Menu Makan Hari Ni

Page 2 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Menu Makan Hari Ni

Post by krepek_pisang on Sun Feb 17, 2008 2:24 am

ari ni aku makan ayam kurma ade... kari ikan ade.... rendang pon ade hahahah beli siap.. huhuhuhuhu

krepek_pisang
Moderator
Moderator

Posts : 239
Join date : 2008-02-11

View user profile

Back to top Go down

Re: Menu Makan Hari Ni

Post by meowlin on Sun Feb 17, 2008 12:51 pm

krepek_pisang wrote:ari ni aku makan ayam kurma ade... kari ikan ade.... rendang pon ade hahahah beli siap.. huhuhuhuhu

fuh manyaknya laukkkkkkkkkkkk Neutral

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Menu Makan Hari Ni

Post by meowlin on Sun Feb 17, 2008 12:52 pm

ari ni bekpes ku goreng chicken finger, sosej dan fries dan minum milo panas aje..

lunch tengokle dulu.. kalu rajin masak lemak cili api ikan talapia kot..pehtu mebi goreng ikan kisi gak..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Menu Makan Hari Ni

Post by berry on Sun Feb 17, 2008 3:57 pm

pg minum herbalife..lunch makan nasi ng sup ng ulam ng smbal belcan n ayam goreng..dinner minum herbalife lg..huhu..diet2..

berry

Posts : 34
Join date : 2008-02-17

View user profile

Back to top Go down

Re: Menu Makan Hari Ni

Post by meowlin on Sun Feb 17, 2008 4:04 pm

berry sedap ke herbalife tu.. rajin gak dengar org minum.. agak2 camne rasa dia yaa...

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Menu Makan Hari Ni

Post by berry on Sun Feb 17, 2008 4:07 pm

sedap!!dulu berry minum perasa tropica..sedap gak..tp bila wat plain water sahaja x lalu sgt..skrg berry minum dutch chocolate..sgt lazat..wat pakai plain water ja..utk cept turun berat..hehe..perisa lain xtry lg..lain org lain citarasakan.

berry

Posts : 34
Join date : 2008-02-17

View user profile

Back to top Go down

Re: Menu Makan Hari Ni

Post by meowlin on Sun Feb 17, 2008 4:08 pm

ohye.. lunch tadi tak masak.. asben tak kasi masak lagi.. dia tapau aje utkku beli nasi goreng pedas ikan masin.. uwaa tak kena langsung ngan anak tekak aku nih.. tapi abih licin gaks..

agak2 malam nanti kalu rajin masakla juga kot..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Menu Makan Hari Ni

Post by meowlin on Sun Feb 17, 2008 4:10 pm

berry wrote:sedap!!dulu berry minum perasa tropica..sedap gak..tp bila wat plain water sahaja x lalu sgt..skrg berry minum dutch chocolate..sgt lazat..wat pakai plain water ja..utk cept turun berat..hehe..perisa lain xtry lg..lain org lain citarasakan.

herbalife ni leh dapati kat mana berry.. mahal tak? Very Happy

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Menu Makan Hari Ni

Post by berry on Sun Feb 17, 2008 4:11 pm

xsihat ke kak smpai asben x bg masak?huhu..bestnye de asben..bila r nak kahwin ni..huhu..

berry

Posts : 34
Join date : 2008-02-17

View user profile

Back to top Go down

Re: Menu Makan Hari Ni

Post by berry on Sun Feb 17, 2008 4:13 pm

meowlin wrote:
berry wrote:sedap!!dulu berry minum perasa tropica..sedap gak..tp bila wat plain water sahaja x lalu sgt..skrg berry minum dutch chocolate..sgt lazat..wat pakai plain water ja..utk cept turun berat..hehe..perisa lain xtry lg..lain org lain citarasakan.

herbalife ni leh dapati kat mana berry.. mahal tak? Very Happy

haa..ni nak promote ni..berry ambil dr sis LOSTWEIGHTNOW kat wmc..dia kire coach berry yg akan pantau program diet..sape2 amik ng dia pun mesti dia akan pantau sendri..n the price is quite cheap than others..hehe..sebulan berry spend rm455 utk stock sebulan la..

berry

Posts : 34
Join date : 2008-02-17

View user profile

Back to top Go down

Re: Menu Makan Hari Ni

Post by meowlin on Sun Feb 17, 2008 4:13 pm

biasa aje laling.. ekekekekek.. asben ahkak ni memang suka bebenor manjakan ahkak taw.... tongue

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Menu Makan Hari Ni

Post by berry on Sun Feb 17, 2008 4:15 pm

hoho..bestnyeee!!huhu..lg setahun nak bes blaja ni..lambt tol..pastu keje nak kahwin..huhu..dah r duk jauh2..kalau dekat..leh jumpe slalu..uhuk2..

berry

Posts : 34
Join date : 2008-02-17

View user profile

Back to top Go down

Re: Menu Makan Hari Ni

Post by meowlin on Sun Feb 17, 2008 4:16 pm

berry wrote:
meowlin wrote:
berry wrote:sedap!!dulu berry minum perasa tropica..sedap gak..tp bila wat plain water sahaja x lalu sgt..skrg berry minum dutch chocolate..sgt lazat..wat pakai plain water ja..utk cept turun berat..hehe..perisa lain xtry lg..lain org lain citarasakan.

herbalife ni leh dapati kat mana berry.. mahal tak? Very Happy

haa..ni nak promote ni..berry ambil dr sis LOSTWEIGHTNOW kat wmc..dia kire coach berry yg akan pantau program diet..sape2 amik ng dia pun mesti dia akan pantau sendri..n the price is quite cheap than others..hehe..sebulan berry spend rm455 utk stock sebulan la..

wuwuwuwuwuw..mahainyaaaa... telan ayor lior ajele.. haku mukan menda bila dengor berry citer sedap tu yg rasa nak juga merasa..bila dengor rega dia..tatuttttttttt...baik aku cabotttttttttt...ekekekekee..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Menu Makan Hari Ni

Post by meowlin on Sun Feb 17, 2008 4:18 pm

berry wrote:hoho..bestnyeee!!huhu..lg setahun nak bes blaja ni..lambt tol..pastu keje nak kahwin..huhu..dah r duk jauh2..kalau dekat..leh jumpe slalu..uhuk2..

ekekkekeke amboiii tak sabor nor nak kawin yee... hmm tak apalah berry utk elak menda yg tak elok baik ko cepat2 kawin jengjengjeng..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Menu Makan Hari Ni

Post by nashra on Tue Feb 19, 2008 12:26 am

hari ni nash plan nak masak ayam masak lemak kuning..

tapi taruk susu ganti coconut..hehehehe

tapi nash tak makan pun ni..

dok layan cereal dgn sayur2 je...

pagi tadi makan sayur2 stir fry (jagung, beans and carrots with chicken fillet)

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Menu Makan Hari Ni

Post by meowlin on Tue Feb 19, 2008 9:34 am

nashra wrote:hari ni nash plan nak masak ayam masak lemak kuning..

tapi taruk susu ganti coconut..hehehehe

tapi nash tak makan pun ni..

dok layan cereal dgn sayur2 je...

pagi tadi makan sayur2 stir fry (jagung, beans and carrots with chicken fillet)

diet le tuh tongue
cam sedap aje bunyi lauk nash ni..
laling kalu rajin tempeklaa resepi kat thread lauk pauk tu yee... Laughing

hmm aku sekarang ni tengah lagi menguplod gambor makan2 semalam..eekekekek.

BTW bekpes tadi makan kek gula hangus sket dan puding karamel yg ada lagi tu.. Cool

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Menu Makan Hari Ni

Post by meowlin on Tue Feb 19, 2008 10:05 am

haa dah siap uplod pun.. ni haa antar lauk pauk dan makan2 semalam.. ada juga tak sempat nak snap..

bekpes semalam sandwich sardin


asam pedas tempoyak ikan talapia..


utk lauk asben sayur air labu air berdaun kesum


bekpes pagi ni..
sehiris kek gula hangus wat malam tadi..


puding karamel sepotong

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Menu Makan Hari Ni

Post by nashra on Tue Feb 19, 2008 9:43 pm

meowlin wrote:
nashra wrote:hari ni nash plan nak masak ayam masak lemak kuning..

tapi taruk susu ganti coconut..hehehehe

tapi nash tak makan pun ni..

dok layan cereal dgn sayur2 je...

pagi tadi makan sayur2 stir fry (jagung, beans and carrots with chicken fillet)

diet le tuh tongue
cam sedap aje bunyi lauk nash ni..
laling kalu rajin tempeklaa resepi kat thread lauk pauk tu yee... Laughing

hmm aku sekarang ni tengah lagi menguplod gambor makan2 semalam..eekekekek.

BTW bekpes tadi makan kek gula hangus sket dan puding karamel yg ada lagi tu.. Cool

tau pun..hehehe

kena la diet sket..

karang kena tukar size baju/seluar naya je...

nash tak terer masak la meowlin..

main hentam je masak tu..kikiki..

tu pasal tak share resipi..

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Menu Makan Hari Ni

Post by nashra on Tue Feb 19, 2008 9:45 pm

hari ni tak tau lagi nak masak apa..

mungkin ayam berlada atau tomyam..

(nash kat rumah ni kurang sesangat makan ikan sebab husband tak suka)

daging kambing pun ada dlm freezer tu..selalu nash buat goreng, tak pun kari..

korang ada idea tak nak masak apa la dgn daging kambing ni?

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Menu Makan Hari Ni

Post by meowlin on Tue Feb 19, 2008 9:50 pm

waaa lama dah tak masak tomyam nash..

daging kambing? hmm tak penah laa aku masak daging kambing taw.. kalu daging lembu tu biasalah.. tapi daging kambing ni sedap kalu wat kari kot.. kami suka tu suka.. tapi tak leh makan selalu coz kambing ni panas.. badan aku pulak memang senang naik panas2 ni...

ala nash merendah diwi lak tu..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Menu Makan Hari Ni

Post by nashra on Tue Feb 19, 2008 10:21 pm

sungguh ler..

kalau terer masak memang nak aje kongsi2 ilmu ni..

cam akak liza kat forum cari tu kan..

nash rajin try resipi dia..yang lauk pauk ni...

asyik cilok resipi org je..hehehehe

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Menu Makan Hari Ni

Post by meowlin on Tue Feb 19, 2008 10:40 pm

sama laa nash oiitt.. aku pun dok cedok resepi orang aje.. resepi sendiri pun ntah bila aku nak menciptanyaa..akakakkaka... Razz

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Menu Makan Hari Ni

Post by nashra on Wed Feb 20, 2008 12:47 am

meowlin wrote:sama laa nash oiitt.. aku pun dok cedok resepi orang aje.. resepi sendiri pun ntah bila aku nak menciptanyaa..akakakkaka... Razz

daku takut nak cipta resipi..

takut org sakit perut lepas try..

naya je...hehehehe

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Menu Makan Hari Ni

Post by meowlin on Wed Feb 20, 2008 12:51 am

wakakakak lawak le ko nash.. Razz

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Menu Makan Hari Ni

Post by meowlin on Thu Feb 21, 2008 4:33 pm

ari ni tak masak.. badan tak bapa sihat.. asben dah belikan nasi lemak 2 bungkuih.. 1 bekpes , 1 utk lunch..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Menu Makan Hari Ni

Post by Sponsored content Today at 5:33 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum