PRODUK TiA AMeLiA-BWHITE-NURIZ-NP BAGUS n mcm2 lg..

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Go down

Salam

Post by jijin on Sat Sep 13, 2008 12:57 am

Kak.. saya nak try la produck TA ni.. tapi saya nak try krim kunyit n sun block/foundation dia je.. agak2 ok tak?
saya tak mau krim pemutih takut la.. kulit ni sensitif..
masalah kulit saya kusam.. cepat terbakar.. kering.. jerawat kecik2 yang ada nasi tu..
lagi 1 akak tau pasal soy collagen tak? saya dah consume dalam 5 kotak..
sbb tu la naik jerawat.. dulu jerawat segan je nak naik..
ada yang kene mcm tu ke?

jijin

Posts : 1
Join date : 2008-09-13

View user profile

Back to top Go down

Re: PRODUK TiA AMeLiA-BWHITE-NURIZ-NP BAGUS n mcm2 lg..

Post by honeynuyun on Thu Oct 23, 2008 8:30 pm

meowlin wrote:nuyun setakat ari ni kita tak cuba lagi krim jeragat.. coz rasanya tak ada masalah jeragat sangatlaa..

pakai tia ni ok.. cuma whitehead tu susah nak ilang laa.. kena tekan ngan besi buang jerawat tuh.. huhu..

oittt mana ko menghilang nuyun.. lama tarak nampak..


salam..

nuyun hilang lama gak..tak bape sihat...gpun cawangan byk sangat..tak sempat nak jenguk2..

nape ada whitehead..nuyun clear je muka..cuma sekarang disebabkan pegnen..jd alergik plak..tu yg jarang pakai kosmetik ni..muka pun dh naik jerawat..sbb malas nk cuci pun..hehehe No

honeynuyun
Moderator
Moderator

Posts : 102
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: PRODUK TiA AMeLiA-BWHITE-NURIZ-NP BAGUS n mcm2 lg..

Post by honeynuyun on Thu Oct 23, 2008 8:33 pm

jijin wrote:Kak.. saya nak try la produck TA ni.. tapi saya nak try krim kunyit n sun block/foundation dia je.. agak2 ok tak?
saya tak mau krim pemutih takut la.. kulit ni sensitif..
masalah kulit saya kusam.. cepat terbakar.. kering.. jerawat kecik2 yang ada nasi tu..
lagi 1 akak tau pasal soy collagen tak? saya dah consume dalam 5 kotak..
sbb tu la naik jerawat.. dulu jerawat segan je nak naik..
ada yang kene mcm tu ke?


salam...

rasanya akk dah pm jijin kan..clear ye Cool

_________________
produk tia amelia,bwhite,nuriz,np bagus..n mcm2 lagi..
..0192197473..


http://nuyunbeautyhouse.blogspot.com/

honeynuyun
Moderator
Moderator

Posts : 102
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

S.I.Y..LANGSING DAN CANTIK DENGAN S.I.Y "SLIM IT YOURSELF"

Post by honeynuyun on Wed Apr 08, 2009 1:42 pm

PRODUK TERBARU..S.I.Y "SLIM IT YOURSELF"...


UNTUK MENGETAHUI LEBIH DETAIL..KLIK KAT CNI YE..TQ.

_________________
produk tia amelia,bwhite,nuriz,np bagus..n mcm2 lagi..
..0192197473..


http://nuyunbeautyhouse.blogspot.com/

honeynuyun
Moderator
Moderator

Posts : 102
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: PRODUK TiA AMeLiA-BWHITE-NURIZ-NP BAGUS n mcm2 lg..

Post by Sponsored content Today at 4:02 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum