kaum adam pakai kosmetik ke?

View previous topic View next topic Go down

kaum adam pakai kosmetik ke?

Post by honeynuyun on Tue Feb 12, 2008 12:18 pm

korang semua pakai kosmtik gak ke.. Shocked

produk apa yg paling glamer tuk korang ye.. Wink

dashing? follow me? biore?

sharelah ngan forumers kat cni..sekurang2nya kaum hawa boleh mengenali korang ngan lebih mendalam lg.Cool

honeynuyun
Moderator
Moderator

Posts : 102
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: kaum adam pakai kosmetik ke?

Post by meowlin on Tue Feb 12, 2008 12:25 pm

ada lagi.. waaa bestnya nuyun nih.. nuyun nanti invite ramai kawan kat sini.. meriah sket yaa..

hmm rasanya ada juga kaum adam pakai skin care product ni nuyun..
ekekeke jangan tak taw si medangtamang tu pun pakai produk loreal for men taw.. nanti kita merisik kabor ngan jejaka2 lain plak..
muahahahhahaa.. lariiiiiiiiiiiii aku terumpat si medang lariiiiii

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: kaum adam pakai kosmetik ke?

Post by honeynuyun on Tue Feb 12, 2008 12:36 pm

kah..kah..kah.. Laughing

lawak lah hang ni meow..baik hang cabut cepat2.. lol!

hubby nuyun pun pakai gak..sabun muka tia tu je..

kekadang bila nuyun jdi kedekut ckit...nuyun bg dia pakai safi rania je.. geek

honeynuyun
Moderator
Moderator

Posts : 102
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: kaum adam pakai kosmetik ke?

Post by meowlin on Tue Feb 12, 2008 12:57 pm

ehek..

oo laki ko pakai juga sabun tia tu nuyun.. haa sabun tia pun bestlah sebab lembut aje.. tak keringkan kulit.. mesti kulit laki hang tegang nuyun..

asben aku ni haa degil.. kalu rasa muka tu gatai bebenor barule tehengih2 cilok mak punyer cleanser nyah.. mak kasi dia pakai cleanser mak yg lama jenis apa tu.. neo strata.. wuiii tu le produk paling mahal.. 2 barang pun dah kat 200 lebey ko.. tak rela dah nak menten..

bior kita umpat medang sebab dia tak masuk lagi nih... Laughing .. lari sampai tekentotttttt...lariiiiiiiii

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: kaum adam pakai kosmetik ke?

Post by krepek_pisang on Tue Feb 12, 2008 1:56 pm

ade ke lelaki lain selain momod tuan umah ATM??? huh x pe..kang aku pancing jantan jantan di luar sane hahahahahahah

krepek_pisang
Moderator
Moderator

Posts : 239
Join date : 2008-02-11

View user profile

Back to top Go down

Re: kaum adam pakai kosmetik ke?

Post by medangtamang on Tue Feb 12, 2008 4:04 pm

err..!! jap jap!! kosmetik ker facial products... stau aku kosmetik tu cam mekap2 kan?? tul tak?

kalu setakat mekap tu... tau laa gak sket2... pasal aku yg mekapkan bini aku biler dia nak gi keje... aku yg belikan mekap... macam2 ler... kalah mak andam u.....! hehe!

_________________
Be My ValenTine?

medangtamang
Moderator
Moderator

Posts : 188
Join date : 2008-02-11
Location : Ada laaa...

View user profile

Back to top Go down

Re: kaum adam pakai kosmetik ke?

Post by medangtamang on Tue Feb 12, 2008 4:12 pm

kalu facial products ni aku dulu pakai Nivea... then skang ni bertukar lak kepada Loreal Men Experts.... ada gak laa dok risik nak pakai Kiehls... ni jenama US... tp tgk harega... Arrkk!! tak makan laa aku nnt... so pakai laaa Loreal tu...

nnt aku nk beli Loreal Men Experts Eye Cream.... mata aku skang ni adalaa itam2 sket... biasa aa keje siang malam... tak ckup tdo... 'rajin' laa katakan! hehe!!

_________________
Be My ValenTine?

medangtamang
Moderator
Moderator

Posts : 188
Join date : 2008-02-11
Location : Ada laaa...

View user profile

Back to top Go down

Re: kaum adam pakai kosmetik ke?

Post by honeynuyun on Tue Feb 12, 2008 9:05 pm

meowlin wrote:ehek..

oo laki ko pakai juga sabun tia tu nuyun.. haa sabun tia pun bestlah sebab lembut aje.. tak keringkan kulit.. mesti kulit laki hang tegang nuyun..

asben aku ni haa degil.. kalu rasa muka tu gatai bebenor barule tehengih2 cilok mak punyer cleanser nyah.. mak kasi dia pakai cleanser mak yg lama jenis apa tu.. neo strata.. wuiii tu le produk paling mahal.. 2 barang pun dah kat 200 lebey ko.. tak rela dah nak menten..

bior kita umpat medang sebab dia tak masuk lagi nih... Laughing .. lari sampai tekentotttttt...lariiiiiiiii

a'ah..sabun tu siap boleh buat sental badan dia lgi..klau dibiarkan harus seketul je seminggu.. No

medang tu asben hang ke meow.. Rolling Eyes

honeynuyun
Moderator
Moderator

Posts : 102
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: kaum adam pakai kosmetik ke?

Post by honeynuyun on Tue Feb 12, 2008 9:13 pm

krepek_pisang wrote:ade ke lelaki lain selain momod tuan umah ATM??? huh x pe..kang aku pancing jantan jantan di luar sane hahahahahahah


affraid affraid affraid

honeynuyun
Moderator
Moderator

Posts : 102
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: kaum adam pakai kosmetik ke?

Post by honeynuyun on Tue Feb 12, 2008 9:13 pm

medangtamang wrote:err..!! jap jap!! kosmetik ker facial products... stau aku kosmetik tu cam mekap2 kan?? tul tak?

kalu setakat mekap tu... tau laa gak sket2... pasal aku yg mekapkan bini aku biler dia nak gi keje... aku yg belikan mekap... macam2 ler... kalah mak andam u.....! hehe!


lol! tak pernah ku dengar lagi..laki mekap bini.. confused

honeynuyun
Moderator
Moderator

Posts : 102
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: kaum adam pakai kosmetik ke?

Post by meowlin on Tue Feb 12, 2008 11:21 pm

honeynuyun wrote:
meowlin wrote:ehek..

oo laki ko pakai juga sabun tia tu nuyun.. haa sabun tia pun bestlah sebab lembut aje.. tak keringkan kulit.. mesti kulit laki hang tegang nuyun..

asben aku ni haa degil.. kalu rasa muka tu gatai bebenor barule tehengih2 cilok mak punyer cleanser nyah.. mak kasi dia pakai cleanser mak yg lama jenis apa tu.. neo strata.. wuiii tu le produk paling mahal.. 2 barang pun dah kat 200 lebey ko.. tak rela dah nak menten..

bior kita umpat medang sebab dia tak masuk lagi nih... Laughing .. lari sampai tekentotttttt...lariiiiiiiii

a'ah..sabun tu siap boleh buat sental badan dia lgi..klau dibiarkan harus seketul je seminggu.. No

medang tu asben hang ke meow.. Rolling Eyes

erkkk astaqfirullah.. bukanlaaa..medang tu cam adik aku dah.. ekekekeke.. dia dok johor nun bini dia org nogori.. aku ni laki bini dok kuantan daaa... uweeeee tak rela gitu.. Shocked

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: kaum adam pakai kosmetik ke?

Post by meowlin on Tue Feb 12, 2008 11:23 pm

honeynuyun wrote:
medangtamang wrote:err..!! jap jap!! kosmetik ker facial products... stau aku kosmetik tu cam mekap2 kan?? tul tak?

kalu setakat mekap tu... tau laa gak sket2... pasal aku yg mekapkan bini aku biler dia nak gi keje... aku yg belikan mekap... macam2 ler... kalah mak andam u.....! hehe!


lol! tak pernah ku dengar lagi..laki mekap bini.. confused

ekekekekek nuyun medang ni memang dia suka tengok bini dia lawo2.. haaa kan chef wan tu dulu masa bebini dia pun selalu mekapkan bini dia taw.. cat

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: kaum adam pakai kosmetik ke?

Post by honeynuyun on Wed Feb 13, 2008 9:15 pm

meowlin wrote:
honeynuyun wrote:
meowlin wrote:ehek..

oo laki ko pakai juga sabun tia tu nuyun.. haa sabun tia pun bestlah sebab lembut aje.. tak keringkan kulit.. mesti kulit laki hang tegang nuyun..

asben aku ni haa degil.. kalu rasa muka tu gatai bebenor barule tehengih2 cilok mak punyer cleanser nyah.. mak kasi dia pakai cleanser mak yg lama jenis apa tu.. neo strata.. wuiii tu le produk paling mahal.. 2 barang pun dah kat 200 lebey ko.. tak rela dah nak menten..

bior kita umpat medang sebab dia tak masuk lagi nih... Laughing .. lari sampai tekentotttttt...lariiiiiiiii

a'ah..sabun tu siap boleh buat sental badan dia lgi..klau dibiarkan harus seketul je seminggu.. No

medang tu asben hang ke meow.. Rolling Eyes

erkkk astaqfirullah.. bukanlaaa..medang tu cam adik aku dah.. ekekekeke.. dia dok johor nun bini dia org nogori.. aku ni laki bini dok kuantan daaa... uweeeee tak rela gitu.. Shocked

hahaha...mmg lah tersilap terjah.. alien

_________________
produk tia amelia,bwhite,nuriz,np bagus..n mcm2 lagi..
..0192197473..


http://nuyunbeautyhouse.blogspot.com/

honeynuyun
Moderator
Moderator

Posts : 102
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: kaum adam pakai kosmetik ke?

Post by meowlin on Wed Feb 13, 2008 11:27 pm

nuyun ni kang aku geget kang.. kucing suka geget.. jaga ko nuyun..grrrrrrrrr

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: kaum adam pakai kosmetik ke?

Post by medangtamang on Thu Feb 14, 2008 6:33 am

honeynuyun wrote:
medangtamang wrote:err..!! jap jap!! kosmetik ker facial products... stau aku kosmetik tu cam mekap2 kan?? tul tak?

kalu setakat mekap tu... tau laa gak sket2... pasal aku yg mekapkan bini aku biler dia nak gi keje... aku yg belikan mekap... macam2 ler... kalah mak andam u.....! hehe!


lol! tak pernah ku dengar lagi..laki mekap bini.. confused

aku lerr laki mithali.... hehehe!! naper tak caya? hehe!!

_________________
Be My ValenTine?

medangtamang
Moderator
Moderator

Posts : 188
Join date : 2008-02-11
Location : Ada laaa...

View user profile

Back to top Go down

Re: kaum adam pakai kosmetik ke?

Post by Matamata on Fri Mar 07, 2008 6:45 pm

Pakai bedak sejukkkkkk...............

Matamata

Posts : 29
Join date : 2008-02-11

View user profile

Back to top Go down

Re: kaum adam pakai kosmetik ke?

Post by firdaruddin on Thu Mar 27, 2008 12:07 pm

bedak...cleanser nivea for men ..tu jer la yg haku guna

firdaruddin
Moderator
Moderator

Posts : 151
Join date : 2008-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: kaum adam pakai kosmetik ke?

Post by meowlin on Thu Mar 27, 2008 11:34 pm

mana tuan ghumah si nuyun lama tarak masuk daaa..

amboiii bedak tu ko tempek kat muka ke fir.. padan muka ko putey melepak daaa... Razz

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: kaum adam pakai kosmetik ke?

Post by meowlin on Thu Mar 27, 2008 11:35 pm

matamata ko pakai bedak sejuk??? weh aku dedulu suka gak pakai.. tapi sekarang malas.. takut laki ahkak tepanjat ajer...

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: kaum adam pakai kosmetik ke?

Post by firdaruddin on Fri Mar 28, 2008 9:46 am

meowlin wrote:mana tuan ghumah si nuyun lama tarak masuk daaa..

amboiii bedak tu ko tempek kat muka ke fir.. padan muka ko putey melepak daaa... Razz

x la..bedak guna baby j&j tu jer...nivea tu utk muka.

firdaruddin
Moderator
Moderator

Posts : 151
Join date : 2008-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: kaum adam pakai kosmetik ke?

Post by meowlin on Fri Mar 28, 2008 11:33 am

kira2 ko ni kan fir menjaga juga kulit wajah ek.. gud2..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: kaum adam pakai kosmetik ke?

Post by mama_anggun on Fri Mar 28, 2008 2:39 pm

hubby ku pakai biore for men je utk cucian hrian dier..tp wajib wat facial treatmen dgn ku 2x sminggu..guna produk SHISHEN. ade sket detail psl produk ni ku turunkn di korum BEAUTY tu ha..

sy mmg dealer produk SHISHEN nih..sbb mmg wat bisnes salun guna produk nih..

hubby mmg suke sgt wat facial sbb dah makin nmpk kesan positif daa..kwn2 dia pon da mule prasan & tny dia pakai ape yg nmpk beseri sgt? hehe..member2 dia punya wife pun di kabarkn la dgn SHISHEN nih..

mama_anggun
Moderator
Moderator

Posts : 149
Join date : 2008-03-11
Location : sebelah tv

View user profile http://www.envytouch.blogs.friendster.com

Back to top Go down

Re: kaum adam pakai kosmetik ke?

Post by kaklala_lost_id on Mon Apr 14, 2008 11:50 am

laki lala semua tak pakai...pencuci ..rexona ker...semua tak..nasib baik tak ada bau busuk....kalau bau ada mau haku sepak ler

kaklala_lost_id
Moderator
Moderator

Posts : 59
Join date : 2008-02-20
Age : 35
Location : Panji alam Ganu daaa

View user profile http://makeupbylala.fotopages.com

Back to top Go down

Re: kaum adam pakai kosmetik ke?

Post by meowlin on Mon Apr 14, 2008 12:32 pm

ganeh mu lala.. sib baik gok laki mu tu tok busuk kan.. agok2 sebak bini dia pandai jaga makan pakai laki dia.. cayalaa nyah.. Smile

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: kaum adam pakai kosmetik ke?

Post by Sponsored content Today at 11:06 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum