Baju kamu hari ini..

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Baju kamu hari ini..

Post by meowlin on Fri Feb 15, 2008 11:13 am

aku lom mandi lagi aku masih pakai baju tidor sleveless kaler pink

ni cadang nak sambung baring.. badan aku sakit2 aje ni.. tengkok pun naik keras ashik dok pan pc. uwaaaaaaaa

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by PeAh on Fri Feb 15, 2008 12:15 pm

br sdh mandi.... pki t-shirt kelab n short.... Very Happy

meow x keje ke?

PeAh
Moderator
Moderator

Posts : 246
Join date : 2008-02-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by meowlin on Fri Feb 15, 2008 4:17 pm

tak peah.. da lama benti.. jadi surirumah aje..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by krepek_pisang on Fri Feb 15, 2008 4:49 pm

me today.. jeans and a plain white shirt... a little bit thin hahaha

nak kuar boleh la melawa huhuhu

krepek_pisang
Moderator
Moderator

Posts : 239
Join date : 2008-02-11

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by meowlin on Fri Feb 15, 2008 8:32 pm

aku ari ni lepas mandi aku pakai t shirt corak perkataan coti2 malaysia..putey pemberian adik lelakiku.. pehtu suor track hitam dah naik kelabu sebab dah lusuh daaa...

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by meowlin on Sat Feb 16, 2008 1:22 am

ni dah dekat nak tidor.. aku nak salin baju tidor polkadot dan suor polkadot aku.. aku sayang sungguh baju tidor aku nih.. asben aku panggey baju dan suor bitik..

ni laa baju tidor aku.. Laughing

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by krepek_pisang on Sat Feb 16, 2008 1:43 pm

ala tomei nye aju mu hahahahahahhaahh

krepek_pisang
Moderator
Moderator

Posts : 239
Join date : 2008-02-11

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by medangtamang on Sat Feb 16, 2008 2:36 pm

tak dapat nk bayangkan biler meow pakai baju tdo tu ngan tudong... hehehe!!! Razz

_________________
Be My ValenTine?

medangtamang
Moderator
Moderator

Posts : 188
Join date : 2008-02-11
Location : Ada laaa...

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by PeAh on Sat Feb 16, 2008 3:47 pm

amboi meow... siap amek gmbr.... bj rasmi ke tuh.... Smile

PeAh
Moderator
Moderator

Posts : 246
Join date : 2008-02-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by PeAh on Sat Feb 16, 2008 3:48 pm

medang... awat ganas sgt makan tuh....

org utara ckp... mentekedarah ..... Laughing

PeAh
Moderator
Moderator

Posts : 246
Join date : 2008-02-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by meowlin on Sat Feb 16, 2008 5:15 pm

kepek.. peah.. a ah.. wlupun haku manyak baju tidor.. tapi baju dan suor bitik ni le yg jadi kesayangan aku taw... suor bitik aku pun dah nak longgar dia nyer getah..asben aku suruh cari lain.. aku tak mohhhh... kira2 suor bitik ni umpama bantal musyuk jugalaa.. sayang kat bitiksss...

weh medang.. kat rumah mak seksi taw... wahkakakakaka.. agak2 kalu aku pakai tudung ngan baju tidor ni pengsan omak aku daa...

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by meowlin on Sat Feb 16, 2008 5:19 pm

oyee bangun pagi kerna asbenku tak koje ari ni.. aku ajak dia pegi bandar daaa... so aku pakaile tshirt long slevee oren putih pehtu jeans dan tudung pink..(psstt macam dlm abatar aku tu le)

pehtu aku nak tambah.. aku sembur perfume pleasures by este lauder.. sekian tima kaceh.. Laughing

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by meowlin on Fri Feb 22, 2008 8:54 am

pun belum mandi lagi.. pakai sleeveless itam ngan suor palazo kelabu daa..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by PeAh on Tue Feb 26, 2008 7:36 pm

arinih nk p kelas x da t-shirt nak pki....erk... byk yg x basuh lg... smpi tggi brapa kerat jer.... last2 smbr bj hitam yg dah lusuh..... mcm comot giler jerk... Shocked

PeAh
Moderator
Moderator

Posts : 246
Join date : 2008-02-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by nashra on Wed Feb 27, 2008 10:23 pm

baju kita hari ni?

tadi pakai t-shirt dgn jeans plus winter jacket..

now dah tukar pakai baju biasa..

kat rumah selesa pakai pyjama je actually..

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by meowlin on Thu Feb 28, 2008 1:03 pm

dok umah pakai boxer dan tshirt puteh aje.. Very Happy

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by medangtamang on Thu Feb 28, 2008 3:22 pm

baju kemeja lengan pendek, warna beige/blue, corak pokok kelapa ngan nenas, suar jeans, kasut converse all star...

_________________
Be My ValenTine?

medangtamang
Moderator
Moderator

Posts : 188
Join date : 2008-02-11
Location : Ada laaa...

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by nashra on Thu Feb 28, 2008 10:35 pm

medang, jarang org lelaki suka bercorak2 ni..

medang kalau pilih baju jenis cerewet tak?

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by meowlin on Fri Mar 07, 2008 4:06 pm

mana si medang tarak jawap nih...

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by medangtamang on Fri Mar 07, 2008 4:21 pm

nashra wrote:medang, jarang org lelaki suka bercorak2 ni..

medang kalau pilih baju jenis cerewet tak?

stok baju medang dah 'yillek'... jd medang pakai yg maner ada jerk laa... skang keje tak leh pakai t-shirt... kene pakai kolar... cheh!

baju? hmm... medang suka t-shirt... tak terlalu formal sgt... biasa kalu g jejalan... pakai t-shirt, bermuda dengan flipflop jerk (selipar jepun daaa... tp yg branded punyer laaa...)

_________________
Be My ValenTine?

medangtamang
Moderator
Moderator

Posts : 188
Join date : 2008-02-11
Location : Ada laaa...

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by firdaruddin on Thu Mar 27, 2008 11:50 am

kat opis,pki uniform..kat umah kain pelikat tanpa baju..begitu la rutin ku..hahaha

firdaruddin
Moderator
Moderator

Posts : 151
Join date : 2008-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by meowlin on Thu Mar 27, 2008 11:32 pm

wuwuwu seksi ko fir... wakakakkaka... albino

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by firdaruddin on Fri Mar 28, 2008 9:40 am

itu pun xde org yg nak diri nie..

firdaruddin
Moderator
Moderator

Posts : 151
Join date : 2008-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by meowlin on Fri Mar 28, 2008 11:39 am

aloh2 siannya dengor.. kot2 ko tu milih sangat weh... Laughing

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by meowlin on Fri Mar 28, 2008 11:40 am

setelah haku mandi pagi ni.. aku pakai baju t putih tulis cuti2 malaysia pehtu pakai suor track kaler itam tapi dah jadi kelabu sebab dah nak lapok... Razz

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Baju kamu hari ini..

Post by Sponsored content Today at 4:05 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum