Mayat bayi ditemui dalam beg plastik

View previous topic View next topic Go down

Mayat bayi ditemui dalam beg plastik

Post by medangtamang on Mon Feb 11, 2008 9:28 am

SANDAKAN 10 Feb. - Mayat bayi lelaki ditemui dalam sebuah beg plastik di bawah sebuah rumah berhampiran kilang papan di Jalan Seguntor di sini, pukul 6 petang semalam.

Ketua Polis Daerah Sandakan, Asisten Komisioner Rosli Mohd. Isa berkata, mayat bayi itu ditemui seorang pekerja kilang tersebut dan segera melaporkannya kepada polis

Beliau berkata, sepasukan anggota polis bergegas ke tempat kejadian dan menjumpai mayat bayi yang dibungkus dalam beg plastik.

''Siasatan awal mendapati bayi itu mungkin sudah beberapa jam ditinggalkan situ,'' katanya kepada pemberita, di sini hari ini.

Mohd. Isa berkata, bayi malang itu telah dihantar ke Hospital Duchess Of Kent, untuk dibedah siasat.

Beliau meminta orang ramai yang mengetahui tentang kejadian itu supaya berhubung pihak polis bagi membantu siasatan.

medangtamang
Moderator
Moderator

Posts : 188
Join date : 2008-02-11
Location : Ada laaa...

View user profile

Back to top Go down

Re: Mayat bayi ditemui dalam beg plastik

Post by meowlin on Mon Feb 11, 2008 11:57 pm

affraid Mad huh tak abih2 lagi adanya manusia berperangai cam bangang.. Mad apalah nasib bayi tu.. Crying or Very sad

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Mayat bayi ditemui dalam beg plastik

Post by honeynuyun on Tue Feb 12, 2008 1:08 pm

manusia ni berhati apa ntahlah..

sedngkn kucing pun sayangkan..kucing tu binatang..

sekarang dah tak boleh cakap manusia berhati binatang..berhati setan sesuai kot.. cyclops

honeynuyun
Moderator
Moderator

Posts : 102
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Mayat bayi ditemui dalam beg plastik

Post by meowlin on Tue Feb 12, 2008 11:32 pm

aku setuju nuyun.. dunia akhir zaman isk2.. minta2lah keturunan kita tak akan ada yg bersifat sedemikian.. nauzubillah.. Sad

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Mayat bayi ditemui dalam beg plastik

Post by honeynuyun on Wed Feb 13, 2008 9:01 pm

meowlin wrote:aku setuju nuyun.. dunia akhir zaman isk2.. minta2lah keturunan kita tak akan ada yg bersifat sedemikian.. nauzubillah.. Sad

itulah pasal...harapnya dijauhkanlah dari keturunan kita khasnya..n keturunan umat islam amnya.. Razz

honeynuyun
Moderator
Moderator

Posts : 102
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Mayat bayi ditemui dalam beg plastik

Post by meowlin on Thu Feb 14, 2008 12:19 am

aminnnnnnnnnn

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Mayat bayi ditemui dalam beg plastik

Post by mamat on Tue Feb 19, 2008 9:50 am

medangtamang wrote:SANDAKAN 10 Feb. - Mayat bayi lelaki ditemui dalam sebuah beg plastik di bawah sebuah rumah berhampiran kilang papan di Jalan Seguntor di sini, pukul 6 petang semalam.

Ketua Polis Daerah Sandakan, Asisten Komisioner Rosli Mohd. Isa berkata, mayat bayi itu ditemui seorang pekerja kilang tersebut dan segera melaporkannya kepada polis

Beliau berkata, sepasukan anggota polis bergegas ke tempat kejadian dan menjumpai mayat bayi yang dibungkus dalam beg plastik.

''Siasatan awal mendapati bayi itu mungkin sudah beberapa jam ditinggalkan situ,'' katanya kepada pemberita, di sini hari ini.

Mohd. Isa berkata, bayi malang itu telah dihantar ke Hospital Duchess Of Kent, untuk dibedah siasat.

Beliau meminta orang ramai yang mengetahui tentang kejadian itu supaya berhubung pihak polis bagi membantu siasatan.
perkara biasa...zaman hadhari
diasuh rakyat nyanyi dan menari
berkonset bergaul bebas disana sini
jantan miang dan betini gatal buat kenduri
dihotel dibilik bujang bergilir ganti
perut berisi tidak disedari
nak sorok tidak bolih lagi
gi sepital kan malu diri
akhirnya cekit anak sampai mati. Mad

mamat

Posts : 1
Join date : 2008-02-19

View user profile

Back to top Go down

Re: Mayat bayi ditemui dalam beg plastik

Post by honeynuyun on Tue Feb 19, 2008 2:42 pm

kat cni kita boleh pastekan berita2 pembuangan bayi..yg kisah2 dulu pun boleh gak..sebagai peringatan kepada semua Wink

honeynuyun
Moderator
Moderator

Posts : 102
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Mayat bayi ditemui dalam beg plastik

Post by firdaruddin on Thu Mar 27, 2008 10:56 am

ni sumer la biler tiada iman dalam diri..crut crett sana sini..biler bunting, abandon je kat mana2...hampesss..

firdaruddin
Moderator
Moderator

Posts : 151
Join date : 2008-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Mayat bayi ditemui dalam beg plastik

Post by Sponsored content Today at 4:05 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum