produk yg kita semua pakai sekarang..

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: produk yg kita semua pakai sekarang..

Post by surilovea on Fri Feb 15, 2008 8:54 am

meow.. ko guna tia yer?..best tak?..ada kelupas2 tak?.. yg haku try loreal tu..tak berkesan lak.. kulit biasa jer.. gebu sekejap..lama2 jadik gelap laks.. hadui..

surilovea

Posts : 6
Join date : 2008-02-15

View user profile

Back to top Go down

Re: produk yg kita semua pakai sekarang..

Post by meowlin on Fri Feb 15, 2008 10:24 am

nashra wrote:meowlin, nash ikut husband kerja sini..

honeynuyun, salam perkenalan..

nak online selalu tu payah sket sebab now pepagi sibuk je..

bila tengah free ni korang la plak kan nak tido..hehehehe

bertukar shift la kita berposting..

tak apalah nash.. nak buek camno kan.. nash orang belah mana ye.. aku somi isteri orang kuantan pahang.. Very Happy

dok kat US sekarang ni pun mudah aje kan kalu kita nak dapatkan keperluan dapur cam kat msia ni.. macam2 ada.. malah mengalahkan pasor kat msia nih haa.. Razz

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: produk yg kita semua pakai sekarang..

Post by meowlin on Fri Feb 15, 2008 10:33 am

surilovea wrote:meow.. ko guna tia yer?..best tak?..ada kelupas2 tak?.. yg haku try loreal tu..tak berkesan lak.. kulit biasa jer.. gebu sekejap..lama2 jadik gelap laks.. hadui..

suri.. kat cari apa agak2 nick ko ye.. scratch
hmm dedulu kan aku penah pakai loreal ni.. aku pakai 1 set of whitening laa..cuma toner aje tak ambik.. pehtu bila nite cream dah abih kubeli rivataliff utk malam tapi sesiang still pakai whitening set..walaupun lain range tapi setahu aku kalu sama brand masih tak apa.. jadi kupakaile.. whitehead memang kurang.. tapi kalu aku tak gunakan cream tu dlm dua tiga malam.. cam bebaru ni aku kena dok spital..abih muka aku nampak kusam aje..(shhh tak yahle korang seme tanya sakit apa) aku dah ok dah ni eh..

alhamdullilah setakat ari ni dah 13 hari aku guna tia amelia nih.. pada aku honestlaa.. kulit memang bertambah cerah. ekceli memang aku kulit cerah.. tapi kalu tak jaga kusamle gak.. pehtu aku dapati sunblock dia boleh tahan.. agak kering tapi taklaa sampai teruk sangat.. mebi mula2 je kot.. tapi semalam aku pakai bertambah ok.. sabun dia pun paling ok.. lembut aje.. senang nak menghilangkan kotoran kat muka nih.. krim malam dan krim kunyit pun ok.. setakat ari ni tak ada apa2 side effect pun alhamdullilah syukur..
cuma aku agak whitehead ada jugala. tapi tak adalaa teruk sangat.. cuma tekstur kulit agak smooth dan bila pakai sunblock tu senang nak ratakan dah..

ekcelikan dedulu aku ada juga cuba pakai krim kecantikan safi tu.. eee tak leh aku berminyak2 gitu.. sunblock tia ni alhamdullilah tak berminyak, mebi memula aje agak kering tapi makin hari dah makin serasi ngan kulit.. dan makin lama makin meresap lam kulit tak berminyak pun.. alhamdullilah syukur..
aku rasa aku akan cubalah ngan tia nih.. insyaallah..

waduh panjang penjelasanku ini.. jangan mare.. flower

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: produk yg kita semua pakai sekarang..

Post by surilovea on Fri Feb 15, 2008 11:29 am

hihihi..nick ku kat sana.. apaajer1..tapi aku dah lama takmasuk.. baru ari ni jengah2.. terbaca mu nyer thread kat forumcari.. tu yg menanya ni.. ku cam nak try tia la.. tapi tu la.. nak perabih loreal ni..jenuh la..

surilovea

Posts : 6
Join date : 2008-02-15

View user profile

Back to top Go down

Re: produk yg kita semua pakai sekarang..

Post by meowlin on Fri Feb 15, 2008 3:49 pm

owh apa2pun welkam ye suri.. haaa porum ni porum baru.. kalu suri rajin leh laa invite ramai member dari cari lagi.. utk memajukan porum kita...

ohye ke.. psst ko taw aku nyer loreal pun banyak lagi.. tapi tak larat dan bosan nak pengabihkannya.. so aku sedekahkan kepada adik pompan bongsuku tu aje.. dia tu cam jantan.. sekarang ni le baru tehegeh2 nak cuba jaga kulit. kuang2..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: produk yg kita semua pakai sekarang..

Post by nashra on Fri Feb 15, 2008 8:26 pm

meowlin wrote:
nashra wrote:meowlin, nash ikut husband kerja sini..

honeynuyun, salam perkenalan..

nak online selalu tu payah sket sebab now pepagi sibuk je..

bila tengah free ni korang la plak kan nak tido..hehehehe

bertukar shift la kita berposting..

tak apalah nash.. nak buek camno kan.. nash orang belah mana ye.. aku somi isteri orang kuantan pahang.. Very Happy

dok kat US sekarang ni pun mudah aje kan kalu kita nak dapatkan keperluan dapur cam kat msia ni.. macam2 ada.. malah mengalahkan pasor kat msia nih haa.. Razz

ooo..org pahang rupanya..

kita org kelantan, husband org johor..

kat UK pun senang cari barang2 nak masak, and lauk pauk halal pun banyak dijual..

kalau rempah2 tu nash suka pi kat kedai thai..situ rempah dijual sama cam kita gak sebab masakan thai dgn malaysian tak jauh beza, kan?

kalau makan kat luar pun senang, sebab turkish, lebanese, paki restaurant tu banyak kat area UK..kalau ke london boleh ler jengah ke malaysian hall tu..

eh..kita dah off topic..marah plak nanti karang kawan2 lain..

sorry ye..

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: produk yg kita semua pakai sekarang..

Post by meowlin on Fri Feb 15, 2008 8:40 pm

nash.. ooo kat UK ingat kat US sori.. ekekeke..
nash org kelate.. sama ngan ati1402 laa.. padan pun comei lote..
yelah kita ni nama pompan mesti nak borak kan.. tak mengira tempat.. shhh tak pe momod si kepek pisang ni tengah mood elok jadi dia kasi can ajelaa..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: produk yg kita semua pakai sekarang..

Post by nashra on Fri Feb 15, 2008 9:20 pm

ati402 ni warga cari juga ke?

rasa pernah tengok gambar dia..

memang comel dan putih orgnya..

manja je kalau amik gambar posing dgn pakwe..hehehehe

sorry la kalau silap org..

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: produk yg kita semua pakai sekarang..

Post by meowlin on Fri Feb 15, 2008 11:42 pm

nash.. yelah tu.. dia momod AL kat cari daa...
kami pun penah jumpa masa gath last year.. dah cam adik sendiri dah..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: produk yg kita semua pakai sekarang..

Post by honeynuyun on Sat Feb 16, 2008 1:47 pm

mak aiiii...dah berjela rupanya..nuyun tak leh nak post kerap sangat..cbuk ngan kerja..mlm dah tak sempat nak online..letih plak..hehehee Surprised

honeynuyun
Moderator
Moderator

Posts : 102
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: produk yg kita semua pakai sekarang..

Post by medangtamang on Sat Feb 16, 2008 2:45 pm

errr.. medang pakai Loreal Men Expert lerr... rasa cam best n makin ensem pakai produk Loreal tu... hehehe!!

_________________
Be My ValenTine?

medangtamang
Moderator
Moderator

Posts : 188
Join date : 2008-02-11
Location : Ada laaa...

View user profile

Back to top Go down

Re: produk yg kita semua pakai sekarang..

Post by meowlin on Sat Feb 16, 2008 4:53 pm

honeynuyun wrote:mak aiiii...dah berjela rupanya..nuyun tak leh nak post kerap sangat..cbuk ngan kerja..mlm dah tak sempat nak online..letih plak..hehehee Surprised

syian nuyun.. tak apalah nuyun.. ko tu koje kalu dah letih tu janganle paksakan diri..
eh nuyun.. rasanyakan.. ari ni genap dah 2 menggu aku pakai.. Alhamdullillah kulit dah jadi sekata.. asben pun puji taw.. syiok tulle kena puji .. Laughing

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: produk yg kita semua pakai sekarang..

Post by berry on Sun Feb 17, 2008 8:04 am

berry skrg pakai pencuci muka garnier..pastu sembur ng radiant c herbalife..then sapu compact powser johnson n johnson..hehehe..

berry

Posts : 34
Join date : 2008-02-17

View user profile

Back to top Go down

Re: produk yg kita semua pakai sekarang..

Post by honeynuyun on Sun Feb 17, 2008 4:06 pm

meowlin wrote:
honeynuyun wrote:mak aiiii...dah berjela rupanya..nuyun tak leh nak post kerap sangat..cbuk ngan kerja..mlm dah tak sempat nak online..letih plak..hehehee Surprised

syian nuyun.. tak apalah nuyun.. ko tu koje kalu dah letih tu janganle paksakan diri..
eh nuyun.. rasanyakan.. ari ni genap dah 2 menggu aku pakai.. Alhamdullillah kulit dah jadi sekata.. asben pun puji taw.. syiok tulle kena puji .. Laughing

baguslah kan tia ni...dlm 2minggu dah ada kesan kat muka ko ye meow..

mmg muka ko dah putih melepak pun..kuikuikui tongue

_________________
produk tia amelia,bwhite,nuriz,np bagus..n mcm2 lagi..
..0192197473..


http://nuyunbeautyhouse.blogspot.com/

honeynuyun
Moderator
Moderator

Posts : 102
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: produk yg kita semua pakai sekarang..

Post by honeynuyun on Sun Feb 17, 2008 4:08 pm

berry wrote:berry skrg pakai pencuci muka garnier..pastu sembur ng radiant c herbalife..then sapu compact powser johnson n johnson..hehehe..

compact johnson n johnson tu ar yg best..

tp sekarang nuyun dah guna..sejak paaki sunblock tia ni...dah tak payah susah2 nak tempek bedak..bior je camtu.. Razz

_________________
produk tia amelia,bwhite,nuriz,np bagus..n mcm2 lagi..
..0192197473..


http://nuyunbeautyhouse.blogspot.com/

honeynuyun
Moderator
Moderator

Posts : 102
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: produk yg kita semua pakai sekarang..

Post by meowlin on Sun Feb 17, 2008 4:21 pm

honeynuyun wrote:
meowlin wrote:
honeynuyun wrote:mak aiiii...dah berjela rupanya..nuyun tak leh nak post kerap sangat..cbuk ngan kerja..mlm dah tak sempat nak online..letih plak..hehehee Surprised

syian nuyun.. tak apalah nuyun.. ko tu koje kalu dah letih tu janganle paksakan diri..
eh nuyun.. rasanyakan.. ari ni genap dah 2 menggu aku pakai.. Alhamdullillah kulit dah jadi sekata.. asben pun puji taw.. syiok tulle kena puji .. Laughing

baguslah kan tia ni...dlm 2minggu dah ada kesan kat muka ko ye meow..

mmg muka ko dah putih melepak pun..kuikuikui tongue

aduhai tak adalah putih sampai melepak puan sri oiiitt.. biasa2 aje.. tapi muka jadi sekata tu yg best tu.. lagi satu bila apply sunblock tia ni pun memula baru pakai dulu2 aje yg rasa agak kering.. tapi sekarang dah serasi.. jadi bila dah lama pakai makin syiok dan sebati ngan kulit.. rasa2 tak moh pakai product lain dah.. Insyaallah nak terus ngan tia..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: produk yg kita semua pakai sekarang..

Post by Sponsored content Today at 5:32 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum