Baju kamu hari ini..

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by mama_anggun on Fri Mar 28, 2008 3:21 pm

fir..patut ler xde org nk..muke tu da mcm shin channn...kuikuikui...

tula..lenkali tampal la gamba sebenar..leh la org rekemen kn... Smile

mama_anggun
Moderator
Moderator

Posts : 149
Join date : 2008-03-11
Location : sebelah tv

View user profile http://www.envytouch.blogs.friendster.com

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by firdaruddin on Fri Mar 28, 2008 4:47 pm

ala...shinchan ni cuma avatar tetap ku sahaja..nak tgk gmbr betul?tgk la kat foto ahli...nanti kiter tepek..

firdaruddin
Moderator
Moderator

Posts : 151
Join date : 2008-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by firdaruddin on Fri Mar 28, 2008 4:50 pm

meowlin wrote:aloh2 siannya dengor.. kot2 ko tu milih sangat weh... Laughing
mana ada memilih ,kak long oii..

firdaruddin
Moderator
Moderator

Posts : 151
Join date : 2008-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by PeAh on Fri Mar 28, 2008 6:36 pm

shinchan comel.... kat forum cari pun pki gmbr shinchan jgkkan.... albino

PeAh
Moderator
Moderator

Posts : 246
Join date : 2008-02-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by firdaruddin on Fri Mar 28, 2008 7:27 pm

iyer....dah tau kan?tegur2 la..hehe

firdaruddin
Moderator
Moderator

Posts : 151
Join date : 2008-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by nashra on Sat Mar 29, 2008 12:21 am

medangtamang wrote:
nashra wrote:medang, jarang org lelaki suka bercorak2 ni..

medang kalau pilih baju jenis cerewet tak?

stok baju medang dah 'yillek'... jd medang pakai yg maner ada jerk laa... skang keje tak leh pakai t-shirt... kene pakai kolar... cheh!

baju? hmm... medang suka t-shirt... tak terlalu formal sgt... biasa kalu g jejalan... pakai t-shirt, bermuda dengan flipflop jerk (selipar jepun daaa... tp yg branded punyer laaa...)

style medang time santai sama macam husband nash time mood dia santai..

i think mostly lelaki kat malaysia comfortable pakai cam gitu kot..

sebab cuaca kat malaysia kan panas lembap..

kalau kebiasaan outing dgn nash and anak2 dia selesa dgn t shirt round neck dgn jeans, or perhaps dgn seluar khakis yang banyak poket tu..(camel, timberland banyak keluarkan pants cam ni)..collared t shirt dia pakai time keluar jauh2 sket, like pi bertandang rumah org ke..

eh medang..dah glamour ni sesikit kena la create identity sendiri k..? org tengok then cam haaa..tu medang..hehehehe

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by nashra on Sat Mar 29, 2008 12:25 am

hari ni kita santai je..

t shirt dgn long pants lembut (actually more on pyjama)..

dgn thermatech sweater with pair of socks..

udah ler semakin sejuk (haku pun confuse, semakin nak masuk spring semakin menjadi2 sejuknya), dgn demamnya yang susah nak kebah ni...2 kali dah terkena demam..

seriously, nash lagi selesa terkena demam kat malaysia..sini demam nak bukak tingkap pun gigil..kuman dok berleluasa dlm rumah je..hehehe

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by meowlin on Sat Mar 29, 2008 2:46 am

haha haku dah salin baju tidor seksi kuang2.. Razz

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by nashra on Sat Mar 29, 2008 7:34 pm

meowlin wrote:haha haku dah salin baju tidor seksi kuang2.. Razz

amboi amboi...

nampak bayang2 ka?

hehehehehehe

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by meowlin on Sun Mar 30, 2008 12:09 pm

nashra wrote:
meowlin wrote:haha haku dah salin baju tidor seksi kuang2.. Razz

amboi amboi...

nampak bayang2 ka?

hehehehehehe

ala see tru ekekekekek.... tongue Twisted Evil

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by meowlin on Tue Apr 01, 2008 2:46 am

sekarang haku mengenakan baju tidor bitik kesayanganku( gambor ada page 1 yaa Razz ) namun suor bitik ku telah dijadikan selimut oleh si cici dan si bobo.. maka haku pakai boxer putey ajele... ni nak tito dah..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by PeAh on Sat Apr 05, 2008 9:06 pm

mcm selalu short n sleeveless..... Basketball

PeAh
Moderator
Moderator

Posts : 246
Join date : 2008-02-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by meowlin on Sun Apr 06, 2008 3:17 pm

peah weh..
sekarang ni panas sangat kan.. kalu pasang ekon pun kekadang tidor leh peluh2..

ni ahkak pun lom mandi kejap lagi kot.. nak kuor pegi tengok jiran lama masuk spital pakar sebab eksiden.. pehtu pi pasor malam.. jadi nak pakai baju apa ku belum pk lagi..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by PeAh on Mon Apr 07, 2008 3:42 am

yaaa....kaka meow meow...kui 2 x mandi lg...pttla bau masyam smpi cnie... Laughing

yerla panas...lg pun pki short senang nak duk atas kosie nie... nak angkat ke ke apa... Very Happy

PeAh
Moderator
Moderator

Posts : 246
Join date : 2008-02-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by ceqtom on Mon Apr 07, 2008 9:47 am

7/4/08 8:45pg..
Nak pi kl ada hal.. Aku pilih baju kurung warna coklat kain batik dan kain tudung warna coklat jgk..
sat lg aku akan menempuh JEM.... BORING

ceqtom
Moderator
Moderator

Posts : 160
Join date : 2008-04-06
Age : 41
Location : Tgk le kat mana dan......

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by meowlin on Mon Apr 07, 2008 4:59 pm

paeh
ari semalam ajer lambat mandi.. haa jangan tak taw paling idak ku mandi 2x sari taw.. kalu tak mandi still baw perfume ck haku ni mewangi kat badan nyah.. Razz

amboiii ceqtom
ayu jer pakai baju kurung.. haku kalu tak pasai kenduri kawin ke.. apa2 yg melibatkan kenduri memang haku susah sket nak pakai baju kurung.. dah laa tak koje dah lagilaa..

oye.. oleh kerna ari ni jiran haku ajak aku kuor bandor beli barang dapur aku pakailaa jeans levis kaler itam dan lusuh dah.. pehtu t shirt putih ada stripe itam kat bahu dan sleeve putih.. juga tudung putih.. dan ku spray ngan perfume spellbound by estee lauder.. aku tak mekap bagai.. cuma pakai sun block, mascara & lip balm jeww..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by ceqtom on Mon Apr 07, 2008 6:12 pm

meow..
Bj kurung ni kalau pi acara rasmi.. Cool
terpaksa la kalau x maap le..
Selalunya kat rmh pakai seluar pendek je Razz
Kalau pi shopping jeans n tshirt sunny

ceqtom
Moderator
Moderator

Posts : 160
Join date : 2008-04-06
Age : 41
Location : Tgk le kat mana dan......

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by mama_anggun on Mon Apr 07, 2008 6:34 pm

baju ngandung jer.. Basketball

mama_anggun
Moderator
Moderator

Posts : 149
Join date : 2008-03-11
Location : sebelah tv

View user profile http://www.envytouch.blogs.friendster.com

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by ceqtom on Tue Apr 08, 2008 2:00 pm

mama_anggun wrote:baju ngandung jer.. Basketball
Mama tgh pregnant ke brp bulan..
Seronoknya.. anak no brp? Smile Smile Smile Smile

ceqtom
Moderator
Moderator

Posts : 160
Join date : 2008-04-06
Age : 41
Location : Tgk le kat mana dan......

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by ceqtom on Tue Apr 08, 2008 2:03 pm

8/4/08
Hr ni x pi mana2 buat keja dlm rmh je..
Pakai uniform biasa.. Seluar pendek n t.shirt..
Ingat ptg sikit nak pi beli brg kat GIANT dpn rmh ni aje..
Nnt nak keluar pakai seluar jeans GA BLUE n t.shirt yg hubby baru belikan bounce

ceqtom
Moderator
Moderator

Posts : 160
Join date : 2008-04-06
Age : 41
Location : Tgk le kat mana dan......

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by meowlin on Tue Apr 08, 2008 5:40 pm

hehe mama ni dah sampai bulan sesangat dah ceqtom oiii.. doakan agar mama senang masa melahirkan nanti.. Insyaallah.. nak masuk dua dah anak dia..

wawa ceqtom..
sonoklaa shopping sakan nanti..

haku ari ni lepas mandi pakai baju t corak batik bunga putih dan tanahnya kaler pink pekat gitu..
pehtu pakai suor bunga2 sendat.. hikhik..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by ceqtom on Tue Apr 08, 2008 10:20 pm

meowlin wrote:hehe mama ni dah sampai bulan sesangat dah ceqtom oiii.. doakan agar mama senang masa melahirkan nanti.. Insyaallah.. nak masuk dua dah anak dia..

wawa ceqtom..
sonoklaa shopping sakan nanti..

haku ari ni lepas mandi pakai baju t corak batik bunga putih dan tanahnya kaler pink pekat gitu..
pehtu pakai suor bunga2 sendat.. hikhik..

La ye ke.. Ceqtom sentiasa doakan kwn2 selamat dlm menempuh kehidupan..
Buat mama CONGRATS ye.. Ceqtom doakan selamat bersalin Cool Cool

ceqtom
Moderator
Moderator

Posts : 160
Join date : 2008-04-06
Age : 41
Location : Tgk le kat mana dan......

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by ceqtom on Wed Apr 09, 2008 2:54 pm

Hr ni mcm biasa x pi mana2 pun..
Ddk rmh ni pakai apa pun x de hal..
Ptg nnt dlm pkl 3:30pm kena teman hubby pi tgk superbike dia..
Lps tu ingat nak pi MYDIN USJ sat.. saja suka2 Very Happy

ceqtom
Moderator
Moderator

Posts : 160
Join date : 2008-04-06
Age : 41
Location : Tgk le kat mana dan......

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by mama_anggun on Wed Apr 09, 2008 4:47 pm

thx byk ye ceqtom & meow..

doakn kite slamat bsalin & dpt anak yg sihat..

mmg tgh tunggu ms jer nih..hubby pun skg gi keje da x sdap ati..always standby..x leh keje jauh2 sgt..

mklumla..KL ni wpun x ke maner sgt, tp sana sini jammed jer..tu psl la tkut trap jer tuh..

skg plak asyik ujan ptg kt sini..nasib bek basuh lampin smlm smpt kering..baju2 & selimut amir dlu ader lg..sumer basuh dah kering..

arini pakai t-shirt ngan suar ngandung jer.. sunny

mama_anggun
Moderator
Moderator

Posts : 149
Join date : 2008-03-11
Location : sebelah tv

View user profile http://www.envytouch.blogs.friendster.com

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by meowlin on Wed Apr 09, 2008 6:44 pm

ceqtom..
asben hang join masuk lumba2 kaa..

mama..
Insyaallah berkat doa kawan2.. semoga ko senang nanti.. mama pun dah ada pengalaman pertama..

aku plak ari ni dah mandi pakailaa tshirt putey corak cuti2 msia.. ngan suor sendat bunga2 kaler puteh gok..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by Sponsored content Today at 4:04 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum