PRODUK jamu

View previous topic View next topic Go down

PRODUK jamu

Post by surilovea on Fri Feb 15, 2008 8:48 am

oleh kerana topik produk dah ada kat thread lagi satu.. den tukar tajuk la...

ada sape2 leh citer .. tentang jamu.. sape penah try?..tak kisah la jamu apa pun...

surilovea

Posts : 6
Join date : 2008-02-15

View user profile

Back to top Go down

Re: PRODUK jamu

Post by meowlin on Fri Feb 15, 2008 8:22 pm

suriiiiiiiiiiiiiii... Very Happy

hmm dedolu penah gak kucuba makan maajun patani tu daa.. omak dan arwah abah rajin makan.. derang ckp senang maw membuang.. so aku try.. biasa aje..

pehtu bosan dan lepas kawin ku cuba gak jamu dari sendayu tinggi tu.. de folia... asbenku pun makan sendayu tinggi apa tu rock arrow..
adeiii makin teruk adale.. aku rasa aku tak leh dan tak sesuai makan jamu coz badan aku makin panas dan semakin tak bermaya.. asbenku pun ashik pening2... ingat2kan memula aje teruk..tapi dah lebih separuh botoi tak kan effect tak berkurangan kan.. akhirnya biarkan gitu aje..

dah le mahal dua botoi tu pun kat 80hengget kalu tak silap Twisted Evil

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: PRODUK jamu

Post by nashra on Fri Feb 15, 2008 10:32 pm

jamu nash makan masa dlm pantang..

lepas habis pantang tu habiskan la mana2 yang patut..

nash tak de experience jamu2 lain..

cuma biasa guna nona roguy je..

kalau kawan2 kat sini suka nak amalkan jamu apakata cuba amalkan air akar dari nona roguy..

nash dulu tak boleh minum teh..mesti angin je lepas minum tu..lepas tu rasa cam tersekat je kat area dada dan perut..cam susah nak sendawa keluar angin tu..

lepas nash minum air akar nona roguy ni nash dah boleh minum teh macam biasa..

air akar ni tak pahit pun, tawar je..kalau ada yang sukakan air tu berperisa boleh tambah madu, jgn gula..badan pun boleh kekal langsing bila rajin amalkan air akar ni..

rasanya banyak juga keluaran nona roguy sekarang ni kan..? so boleh la survey kalau2 ada yang baru..

nash pernah try dia nyer detox kind of pill..memang boleh slim ler lepas buat detox tu..kasi buang segala toksin dlm badan..

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: PRODUK jamu

Post by surilovea on Mon Feb 18, 2008 2:47 pm

ooo..itu macam ka meow.. haku baru je beli dfolia sendayu tinggi.. baru 2 hari try.. mmg panas.. bibir ku kering jer.. kena byk minum air.. pastu ngantuk ar.. hihihi..gaknyer efect memula camtu kot.. tgk la dpt bertahan ke tak...

surilovea

Posts : 6
Join date : 2008-02-15

View user profile

Back to top Go down

Re: PRODUK jamu

Post by meowlin on Mon Feb 18, 2008 3:36 pm

suri... ha ah.. aku dulu ingatkan memula aje efek gitu.. tapi bila dah dekat sebulan tak berubah.. bila badan jadi paneh abih cepat aje aku jadi paneh.. ekekekeke..

tapi ko cubalah suri.. mana taw kot efek memula aje kan.. coz keadaan badan seseorang individu tu berlainan dengan org lain kan.. haa.. Very Happy

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: PRODUK jamu

Post by PeAh on Fri Feb 29, 2008 1:47 am

jamu sendayu tggi neh utk kasi kuruskan badan ke apa??... apa fungsi kegunaan dia...

PeAh
Moderator
Moderator

Posts : 246
Join date : 2008-02-15

View user profile

Back to top Go down

Re: PRODUK jamu

Post by Sponsored content Today at 4:01 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum