Looking for MODERATORS

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: Looking for MODERATORS

Post by Admin on Sat Apr 12, 2008 8:10 am

meowlin wrote:horey suka sangat kalu fir dan mama.. jadi momod.. ceqtom pun.. ala sesapa pun leh jadi mod.. lagipun korang selalu masuk sini kan.. jadi tak sia2laa abe admin tu serahkan jawatan mod.. sonoknyaa..

psst.. korang kalu rajin tu invitelaa mana2 kawan yg korang kenal/tak kenal.. asalkan org tu potensinya boleh memeriahkan porum kita tanpa gaduh2 dah kira ok tu..

congrats to new mod..

psst... abe admin sejak balik msia dah tak pelat2 mat saleh ek.. pandai dah sepeking malay.. geek jangan mare abe admin...

negeri mat saleh nun sejuk, tu pasal aku balik. hehe!!

anyway... aku dah bg dah rank kat cheqtom. hope dia suka la dengan rank baru dia tu... All the best yo!

_________________
Regards from the Revolusi Royale Palace,
Your Highness Sir Admin

Admin
Admin

Posts : 23
Join date : 2008-02-10

View user profile http://revolusi.forumandco.com

Back to top Go down

Re: Looking for MODERATORS

Post by Admin on Sat Apr 12, 2008 8:13 am

mama_anggun wrote:
Admin wrote:
mama_anggun wrote:abih tu, aku ni nk cmpak maner nih admin?

hehe.. confused

mama... mama nk bod maner mama? Very Happy

ang bubuh pi la tang mana2 pon..ku redha.. Cool

Since mama dah berkeluarga, i letak mama kat famili discussion ek? bole ma? Anyway, all the best! Very Happy

_________________
Regards from the Revolusi Royale Palace,
Your Highness Sir Admin

Admin
Admin

Posts : 23
Join date : 2008-02-10

View user profile http://revolusi.forumandco.com

Back to top Go down

Re: Looking for MODERATORS

Post by ceqtom on Sat Apr 12, 2008 6:01 pm

negeri mat saleh nun sejuk, tu pasal aku balik. hehe!!

anyway... aku dah bg dah rank kat cheqtom. hope dia suka la dengan rank baru dia tu... All the best yo![/quote]

Tq ye Mr.Admin.. Ada STAR le Laughing Laughing Laughing Laughing
Aku cuba le menjlnkan tugas.. Kalau x betul nnt tegur le ye..
Kdg2 aku ni LEMBAB sikit.. Nnt jgn le tengking2 kalau salah ye takut plk aku Cool Cool

ceqtom
Moderator
Moderator

Posts : 160
Join date : 2008-04-06
Age : 41
Location : Tgk le kat mana dan......

View user profile

Back to top Go down

Re: Looking for MODERATORS

Post by meowlin on Sat Apr 12, 2008 8:35 pm

Congrats ceqtom & mama_anggun.. Very Happy

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Looking for MODERATORS

Post by mama_anggun on Sun Apr 13, 2008 3:32 pm

Sir Admin,
tq...tq..kalu salah jgn rotan tau..ihiks..

COngratz gak kt ceqtom ngan fir..

tq meow.. Basketball

mama_anggun
Moderator
Moderator

Posts : 149
Join date : 2008-03-11
Location : sebelah tv

View user profile http://www.envytouch.blogs.friendster.com

Back to top Go down

Re: Looking for MODERATORS

Post by ceqtom on Sun Apr 13, 2008 5:18 pm

Utk u jgk mama..

tq meow

ceqtom
Moderator
Moderator

Posts : 160
Join date : 2008-04-06
Age : 41
Location : Tgk le kat mana dan......

View user profile

Back to top Go down

Re: Looking for MODERATORS

Post by meowlin on Sun Apr 13, 2008 8:00 pm

most welcome hehe.. tapikan menurut admin dia sebenarnya nak taruk ceqtom kat bod lain scratch .. tapi tersilap taruk ceqtom kat bod gossip daa.. itule sebabnya ngapa kita tak congrats ceqtom lagi.. ntahle abe admin ckp isnin nanti dia nak ubah kat bod yg dia pkkan sesuai.. pening gak ngan abe admin nih.. geek

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Looking for MODERATORS

Post by Admin on Mon Apr 14, 2008 8:42 am

OK, i dah pun masokkan ceqtom kat New Member & Gossip. Selamat berporum.... Very Happy

_________________
Regards from the Revolusi Royale Palace,
Your Highness Sir Admin

Admin
Admin

Posts : 23
Join date : 2008-02-10

View user profile http://revolusi.forumandco.com

Back to top Go down

Re: Looking for MODERATORS

Post by ceqtom on Mon Apr 14, 2008 2:28 pm

Admin wrote:OK, i dah pun masokkan ceqtom kat New Member & Gossip. Selamat berporum.... Very Happy
Terima kasih ye Mr. Admin.. Very Happy Very Happy

ceqtom
Moderator
Moderator

Posts : 160
Join date : 2008-04-06
Age : 41
Location : Tgk le kat mana dan......

View user profile

Back to top Go down

Re: Looking for MODERATORS

Post by medangtamang on Mon Apr 14, 2008 6:28 pm

Abe admin...

aku nk mintak jd mod bole ker? kat Sex Edu bole? hehehehe!!

Aku ada pengalaman kat satu forum tu... jaga bod Sex gak... tp aku cam boring aa kat situ... byk sgt topik yg merepek meraban...

Jangan risau... aku dah kawin n dah semestinya aku layak kan? layak ker? ker layak? hehe!! (konfiden jerk aku ni... ahahah!)

_________________
Be My ValenTine?

medangtamang
Moderator
Moderator

Posts : 188
Join date : 2008-02-11
Location : Ada laaa...

View user profile

Back to top Go down

Re: Looking for MODERATORS

Post by meowlin on Mon Apr 14, 2008 11:21 pm

medangtamang wrote:Abe admin...

aku nk mintak jd mod bole ker? kat Sex Edu bole? hehehehe!!

Aku ada pengalaman kat satu forum tu... jaga bod Sex gak... tp aku cam boring aa kat situ... byk sgt topik yg merepek meraban...

Jangan risau... aku dah kawin n dah semestinya aku layak kan? layak ker? ker layak? hehe!! (konfiden jerk aku ni... ahahah!)

What a Face tongue geek scratch affraid Razz Laughing lol!

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Looking for MODERATORS

Post by Admin on Fri Apr 18, 2008 9:45 am

medangtamang wrote:Abe admin...

aku nk mintak jd mod bole ker? kat Sex Edu bole? hehehehe!!

Aku ada pengalaman kat satu forum tu... jaga bod Sex gak... tp aku cam boring aa kat situ... byk sgt topik yg merepek meraban...

Jangan risau... aku dah kawin n dah semestinya aku layak kan? layak ker? ker layak? hehe!! (konfiden jerk aku ni... ahahah!)

Amboi, cantiknyer bahasa?? Tp disebabkan aku sporting.... Permintaanmu ku terima... Nah!!! Razz

_________________
Regards from the Revolusi Royale Palace,
Your Highness Sir Admin

Admin
Admin

Posts : 23
Join date : 2008-02-10

View user profile http://revolusi.forumandco.com

Back to top Go down

Re: Looking for MODERATORS

Post by Sponsored content Today at 4:06 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum