HentaM MomoD ATW RooM.......

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: HentaM MomoD ATW RooM.......

Post by krepek_pisang on Wed Feb 13, 2008 4:34 pm

dee_dee wrote:soklan seterusnya
adakah anda mencitai ku





hahahahahahahahah


ala nyahhh ni..x memahami langsung arr.. kan i cakao u ni i wat main2 jeeee....... auwwwauwwww

krepek_pisang
Moderator
Moderator

Posts : 239
Join date : 2008-02-11

View user profile

Back to top Go down

Re: HentaM MomoD ATW RooM.......

Post by krepek_pisang on Wed Feb 13, 2008 4:35 pm

meowlin wrote:Laughing cyclops rabbit flower geek Razz

bak tucing ni nye soklanmmgw at aku kompiussss wahahahahahahah apekan persoalan disebalik persoalan....huhuhuhuhuh

krepek_pisang
Moderator
Moderator

Posts : 239
Join date : 2008-02-11

View user profile

Back to top Go down

Re: HentaM MomoD ATW RooM.......

Post by medangtamang on Wed Feb 13, 2008 8:41 pm

soklan best alaf ini...


ko dah berak lum kepek?? hahahaha!!!

_________________
Be My ValenTine?

medangtamang
Moderator
Moderator

Posts : 188
Join date : 2008-02-11
Location : Ada laaa...

View user profile

Back to top Go down

Re: HentaM MomoD ATW RooM.......

Post by meowlin on Thu Feb 14, 2008 1:28 am

kepek oo kepek.. pisang ko kenapa tak masak2..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: HentaM MomoD ATW RooM.......

Post by krepek_pisang on Thu Feb 14, 2008 11:20 am

medangtamang wrote:soklan best alaf ini...


ko dah berak lum kepek?? hahahaha!!!

aku tgh gambo ko ny siggy melantak nasi banyak gile sampai terasenak berak lagihahahahahhaha

br je melepaskan batok di jambam tadi..... stndart arr berak pepagi..kang dah klua br nak berak kang sape yg susah...huhuhuhu nak g pudlic cam geli jeee hahahah Rolling Eyes Rolling Eyes Embarassed Embarassed

krepek_pisang
Moderator
Moderator

Posts : 239
Join date : 2008-02-11

View user profile

Back to top Go down

Re: HentaM MomoD ATW RooM.......

Post by krepek_pisang on Thu Feb 14, 2008 11:21 am

meowlin wrote:kepek oo kepek.. pisang ko kenapa tak masak2..


tukang wat epek kilang aku cuti arr..kang barulepas raye cine..aku bg holiday..kepek aku post tu ko dapatt x?/// Shocked Shocked

krepek_pisang
Moderator
Moderator

Posts : 239
Join date : 2008-02-11

View user profile

Back to top Go down

Re: HentaM MomoD ATW RooM.......

Post by meowlin on Thu Feb 14, 2008 11:52 am

cett aku dpt kepek.. tapi mukan kepek pisang.. jantung pisang serta daun pisang wat alas makan india yg siggy si medang tunjuk tu ewwwwwww... tak relaaaaaaaaaaa

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: HentaM MomoD ATW RooM.......

Post by krepek_pisang on Thu Feb 14, 2008 1:24 pm

meowlin wrote:cett aku dpt kepek.. tapi mukan kepek pisang.. jantung pisang serta daun pisang wat alas makan india yg siggy si medang tunjuk tu ewwwwwww... tak relaaaaaaaaaaa

nasip ko dapat jantung pisang.kalau dapat sijantung hati yg tengah melantak tu lagi nayee hahahahah mmg x relaaaa uuuu auuwwwauwwwwauwwwww

krepek_pisang
Moderator
Moderator

Posts : 239
Join date : 2008-02-11

View user profile

Back to top Go down

Re: HentaM MomoD ATW RooM.......

Post by meowlin on Thu Feb 14, 2008 1:46 pm

jantung pisang syedap hapo leh wat kuoh lemok.. nyamnyam

tapi walaupun jantug pisang hok tengah melantak tu macam banyak lemak.. tapi tak adale pulak aku berselera.. geli adalee..uwekkkk

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: HentaM MomoD ATW RooM.......

Post by krepek_pisang on Thu Feb 14, 2008 1:50 pm

aku x leh tgk gambo tu hahahaha tetiap kali nak sampai kat gambo makan tu je aku cepat2 scroll hahahahah geli dennnn

krepek_pisang
Moderator
Moderator

Posts : 239
Join date : 2008-02-11

View user profile

Back to top Go down

Re: HentaM MomoD ATW RooM.......

Post by meowlin on Thu Feb 14, 2008 2:02 pm

wakakakkkakkaa... lahap sungguh ko.. tu le adat kasih sayang derang.. lepeh makan tutup daun pisang pehtu lap2 tangan kat sari mini derang..eyuuuuuu tak rela nyah..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: HentaM MomoD ATW RooM.......

Post by krepek_pisang on Thu Feb 14, 2008 2:04 pm

meowlin wrote:wakakakkkakkaa... lahap sungguh ko.. tu le adat kasih sayang derang.. lepeh makan tutup daun pisang pehtu lap2 tangan kat sari mini derang..eyuuuuuu tak rela nyah..

makan top daun pisang aku x kesah hahah tp masaalah nye ko tgk arr ngan kaki cam x cuci... makan tangan sampai penuh22... pastu kat daun tu besepah gile lauk... hahah aku kalau makan aku suson akunye lauk hahah amik satu2....

krepek_pisang
Moderator
Moderator

Posts : 239
Join date : 2008-02-11

View user profile

Back to top Go down

Re: HentaM MomoD ATW RooM.......

Post by meowlin on Thu Feb 14, 2008 2:31 pm

ewwwww geli nyah..pengotor.. gamaknya bila lepeh makan segala baw leh kuor..

eeee gamoknya juga..kalu org tak ngambik gambor ngan kaki2 derang jilat sebab kaki tu tekena lauk.. wkakaakkaak...

tak baik pulak..jahat aku..
Laughing

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: HentaM MomoD ATW RooM.......

Post by krepek_pisang on Thu Feb 14, 2008 4:52 pm

uishhhhh aku tebayang lak mamat tu g julat kaki dia yg bedebu + kari hahahahahaahah tepejam mate sekejap huhuhuh tepejam kengeriann......

krepek_pisang
Moderator
Moderator

Posts : 239
Join date : 2008-02-11

View user profile

Back to top Go down

Re: HentaM MomoD ATW RooM.......

Post by meowlin on Thu Feb 14, 2008 4:55 pm

ewwww sapala sanggup jadi mini dia.. uwekkk

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: HentaM MomoD ATW RooM.......

Post by krepek_pisang on Thu Feb 14, 2008 4:59 pm

hahahahah cian medang... koni.. dah la biar medang makan.... cian dia kelaparan.... dah a x de ygsudi jadi balentine diaa... huhuhuhuhuh

krepek_pisang
Moderator
Moderator

Posts : 239
Join date : 2008-02-11

View user profile

Back to top Go down

Re: HentaM MomoD ATW RooM.......

Post by meowlin on Thu Feb 14, 2008 5:20 pm

ekekekekekeke abih medang kan suka memenor makan kepek.. tu aku galakkan ko menghidangkan segala jenih kepek pada medang.. tak terkecoli ko idangkan utk abg admin lagi bagus tu..

syian medang dia tarak sapa sudi jadi belentine

ko abg india daun pisang tu sudi sangat2...kepekkkk kepekkk... tu dia doh panggey ko kepek
.. Laughing

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: HentaM MomoD ATW RooM.......

Post by krepek_pisang on Thu Feb 14, 2008 6:24 pm

meowlin wrote:ekekekekekeke abih medang kan suka memenor makan kepek.. tu aku galakkan ko menghidangkan segala jenih kepek pada medang.. tak terbecoli ko idangkan utk abg admin lagi bagus tu..

syian medang dia tarak sapa sudi jadi belentine

ko abg india daun pisang tu sudi sangat2...kepekkkk kepekkk... tu dia doh panggey ko kepek
.. Laughing


muuu ayatt tuuu... x sangop i nyahhh.. abg admin suke wanita sejati.... x main dua alam cam i ni nyahhh auwww auwww hahahahahahahahahahah


aku bg kepek katak pisang jee.. hahah x de makne... ternode pikiran ku memikirkan abg daun pisang jadi balak kuu hahahaahahah

medang tu ade hambe yg dok sebelah dia tu je yg sudi...yg dok terngagar terasyik tgh kegagah medang makan banyak gile hahahahahahah






medang masok ni sure kene smash ko kucing hahahah aku lak kene penyek..jadi krepek peyek hahahah

krepek_pisang
Moderator
Moderator

Posts : 239
Join date : 2008-02-11

View user profile

Back to top Go down

Re: HentaM MomoD ATW RooM.......

Post by meowlin on Fri Feb 15, 2008 10:17 am

weh pepandai aje ko mengeditkan ayat aku daaa... Mad Laughing


ekekekek medang tak sanggup nak menyemash aku ni daa.. aku kan PA angkat dia.. kuang2.. tapi kalu ko bakal terpenyek aku akan cubale menghalang dengan segala kekuatan yg aku ada utk menghalang ko dari terpenyek.. hauhahahahahhaha..

ko kalu ternoda pk ran tak pe.. minta2le si medang cepek balik untuk menghilangkan kenodaan pk ran ko terhadap balak india itew.. akakakakakak..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: HentaM MomoD ATW RooM.......

Post by krepek_pisang on Fri Feb 15, 2008 4:57 pm

meowlin wrote:weh pepandai aje ko mengeditkan ayat aku daaa... Mad Laughing


ekekekek medang tak sanggup nak menyemash aku ni daa.. aku kan PA angkat dia.. kuang2.. tapi kalu ko bakal terpenyek aku akan cubale menghalang dengan segala kekuatan yg aku ada utk menghalang ko dari terpenyek.. hauhahahahahhaha..

ko kalu ternoda pk ran tak pe.. minta2le si medang cepek balik untuk menghilangkan kenodaan pk ran ko terhadap balak india itew.. akakakakakak..

x pe... kuat sangat kekuatan mu itu?? aku senang jee.. akujust membercolikan diri aku jee ..bakkate ko gak la kan waahahahahahahah

medang g mane?? dd mane?? apasai dah x masok2 ni..kang aku bg kepek beracun julab sowang satukan br tau...x reti2 nak balik umah wahahahahahah
pikiren je ternode kat tenet ni ahahahahahaha sentiase dare.. wahahah What a Face What a Face

krepek_pisang
Moderator
Moderator

Posts : 239
Join date : 2008-02-11

View user profile

Back to top Go down

Re: HentaM MomoD ATW RooM.......

Post by meowlin on Fri Feb 15, 2008 8:14 pm

aloh2 kepek.. aku punya kekuatan menda kuang2.. jadi ngan menggunakan kekuatan menda ni.. aku leh pegi kemana2 aku nak pegi.. muahahahahhahaa..

ontahle mana eh si medang.. mana si dee.. kot dedua pi pakat dating jejauh mana taw.. scratch

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: HentaM MomoD ATW RooM.......

Post by ati1402 on Fri Feb 15, 2008 11:27 pm

ehehmmmmmmmm
ada thong tak lam simpanan Cool

ati1402
Moderator
Moderator

Posts : 29
Join date : 2008-02-10

View user profile

Back to top Go down

Re: HentaM MomoD ATW RooM.......

Post by krepek_pisang on Mon Feb 18, 2008 11:42 am

ati1402 wrote:ehehmmmmmmmm
ada thong tak lam simpanan Cool



huhuh aku x suke pakai thong... cam teselit jeee... pastu cam x iklass je... kecik narr.. hahahahhammg la fungsi dia tok selit2.... aku biar low cut side dia high cut.... jgn yg jenih thong huhuhuhuhu




aku nye paverettt spender kaler kunin ala2 apek nye sepender hahahahahah

krepek_pisang
Moderator
Moderator

Posts : 239
Join date : 2008-02-11

View user profile

Back to top Go down

Re: HentaM MomoD ATW RooM.......

Post by krepek_pisang on Mon Feb 18, 2008 11:44 am

meowlin wrote:aloh2 kepek.. aku punya kekuatan menda kuang2.. jadi ngan menggunakan kekuatan menda ni.. aku leh pegi kemana2 aku nak pegi.. muahahahahhahaa..

ontahle mana eh si medang.. mana si dee.. kot dedua pi pakat dating jejauh mana taw.. scratch

tu arr.. g bepoye2 x nak ajak aku lak tu hahahahahah kecundang jee.. huhuhuhuhu

ko nak g mane ngan kekuatan mu itu.. aku ngan penuh kekuatan nak g jamban sat hahahah

krepek_pisang
Moderator
Moderator

Posts : 239
Join date : 2008-02-11

View user profile

Back to top Go down

Re: HentaM MomoD ATW RooM.......

Post by meowlin on Mon Feb 18, 2008 11:56 am

krepek_pisang wrote:
meowlin wrote:aloh2 kepek.. aku punya kekuatan menda kuang2.. jadi ngan menggunakan kekuatan menda ni.. aku leh pegi kemana2 aku nak pegi.. muahahahahhahaa..

ontahle mana eh si medang.. mana si dee.. kot dedua pi pakat dating jejauh mana taw.. scratch

tu arr.. g bepoye2 x nak ajak aku lak tu hahahahahah kecundang jee.. huhuhuhuhu

ko nak g mane ngan kekuatan mu itu.. aku ngan penuh kekuatan nak g jamban sat hahahah
aku leh arrr gi memane aje ngan kekuatan aku ni kot.. Razz

okla selamatle ko merealisasikan kekuatan ko kat jamban.. atau lebey tepat ngan nama studio J..wakakakaka..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: HentaM MomoD ATW RooM.......

Post by Sponsored content Today at 11:06 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum