tv program series

View previous topic View next topic Go down

tv program series

Post by nashra on Thu Feb 14, 2008 11:00 pm

tv program apa korang biasa ikuti?

contoh drama korea ke, siri penyiasatan ke..

nash rajin ikuti desperate housewives (download so now dah masuk season 4)

supernatural (season 3)

ghost whisperer

american idol (paling suka tengok siri audition sebab lawak giler)

friends (my all time favourite)

prince of bel air (will smith, my all time favourite actor)

tu je la setakat ni yang daku rajin nak melayan..hehehehe

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: tv program series

Post by meowlin on Fri Feb 15, 2008 9:52 am

nashhhh.. cam aku.. banyak gak yg aku suka taw..

drama bersiri
1) despareted housewives 2)
2) true calling.. ada kejap aje kat tv3 dulu
3) ghost whisper
4) friends ogf oz
5) the nanny.. sampai bebila tak jemu kan kan
6) CSIs
7) semua rancangan berkenaan make over.. tak kira yg plastic surgery ker... rumah ke.. cuma tak minat tengok yg kete2 tu seme..
Cool sudah semestinya kebanyakan rancangan kat saluran animal planet.. tapi kalu time harimau atau singa tengah nak terkam selembu tak sanggup aku tengok.. uwaaa...
9) segala citer kelakor alahyarham p.ramlee..

Realiti tv shows..
1) american idol
2) amazing race
3) survivor.. dah lama tak ada Neutral
4) AF
5) Rajalawak astro
6) fear factor

haa rasanya itu aje yg aku tehingat nash.. nanti2 kalu ada yg tertinggal ku tambah lagi... Laughing

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: tv program series

Post by PeAh on Fri Feb 15, 2008 12:40 pm

jarang tgk bersiri sbb duk hostel... x dak tv... yg tgk pun donload jer.... yg mmg ikut btul2... supernatural ngan naruto jer......... flower

PeAh
Moderator
Moderator

Posts : 246
Join date : 2008-02-15

View user profile

Back to top Go down

Re: tv program series

Post by krepek_pisang on Fri Feb 15, 2008 4:19 pm

adusss komp aku losak senin ari tu.. so tegantung aku nak mengdownload.. huhuh dah la supernatural yg semalm nye best gileee......... kalau x skang ni mmg dah abih download dah..

krepek_pisang
Moderator
Moderator

Posts : 239
Join date : 2008-02-11

View user profile

Back to top Go down

Re: tv program series

Post by meowlin on Fri Feb 15, 2008 4:19 pm

peah ko dak sekolah lagi ker... leh taw ko kat cari nick apa ye..
aku supernatural tu tak tengok.. naruto pun tak..

tapi kalu doraemon, oggy n cokroces(tak reti aku spell ejaan lipas lam eng) tu aku suka benor nengok..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: tv program series

Post by nashra on Fri Feb 15, 2008 9:17 pm

wow meowlin!

banyak list tu..itu pun ada yang tak ingat ek?

rindu plak nak tengok reality tv show malaysia nyer..

AF apa citer?

nash bukan peminat AF tapi dok baca kat utusan online bebaru ni syarat utk kemasukan AF dah dilonggarkan sehingga umur 40 plus..ye ke?

siap ada nenek umur 40 plus join audition lagi..betul ke?

diaorg dah start auditioning keluar tv tak? ingat nak tengok through online je kalau2 ada..

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: tv program series

Post by nashra on Fri Feb 15, 2008 9:18 pm

krepek_pisang wrote:adusss komp aku losak senin ari tu.. so tegantung aku nak mengdownload.. huhuh dah la supernatural yg semalm nye best gileee......... kalau x skang ni mmg dah abih download dah..

kerepek, dah tengok sampai episode berapa supernatural?

kat US now dah sampai episode 10 kan?

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: tv program series

Post by meowlin on Sat Feb 16, 2008 12:44 am

nashra wrote:wow meowlin!

banyak list tu..itu pun ada yang tak ingat ek?

rindu plak nak tengok reality tv show malaysia nyer..

AF apa citer?

nash bukan peminat AF tapi dok baca kat utusan online bebaru ni syarat utk kemasukan AF dah dilonggarkan sehingga umur 40 plus..ye ke?

siap ada nenek umur 40 plus join audition lagi..betul ke?

diaorg dah start auditioning keluar tv tak? ingat nak tengok through online je kalau2 ada..

wakakakak..ha ah nash.. musim af ke 6 bakal tibaa.. haa memang dah boleh dah sampai umur 45 kot.. ekekekekeke.. aku pun ada baca pompan tu umur 40lebey kot.. pehtu seksi daring gila.cucu ada 2 kot rasanya.. pehtu dia ni penyanyi nite club padan pun daring gila.. Crying or Very sad

psstt nampak gayanya abg admin ta rak canle nak masuk af sebab umur dia dah 60 tawun..akakakakkaka..lariiiiiiiiiiiiiiii

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: tv program series

Post by meowlin on Sat Feb 16, 2008 12:46 am

alamak lupa plak.. rasanya dah ada kot.. coz tadi ati ckp dia tetengok adik badik tok ti masuk odisen nak masuk af..

aku tak tengok pun sebab tak taw..lagipun tadi tengah layan rajalawak astro..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: tv program series

Post by PeAh on Sat Feb 16, 2008 4:11 pm

nashra wrote:
krepek_pisang wrote:adusss komp aku losak senin ari tu.. so tegantung aku nak mengdownload.. huhuh dah la supernatural yg semalm nye best gileee......... kalau x skang ni mmg dah abih download dah..

kerepek, dah tengok sampai episode berapa supernatural?

kat US now dah sampai episode 10 kan?

a ah dah smpi episod 10... suker sgt ngan dean... macho!!!

tp sedeyla bila sammy sedey sbb ingt abg dia da nak ' pegi '

PeAh
Moderator
Moderator

Posts : 246
Join date : 2008-02-15

View user profile

Back to top Go down

Re: tv program series

Post by berry on Sun Feb 17, 2008 1:10 am

berry suka cite drama penyiasatan n misteri..so far yg tgok:

english:

1.prison break s1-s3 -->>kipassusahmati ni..seminggu leh abeskan 2season
2.gossip girl s1
3.supernatural s1-s2 -->>s3 x smpt nak dwnload walaupun ade org share
4.kyle xy s1-s2

jepun:
1.galileo -->cite pasal kes pembunuhan yg pakai trick fizik
2.yukan club -->>cite bdk high school satu geng yg giller2 n kaya
3.bambino -->>pasal tukang masak makanan itali..nyyumm2!
4.iryu team medical dragon 1n 2 -->> pasal dr pakar bedah jntg..best!

korea:
1.my girl --> sweet giller
2.full house --> kelakar!
3.the devil -->sedih..uhuk2..

berry

Posts : 34
Join date : 2008-02-17

View user profile

Back to top Go down

Re: tv program series

Post by krepek_pisang on Sun Feb 17, 2008 2:15 am

nashra wrote:
krepek_pisang wrote:adusss komp aku losak senin ari tu.. so tegantung aku nak mengdownload.. huhuh dah la supernatural yg semalm nye best gileee......... kalau x skang ni mmg dah abih download dah..

kerepek, dah tengok sampai episode berapa supernatural?

kat US now dah sampai episode 10 kan?

skang dah 11 dahhhhh huhu best gile.... trickster is backkkk

krepek_pisang
Moderator
Moderator

Posts : 239
Join date : 2008-02-11

View user profile

Back to top Go down

Re: tv program series

Post by krepek_pisang on Sun Feb 17, 2008 2:16 am

gossip gurl best kee??? story skit

krepek_pisang
Moderator
Moderator

Posts : 239
Join date : 2008-02-11

View user profile

Back to top Go down

Re: tv program series

Post by berry on Sun Feb 17, 2008 7:20 am

best jugakla..hehe..sebb pasal gossip bdk2 high school yg kirenye ade standard la..anak2 org kaya n mempunyai kepentingan..best2..

berry

Posts : 34
Join date : 2008-02-17

View user profile

Back to top Go down

Re: tv program series

Post by PeAh on Sun Feb 17, 2008 11:01 pm

berry wrote:best jugakla..hehe..sebb pasal gossip bdk2 high school yg kirenye ade standard la..anak2 org kaya n mempunyai kepentingan..best2..

byknyer ko donload berry... ko student lg eh.... belaja kat mana??.....

mcm ku kenal jer tmpt berry duk donload2 tuh..... Smile

PeAh
Moderator
Moderator

Posts : 246
Join date : 2008-02-15

View user profile

Back to top Go down

Re: tv program series

Post by krepek_pisang on Mon Feb 18, 2008 3:43 pm

just watch prison break yg last week hahahahahh suspend gilee..... huhuh best nak mamposs.. abg scopil aku nye la macho... baik gile dia tolong budak tu... huhu can't wait 4 the next episode heheheh malam ni kat us... sok leh la layan hahahahaha gelak jahat

krepek_pisang
Moderator
Moderator

Posts : 239
Join date : 2008-02-11

View user profile

Back to top Go down

Re: tv program series

Post by nashra on Mon Feb 18, 2008 7:38 pm

kat sini keluar blade the series..ya ampun!

mula2 tengok first episode gaya, cara cakap actor ni sume nak ikut wesley snipes from the original blade the movie..

tapi malangnya bila lawan sissy habis! gaduh dgn pompuan vampire pun leh jatuh dgn lembiknya..hero lembik..hehehe

terus nash dah tak nonton..

tak lama lagi keluar plak terminator 'sarah connor chronicles' the series jugak..tak tau la best ke tak..

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: tv program series

Post by krepek_pisang on Tue Feb 19, 2008 12:59 pm

kat cni tu tu kat mane nash??? singapore keee????? johor keee????
huhuhu hero lembik hahahah sadizz gilee.... nasip la kau x minak blade........

krepek_pisang
Moderator
Moderator

Posts : 239
Join date : 2008-02-11

View user profile

Back to top Go down

Re: tv program series

Post by nashra on Wed Feb 20, 2008 12:41 am

krepek_pisang wrote:kat cni tu tu kat mane nash??? singapore keee????? johor keee????
huhuhu hero lembik hahahah sadizz gilee.... nasip la kau x minak blade........

currently nash kat UK..

jgn la blade the series ni kuar kat malaysia..

naya je kena kutuk dgn org malaya..

rasanya series ni org british yang punya..

although they try to use american slang tapi slang british tu sesekali terkeluar juga..hehehe

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: tv program series

Post by krepek_pisang on Wed Feb 20, 2008 10:57 pm

aku dah downlaod gossip girl..ptg tadi start dowload..la ni dah episode 7 nak ke 8 dah.....

dia ctuallt ade brape episode...??


aku tgk cam x de jalan cite tetap jeeecite ni..... tp layan je arr.. beter than OTH actually.. huhuh

krepek_pisang
Moderator
Moderator

Posts : 239
Join date : 2008-02-11

View user profile

Back to top Go down

Re: tv program series

Post by mee_ maggie on Mon Mar 10, 2008 4:39 pm

Spongebob Squarepants dan Jimmy neutron. Lagi satu Heroes .

Klo reality lak America's next top model .

mee_ maggie

Posts : 18
Join date : 2008-03-10

View user profile

Back to top Go down

Re: tv program series

Post by PeAh on Wed Mar 12, 2008 2:35 pm

kaka mee.... cheers

PeAh
Moderator
Moderator

Posts : 246
Join date : 2008-02-15

View user profile

Back to top Go down

Re: tv program series

Post by mee_ maggie on Wed Mar 12, 2008 9:53 pm

kaka mee? peah ni sapa

mee_ maggie

Posts : 18
Join date : 2008-03-10

View user profile

Back to top Go down

Re: tv program series

Post by Sponsored content Today at 5:36 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum