produk yg kita semua pakai sekarang..

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

produk yg kita semua pakai sekarang..

Post by honeynuyun on Tue Feb 12, 2008 12:09 pm

jomlah kita share produk muka yg kita pakai sekarang.. Very Happy

samada berkesan or tak.. Mad

ada efek atau sebaliknya.. Cool


Last edited by on Tue Feb 12, 2008 12:12 pm; edited 1 time in total

honeynuyun
Moderator
Moderator

Posts : 102
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: produk yg kita semua pakai sekarang..

Post by honeynuyun on Tue Feb 12, 2008 12:12 pm

lupa lak nak share produk yg sendiri pakai sekarang ni.. Laughing


mahu tak mahu terpaksalah cakap..produk tia amelia yg sedang hangat di pasaran sekarang ni Exclamation

tidak dinafikan mmg berkesan..efeknya takde lg yg negetif..so far everything ok..n puas hatilah Razz

honeynuyun
Moderator
Moderator

Posts : 102
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: produk yg kita semua pakai sekarang..

Post by meowlin on Tue Feb 12, 2008 12:20 pm

yeyeyeye nuyun ada buka rumah baru..

oklah.. nuyun..
aku pun sekarang tengah pakai produk tia.. kulit alhamdullilah makin ok.. walaupun tak berubah secara drastik.. yg pastinya ianya akan berubah perlahan2..

dah banyak sebelum ni guna macam2 produklaa nuyun.. naik menyampah aku.. ada yg mahal melantun.. ada yg murah.. tapi seme tak kekal lama.. pale tapi rasanya whitehead aku ni agak degilla nuyun.. tak mengapalah ku cuba juga nih..

Moga2 ngan tia amelia ni ku akan kekal sampai bila2.. malas dah nak tukar2 takut bahaya kan..

nuyun nanti watlaa testimoni lagi.. tempek gambor b4 and after.. mesti ramai tertegun taw..

kat abatar tu.. anak nuyun ke.. comeiiinya.. nuyun pun gebu aje kulitnya..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: produk yg kita semua pakai sekarang..

Post by honeynuyun on Tue Feb 12, 2008 12:43 pm

meowlin wrote: yeyeyeye nuyun ada buka rumah baru..

oklah.. nuyun..
aku pun sekarang tengah pakai produk tia.. kulit alhamdullilah makin ok.. walaupun tak berubah secara drastik.. yg pastinya ianya akan berubah perlahan2..

dah banyak sebelum ni guna macam2 produklaa nuyun.. naik menyampah aku.. ada yg mahal melantun.. ada yg murah.. tapi seme tak kekal lama.. pale tapi rasanya whitehead aku ni agak degilla nuyun.. tak mengapalah ku cuba juga nih..

Moga2 ngan tia amelia ni ku akan kekal sampai bila2.. malas dah nak tukar2 takut bahaya kan..

nuyun nanti watlaa testimoni lagi.. tempek gambor b4 and after.. mesti ramai tertegun taw..

kat abatar tu.. anak nuyun ke.. comeiiinya.. nuyun pun gebu aje kulitnya..

ada whitehead gak ke..nuyun takdelah plak cmtu.. Smile
cuma yg tak ilang dari sekarang parut jerawat masa belum pakai tia dulu..tp alhamdulillah sangat2 sbb tak ler bertempek..bnyak dah kurang..ada yg degil secoit dua je.. Mad

nuyun dah setahun pakai tia ni..hah,bulan feb ni cukup setahunlah.. Wink gambar b4 n after tuk takdelah sangt..yg dulu2 adalah,yg paling terbaru,kat avatar tulah..nanti ye nyun tempek kat cni.. Very Happy

kulit takdelah gebu sangat,cuma diri sendiri pun suka tengok sbb nampak berseri je..tak mcm dulu nampak kusam..meowlin pun comel gak apa..cuma tak nampak gebu kulit muka tu sbb jauh sangat nak telek.. Razz hubby ke tu? Embarassed

honeynuyun
Moderator
Moderator

Posts : 102
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: produk yg kita semua pakai sekarang..

Post by meowlin on Tue Feb 12, 2008 12:50 pm

haa ialah nuyun.. b4 memang ada problem ngan whitehead.. tapi tak teruklaa.. kalu ditegangkan muka dan tak stim muka hmm memang naik..

ekceli masa pakai produk loreal whitehead sekitar kat tepi kulit muka tepi hidung tu.. makin kurang.. cuma kat dagu aje yg ada.. tapi loreal memula aje ok.. lelama kena menten.. mahal lagi.. pehtu tak bapa berkesan dah rasanya..

pakai tia ni.. kulit rasa makin cerah.. krim pemutih dia pun tak kuat sangatkan macam citra ayu dedolu.. uwieeee takut nipis abih kulit..

alah2.. janganle puji.. malu mak... ku biasa aje.. a ah tu asben kat sebelah tu rumah omak daku.. Very Happy

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: produk yg kita semua pakai sekarang..

Post by krepek_pisang on Tue Feb 12, 2008 1:12 pm

weh rekemen skit..kalu kowangjage muke slalu camne??// huhuhuh aku taun ni br la nak gatal2 gune pencucimuke..... huhu amik yg dove nyeee......

krepek_pisang
Moderator
Moderator

Posts : 239
Join date : 2008-02-11

View user profile

Back to top Go down

Re: produk yg kita semua pakai sekarang..

Post by meowlin on Tue Feb 12, 2008 1:22 pm

kepek.. aku guna produk tia amelia sekarang.. tu puan sri honeynuyun pun jual set tia.. ko tengok kulit dia bergetah gitu.. badan pun bergetah.. kalu sesapa jahat2.. nanti dia lastik.. ekekekeke
cabuttttttttttttttttt

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: produk yg kita semua pakai sekarang..

Post by honeynuyun on Tue Feb 12, 2008 1:25 pm



gambar ni masa raya haji baru2 ni..nnti nuyun ambik gambar terbaru lak ye.. Cool

honeynuyun
Moderator
Moderator

Posts : 102
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: produk yg kita semua pakai sekarang..

Post by meowlin on Tue Feb 12, 2008 1:27 pm

wuwuwuwuwuw.. nuyun bersih aje kulitmu itew.. hmm lebatnya kening dia.. kening mak ni idup segan mati tak maw porak peranda kening mak..

nak tanya kedua2 pipi ko tu merah memang semulajadi atau ko pakai blusher nuyun.. Very Happy

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: produk yg kita semua pakai sekarang..

Post by honeynuyun on Tue Feb 12, 2008 1:29 pm

meowlin wrote:haa ialah nuyun.. b4 memang ada problem ngan whitehead.. tapi tak teruklaa.. kalu ditegangkan muka dan tak stim muka hmm memang naik..

ekceli masa pakai produk loreal whitehead sekitar kat tepi kulit muka tepi hidung tu.. makin kurang.. cuma kat dagu aje yg ada.. tapi loreal memula aje ok.. lelama kena menten.. mahal lagi.. pehtu tak bapa berkesan dah rasanya..

pakai tia ni.. kulit rasa makin cerah.. krim pemutih dia pun tak kuat sangatkan macam citra ayu dedolu.. uwieeee takut nipis abih kulit..

alah2.. janganle puji.. malu mak... ku biasa aje.. a ah tu asben kat sebelah tu rumah omak daku.. Very Happy

krim pemutih tia ni bukan tuk mencerah lah..hang ni meow,pakai aje ke,tak baca ye fungsinya apa..patut daa.. tongue

tp mg krim tia ni kesan dia lambat ckit ye..kena sabarlah pengguna tia ni.. Razz

hehhe..kita puji dia..mak dia plak yg malu..kahkahkah Laughing Laughing

_________________
produk tia amelia,bwhite,nuriz,np bagus..n mcm2 lagi..
..0192197473..


http://nuyunbeautyhouse.blogspot.com/

honeynuyun
Moderator
Moderator

Posts : 102
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: produk yg kita semua pakai sekarang..

Post by meowlin on Tue Feb 12, 2008 1:33 pm

ekekeke ha ala lupa laa plak.. krim pemutih tu fungsi dia utk menegang dan apa lagi satu tu yaa.. haa melembab.tapi nape derang tulih gitu.. kalu bukan utk putih..

tapi krim kunyit utk jerawat juga mencerahkan tul tak nuyun.. yeeee pandai.. aku..

nuyun.. aku ni kekadang bahasakan diriku mak daaa..ekekekeke.. bahasa "nyah2" ni.. merioh sket rasanya.. drunken

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: produk yg kita semua pakai sekarang..

Post by krepek_pisang on Tue Feb 12, 2008 1:36 pm

meowlin wrote:kepek.. aku guna produk tia amelia sekarang.. tu puan sri honeynuyun pun jual set tia.. ko tengok kulit dia bergetah gitu.. badan pun bergetah.. kalu sesapa jahat2.. nanti dia lastik.. ekekekeke
cabuttttttttttttttttt
bape hangget??? huhuhuhuhu


badan begetahh?? huhuhuh otak ku berpikiran lain hahahahahahah Laughing Laughing Laughing Laughing


gedeusssss kene lastik... tp aku elak...terus kene kucing yg sedang melintas..lanas kucing tu berkate..miauwwwwww

krepek_pisang
Moderator
Moderator

Posts : 239
Join date : 2008-02-11

View user profile

Back to top Go down

Re: produk yg kita semua pakai sekarang..

Post by dee_dee on Tue Feb 12, 2008 2:37 pm

aku dlu gune st.ive je pastu br ni sesaja beli loreal rewhite tu satu kotak ada cleaner,toner and cream tu br 51..so saja la try nanti tgk kebersanaan nye..

dee_dee
Moderator
Moderator

Posts : 63
Join date : 2008-02-11

View user profile

Back to top Go down

Re: produk yg kita semua pakai sekarang..

Post by honeynuyun on Tue Feb 12, 2008 8:43 pm

meowlin wrote:ekekeke ha ala lupa laa plak.. krim pemutih tu fungsi dia utk menegang dan apa lagi satu tu yaa.. haa melembab.tapi nape derang tulih gitu.. kalu bukan utk putih..

tapi krim kunyit utk jerawat juga mencerahkan tul tak nuyun.. yeeee pandai.. aku..

nuyun.. aku ni kekadang bahasakan diriku mak daaa..ekekekeke.. bahasa "nyah2" ni.. merioh sket rasanya.. drunken

a'ah..yg kat krim tu mmg bg konfius lah..fungsi lain,nama lain plak.. confused

betol lh tu,kunyit tuk mencerah n manambah seri muka..mmg berbaloi.. Razz

nape lah base nyah gk hang guna..conpius jdnya.. No

honeynuyun
Moderator
Moderator

Posts : 102
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: produk yg kita semua pakai sekarang..

Post by honeynuyun on Tue Feb 12, 2008 8:54 pm

krepek_pisang wrote:
meowlin wrote:kepek.. aku guna produk tia amelia sekarang.. tu puan sri honeynuyun pun jual set tia.. ko tengok kulit dia bergetah gitu.. badan pun bergetah.. kalu sesapa jahat2.. nanti dia lastik.. ekekekeke
cabuttttttttttttttttt
bape hangget??? huhuhuhuhu


badan begetahh?? huhuhuh otak ku berpikiran lain hahahahahahah Laughing Laughing Laughing Laughing


gedeusssss kene lastik... tp aku elak...terus kene kucing yg sedang melintas..lanas kucing tu berkate..miauwwwwww


klau nak tahu rege..kena jenguk kat cni lah ye.. bounce

http://revolusi.forumandco.com/advertising-f25/produk-tia-amelia-bwhite-nuriz-np-bagus-n-mcm2-lg-t24.htm


laaa..meow ni,hang memanglah klau ngenakan aku..laju aje ye..badan bergetah le..muke gebu le..hang lagi bergetah dari aku..tu yg kena lastik..hahaha.. geek

_________________
produk tia amelia,bwhite,nuriz,np bagus..n mcm2 lagi..
..0192197473..


http://nuyunbeautyhouse.blogspot.com/

honeynuyun
Moderator
Moderator

Posts : 102
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: produk yg kita semua pakai sekarang..

Post by nashra on Tue Feb 12, 2008 10:38 pm

hi semua!

semenjak duduk kat luar malaysia ni tak jaga sangat muka..

paling2 pun sapu vaseline, moisturiser..gitu je la..

area bibir nash paling senang rosak so selalu guna lip scrub, lepas tu lip balm (benefit)..memang licin dan kurang luka kat bibir lepas guna..

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: produk yg kita semua pakai sekarang..

Post by meowlin on Tue Feb 12, 2008 10:43 pm

eekekekek.. nuyun.. aku ngan gang2 aku suka bebenor bahsa sebegitu.. sori kalu hang tak suka.. Embarassed Razz


ala betui ni haku idokle menipunya nyah.. oppss tersasar..ekekeke..
apa tu.. ko kan dah lama pakai tu nampak kulit mulus aje.. sedangkan haku baru aja 10 hari gitu..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: produk yg kita semua pakai sekarang..

Post by meowlin on Tue Feb 12, 2008 10:44 pm

hai nashra.. ku rasa penah dengar namamu.. haaa ingat2.. ko ni penah masuk apa tu.. majalah wanita kan.. nashra in da house laa..

nashra dok mana sekarang nih.. Very Happy

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: produk yg kita semua pakai sekarang..

Post by meowlin on Tue Feb 12, 2008 10:45 pm

krepek_pisang wrote:
meowlin wrote:kepek.. aku guna produk tia amelia sekarang.. tu puan sri honeynuyun pun jual set tia.. ko tengok kulit dia bergetah gitu.. badan pun bergetah.. kalu sesapa jahat2.. nanti dia lastik.. ekekekeke
cabuttttttttttttttttt
bape hangget??? huhuhuhuhu


badan begetahh?? huhuhuh otak ku berpikiran lain hahahahahahah Laughing Laughing Laughing Laughing


gedeusssss kene lastik... tp aku elak...terus kene kucing yg sedang melintas..lanas kucing tu berkate..miauwwwwww

ko tu memang kepek.. otak ashik pikior getah pisang nun.. rabbit

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: produk yg kita semua pakai sekarang..

Post by nashra on Tue Feb 12, 2008 11:03 pm

meowlin wrote:hai nashra.. ku rasa penah dengar namamu.. haaa ingat2.. ko ni penah masuk apa tu.. majalah wanita kan.. nashra in da house laa..

nashra dok mana sekarang nih.. Very Happy

hi meowlin..

nash kat UK..

kalau pakai produk malaysia kat sini takut tambah kering plak muka..

tu yang pakai seadanya aje..

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: produk yg kita semua pakai sekarang..

Post by meowlin on Tue Feb 12, 2008 11:17 pm

ooo.. tak ngapalah nash..
futher study lagike.. ikut asben nash.. Smile

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: produk yg kita semua pakai sekarang..

Post by honeynuyun on Thu Feb 14, 2008 3:02 pm

nashra wrote:
meowlin wrote:hai nashra.. ku rasa penah dengar namamu.. haaa ingat2.. ko ni penah masuk apa tu.. majalah wanita kan.. nashra in da house laa..

nashra dok mana sekarang nih.. Very Happy

hi meowlin..

nash kat UK..

kalau pakai produk malaysia kat sini takut tambah kering plak muka..

tu yang pakai seadanya aje..

jauhnya dia duk..ops..selamat berkenalan nashra.. Smile

_________________
produk tia amelia,bwhite,nuriz,np bagus..n mcm2 lagi..
..0192197473..


http://nuyunbeautyhouse.blogspot.com/

honeynuyun
Moderator
Moderator

Posts : 102
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: produk yg kita semua pakai sekarang..

Post by meowlin on Thu Feb 14, 2008 4:41 pm

hmm tak dapatle pulak batang idung si nash ni kan.. bz la tu.. Surprised

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: produk yg kita semua pakai sekarang..

Post by nashra on Thu Feb 14, 2008 10:09 pm

meowlin, nash ikut husband kerja sini..

honeynuyun, salam perkenalan..

nak online selalu tu payah sket sebab now pepagi sibuk je..

bila tengah free ni korang la plak kan nak tido..hehehehe

bertukar shift la kita berposting..

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: produk yg kita semua pakai sekarang..

Post by surilovea on Fri Feb 15, 2008 8:50 am

la.. dah ada rupanyer topik ni.. den gi bukak tempat lain laks.. hhihi..

surilovea

Posts : 6
Join date : 2008-02-15

View user profile

Back to top Go down

Re: produk yg kita semua pakai sekarang..

Post by Sponsored content Today at 11:06 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum