Congrat mama_anggun kerna kelahiran anak kedua :)

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Congrat mama_anggun kerna kelahiran anak kedua :)

Post by meowlin on Mon Apr 21, 2008 12:44 pm

hmm tak tau nak taruk kat mana.. tak bani nak annouce kat bod announcement tu.. kat sini ajelaa.. bounce cheers


ok malam tadi kita dapat sms.. rasa2nya mungkin sedara mara atau asben si mama menyatakan mama anggun kita dah selamat bersalin baby lelaki pada pukul 12 pm lebih pada 20hb april 2008..

syukur Alhamdulillah.. semuanya telah selamat.. moga2 dengan kehadiran baby baru akan lebih memberi keharmonian dan kedamaian wat mama sefamily.. aminnnnn

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Congrat mama_anggun kerna kelahiran anak kedua :)

Post by nashra on Tue Apr 22, 2008 12:05 am

tahniah mama anggun..

semoga sihat sentiasa dan dapat memulihkan bentuk badan kepada asal..lagi vogue gitu..!

mama bersalin betul2 on due date..dah dua hero mama ye..

nanti masuk forum taruk la gambar baby kat sini..mesti comel macam mak ayah nya juga..

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Congrat mama_anggun kerna kelahiran anak kedua :)

Post by meowlin on Tue Apr 22, 2008 12:12 am

tul ckp nash tu.. tak sabor nak tengok new born baby boy mama.. mesti comei cam mama dia kan nash..

tapi itulaa.. mama dah ada baby kecik ni tak leh laa nak lama2 ngan kita.. baby kecik kenala byk perhatian..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Congrat mama_anggun kerna kelahiran anak kedua :)

Post by nashra on Tue Apr 22, 2008 7:46 am

baby kecil time dia tido kita pun kena nap..

sebab nanti bila dia jaga kita plak tak rest memang penat..

faham sangat dah..

nash masa pantang anak pertama sepanjang pantang tu nash tak tido mlm..anak asyik nak berjaga aje..dah tu dengki tak bagi kita tido..suruh berjaga cam dia gak..hehehhe

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Congrat mama_anggun kerna kelahiran anak kedua :)

Post by meowlin on Tue Apr 22, 2008 11:57 am

hmm begitulaa pengorbanan ibu kan nash...

kalu boleh nampak nyamuk yg cuba nak gigit baby pun dah risau cam org gila.. begitu laa suci kasih ibu..

syabash buat ibu2 cam nash.. mama.. ceqtom.. terutama sekali of coz laa my mom.. Razz

hari ibu kat msia ni jatuh 10 may kalu tak silap..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Congrat mama_anggun kerna kelahiran anak kedua :)

Post by ceqtom on Tue Apr 22, 2008 1:53 pm

tahniah ye mama.. seronok ceqtom dgr..
lps ni tido mlm kena ganggu le..

ceqtom ni pun sehari 2 ni sibuk sesgt lps tu anak no 2 jatuh basikal siap jahit lg kepala dia.. tu semua yg x ada masa nak masuk sini.. Mad Mad Mad Mad Mad



ceqtom
Moderator
Moderator

Posts : 160
Join date : 2008-04-06
Age : 41
Location : Tgk le kat mana dan......

View user profile

Back to top Go down

Re: Congrat mama_anggun kerna kelahiran anak kedua :)

Post by meowlin on Tue Apr 22, 2008 9:16 pm

affraid alamak.. siannya.. harap2 anak ceqtom tak sakit teruk.. sabor ye ceq.. moga2 dia get well soon.. aminnn..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Congrat mama_anggun kerna kelahiran anak kedua :)

Post by ceqtom on Wed Apr 23, 2008 10:48 am

meowlin wrote:affraid alamak.. siannya.. harap2 anak ceqtom tak sakit teruk.. sabor ye ceq.. moga2 dia get well soon.. aminnn..

dia dah ok nmpknya.. hr ni pun dah pi skolah..
anak lelaki mmg mcm ni agresif sgt..... dulu si kakak x de teruk sgt nak jg tp yg 2 boys ni mmg memeningkan..
tu yg nak pi rmh sesapa pun malas.. takut nnt org meluat plk tgk perangai anak kita Evil or Very Mad Evil or Very Mad

ceqtom
Moderator
Moderator

Posts : 160
Join date : 2008-04-06
Age : 41
Location : Tgk le kat mana dan......

View user profile

Back to top Go down

Re: Congrat mama_anggun kerna kelahiran anak kedua :)

Post by meowlin on Wed Apr 23, 2008 11:52 am

hmm biasala budak2 kan.. bagi aku budak2 yg nakal ni.. kalu mak bapak derang tegur, nampaklaa mak bapak tu amik berat dan mengajar anak..

maacam aku plak memanglaa kalu budak2 tu nakal yg amat tu geram gak.. tapi aku lebih geram ngan mak bapak yg tak tegur anak.. sian gak kat budak2 tu.. coz akal derang kan masih sempit lagi.. hmm..

sama cam member asben aku bawa anak2 dia yg agak menakal.. agak nakal laa budak berdua tu.. tapi aku tengok dia ada laa tegur anak2 dia.. wife dia pun menegur.. so aku respect ngan cara derang.. lepas tu anak2 derang masih nakal tapi tak seteruk sebelum kena tegur.. biasalaa budak2..

alamak abih dah rumah mama anggun lol!

apa pun syukurlaa anak ceqtom beransur sembuh.. aminnnn

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Congrat mama_anggun kerna kelahiran anak kedua :)

Post by medangtamang on Wed Apr 23, 2008 3:13 pm

Very Happy CONGRATES!!! TAHNIAH!!! TAHNIAH!!!Very Happy

Ni yg jeles ni... aku tak dapat baby lg... arrgghhh!!!! Razz

_________________
Be My ValenTine?

medangtamang
Moderator
Moderator

Posts : 188
Join date : 2008-02-11
Location : Ada laaa...

View user profile

Back to top Go down

Re: Congrat mama_anggun kerna kelahiran anak kedua :)

Post by nashra on Wed Apr 23, 2008 4:02 pm

mujur la tak de apa2 anak teruna ceqtom..

cam anak teruna nash plak kes naik motor mainan dia tu..excited sangat sampai terlanggar batu tajam, terus tercucuk kat dahi..darah memancut2 toksah cakap ler..rasa nak pengsan tengok dia masa tu..

tapi dr tak jahit, dia pakai glue..2 kali pi klinik pasal dia garu..second time kena balut satu badan dgn selimut, dah habis glue bandage area dahi tu..macam anak singh plak gayanya..hahaha

sekarang ni tinggal tanda kat dahi tu..tapi tak nampak sangat..tapi tak serik2 juga nak naik motor mainan dia..tengok aje la gambo dia tengah relax je naik motor..haku yang seriau tengok..tu ler budak2..hehehe

haaa..ni selingan sebelum mama masuk..kasi meriah sket rumah mama and her new baby..ekekeke


Last edited by nashra on Fri Apr 25, 2008 7:58 pm; edited 1 time in total

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Congrat mama_anggun kerna kelahiran anak kedua :)

Post by meowlin on Wed Apr 23, 2008 7:03 pm

comeinyaa anak ceqtom.. laa kecik sangat lagi.. comeilaa..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Congrat mama_anggun kerna kelahiran anak kedua :)

Post by nashra on Wed Apr 23, 2008 10:43 pm

ada ceqtom taruk gambar ke meow?

tak nampak pun..dia dah delete ye?

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Congrat mama_anggun kerna kelahiran anak kedua :)

Post by meowlin on Wed Apr 23, 2008 11:33 pm

ada tu nash.. aikk camno leh tak nampak.. ada 2 biji ggambor..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Congrat mama_anggun kerna kelahiran anak kedua :)

Post by nashra on Thu Apr 24, 2008 12:20 am

kalau gambar dua tu gambar anak nash laaa... Very Happy

tunjuk kat korang dia punya bekas kena glue tu lepas jatuh motor..

memang dia kecik masa tu..umur 2 tahun lebih..hehehe

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Congrat mama_anggun kerna kelahiran anak kedua :)

Post by meowlin on Thu Apr 24, 2008 12:56 am

laaa sorilaa nash.. padan pun haku baru nak ckp anak ceqtom tu macam muka anak nash.. padahal memang anak ko nash oiiii.. aduhai.. tak pasan tu posting ko nash.. ya ampunnnnnn... lol!

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Congrat mama_anggun kerna kelahiran anak kedua :)

Post by nashra on Thu Apr 24, 2008 3:31 am

hehehehehe...

blur ek..?

biasa la..

tu tanda kena tido ler tu..mata dah ngantuk..ekekeke

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Congrat mama_anggun kerna kelahiran anak kedua :)

Post by meowlin on Thu Apr 24, 2008 12:53 pm

kuang2.. sorilaa.. ahahaha.. nash kurus yaa masa dukung anak tu..

psst mata dah bukak nih.. tapi rasanya nak tidorla lagi.. What a Face

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Congrat mama_anggun kerna kelahiran anak kedua :)

Post by nashra on Fri Apr 25, 2008 7:59 pm

memang cam tu je badan sekarang pun..

lengan tu nampak cam kecik kan..

kalau gemuk pun tang lain dulu yang besar..tang tangan still cam tu..hehehehe

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Congrat mama_anggun kerna kelahiran anak kedua :)

Post by meowlin on Fri Apr 25, 2008 11:54 pm

tu le menten namanya nash.. Razz

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Congrat mama_anggun kerna kelahiran anak kedua :)

Post by meowlin on Sun May 11, 2008 10:12 pm

Kowang seme... baru tadi haku dpat sms dari mama anggun kita.. dia dan baby dia sihat2 aje... Very Happy

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Congrat mama_anggun kerna kelahiran anak kedua :)

Post by ceqtom on Mon May 12, 2008 4:15 pm

alhamdulillah..
semoga sihat selama waktu berpantang..
sampaikan salam pd mama ye

ceqtom
Moderator
Moderator

Posts : 160
Join date : 2008-04-06
Age : 41
Location : Tgk le kat mana dan......

View user profile

Back to top Go down

Re: Congrat mama_anggun kerna kelahiran anak kedua :)

Post by nashra on Mon May 12, 2008 7:18 pm

alhamdulillah..

kalau ber sms lagi meow sampaikan salam nash juga ye..

tak sabar nak tunggu mama logged in bila dah habis pantang nanti..

mesti lagi cun dan lebih anggun bersama baby barunya yang semestinya comel itu.. flower

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Congrat mama_anggun kerna kelahiran anak kedua :)

Post by meowlin on Tue May 13, 2008 7:51 pm

Insyaallah nash.. ceqtom... nanti ku akan sampaikan..

ohye.. semalam pun mama ada sms lagi.. dia rindu sangat ngan korang dan rindu nak porum tapi internet kat umah dia problem..

mebi tak lama lagi dia kan bersama ngan kita kembali.. Insyaallah.. Very Happy

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Congrat mama_anggun kerna kelahiran anak kedua :)

Post by meowlin on Tue May 13, 2008 11:44 pm

lepas garib tadi.. aku sms ngan mama kita.. dan sampaikan salam ceqtom dan nash.. mama kirim salam rindu kat korang semula..

oye.. mama ada antar gambor baby dia bernama Lutfir Rahman by multimedia.. aku dah upload gambor..

comellllllllllnyaaaaaaa lutfi ni kan.. haa korang tengoklaa puas2 new baby ni... comelnyaa mesti mama dia agah2 kan dia nih..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Congrat mama_anggun kerna kelahiran anak kedua :)

Post by Sponsored content Today at 4:01 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum