Baju kamu hari ini..

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

View previous topic View next topic Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by ceqtom on Mon Apr 14, 2008 6:24 pm

14/4/08..
Pg td ada program kat skolah anak2 aku pakai baju t.shirt kaler putih tulis doha.. Tudung warna biru n jeans levis biru.. Lps tu pakai kasut timberland yg hubby baru belikan..

Ni sat lg nak mandi dan aku nak pakai baju KELAWAR Razz Razz Razz Razz Razz

ceqtom
Moderator
Moderator

Posts : 160
Join date : 2008-04-06
Age : 41
Location : Tgk le kat mana dan......

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by nashra on Mon Apr 14, 2008 8:30 pm

ceqtom wrote:sama la kita...

tahun lepas dapat tiket dok kat grand stand..

panas cam dok dlm oven ok..!

habis sunburn kulit bila balik...hahahahaha

nashra.. ceqtom fikirkan panas tu yg x mau pi..
X larat la ddk situ panas2.. Selalunya hubby pi konvoi ngan member2 dia je..
Tp thn ni dia bg tiket tu kat adik aku..
Kiranya nashra ni minat jgk le tgk F1 ye Cool Cool [/quote]

nak kata minat tu tak la..

cuma lebih nak temankan husband..

masa race tu mulut ni banyak aje bertanya dgn husband gitu gini..

kalau konvoi tengok motor race kat sepang tu pun pernah sekali..

org lain naik superbike sorang2, kami naik berdua..

lenguh la sebab kedudukan cam tertonggeng gitu kan..

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by meowlin on Mon Apr 14, 2008 10:59 pm

ceqtom..
lam banyak2 baju.. baju kelawor besor yg panjang tu le haku tak reti nak pakai.. omak haku suka bebenor pakainyaa..

tapi haku ada satu kaftan kira2 bawah punggung kaler itam bintik putey.. ku pakai ngan jeans bell bottom bawa jenjalan..

ok guys..
dah malam ni.. lepas mandi.. ku pakai baju tito.. agak seksi sleeveless panjang sampai paras lutut jew.. ehem2..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by meowlin on Mon Apr 14, 2008 11:02 pm

nash.. masa asbenku bawa kips dulu.. kira masa tu masa tunangle.. masa dia tak beli keter lagi.. kalu ari biasa ku gi koje naik bas.. tapi kalu ari sabtu half day tu mesti naik motor ngan dia..coz ari tu haku pakai jeans.. aduhai..memanglaa kena tonggeng sket.. eee bila ingat masa dulu2 cam gedik pun ada.. Shocked

pehtu lama sket dia beli keter.. tiap2 ari pegi koje dia amikkan kami gi sekali.. haa jimat duit banja haku..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by ceqtom on Tue Apr 15, 2008 12:11 am

meowlin wrote:ceqtom..
lam banyak2 baju.. baju kelawor besor yg panjang tu le haku tak reti nak pakai.. omak haku suka bebenor pakainyaa..

tapi haku ada satu kaftan kira2 bawah punggung kaler itam bintik putey.. ku pakai ngan jeans bell bottom bawa jenjalan..

ok guys..
dah malam ni.. lepas mandi.. ku pakai baju tito.. agak seksi sleeveless panjang sampai paras lutut jew.. ehem2..

meow, bj kelawar ni la paling syok pakai.. Sejuk je n x rimas..
Ceqtom dulu suka jgk kaftan tp bila selalu pakai jd boring Cool Cool Cool Cool

ceqtom
Moderator
Moderator

Posts : 160
Join date : 2008-04-06
Age : 41
Location : Tgk le kat mana dan......

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by nashra on Tue Apr 15, 2008 12:24 am

meowlin wrote:nash.. masa asbenku bawa kips dulu.. kira masa tu masa tunangle.. masa dia tak beli keter lagi.. kalu ari biasa ku gi koje naik bas.. tapi kalu ari sabtu half day tu mesti naik motor ngan dia..coz ari tu haku pakai jeans.. aduhai..memanglaa kena tonggeng sket.. eee bila ingat masa dulu2 cam gedik pun ada.. Shocked

pehtu lama sket dia beli keter.. tiap2 ari pegi koje dia amikkan kami gi sekali.. haa jimat duit banja haku..

tak pe la meow..

gedik meow menjadi...ekeke...

kat bod lain nash baca husband meow gi keje pun naik motor elak jam ek?

sama la dgn husband nash juga..

dia bosan jam kat kl tu katanya..lenguh kaki dok tekan brek..

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by meowlin on Tue Apr 15, 2008 12:32 am

ha ah nash.. dia ni sebenornya suka naik motor lagi pegi koje.. dahlaa kami ni beli rumah jauh dari bandor.. minyak pun jimat.. tapi dalam seminggu dua ni.. coz dia tak bapa sihat dia naik keter jer..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by nashra on Tue Apr 15, 2008 12:39 am

haah kan..

minyak la tak tahan mahal..

kalau jam lagi teruk..

balik rumah pun sakit hati je..

nash masa dok subang jaya kalau nak pi dekat2 memang naik motor je..

kalau bawa anak2 atau pun pi tengok late night show baru naik kereta..time tu tak penuh kereta on the road..

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by meowlin on Tue Apr 15, 2008 1:01 am

nash kalu dok KL lagi laa kan.. memang jam teruk..

ni kan kontan pun ada masa2 jam.. ya Rabbi. memang pening..

sekarang ni dah lama sangat kita tak naik motor ngan asben..
kalu naik pun pi umah omak.. coz dia dok dekat2 area sini gak..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by nashra on Tue Apr 15, 2008 1:32 am

haah..

kat kl memang giler punya jam..

kalau tak kerana naik motor memang mlm la baru sampai rumah..

memang stress kerja kat kl..stress dgn jam aje yang lebih..hehehe

kalau bandar2 besar cam kuantan tu pun memang potential nak jam..

area rumah pil pun dah mula menampakkan nak jam sebab dah ada macam2..dan dah jadi bandar besar plak situ..lagi la org dari luar bandar bp tu berpusu2 nak masuk situ..

fil nash pun selesa bermotor juga kalau nak ke mana2..cuma time jarak jauh like pi jb ke baru la naik kereta..

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by meowlin on Tue Apr 15, 2008 1:42 am

nash sebut pasai jam ni kan.. org kita cepat berubah bila kat jalanraya kan.. yg lemah lembut terus jadi hantu bila nak marah.. kuang2..

asbenku sendiri pun tak penah2 dia ni suka menyumpah.. tapi kalu dlm keter..bila ada yg kuang ajor..mulut dia apalagi.. kekadang kita yg dok sebelah pun nyumpah seranah sekali..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by nashra on Tue Apr 15, 2008 2:07 am

betul..

kalau sumpah seranah tu biasa la kan..

ni jenis yang kalau bawak kereta tak kasi signal terus potong masuk lane, buat kita terkejut aje..memang kena la sumpah seranah kan..

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by meowlin on Tue Apr 15, 2008 11:39 am

pehtu kan.. ada juga pejalan kaki kaa..org bawa motor kaa.. suka betui jalan kat tengah2 jalan.. kami panggey org2 sebegitu org kebal semelaya.. tongue

wakaakakkakak.. nashhh kita ni dah jauh tersasor laa...dari ckp pasai baju sampai ke jam ke jalanraya.. lol!

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by ceqtom on Tue Apr 15, 2008 6:33 pm

Hr ni pakai jeans itam n tshirt..
Pi klinik je td..

ceqtom
Moderator
Moderator

Posts : 160
Join date : 2008-04-06
Age : 41
Location : Tgk le kat mana dan......

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by meowlin on Tue Apr 15, 2008 6:35 pm

ceqtom pi klinik sakit apa tu..


kita ari ni pakai suor ala2 bermuda kaler ijau celoreng2.. pehtu t shirt batik kaler pini bunga2 putey..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by ceqtom on Tue Apr 15, 2008 6:42 pm

meowlin wrote:ceqtom pi klinik sakit apa tu..


kita ari ni pakai suor ala2 bermuda kaler ijau celoreng2.. pehtu t shirt batik kaler pini bunga2 putey..

Biasa je nak demam kot..Lps mkn ubat td ada kurang sikit dah

ceqtom
Moderator
Moderator

Posts : 160
Join date : 2008-04-06
Age : 41
Location : Tgk le kat mana dan......

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by meowlin on Tue Apr 15, 2008 11:30 pm

alhamdullilah moga2 ceqtom akan sembuh sepenuhnya ngan segera..
get well soon... Surprised

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by ceqtom on Wed Apr 16, 2008 12:15 pm

Tq dik meow..
Hr ni pun masih tahap x larat lg ni..
Selsema la mcm susah nak nafas..

baju ari ni.. Seluar itam n t.shirt sarawak..
hr rasanya x pi mana2.. Anak2 pun hubby handle hr ni

ceqtom
Moderator
Moderator

Posts : 160
Join date : 2008-04-06
Age : 41
Location : Tgk le kat mana dan......

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by nashra on Wed Apr 16, 2008 8:11 pm

ceqtom..

kalau tengah demam tu memang la boleh melarat sampai ke selsema lepas tu batuk...batuk tu yang makan masa sket nak pulih..

mujur husband ceqtom ada gak tolong handle anak2..kalau tidak boleh pening aje sebab badan tengah lemah..

nash kat sini dlm demam teruk dan pening2 pun kena gagah gak badan bangun uruskan anak2, sebab diaorg pun masing2 demam juga..susah sket kalau demam kat tempat sejuk ni..udara cam statik ke and kuman2 pun cam liat je nak keluar although tingkap nash buka nak kasi fresh air masuk..

harap2 ceqtom cepat baik..dan harap tak jangkit kat anak2..kesian budak2 kalau demam kan?

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by ceqtom on Thu Apr 17, 2008 2:56 pm

Thanks nash.. Ni demam dah ok sikit tp selsema ni masih lg le..
Rasa susah nak bernafas..
Ye lah nsb hubby ada kalau x mmg susah le.. hrp2 le bdk2 x menjangkit.. Lebih2 lg si kecik ni..

ceqtom
Moderator
Moderator

Posts : 160
Join date : 2008-04-06
Age : 41
Location : Tgk le kat mana dan......

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by meowlin on Fri Apr 18, 2008 12:02 am

betui gak ckp nash tu.. kita ni kalu kena sakit.. teruk memanglaa teruk.. aduhai.. ni pun badan tak bapa sihat gak nih..

ceqtom rajin makan ubat yaa..

hmm lama tak dengar biter mama.. ingat nak sms laa esok.. sarat sangat dah tu.. sian mama.. harap2 dia tak ada apa2 yg memudaratkan.. mebi dia tak larat tu..

oye ari ni.. ku pakai track pink dan t shirt putey..

ni pakai baju tidor bitik yg sleeveless tu.. dan track pink lagi..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by ceqtom on Fri Apr 18, 2008 1:54 pm

Hr ni pakai seluar jeans levis itam n tshirt putih..
Sat td keluar pi beli brg anak.. Besok dia org ada lawatan ke ZOO..

ceqtom
Moderator
Moderator

Posts : 160
Join date : 2008-04-06
Age : 41
Location : Tgk le kat mana dan......

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by meowlin on Fri Apr 18, 2008 9:10 pm

wuwuwu..bestnyaa pi zoo... kali teakhir pi zoo tawun 2003 kot..

ari ni lepas mandi pakai track merah dan t shirt corat batik jew.,.

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by nashra on Fri Apr 18, 2008 9:56 pm

meowlin wrote:betui gak ckp nash tu.. kita ni kalu kena sakit.. teruk memanglaa teruk.. aduhai.. ni pun badan tak bapa sihat gak nih..

ceqtom rajin makan ubat yaa..

hmm lama tak dengar biter mama.. ingat nak sms laa esok.. sarat sangat dah tu.. sian mama.. harap2 dia tak ada apa2 yg memudaratkan.. mebi dia tak larat tu..

oye ari ni.. ku pakai track pink dan t shirt putey..

ni pakai baju tidor bitik yg sleeveless tu.. dan track pink lagi..

nanti kirim salam kat mama ye..

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by meowlin on Sat Apr 19, 2008 12:12 am

nash tadi kita dah sms mama.. tapi tak ada jawapan.. mebi dia tak maw diganggu kot.. lagi pun kalu tak silap 20hb april inilah due dia bersalin.. tapi itulaa.. kekadang ada org tarikh tercepat kan nash..

harap2 mama tak apa2..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by Sponsored content Today at 4:01 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum