyi...aduiii wat malu!hekhek
kakak die lawa..nyanyi pun muleyy cuma x ske laa lau ade munyik2 sket cam tok ti gitu kann..iskk!kene r gaya tersendiri..baru cunggg

ati1402
Moderator
Moderator

Posts : 29
Join date : 2008-02-10

View user profile

Back to top Go down

Re: kakak&adik datin seri ct nurhaliza masuk AF

Post by meowlin on Sat Feb 16, 2008 12:57 am

isk suka bebenor org dok tiru tok t kan.. hmm aku ni agak2 leh ke tercalon nak masuk af.. ekekekekekekek.. maw kena pulau dek sedara belah laki aku.. kuang2...

tak hengen nak masuk daaa.. udah2le.. zaman kegemilangan karoke aku pun dah berlalu..akakakakakkaka..pahsan mak kejap.. Laughing

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: kakak&adik datin seri ct nurhaliza masuk AF

Post by ati1402 on Sat Feb 16, 2008 1:03 am

wahwahhhh akak dulu pun nyanyi keww...kekekeke
me takat nyanyi lam bilik mandi je lewww.. Razz

ati1402
Moderator
Moderator

Posts : 29
Join date : 2008-02-10

View user profile

Back to top Go down

Re: kakak&adik datin seri ct nurhaliza masuk AF

Post by meowlin on Sat Feb 16, 2008 1:08 am

ala mek ati ni.. kan dulu dah penah citer ku penah masuk nyanyi karoke dpt no. 2 ... lupa la tuh..uwaaaa...

tapi itu citer lama.. dah lama tak ngasah bakat nyanyi daaa..sora pun sumbang sumbing doh..

nyanyi bilik airr.. wehh padanle akhir2 ni tak ujan..ati nnyanyi lam bilik air.. sampai air kat awan tu majok tak moh turun dah.. org nyanyile kat luar kita nyanyi reramai nak tak.. jom2.. Laughing

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: kakak&adik datin seri ct nurhaliza masuk AF

Post by ati1402 on Sat Feb 16, 2008 1:10 am

kikikiki nyanyi kat luor maluu..buruk menor cam katak panggey ujan tu lagi sedap kot..kekekeke

ati1402
Moderator
Moderator

Posts : 29
Join date : 2008-02-10

View user profile

Back to top Go down

Re: kakak&adik datin seri ct nurhaliza masuk AF

Post by meowlin on Sat Feb 16, 2008 1:15 am

weh lom cube lom taw.. pssstt ati..sib baik bekas abg ko tu tak masuk odisen.. weh ntah2 dia ada masuk tak..
akakaakakak tak leh bayangkan kalu dia masuk pehtu nari tekinja2 cam beruk belaan dia ekekekekek..amboiii best2 mengumpat lam nih.. Laughing

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: kakak&adik datin seri ct nurhaliza masuk AF

Post by medangtamang on Sat Feb 16, 2008 11:58 am

aku tgk akak ct tu lawa sket dari siti daaa... tak tau laa ni dari pandangan mata aku... adik siti tu cam errr... ntah laaa... dai gempal (taste aku gak tu... hehe!) tp aku tak lak terpikat kat dia...

rasa2 akak ct tu avail lg ker eh? hehehe!

_________________
Be My ValenTine?

medangtamang
Moderator
Moderator

Posts : 188
Join date : 2008-02-11
Location : Ada laaa...

View user profile

Back to top Go down

Re: kakak&adik datin seri ct nurhaliza masuk AF

Post by honeynuyun on Sat Feb 16, 2008 1:55 pm

medangtamang wrote:aku tgk akak ct tu lawa sket dari siti daaa... tak tau laa ni dari pandangan mata aku... adik siti tu cam errr... ntah laaa... dai gempal (taste aku gak tu... hehe!) tp aku tak lak terpikat kat dia...

rasa2 akak ct tu avail lg ker eh? hehehe!

mmg lawa lah akk dia..nyanyi pun ok gak..tp tak best ar bila ada sound mcm tok ti tu.. No

_________________
produk tia amelia,bwhite,nuriz,np bagus..n mcm2 lagi..
..0192197473..


http://nuyunbeautyhouse.blogspot.com/

honeynuyun
Moderator
Moderator

Posts : 102
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: kakak&adik datin seri ct nurhaliza masuk AF

Post by medangtamang on Sat Feb 16, 2008 2:38 pm

honeynuyun wrote:
medangtamang wrote:aku tgk akak ct tu lawa sket dari siti daaa... tak tau laa ni dari pandangan mata aku... adik siti tu cam errr... ntah laaa... dai gempal (taste aku gak tu... hehe!) tp aku tak lak terpikat kat dia...

rasa2 akak ct tu avail lg ker eh? hehehe!

mmg lawa lah akk dia..nyanyi pun ok gak..tp tak best ar bila ada sound mcm tok ti tu.. No

sound cam tok ti tu mmg laa ada... tp rs sore akak tok ti ni lebih husky..... muka lak cam indian sket lak tu... I LIKE! Twisted Evil

_________________
Be My ValenTine?

medangtamang
Moderator
Moderator

Posts : 188
Join date : 2008-02-11
Location : Ada laaa...

View user profile

Back to top Go down

Re: kakak&adik datin seri ct nurhaliza masuk AF

Post by meowlin on Sat Feb 16, 2008 5:55 pm

ko ni medang kakak tok ti tu dah age 33 kot pehtu anak ada 3 ke 2 gitule tak silap.. tapi BINI ORANGG..akakakakakakakaka..

melepeh ko jang..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: kakak&adik datin seri ct nurhaliza masuk AF

Post by medangtamang on Sat Feb 16, 2008 5:56 pm

meowlin wrote:ko ni medang kakak tok ti tu dah age 33 kot pehtu anak ada 3 ke 2 gitule tak silap.. tapi BINI ORANGG..akakakakakakakaka..

melepeh ko jang..

tu yg best tu.... byk pengalaman.... kuikuikui!!!!! (acah jerk....! larrriiiiiiii...........!) What a Face

_________________
Be My ValenTine?

medangtamang
Moderator
Moderator

Posts : 188
Join date : 2008-02-11
Location : Ada laaa...

View user profile

Back to top Go down

Re: kakak&adik datin seri ct nurhaliza masuk AF

Post by meowlin on Sat Feb 16, 2008 7:40 pm

albino Twisted Evil Laughing lol!
medangtamang wrote:
meowlin wrote:ko ni medang kakak tok ti tu dah age 33 kot pehtu anak ada 3 ke 2 gitule tak silap.. tapi BINI ORANGG..akakakakakakakaka..

melepeh ko jang..

tu yg best tu.... byk pengalaman.... kuikuikui!!!!! (acah jerk....! larrriiiiiiii...........!) What a Face
rabbit

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: kakak&adik datin seri ct nurhaliza masuk AF

Post by nashra on Fri Feb 22, 2008 11:00 pm

ada clip akak dgn adik ct audition tak?

kat youtube ke?

ada ke?

kalau ada nak tengok la..

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: kakak&adik datin seri ct nurhaliza masuk AF

Post by meowlin on Sat Feb 23, 2008 12:06 am

tak taw la ada utube ke idak nash.. cuba2lah nash masuk sinun..

ala biasa2 aje.. tapi dua2 tak leh get through...

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: kakak&adik datin seri ct nurhaliza masuk AF

Post by nashra on Sat Feb 23, 2008 12:15 am

kesian si saerah tu ye..

nash dok baca kisah2 dia sebelum ni banyak juga pertandingan dia join kan..?

tapi rezeki dia dlm bidang nyanyian ni tak sehebat kakak dia..

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: kakak&adik datin seri ct nurhaliza masuk AF

Post by meowlin on Sat Feb 23, 2008 12:22 am

si saerah tu sora dia ok gaks.. tapi bila bercakap bunyi sss aje banyak sebab lidah dia pendek kot.. tapi bila nyanyi ok aje sora dia tak adalah dia nak ikut cara si tok ti tu..

kakak tok ti plak memang ada iras sora tok ti.. mebi derang adik badik jadi nak tak nak ada gak sket persamaan kot.. ntahle..

haa ah nash.. saerah ni macam tak leh gi jauhlaa lam bidang showbiz ni kan..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: kakak&adik datin seri ct nurhaliza masuk AF

Post by minah on Fri Feb 29, 2008 8:06 pm

sbb tak minta ct nurhaliza. semua suku sakat dia pun saya tak minat...hehhehhehe...........

minah

Posts : 2
Join date : 2008-02-17

View user profile

Back to top Go down

Re: kakak&adik datin seri ct nurhaliza masuk AF

Post by nashra on Fri Feb 29, 2008 8:49 pm

meowlin wrote:si saerah tu sora dia ok gaks.. tapi bila bercakap bunyi sss aje banyak sebab lidah dia pendek kot.. tapi bila nyanyi ok aje sora dia tak adalah dia nak ikut cara si tok ti tu..

kakak tok ti plak memang ada iras sora tok ti.. mebi derang adik badik jadi nak tak nak ada gak sket persamaan kot.. ntahle..

haa ah nash.. saerah ni macam tak leh gi jauhlaa lam bidang showbiz ni kan..

actually, nash bukan anti ct mahupun family dia...

tapi kan andaikata ada diantara adik beradik ct ni dapat masuk AF mesti jadi bahan kutukan penonton yang tak suka kan ct ni..

nanti terkeluar pula citer pasal 'sebab dia kakak/adik ct so dapat special treatment gitu'...

tak fair pada peserta lain, kan?

nanti bab undi2 mula la kalau undi utk adik beradik ct tinggi kena lagi..tak best kan sebab walaupun diaorg usaha sendiri mesti terlekat juga nama ct tu kat diaorg..

jadi patutnya family ct toksah ler berkecimpung dlm bidang yang sama macam ct..kalau berlakon tu lain sket..

saerah ni dulu2 katanya ada buka saloon kan?

nape tak tumpu pada bisnes tu je?

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: kakak&adik datin seri ct nurhaliza masuk AF

Post by meowlin on Wed Mar 12, 2008 5:54 pm

nash setuju sesangat2.. nampak sangat cam derang ni nak glamer aje kan.. tapikan kakak tok ti tu dah dpt masuk AF daaa Laughing

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: kakak&adik datin seri ct nurhaliza masuk AF

Post by skymania on Sun Apr 06, 2008 4:59 am

ahhhh.. aku mmg tak sker ngan adik berdik'sss tok ti nih....
meluat.... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

skymania

Posts : 32
Join date : 2008-04-05
Location : ade la...

View user profile

Back to top Go down

Re: kakak&adik datin seri ct nurhaliza masuk AF

Post by meowlin on Sun Apr 06, 2008 3:02 pm

ekekek sky.. aku plak suka tengok gelagat poyo si saida tu.. ntahlaa ngapa.. aku lebey suka saida dari ct.. saida nampak pemalu dan agak jujur..(bagi akulaa) tok ti plak banyak sangat kekontrolannya..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: kakak&adik datin seri ct nurhaliza masuk AF

Post by Sponsored content Today at 11:07 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum