apa yg korang buat ari ni

Page 3 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: apa yg korang buat ari ni

Post by nashra on Thu Apr 10, 2008 3:42 am

hari ni kerja nash surf internet baca kisah tragis si sufiah yusof tu..

kasihan kat mak dia la..

sedih plak baca..hu hu hu

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: apa yg korang buat ari ni

Post by nashra on Thu Apr 10, 2008 3:43 am

ptg sket dah sibuk masak2..

macam biasa, lepas tu layan anak2...

anak teruna ku sudah pandai nak main warrior..

habis dia ambik bucket jadi warrior helmet, sangkut kain kat bahu, dgn perisai and lego panjang jadi his sword..

since dia tak de gang nak ajak lawan, dia pi berlawan dgn his own toys..hehehehe

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: apa yg korang buat ari ni

Post by ceqtom on Thu Apr 10, 2008 10:57 am

10/4/08.. 9:51am..
Pg ni mood aku x bagus sgt.. X tau knp tiba2 rasa boring yg teramat.. hr ni nak pi jumpa member2 ada discuss sikit..
Dia org ni mesti nak ajak aku join jd ahli SEEMORE..
Hubby aku ckp mana ada org dpt DUIT SENANG..
Yg pasti aku x minat PELABURAN INTERNET ni..

Sat lg keluar pakai baju kebaya kot.. Dah lama aku x pakai semenjak badan dah mcm BOLA BOLA API ni Basketball

ceqtom
Moderator
Moderator

Posts : 160
Join date : 2008-04-06
Age : 41
Location : Tgk le kat mana dan......

View user profile

Back to top Go down

Re: apa yg korang buat ari ni

Post by meowlin on Thu Apr 10, 2008 11:44 am

nash..
pasal si sufiah tu pelikkan.. otak punya mabeles tapi jadi tak senonoh .. nauzubillah.. dugaan omak dia tu.. minta2laa dia sempat bertaubat kan..

ceqtom..
memang ko rajin pakai baju kebangaan kita.. salutelaa..
kitorang dulu pun masuk pelaburan tenet gak.. libatkan obersi lagi.. memang dpt benefit.. pehtu sangkut adalah 7ribu USD.. pehtu dengor plak fatwa mengatakan pelaburan tu haram.. syukurlaa kami tak teruskan..

ari ni..
sebab tak leh solat ku sambung tidor je.. asben kesiankan haku yg tak leh tidor.. dia ckp tak yah wat bekpes. memang panas sangat 2 3 menjak kebelakangan ni.. selalunya kami tidor set timer ekon tu lam 2 3 jam aje.. tup2 lam pukui 4 am tadi kurasa bebahang sangat tengok ekon dah off.. apalagi sambung semula sampai ke pagi..

bangun lebey kurang pukui 8 41 am gitu.. terus mandi..masak air.. pehtu settle anak2 buluku.. basuh porch..buang sampah.. gemburkan pokok2 lam pasu.. pehtu bekpes roti ngan air milo panas sambil2 OL ni haa..

sket lagi ku rasa nak sambung tidorle.. tak larat sangat rasa badan..
then nak masukkan cici dan bobo lam rumah.. kalu tak nanti mesti derang panas sebab sebelah petang memang mentari terik kat porch kami..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: apa yg korang buat ari ni

Post by mama_anggun on Thu Apr 10, 2008 1:20 pm

x wat pe pun..lyn amir tgk katun..sembang ngan bb dlm perut nih..tunggu ntah bile nk sakit bsalin nih..

ade penin pala sket la..

mama_anggun
Moderator
Moderator

Posts : 149
Join date : 2008-03-11
Location : sebelah tv

View user profile http://www.envytouch.blogs.friendster.com

Back to top Go down

Re: apa yg korang buat ari ni

Post by nashra on Thu Apr 10, 2008 10:50 pm

hari ni bakar finger pizza, kasi anak2 makan..

lepas tu kemas sket rumah..

lepas solat zohor duduk la depan pc ni kejap..

lepas solat asar karang dah nak start masak memasak...

hari ni ada matahari kat luar, cerah je although sejuk..anak2 ajak keluar, tapi tau2 je la kalau keluar mau la habis koman2 10 pds..

tengok la keadaan..kalau rajin keluar, kalau tak dok je kat rumah layan tv..

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: apa yg korang buat ari ni

Post by PeAh on Thu Apr 10, 2008 11:28 pm

br abes 1 paper exam ptg td..... cat

PeAh
Moderator
Moderator

Posts : 246
Join date : 2008-02-15

View user profile

Back to top Go down

Re: apa yg korang buat ari ni

Post by ceqtom on Fri Apr 11, 2008 12:01 am

Hr ni satu hr aku lepak ngan member lps habis discuss psl projek sikit.. Penat lg badan ddk lama sgt kat kerusi yg x empuk.. Lunch td aku pi mkn ngan member2 kat CAFE CITIBANK KL.. Lps tu smbg borak + mengumpat + gossip( biasa le pompuan)..
Ptg smp rmh hubby ajak pi minum ngan dia kat STARBUCK IOI..
Cerita sikit2 balik pi ambik hero aku yg 2 org ni..
Pkl 6:30pm td pi ambik heroin aku plk.. Mlm ni baru aku blh bernafas lps sembahyang isyak ni..

ceqtom
Moderator
Moderator

Posts : 160
Join date : 2008-04-06
Age : 41
Location : Tgk le kat mana dan......

View user profile

Back to top Go down

Re: apa yg korang buat ari ni

Post by ceqtom on Fri Apr 11, 2008 12:03 am

PEAH...
hr ni layan paper ape??

GOOD LUCK ye sis Cool

ceqtom
Moderator
Moderator

Posts : 160
Join date : 2008-04-06
Age : 41
Location : Tgk le kat mana dan......

View user profile

Back to top Go down

Re: apa yg korang buat ari ni

Post by PeAh on Fri Apr 11, 2008 12:27 am

paper higher math for engineering....huhuhuhu.... Sad .....

PeAh
Moderator
Moderator

Posts : 246
Join date : 2008-02-15

View user profile

Back to top Go down

Re: apa yg korang buat ari ni

Post by PeAh on Fri Apr 11, 2008 12:28 am

owh luper...makaseh kaka tom.... Very Happy

PeAh
Moderator
Moderator

Posts : 246
Join date : 2008-02-15

View user profile

Back to top Go down

Re: apa yg korang buat ari ni

Post by meowlin on Fri Apr 11, 2008 12:43 am

nash.. waa lama dah kita tak wat finger food.. hmm stok cheese haku pun nak abih dah nih...

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: apa yg korang buat ari ni

Post by ceqtom on Fri Apr 11, 2008 11:49 am

Rajin btl la puan meow ni Laughing

ceqtom
Moderator
Moderator

Posts : 160
Join date : 2008-04-06
Age : 41
Location : Tgk le kat mana dan......

View user profile

Back to top Go down

Re: apa yg korang buat ari ni

Post by meowlin on Fri Apr 11, 2008 12:25 pm

mana ada rajin ceqtom weh.. biasa2 aje..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: apa yg korang buat ari ni

Post by nashra on Fri Apr 11, 2008 9:39 pm

haaa..

peah..

semoga berjaya..

tengah exam ye?

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: apa yg korang buat ari ni

Post by nashra on Fri Apr 11, 2008 9:40 pm

hari ni layan kemas rumah aje..

nanti husband balik nak ajak dia layan dvd..

siang hari tak leh nak layan sangat tv..

anak2 ni conquer..

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: apa yg korang buat ari ni

Post by meowlin on Sat Apr 12, 2008 12:29 am

haku plak ari ni rajin sungguh OL.. Razz

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: apa yg korang buat ari ni

Post by nashra on Sat Apr 12, 2008 12:56 am

haah la..

ni bila nak tido pn meow?

cik abg tak melambai2 ke?

hehehehe

nash friday nite suka tido lambat..pasal husband pun tido lewat gak..

kami layan borak berdua lepas tidokan anak2..(anak2 kul 8-8.30 mlm dah kena masuk tido)

kalau tengok tv pun tak la rasa bersalah sangat sebab sini lepas pukul 7 budak2 dah tak boleh tengok tv, siaran yang ditayangkan sangat 'terbuka'..tak de cover langsung!

tu yang pakat suruh anak2 tido awal..hehehehe

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: apa yg korang buat ari ni

Post by meowlin on Sat Apr 12, 2008 1:09 am

nash.. lom lagi laa kot.. sekarang ni panas sangatla nash.. tidor lam ekon pun kekadang leh berpeluh taw..

cik abg tu tak reti nak melambai2.. terus terkam ajer.. wakaka..

samalaa kita ni nash.. kami ni ada masa kan.. kalu borak.. amboii sedar tak sedar dari midnite sampai 2 3 pagi.. pehtu mulalaa kelam kelibut.. takut esoknya tak larat nak bangun subuhlaa.. isk.. tapi syoklaa borak2 somi isteri ni..

banyak kami borak perihal silam, masa becinta dululaa.. pehtu borak pasal family, adik badik.. macam2 pun boleh diborakkan..

hmm kita penah dengar doktor fazilah ceramah.. bila suami isteri tu berborak ( utk kebaikan bersama ) rahmat yg Allah turunkan kepada mereka melimpah ruah.. wallahualam.. bestkan..

amboiiiiii nash ni.. nak suruh anak2 tidor cepat tu.. bukan apa.. kot dia ada pojek terbesor nak buat tuh.. Razz

alamak baik aku lariiiiiiiiiiiiiiiii... jangan mare yaa..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: apa yg korang buat ari ni

Post by ceqtom on Sat Apr 12, 2008 6:07 pm

Hr ni aku penat gile..
Pg td pi ambik lesen motor.. Pny la ramai org..Nak patah pinggang menunggu giliran..
Balik td tgk anakk2 semua dah mkn ayah dia org call piza je..
Hubby aku ni tgkp senang je.. Skrg baru la aku blh msk forum ni..
Mlm ni ingat nak pi jln2 kat KL dah lama x bwk anak2 pi KLCC..
Seronok le dia org...

ceqtom
Moderator
Moderator

Posts : 160
Join date : 2008-04-06
Age : 41
Location : Tgk le kat mana dan......

View user profile

Back to top Go down

Re: apa yg korang buat ari ni

Post by meowlin on Sat Apr 12, 2008 7:51 pm

syiannnyaa ceqtom.. nanti leh suruh asben ko tolon picit2 kan kan.. pehtu ko kasi dia upah.. hikhik

ceq.. kalu ko dah ada lesen nanti.. ko bawak moto mana? kawasaki tu kaa.. hebat tu..

haku plak.. bawa motor tu boleh tapi time nak koner haku takuttttt.. sampai bilaalaa haku nak bebetul pandai.. jeles nyah haku nengok bebudak kecik leh bawak.. grrrrrrr Twisted Evil Basketball

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: apa yg korang buat ari ni

Post by meowlin on Sat Apr 12, 2008 7:53 pm

ohye lupa plak nak citer..

ari ni pepagi aku bekpes mangga ajer.. pehtu telan multivite tu.. then kemas porch, settle anak2 buluku, siram pokok.. sementara asbenku pegi opis dia jap dan cuci keter haku kemas2 rumah..

lepas zohor kami kuor bandar lunch sizzling mee kat food court kat giant then pekena teh tarik then shopping laa apalagi.. balik umah pun kat 5 lebey.. kelam kelibut asbenku nak solat asor.. hehe.. haku cuti solat.. so sambil upload gambor kat potobaket nuh.. aku on line kat sini...

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: apa yg korang buat ari ni

Post by ceqtom on Sun Apr 13, 2008 5:28 pm

Meow.. Ceqtom ada motor kecik.. Modenas .. kalau KAWASAKI tu mahu kalau jatuh dia himpap JLN AKU..

Hr ni ceqtom msk kat rmh..kari daging,grg terung ngan tempe n sambal tempoyak ngan ulam..

X keluar pi mana2 hr ni.. Kat sini

ceqtom
Moderator
Moderator

Posts : 160
Join date : 2008-04-06
Age : 41
Location : Tgk le kat mana dan......

View user profile

Back to top Go down

Re: apa yg korang buat ari ni

Post by ceqtom on Sun Apr 13, 2008 5:29 pm

Meow.. Ceqtom ada motor kecik.. Modenas .. kalau KAWASAKI tu mahu kalau jatuh dia himpap JLN AKU..

Hr ni ceqtom msk kat rmh..kari daging,grg terung ngan tempe n sambal tempoyak ngan ulam..

X keluar pi mana2 hr ni.. Kat sini hujan

ceqtom
Moderator
Moderator

Posts : 160
Join date : 2008-04-06
Age : 41
Location : Tgk le kat mana dan......

View user profile

Back to top Go down

Re: apa yg korang buat ari ni

Post by meowlin on Sun Apr 13, 2008 8:29 pm

kira motor modenas tu oklaa kan.. ceq.. haku berkenan ngan skuter masa haku nak sekolah rendah dulu laa.. apa tah nama pasola.. eee cam senang aje nampaknya..

kalu ada jual lagi.. maw haku paksa laki haku beli...

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: apa yg korang buat ari ni

Post by Sponsored content Today at 5:35 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum