rumah cap ayam krep N abg D

Page 5 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: rumah cap ayam krep N abg D

Post by krepek_pisang on Thu Feb 14, 2008 4:54 pm

meowlin wrote:eewww tak hingin aku jadi 2 alam.. nauzubillah .. memangle aku suka ckp nyah2 tu segala sebab sonok daaaa...meriohle sket... tongue


hahahahahah samo la ngan nyam mak oiiii huhuh x de makne aku dua alam.... huhuhu

krepek_pisang
Moderator
Moderator

Posts : 239
Join date : 2008-02-11

View user profile

Back to top Go down

Re: rumah cap ayam krep N abg D

Post by meowlin on Thu Feb 14, 2008 4:58 pm

krepek_pisang wrote:
meowlin wrote:eewww tak hingin aku jadi 2 alam.. nauzubillah .. memangle aku suka ckp nyah2 tu segala sebab sonok daaaa...meriohle sket... tongue


hahahahahah samo la ngan nyam mak oiiii huhuh x de makne aku dua alam.... huhuhu

hauauauauuauaua.... tapi org kapir suka taw makan mahkluk 2 alam.. contohnya katak.. erwwwwwww...grosssss

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: rumah cap ayam krep N abg D

Post by krepek_pisang on Thu Feb 14, 2008 5:00 pm

hahahahah awat ko tinggin nak makan katakke?/ meh ku masakkan... katakpisang hahahahahahaha

krepek_pisang
Moderator
Moderator

Posts : 239
Join date : 2008-02-11

View user profile

Back to top Go down

Re: rumah cap ayam krep N abg D

Post by krepek_pisang on Thu Feb 14, 2008 5:00 pm

krepek jename baru


:krepek katak pisang goreng

krepek_pisang
Moderator
Moderator

Posts : 239
Join date : 2008-02-11

View user profile

Back to top Go down

Re: rumah cap ayam krep N abg D

Post by meowlin on Thu Feb 14, 2008 5:03 pm

ko suruh aje si medang rasa..sebab lidah aku ni kelu aje.. tak leh nak makan menda gitu..

cabottttttttt

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: rumah cap ayam krep N abg D

Post by krepek_pisang on Thu Feb 14, 2008 5:05 pm

hahahahah kat teringin tadi?/ pnat aku cipta kepek tok ko..dah siap goreng dah ni..x kie aku anto umah ko 10 guni gak..... sap soh mintak.. bg free ni

krepek_pisang
Moderator
Moderator

Posts : 239
Join date : 2008-02-11

View user profile

Back to top Go down

Re: rumah cap ayam krep N abg D

Post by krepek_pisang on Thu Feb 14, 2008 5:08 pm

babe aku chaw dulu huhuhuh sok kite royan agi yeeee

muah muah

krepek_pisang
Moderator
Moderator

Posts : 239
Join date : 2008-02-11

View user profile

Back to top Go down

Re: rumah cap ayam krep N abg D

Post by meowlin on Thu Feb 14, 2008 5:15 pm

krepek_pisang wrote:hahahahah kat teringin tadi?/ pnat aku cipta kepek tok ko..dah siap goreng dah ni..x kie aku anto umah ko 10 guni gak..... sap soh mintak.. bg free ni

wokokoko.. aku rasa ko tersyilap pendengoran daa.. bukanke abe admin yg minta kepek katak goreng tu.. pehtu si medang punminta syikit..

wakakakkaka.. sianle ko, dok gatai mencipta ghesepi katak goreng.. pssttt ko tak moh kasi pada abe india kulit pisang ke nyah.. dia dok memanggey2 kepekkkk... kepekk... yen na deyyy kepekkkkkkkk.... :lol
!:

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: rumah cap ayam krep N abg D

Post by meowlin on Thu Feb 14, 2008 5:17 pm

krepek_pisang wrote:babe aku chaw dulu huhuhuh sok kite royan agi yeeee

muah muah

chaw chin chow... pape.. camat malam.. camat syegalanya nyuah...

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: rumah cap ayam krep N abg D

Post by PeAh on Fri Feb 15, 2008 12:23 pm

hye.... assalamualaikum....

saya jiran baru nak dtg melawat......... Embarassed

PeAh
Moderator
Moderator

Posts : 246
Join date : 2008-02-15

View user profile

Back to top Go down

Re: rumah cap ayam krep N abg D

Post by meowlin on Fri Feb 15, 2008 4:13 pm

elooo peah... datangle melawat selalu.. seme pun akan menyambut kehadiran mu peah..

yeyeyeyyey peah datang yeh..

tuan rumah si kepek pisang tengah menabur baja taik lembu kat kebun pisang dia la peah.. nanti lepas dia mandi baru kot kepek masuk sebab kalu tak mandi nanti dia baw taik lembu..
lembu tu plak gang ngan mamak india yg makan daun pisang tu. mamat tu dia kepingin nak mengurat si kepek tu.. wakakakakkakak..

baik aku larii sebelum kepek masuk.. wkakakakkkaka lol!

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: rumah cap ayam krep N abg D

Post by meowlin on Fri Feb 15, 2008 4:14 pm

errr lupa nak jawap salam si peah..

waalaikumsalam peah... welkamlaaa..kami seme pun jiran anda yg baru juga.. salam berkenal mesra peah..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: rumah cap ayam krep N abg D

Post by krepek_pisang on Fri Feb 15, 2008 4:51 pm

PeAh wrote:hye.... assalamualaikum....

saya jiran baru nak dtg melawat......... Embarassed

saPEahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh jempot datang huhuh ke umah ayam ku hahahahah ko pon dah secare rasmi jadi ayam hahahah

krepek_pisang
Moderator
Moderator

Posts : 239
Join date : 2008-02-11

View user profile

Back to top Go down

Re: rumah cap ayam krep N abg D

Post by krepek_pisang on Fri Feb 15, 2008 4:52 pm

weh aku nak tanye..... antu raye yang mane yeee???? huhuhu tadi g umah nek sedare aku..... dia rr cite.. masaalah family ngan anak dia... ank dia wat cite kat jiran tetange yg dia ade antu raye... nangis2 tadi dia cite huhuhuhu so antu raye tu ape????

krepek_pisang
Moderator
Moderator

Posts : 239
Join date : 2008-02-11

View user profile

Back to top Go down

Re: rumah cap ayam krep N abg D

Post by krepek_pisang on Fri Feb 15, 2008 4:53 pm

meowlin wrote:elooo peah... datangle melawat selalu.. seme pun akan menyambut kehadiran mu peah..

yeyeyeyyey peah datang yeh..

tuan rumah si kepek pisang tengah menabur baja taik lembu kat kebun pisang dia la peah.. nanti lepas dia mandi baru kot kepek masuk sebab kalu tak mandi nanti dia baw taik lembu..
lembu tu plak gang ngan mamak india yg makan daun pisang tu. mamat tu dia kepingin nak mengurat si kepek tu.. wakakakakkakak..

baik aku larii sebelum kepek masuk.. wkakakakkkaka lol!

x main arr aku menanam bijih hahahahah aku order jee... banyak rakyat soh watkan huhuhuhuhu geli la i nyahhhhhhhhhhhhh auwww auwwwwwwwwww


aku br sampai umah ni huhuhuhuhuhuhuhu kepenatannnn

krepek_pisang
Moderator
Moderator

Posts : 239
Join date : 2008-02-11

View user profile

Back to top Go down

Re: rumah cap ayam krep N abg D

Post by meowlin on Fri Feb 15, 2008 8:24 pm

wakakkakakaak.. kepenatan kepek.. apa kau buet semalam nyah..
itule aku suruh ko santap sama mamak tu ko tak mau.. abih ashik makan kepek aje. udah badan pun lembik semacam..

wakakakakkaa jangan mare kepek .. aku usik aje..
tak moh dah lagakan ko ngan mamak india tu..


ko koje mana kepek?

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: rumah cap ayam krep N abg D

Post by PeAh on Sat Feb 16, 2008 4:01 pm

krepek_pisang wrote:weh aku nak tanye..... antu raye yang mane yeee???? huhuhu tadi g umah nek sedare aku..... dia rr cite.. masaalah family ngan anak dia... ank dia wat cite kat jiran tetange yg dia ade antu raye... nangis2 tadi dia cite huhuhuhu so antu raye tu ape????

apa punya org nih.... ader ke ckp mak sendiri bela hantu raya.......... Mad Mad Mad Mad Mad

giler punya derhaka nih.... hantu raya tuh mcm belaan la... dia buleh mnyerupai tuan yg di bela... cth mcm kepek jmp pak dol on the way nak blk rumah... tp sbnrnya pak dol x der... dia blk kampung... tuh mungkin hantu raya belaan pak dol la tuh....

hantu raya nih keje dia jaga harta bende tuan dia especially ms tuan dia x da kat rumah.... umah kepek nih de hantu raya x???........ tongue tongue

PeAh
Moderator
Moderator

Posts : 246
Join date : 2008-02-15

View user profile

Back to top Go down

Re: rumah cap ayam krep N abg D

Post by meowlin on Sun Feb 17, 2008 12:49 am

kepek ooo kepek.. wer r u...kepek tu ada buah pisang dah masak kat pokok tu.. aku nampak tadi ada sekor monyet dok ngendap2 tu.. Laughing

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: rumah cap ayam krep N abg D

Post by krepek_pisang on Sun Feb 17, 2008 12:56 am

yg nek sedare aku ni x tau la kenape.. anak sulong dia ngan somi minah
tu cam pelik sangat..... mmg nek sedare aku sampai kuar ayat mmg dah
derhake diorg tu.....


menantu dia macam antu dah aku tgk... dulu mase akukkecik aku x tau
pape la.... la ni dah beso br tau yg mamat ni x keje.. ade satu tahap
u dia menipu duit org.....

diong dok umah nek sedare aku ni.. kire ingat teman la mak dok sowang2
kan.. rupe2nye duduk jee.. bil x bayar semua x bayar..... makan gune
duit mak... mak tu beli barang bg naka branik dia makan..tp bile time
mintak2 duit tu mengungkit....

ade yg terk gile sampai seminggu air keen potong.... letrik kene
potong..... yg x malu nye diorg leh g umah sebelah mintak air...
sambong paip.... nak g sogok bj leh lak g umah jiran2.. tompang gosok..
nek sedare aku x tahan g pndah umah adik dia....la ni umah tu dah
jual.......


adik nek sedare aku tu(aku pgl nanny@young grand) ahahahah x nak ngaku
nenekk sbb dia kire baye mak aku gak arr mude g uhuhu...dia calll.....
dia cakap r ingat nak settlekan masaalah..skali anak dia leh kate slae
dok ngan mak dia ni.. terseksa... kire kutok2 arr... nanny aku ni ala2
mulot laser... on d spot dia halau... nasip x de depan muke,.. kalau x
lg terok kot kene.. huhuhuhu... skang ni dia kate nek sedare akua de
antu... sbb tu idop diorg x senang... sp story kat jiran2 kate mak dia
ade antu raye..... kire hasut jian tetangge arr..

skang ni nek sedare aku dok umah anak dia yg no2..... semalam g umah arty tu la.... nangis2 dia ckap..cian gile
yg anak dia tu dah x call2 mama aku dah.... kire my mum ha kene blacklist ngan diarrr... org2 yg konon2 x memahami dia....

krepek_pisang
Moderator
Moderator

Posts : 239
Join date : 2008-02-11

View user profile

Back to top Go down

Re: rumah cap ayam krep N abg D

Post by krepek_pisang on Sun Feb 17, 2008 12:56 am

uishh kan dah panjang aku bebel..huh ugeram sangattt... dapat lepas kat cni pon ok arrr......

krepek_pisang
Moderator
Moderator

Posts : 239
Join date : 2008-02-11

View user profile

Back to top Go down

Re: rumah cap ayam krep N abg D

Post by krepek_pisang on Sun Feb 17, 2008 12:57 am

meowlin wrote:kepek ooo kepek.. wer r u...kepek tu ada buah pisang dah masak kat pokok tu.. aku nampak tadi ada sekor monyet dok ngendap2 tu.. Laughing

abg monyet mamak india tu keee??? hahahahahahah x sanggop i nyahhhh

krepek_pisang
Moderator
Moderator

Posts : 239
Join date : 2008-02-11

View user profile

Back to top Go down

Re: rumah cap ayam krep N abg D

Post by krepek_pisang on Sun Feb 17, 2008 12:58 am

meowlin wrote:wakakkakakaak.. kepenatan kepek.. apa kau buet semalam nyah..
itule aku suruh ko santap sama mamak tu ko tak mau.. abih ashik makan kepek aje. udah badan pun lembik semacam..

wakakakakkaa jangan mare kepek .. aku usik aje..
tak moh dah lagakan ko ngan mamak india tu..


ko koje mana kepek?


bake tok nenek aku pon india gak hahahah tp nasip la dik bradik aku encem2 ..x de muke hero tamil hahahahahah
x de makne nak marah lak ..hahah sedare tuuuuuuu............

aku keje ngan my mum.. huhu dok wat wedding2 ni.... nanti aku tempek gambo....

krepek_pisang
Moderator
Moderator

Posts : 239
Join date : 2008-02-11

View user profile

Back to top Go down

Re: rumah cap ayam krep N abg D

Post by meowlin on Sun Feb 17, 2008 1:04 am

amboiii mesti ko pun cun melencun kan kepek..

woh agak2 selalule ko ni tolong omak ko ngandam penganten..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: rumah cap ayam krep N abg D

Post by meowlin on Sun Feb 17, 2008 1:05 am

krepek_pisang wrote:
meowlin wrote:kepek ooo kepek.. wer r u...kepek tu ada buah pisang dah masak kat pokok tu.. aku nampak tadi ada sekor monyet dok ngendap2 tu.. Laughing

abg monyet mamak india tu keee??? hahahahahahah x sanggop i nyahhhh

macam2 taw2 aje ko nyah.. monyet tu monyet sapa.. apa ko sudah jatuh centa kaaa... Laughing

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: rumah cap ayam krep N abg D

Post by PeAh on Sun Feb 17, 2008 10:17 pm

sabar kepek sabar..... sian nenek sedara ko.... mcmana la ader manusia mcm nih... peah mmg x faham sungguh la anak2 yg bleh berdendam ngan mak sendiri nih.... dah la da kawen... ( sapa la yg tanggung tuh ).... pastuh mkn pakai bini mak yg tanggung... bleh plak buat mak dia mcm tuh....

kalo depan mata peah.... mau kene penampa jepun........ Mad

PeAh
Moderator
Moderator

Posts : 246
Join date : 2008-02-15

View user profile

Back to top Go down

Re: rumah cap ayam krep N abg D

Post by Sponsored content Today at 4:03 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum