apa yg korang buat ari ni

Page 2 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: apa yg korang buat ari ni

Post by meowlin on Sun Feb 17, 2008 10:58 pm

ko peah ko bangun terus main badminton ker.. eee tak gosok gigi ke.. ekekekekekeekke... bom

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: apa yg korang buat ari ni

Post by meowlin on Sun Feb 17, 2008 11:04 pm

aku ari ni rasa tak larat sungguh.. pepagi aku wat bekpes kendian kemaskan dan basuh porch kendian lepas asbenku pegi wat service dan cuci kete aku nak sambung baring2.. tapi tak leh nak tidor coz aku ashik batuk2 jer..isk.. mandi

then aku bangun wat masuk cici dan bobo lam umah.. kasi si uteh makan.. pehtu cadang nak masak utk lunch.. asben kol ckp tak yah masaklaa..dia nak tapau utkku.. so apalagi ku terus aje surfing tenet lee.. pehtu benti jap asben balik ku makan.. then tengok tv dan baca paper.. then masuk baju lam mesin.. pehtu OL lagi.. kendian.. aku rasa nak wat puding karamel.. suruh asben pi beli telur dan bahan2.. pastu buatlaa... then aku iron baju2 yg bertambun tu.. pehtu masak nasi utk asbenku makan malam.. pehtu lepas isyak aku OL semulaaaaaaaa...

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: apa yg korang buat ari ni

Post by meowlin on Mon Feb 18, 2008 9:13 am

ari ni aku terlepas solat subuh daaa... hmm kalu ikutkan wajiblah buat masa tu juga kan coz kita tak tersedar.. tapi kerna badanku rasa tak larat pehtu mata terkelip2 alamat kena qada isk2...

then aku bingkas wat bekpes utk kami.. aku wat sandwich sardine utk bekalan asbenku.. pehtu wat ayor milo tuk dia.. pehtu aku settlekan anak2 bulu.. basuh porch.. kotor sebab si uteh tu berhingus..sian dia.. then masuk semula dok terconggok pan pc ni haa...

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: apa yg korang buat ari ni

Post by PeAh on Tue Feb 19, 2008 2:16 pm

arinih lepak bilik jer.... ponteng kelas sepnjg ari...yuhuuu!!!...... cheers

PeAh
Moderator
Moderator

Posts : 246
Join date : 2008-02-15

View user profile

Back to top Go down

Re: apa yg korang buat ari ni

Post by meowlin on Tue Feb 19, 2008 6:03 pm

ari ni biasalah lepas subuh cuba baring kejap.. tapi tak leh tidor.. pehtu bangun wat bekpes dan terus mensetelkan anak2 buluku dan basuh porch.. sembur pokok2..

pehtu aku plak yg bekpes dan terus ngadap pc ni.. pehtu dalam 12 lebey aku sambung tidor.. bangun 1 lebih kemas umah..mandi..masak buat masuk si cici dan bobo lam umah.. pehtu solat.. pehtu makan nasi pehtu dok lagi pan pc ni until now..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: apa yg korang buat ari ni

Post by PeAh on Tue Feb 26, 2008 7:26 pm

arinih pg2 da kene bgn awai stady sbb semlm tido awal x stady.... huhuhuhu padahal ader test.... mcm ader harapan jer nak mkn telur rebus..... Neutral

blk kelas ptg td trus g court nak cabut undi then tgk org lwn2 skit....

mlm neh x sure lg nak buat apa... asemen byk tp mcm malas2 jerk.... Twisted Evil

PeAh
Moderator
Moderator

Posts : 246
Join date : 2008-02-15

View user profile

Back to top Go down

Re: apa yg korang buat ari ni

Post by meowlin on Wed Feb 27, 2008 9:55 pm

peahh oo peah ko belajor kat ane yee.. budak lagi ko nih weh..

hmm haku plak sejak dari kelmarin ashik demam aje.. tup2 asben haku pun demam.. ari ni dia mc pula.. ikut hati tak larat, tapi masuk gak le jengok mana yg leh dijengok..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: apa yg korang buat ari ni

Post by nashra on Wed Feb 27, 2008 10:20 pm

hari ni siap2, bawa anak2 keluar (this time tak angkut buggy)..

singgah agent office nak report pasal signal tv buat hal plus kettle leaking..hehehe

then apalagi, nash dgn anak2 ke ASDA ler beli barang sket..

pampers, cooking sauce, prawns, chicken thigh, pasta, fish pie..hehehe

balik rumah, sudah solat zuhur nak mamam lunch..

ptg sket dah plan ku nak masak fajita (mexican food) for dinner..

bahan2 dah ada, chicken fillet pun dah direndam kasi lembut sket..

sebelum nak masak, macam biasa daku akan mengadap tv nonton siri favourite 'friends' dahulu..hehehe

mlm nanti tengok la ek kalau rajin macam biasa daku akan baca bedtime story book kat anak2..semlm badan sakit2 so skip dah satu hari..sian bebudak ni..

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: apa yg korang buat ari ni

Post by meowlin on Thu Feb 28, 2008 1:05 pm

nashra wrote:hari ni siap2, bawa anak2 keluar (this time tak angkut buggy)..

singgah agent office nak report pasal signal tv buat hal plus kettle leaking..hehehe

then apalagi, nash dgn anak2 ke ASDA ler beli barang sket..

pampers, cooking sauce, prawns, chicken thigh, pasta, fish pie..hehehe

balik rumah, sudah solat zuhur nak mamam lunch..

ptg sket dah plan ku nak masak fajita (mexican food) for dinner..

bahan2 dah ada, chicken fillet pun dah direndam kasi lembut sket..

sebelum nak masak, macam biasa daku akan mengadap tv nonton siri favourite 'friends' dahulu..hehehe

mlm nanti tengok la ek kalau rajin macam biasa daku akan baca bedtime story book kat anak2..semlm badan sakit2 so skip dah satu hari..sian bebudak ni..

penuh ngan rutin tu wooo..
haku ni masih demam daaa... malas aje serba serbi... silent

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: apa yg korang buat ari ni

Post by nashra on Thu Feb 28, 2008 10:38 pm

kena merajinkan diri penuhi masa dgn rutin2 tertentu..hehehe

hari ni mengemas kain baju..daku memang mudah serabut kalau baju2 bersepah sana sini..habis dah yang mana dipakai tu ku basuh..

kalau tidak sakit kepala nengoknya..

kebas2 katil bebudak ni, kemas mainan diaorg yang bersepah2 tu..

lunch dgn fajita dinner semlm..habiskan..

kejap lagi nak mengajar anak plak..tengok la lepas asar nanti ke..hehehe

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: apa yg korang buat ari ni

Post by meowlin on Sun Apr 06, 2008 3:27 pm

ko nak ajar anak2 apa nash.. ngaji ke atau homework derang atau kesemua sekali..

haku pun serabut kalu kain baju lambat berlipat.. kami ni berdua pun kekadang kain baju yg lom lipat punyalaa wat kepala otak ni pening.. ku dpt bayangkan camne nash ada ber 4 tu.. sabor nash sabor..

ari ni aku tak bapa larat perut sakit period.. asben baru balik dari kl semalam.. siap belikan presen utkku.. haa aku dptlaa perfume baru..
dia belikan spellbound by estee lauder pehtu dapatle free gift eye makeup remover dan lip gloss.. pehtu dia belikan rantai labuh 2 utkku pakai.. tuk dia sendiri dia belikan eternity for men by CK dan kole air liverpool tuh..

ni nanti 3.30 kami nak amik omak dan my kazen pi pasor malam dan pi melawat jiran lamaku masuk spital..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: apa yg korang buat ari ni

Post by PeAh on Mon Apr 07, 2008 3:44 am

bestnyer kaka meow meow dpt asben mcm tuh...

mau jgk 1...... Embarassed

PeAh
Moderator
Moderator

Posts : 246
Join date : 2008-02-15

View user profile

Back to top Go down

Re: apa yg korang buat ari ni

Post by ceqtom on Mon Apr 07, 2008 10:11 am

7/4/08..
Aku bgn pkl 6:30am td lps subuh kejutkan anak2 pi skolah..
Buat breakfast utk hubby n anak2.
Hantar dia org pi skolah.. Balik bekemas n online kat sini..
Sat lg aku nak keluar ke KL ada meeting..
Nnt ptg aku blk mgkn online kat sini semula.

ceqtom
Moderator
Moderator

Posts : 160
Join date : 2008-04-06
Age : 41
Location : Tgk le kat mana dan......

View user profile

Back to top Go down

Re: apa yg korang buat ari ni

Post by ceqtom on Mon Apr 07, 2008 10:17 am

La ni aku blh le besembang2 kat sini sbb hubby cuti sebln..
Nnt bila dia dah balik ke SCOTLAND blk siap le bertambah le tangan n kaki ku semula..
Jadi le MAK RIBUT terkejar sana terkejar sini..

ceqtom
Moderator
Moderator

Posts : 160
Join date : 2008-04-06
Age : 41
Location : Tgk le kat mana dan......

View user profile

Back to top Go down

Re: apa yg korang buat ari ni

Post by meowlin on Mon Apr 07, 2008 4:51 pm

ceqtom.. ko koje ke idak.. haku idak.. hmm asben ko pi scotland tu dia koje kat sana ke bajor lagi..

oye.. ari ni pepagi buta lagi jiran sebelah ajak aku pi bandar dia nak beli grocery dan haku plak amik peluang beli terus presen asben ku yg bakal tiba bulan may nanti..

best2.. dapatle haku merasa naik BMW 3 siri.. nak beli tarak mampu daa... sakan shopping..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: apa yg korang buat ari ni

Post by ceqtom on Mon Apr 07, 2008 6:18 pm

meow..
Aku ni ada la buat bisnes sikit2 utk melepaskan boring.. Cool
Hubby keje kat sana dulu kami semua ddk sana bila anak2 dah skolah blk sini.. Smile
Aku x pekenan anak2 aku skolah sana.. Mad

Wah!! nnt celebrate kat mana meow Very Happy

ceqtom
Moderator
Moderator

Posts : 160
Join date : 2008-04-06
Age : 41
Location : Tgk le kat mana dan......

View user profile

Back to top Go down

Re: apa yg korang buat ari ni

Post by mama_anggun on Mon Apr 07, 2008 6:32 pm

wah..ceqtom smpat lg OL dlm bz nguruskn family tu yer..

ceqtom bisnes part time ker ftime?

bisnes aper tu? Smile

mama_anggun
Moderator
Moderator

Posts : 149
Join date : 2008-03-11
Location : sebelah tv

View user profile http://www.envytouch.blogs.friendster.com

Back to top Go down

Re: apa yg korang buat ari ni

Post by ceqtom on Tue Apr 08, 2008 2:10 pm

mama_anggun wrote:wah..ceqtom smpat lg OL dlm bz nguruskn family tu yer..

ceqtom bisnes part time ker ftime?

bisnes aper tu? Smile

Ala mama ,ceqtom ni buat bisnes suka2 je..
Ada jgk la join member bukak taska..
Jual2 perhiasan wanita pun ada la sikit2..
Utk lepas boring je Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

ceqtom
Moderator
Moderator

Posts : 160
Join date : 2008-04-06
Age : 41
Location : Tgk le kat mana dan......

View user profile

Back to top Go down

Re: apa yg korang buat ari ni

Post by meowlin on Tue Apr 08, 2008 5:36 pm

ceqtom
belum taw agi nak celebrate mana.. lambat lagi.. hikhik.. tapikan last 2 years.. masa besday dia haku jemput seme family dua2 belah pihak pehtu ngan jiran2.. wat makan2.. hepi bebenor asbenku.. tawun ni ntahlaa.. tengok dulu camne..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: apa yg korang buat ari ni

Post by ceqtom on Tue Apr 08, 2008 10:28 pm

Bagus buat mcm tu.. Mengeratkan lg hubungan kedua2 FAMILY..
Mcm ceqtom ni x de la nak buat mcm tu x larat family kitaorg besar..
Besday ceqtom n hubby tarikh yg sama tp thn je lain..

ceqtom
Moderator
Moderator

Posts : 160
Join date : 2008-04-06
Age : 41
Location : Tgk le kat mana dan......

View user profile

Back to top Go down

Re: apa yg korang buat ari ni

Post by meowlin on Wed Apr 09, 2008 12:40 am

wawawa ceqtom kira sama2 celebrate pehtu tukor2 hadiah ari yg sama laaa..

hmm masa 2 tawun lepas tu kan ceq, haku tempah nasi dagang, pehtu aku sendiri wat lagi mee & mee hoon goreng, tempah kuih bakar, kek ada beli ada yg tempah ngan SIL.. sandwich dan macam2 kuih.. walau penat tapi hepi giler..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: apa yg korang buat ari ni

Post by ceqtom on Wed Apr 09, 2008 12:53 pm

Rajinnye hang... Ceqtom selalunya mkn2 kat luar je..
Yg penting perangkut anak2 sekali...
Besday kita org tp tmpt nak celebrate anak2 yg pilih Laughing

ceqtom
Moderator
Moderator

Posts : 160
Join date : 2008-04-06
Age : 41
Location : Tgk le kat mana dan......

View user profile

Back to top Go down

Re: apa yg korang buat ari ni

Post by meowlin on Wed Apr 09, 2008 6:46 pm

gitule gayanya bila dah ada anak kan ceq..

hmm tawun ni tak taulaa.. rasa cam tak larat aje nak jemput org ramai2.. kepenatan haku wat rumah terbuka dan kenduri naik rumah last year pun masey terasa..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: apa yg korang buat ari ni

Post by ceqtom on Wed Apr 09, 2008 7:00 pm

x pe la meow yg penting kita ada sebelah dia masa besday tu..
Kita ni org TERPENTING dia.. queen

ceqtom
Moderator
Moderator

Posts : 160
Join date : 2008-04-06
Age : 41
Location : Tgk le kat mana dan......

View user profile

Back to top Go down

Re: apa yg korang buat ari ni

Post by meowlin on Thu Apr 10, 2008 12:28 am

setuju bebenor ngan pendapat ceqtom tu.. Very Happy

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: apa yg korang buat ari ni

Post by Sponsored content Today at 5:37 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum