jaga badan

View previous topic View next topic Go down

jaga badan

Post by nashra on Fri Feb 15, 2008 10:25 pm

macam mana korang jaga badan supaya kekal sihat dan langsing?

korang jaga dgn sukat makanan ke atau ada ambil supplement tertentu?

korang ada skip any meal ke?

any particular execise?

jom kita discuss..

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: jaga badan

Post by nashra on Fri Feb 15, 2008 10:27 pm

nash mula kan dulu ye..

masa kat malaysia nash rajin swimming..

sejak datang sini tak swimming pun (dah few months ni)..

jadi alternative nash jalan kaki..

tapi tak kurus pun..hehehehe

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: jaga badan

Post by meowlin on Fri Feb 15, 2008 11:35 pm

Laughing cam aku ni kan nash.. adeiii sebab dek aku ni panjang jadi kalu aku berisi pun org tak pahsan.. dulu2 masa aku kecik.. kurus melengking.. kalu tiup dek angin pun badan leh melayang..

tapi sejak dah koje adalah certain part yg berisi tu kan. ekekekeke..
tapi sekarang dah benti koje dok umah.. hobi masak & cuba masakan baru.. memang senang naik dan turun juga..
bebaru ni suar dan ada jenis2 baju cam sendat dan tak muat.. oleh tu aku kenala diet sket.. bila agak2 dah dpt pakai semula.. aku bentikan laa diet tu.. tapi diet tak diet makan gak menda bergoreng dan berlemak.. ekekekekeke.. tapi yg pasti memang sukalaa makan roti yg ada fibre pehtu cecah air milo kenyang la sket...

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: jaga badan

Post by berry on Sun Feb 17, 2008 8:12 am

berry memg versi "gempal" n pendek..skrg berry tgh ikut program diet herbalife..huhu..doakan berry berjaya ya..

berry

Posts : 34
Join date : 2008-02-17

View user profile

Back to top Go down

Re: jaga badan

Post by meowlin on Sun Feb 17, 2008 1:00 pm

Insyaallah berry.. kalu ada usaha dan tekun mesti berjaya..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: jaga badan

Post by honeynuyun on Sun Feb 17, 2008 4:11 pm

nuyun jaga badan camne ye..

erm...kekadang telan primrose oil..

tp sekarang telan bwhite je..

ada gak soy collagen..bnyak gaklah..

tp yg penting makan kena jagalah jugak..ambik supplement satu lori pun...belum tentu sihat klau asyik sumbat makanan je..

tp nuyun ni hantu kek..tambah2 lg kek tiramisu...fuh!!!sodappp! bounce

_________________
produk tia amelia,bwhite,nuriz,np bagus..n mcm2 lagi..
..0192197473..


http://nuyunbeautyhouse.blogspot.com/

honeynuyun
Moderator
Moderator

Posts : 102
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: jaga badan

Post by meowlin on Sun Feb 17, 2008 4:29 pm

nuyun aku pun hantu kek.. apalagi kek cekelat.. black forest pun aku rembat.. cheese cake haku dah muak.. tapi kalu apa2 yg melibatkan cekelat buat datang kat aku.. best2..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: jaga badan

Post by nashra on Mon Feb 18, 2008 12:14 am

hehehe..

nash pun kekadang mengelat juga..

naik turun la berat tu..

susah juga nak disipline bila perut asyik krok krek berbunyi je..

honeynuyun, bwhite tu fungsi utk apa? kulit ke?

soy colagen nash pernah makan for like 6 month before switch to another supplement..sedap je minum, nak2 bulan puasa..hehehe

berry, semoga berjaya turunkan berat badan, nanti dah berjaya meh la kongsi testimoni cemana berry berdiet..

meowlin, kalau badan senang turun tak pe, kalau susah cam nash ni kena usaha sket..hehehe

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: jaga badan

Post by meowlin on Mon Feb 18, 2008 12:16 am

tapi penah tengok gambor nash kurus kecik aje taw... Wink

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: jaga badan

Post by nashra on Mon Feb 18, 2008 7:25 pm

tak kecil pun meowlin..

senang naik..

boleh rasa kalau pakai seluar tetiba sendat ke,baju pun cam ketat gitu..hehehehe...

masa tu tau la badan naik..

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: jaga badan

Post by meowlin on Mon Feb 18, 2008 9:31 pm

sama lah nash.. org nampak kita cam kurus tapi bila suar dan baju ada yg sendat.. tu memanglaa kena diet sket kan..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: jaga badan

Post by honeynuyun on Tue Feb 19, 2008 2:54 pm

meowlin wrote:nuyun aku pun hantu kek.. apalagi kek cekelat.. black forest pun aku rembat.. cheese cake haku dah muak.. tapi kalu apa2 yg melibatkan cekelat buat datang kat aku.. best2..

klau cokelet tu..hubbylah hantu nya...masing2 suka makan kek..selamatlah.. clown

_________________
produk tia amelia,bwhite,nuriz,np bagus..n mcm2 lagi..
..0192197473..


http://nuyunbeautyhouse.blogspot.com/

honeynuyun
Moderator
Moderator

Posts : 102
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: jaga badan

Post by honeynuyun on Tue Feb 19, 2008 2:57 pm

nashra wrote:hehehe..

nash pun kekadang mengelat juga..

naik turun la berat tu..

susah juga nak disipline bila perut asyik krok krek berbunyi je..

honeynuyun, bwhite tu fungsi utk apa? kulit ke?

soy colagen nash pernah makan for like 6 month before switch to another supplement..sedap je minum, nak2 bulan puasa..hehehe

berry, semoga berjaya turunkan berat badan, nanti dah berjaya meh la kongsi testimoni cemana berry berdiet..

meowlin, kalau badan senang turun tak pe, kalau susah cam nash ni kena usaha sket..hehehe

bwhite tuk cerahkan kulit kita n baiki dalaman gak..elak penuaan cepat..

soy collagen mmg best..sekarang nash makan supplement apa plak ye..

_________________
produk tia amelia,bwhite,nuriz,np bagus..n mcm2 lagi..
..0192197473..


http://nuyunbeautyhouse.blogspot.com/

honeynuyun
Moderator
Moderator

Posts : 102
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: jaga badan

Post by berry on Tue Feb 19, 2008 4:58 pm

nashra wrote:hehehe..

nash pun kekadang mengelat juga..

naik turun la berat tu..

susah juga nak disipline bila perut asyik krok krek berbunyi je..

honeynuyun, bwhite tu fungsi utk apa? kulit ke?

soy colagen nash pernah makan for like 6 month before switch to another supplement..sedap je minum, nak2 bulan puasa..hehehe

berry, semoga berjaya turunkan berat badan, nanti dah berjaya meh la kongsi testimoni cemana berry berdiet..

meowlin, kalau badan senang turun tak pe, kalau susah cam nash ni kena usaha sket..hehehe

hehe..mesti2..nnt berry update..skrg ni berry guna herbalife..hoho..n so far utk 5 hari berry minum..rase ringan skit..n jam tangan yg beli 2 mggu lepas da longgar skit..hehe..

berry

Posts : 34
Join date : 2008-02-17

View user profile

Back to top Go down

Re: jaga badan

Post by nashra on Tue Feb 19, 2008 9:28 pm

honeynuyun wrote:
nashra wrote:hehehe..

nash pun kekadang mengelat juga..

naik turun la berat tu..

susah juga nak disipline bila perut asyik krok krek berbunyi je..

honeynuyun, bwhite tu fungsi utk apa? kulit ke?

soy colagen nash pernah makan for like 6 month before switch to another supplement..sedap je minum, nak2 bulan puasa..hehehe

berry, semoga berjaya turunkan berat badan, nanti dah berjaya meh la kongsi testimoni cemana berry berdiet..

meowlin, kalau badan senang turun tak pe, kalau susah cam nash ni kena usaha sket..hehehe

bwhite tuk cerahkan kulit kita n baiki dalaman gak..elak penuaan cepat..

soy collagen mmg best..sekarang nash makan supplement apa plak ye..

nash dah lupa apa la yang nash makan selepas soy collagen tu..ala cam imedeen gak..

datang sini terus tinggal segala supplement..

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: jaga badan

Post by nashra on Tue Feb 19, 2008 9:29 pm

berry wrote:
nashra wrote:hehehe..

nash pun kekadang mengelat juga..

naik turun la berat tu..

susah juga nak disipline bila perut asyik krok krek berbunyi je..

honeynuyun, bwhite tu fungsi utk apa? kulit ke?

soy colagen nash pernah makan for like 6 month before switch to another supplement..sedap je minum, nak2 bulan puasa..hehehe

berry, semoga berjaya turunkan berat badan, nanti dah berjaya meh la kongsi testimoni cemana berry berdiet..

meowlin, kalau badan senang turun tak pe, kalau susah cam nash ni kena usaha sket..hehehe

hehe..mesti2..nnt berry update..skrg ni berry guna herbalife..hoho..n so far utk 5 hari berry minum..rase ringan skit..n jam tangan yg beli 2 mggu lepas da longgar skit..hehe..

herbalife tu cam detox ke?

ada ke yang kena ke tandas or so on?

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: jaga badan

Post by Sponsored content Today at 11:06 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum