Baju kamu hari ini..

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by ceqtom on Wed Apr 09, 2008 6:47 pm

meowlin wrote:ceqtom..
asben hang join masuk lumba2 kaa..

mama..
Insyaallah berkat doa kawan2.. semoga ko senang nanti.. mama pun dah ada pengalaman pertama..

aku plak ari ni dah mandi pakailaa tshirt putey corak cuti2 msia.. ngan suor sendat bunga2 kaler puteh gok..

x la meow.. Hubby ceqtom ni mmg peminat superbike..
Tadi pi kat DUCATI sat tgk apa ntah dia..
Ceqtom ni tukang ikut je x phm pun..
Saja nak membonceng kat blkg.. Very Happy Very Happy

ceqtom
Moderator
Moderator

Posts : 160
Join date : 2008-04-06
Age : 41
Location : Tgk le kat mana dan......

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by ceqtom on Wed Apr 09, 2008 6:50 pm

mama_anggun wrote:thx byk ye ceqtom & meow..

doakn kite slamat bsalin & dpt anak yg sihat..

mmg tgh tunggu ms jer nih..hubby pun skg gi keje da x sdap ati..always standby..x leh keje jauh2 sgt..

mklumla..KL ni wpun x ke maner sgt, tp sana sini jammed jer..tu psl la tkut trap jer tuh..

skg plak asyik ujan ptg kt sini..nasib bek basuh lampin smlm smpt kering..baju2 & selimut amir dlu ader lg..sumer basuh dah kering..

arini pakai t-shirt ngan suar ngandung jer.. sunny


mama, jg diri baik2 ye.. Bykkan rilex...
Agak2 nak bersalin kat mana nnt Smile Smile

ceqtom
Moderator
Moderator

Posts : 160
Join date : 2008-04-06
Age : 41
Location : Tgk le kat mana dan......

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by meowlin on Thu Apr 10, 2008 12:33 am

ceqtom.. asbenku pon gemor sangat kalu sukan2 bermotor ni.. F1 lagilaa.. apa2 sports pun dia suka.. dia ni kalu tengok bola kat tv kaa apa2 team yg dia suka kalah pun still dia nak bukak internet nak cari apa silapnyaa..

biorle dia minat gitu kan ceq.. daripada minat ke arah lain.. eee Nauzubillah..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by ceqtom on Thu Apr 10, 2008 1:16 am

meowlin wrote:ceqtom.. asbenku pon gemor sangat kalu sukan2 bermotor ni.. F1 lagilaa.. apa2 sports pun dia suka.. dia ni kalu tengok bola kat tv kaa apa2 team yg dia suka kalah pun still dia nak bukak internet nak cari apa silapnyaa..

biorle dia minat gitu kan ceq.. daripada minat ke arah lain.. eee Nauzubillah..
Elok la tu minat sukan...
kalau FI selalunya hubby ceqtom dpt tiket free..
Tp kami x pi pun bagi kat adik beradik je.. Kang nak pi anak2 mesti nak ikut..
Bingit telinga bdk2 kalau pi sana.. Kita la kesian ngan dia org.. Dia org bukan kisah pun

ceqtom
Moderator
Moderator

Posts : 160
Join date : 2008-04-06
Age : 41
Location : Tgk le kat mana dan......

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by meowlin on Thu Apr 10, 2008 11:46 am

waa ceqtom bestlaa dpt tiket free tu.. camne leh dpt.. ada kenal org tetentu kaa...

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by mama_anggun on Thu Apr 10, 2008 1:16 pm

ceqtom
kite cdg bsalin kt klinik bsalin sek7 shah alam nih..dr ngandung pun mmg check up dgn doc tu..

lg senang dia conduct kite deliver nnti sbb da ade rekod.. Smile

mama_anggun
Moderator
Moderator

Posts : 149
Join date : 2008-03-11
Location : sebelah tv

View user profile http://www.envytouch.blogs.friendster.com

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by ceqtom on Fri Apr 11, 2008 12:06 am

meowlin wrote:waa ceqtom bestlaa dpt tiket free tu.. camne leh dpt.. ada kenal org tetentu kaa...

Hubby ceqtom ni specialist OIL n GAS.. So PETRONAS n SHELL mmg akan ada peruntukkan tiket utk org2 mcm dia ni..
Selalunya akan dpt dlm 3kpg setiap kali F1.. Cool

ceqtom
Moderator
Moderator

Posts : 160
Join date : 2008-04-06
Age : 41
Location : Tgk le kat mana dan......

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by ceqtom on Fri Apr 11, 2008 12:09 am

Mama ddk s.alam ye..
Ceqtom s.alam ni x familiar sgt le.. Yg tau pi UPTOWN je Very Happy

ceqtom
Moderator
Moderator

Posts : 160
Join date : 2008-04-06
Age : 41
Location : Tgk le kat mana dan......

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by meowlin on Fri Apr 11, 2008 12:19 am

bestlaa ceqtom.. selalu tengok keter laju2 tu...

psst ceqtom.. kita seme nak tengok muka ceq & family.. jomlaa tepek gambor kat bod beauty n fashion tu.. cat

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by ceqtom on Fri Apr 11, 2008 1:07 am

meowlin wrote:bestlaa ceqtom.. selalu tengok keter laju2 tu...

psst ceqtom.. kita seme nak tengok muka ceq & family.. jomlaa tepek gambor kat bod beauty n fashion tu.. cat

Nnt aku tempek ye..
Gmbr anak2.. Aku x pernah ambik gmbr.. X lawa la katakan Mad Mad Mad

ceqtom
Moderator
Moderator

Posts : 160
Join date : 2008-04-06
Age : 41
Location : Tgk le kat mana dan......

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by ceqtom on Fri Apr 11, 2008 1:09 am

Meow..
Aku x pernah sekali pun pi tgk F1..
X minat.. kalau ajak pi mkn2 aku minat Razz

ceqtom
Moderator
Moderator

Posts : 160
Join date : 2008-04-06
Age : 41
Location : Tgk le kat mana dan......

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by meowlin on Fri Apr 11, 2008 1:16 am

ceqtom..
haku pun suka makan..
oklaa nanti kita jumpa aku belanja makan ko bayor amacam.. Laughing

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by ceqtom on Fri Apr 11, 2008 11:00 am

meowlin wrote:ceqtom..
haku pun suka makan..
oklaa nanti kita jumpa aku belanja makan ko bayor amacam.. Laughing

Mana tau dlm waktu terdekat ni ceqtom dtg CHERATING..
Blh le belanja.. Aku byr air je Laughing Laughing Laughing Laughing

ceqtom
Moderator
Moderator

Posts : 160
Join date : 2008-04-06
Age : 41
Location : Tgk le kat mana dan......

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by meowlin on Fri Apr 11, 2008 12:29 pm

waaa gi cherating kaa.. amboiii tak pelaa.. asal dpt kenal no.. hehe..
masa kami bulan madu dulu pi cherating laa.. nak pi jejauh duit banyak dah abih masa kawin daa...

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by meowlin on Fri Apr 11, 2008 12:30 pm

ohye lepas mandi pagi ni.. ku pakai tshirt kelabu gambor tazmanian devil she tazz ngan suor palazo paras betis..

skian tima kaceh..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by ceqtom on Fri Apr 11, 2008 2:27 pm

hari ni aku pakai t.shirt langkawi n seluar panjang warna hitam..
X pi mana2 so x pyh le nak melaram hr ni

ceqtom
Moderator
Moderator

Posts : 160
Join date : 2008-04-06
Age : 41
Location : Tgk le kat mana dan......

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by ceqtom on Fri Apr 11, 2008 2:28 pm

meowlin wrote:waaa gi cherating kaa.. amboiii tak pelaa.. asal dpt kenal no.. hehe..
masa kami bulan madu dulu pi cherating laa.. nak pi jejauh duit banyak dah abih masa kawin daa...

baru dlm perancangan.. tgg hubby kata ON je

ceqtom
Moderator
Moderator

Posts : 160
Join date : 2008-04-06
Age : 41
Location : Tgk le kat mana dan......

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by meowlin on Fri Apr 11, 2008 3:20 pm

worait ceq.. kalu korang memang jadi nak pi nanti pm lah daku ek...

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by nashra on Sat Apr 12, 2008 1:00 am

ceqtom wrote:
meowlin wrote:waa ceqtom bestlaa dpt tiket free tu.. camne leh dpt.. ada kenal org tetentu kaa...

Hubby ceqtom ni specialist OIL n GAS.. So PETRONAS n SHELL mmg akan ada peruntukkan tiket utk org2 mcm dia ni..
Selalunya akan dpt dlm 3kpg setiap kali F1.. Cool

sama la kita...

tahun lepas dapat tiket dok kat grand stand..

panas cam dok dlm oven ok..!

habis sunburn kulit bila balik...hahahahaha

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by ceqtom on Sat Apr 12, 2008 6:20 pm

sama la kita...

tahun lepas dapat tiket dok kat grand stand..

panas cam dok dlm oven ok..!

habis sunburn kulit bila balik...hahahahaha[/quote]

nashra.. ceqtom fikirkan panas tu yg x mau pi..
X larat la ddk situ panas2.. Selalunya hubby pi konvoi ngan member2 dia je..
Tp thn ni dia bg tiket tu kat adik aku..
Kiranya nashra ni minat jgk le tgk F1 ye Cool Cool

ceqtom
Moderator
Moderator

Posts : 160
Join date : 2008-04-06
Age : 41
Location : Tgk le kat mana dan......

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by meowlin on Sat Apr 12, 2008 7:47 pm

pegi jejalan tadi.. ku pakai jeans levis kaler itam & t shirt putey.. sleeve putey, tudung ijau biji kundang, eye shadow ijau by in 2 it, lipbalm by nivea, mascara by maybelline, sun block by tia amelia, dan sembur perfume romantik by ralph lauren..

asbenku plak t shirt putey, jeans levis kaler itam gak pehtu dia sembur paco rabanne..

skian tima kaceh..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by ceqtom on Sun Apr 13, 2008 5:32 pm

x pi mana2 hr ni.. Baju t,shirt n seluar jeans paras lutut..
Hujan so ddk rmh tgk tv je la Mad

ceqtom
Moderator
Moderator

Posts : 160
Join date : 2008-04-06
Age : 41
Location : Tgk le kat mana dan......

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by meowlin on Sun Apr 13, 2008 8:24 pm

haku memula tak moh kuor.. tapi pehtu tengok biskut anak2 bulu dah sket aje tinggal.. kuorle petang tadi.. pakai simple mimple ajer.. pakai jeans kelabu itam ngan t shirt kaler merah tudung putey ajer..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by ceqtom on Sun Apr 13, 2008 9:17 pm

ceqtom ptg td pkl 5:30pm pi keluar sat.. Hubby ajak pi beli PUTU PIRING.. Hujan dah x lebat tp still renyai-renyai..
Ingat nak pi beli cendol tp tgk mamak tu tutup..

ceqtom
Moderator
Moderator

Posts : 160
Join date : 2008-04-06
Age : 41
Location : Tgk le kat mana dan......

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by meowlin on Sun Apr 13, 2008 11:04 pm

putu piring.. peberet haku tu nyah~

kat pasor malam selalu ada.. tapi selalu lupa nak beli daa.. Laughing

haku tika dan waktu begini telah bertukor lepas mandi aje malam ni haku pakai shirt sleeveless bitik polkadot aku ni.. ada tulih..
"come on baby" yeyeye.. asben haku memang panggey aku baby pun.. kekadang bebek.. kekadang bebeq.. kekadang B ajer.. tongue
pehtu pakai suor track kaler itam tapi dah naik kelabu sebab udah lusuh..

sat lagi.. nak naik katil baru nak tukor boxer kaler putey.. syiokk tidorrr

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by Sponsored content Today at 5:37 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum