CUMA JD SUAMI 10 HARI SAHAJA

View previous topic View next topic Go down

CUMA JD SUAMI 10 HARI SAHAJA

Post by ceqtom on Fri Apr 18, 2008 1:44 pm

" Sembilan tahun kami berkasih tp saya hanya bergelar suami selama 10 hari," kata beego. Penyanyi dan pelakon yg terkenal menerusi sitkom PUTERI ini memfailkan permohonan nusyuz terhadap isterinya,Intan Shahira Mohd Shahru.

ceqtom
Moderator
Moderator

Posts : 160
Join date : 2008-04-06
Age : 41
Location : Tgk le kat mana dan......

View user profile

Back to top Go down

Re: CUMA JD SUAMI 10 HARI SAHAJA

Post by ceqtom on Fri Apr 18, 2008 1:46 pm

Ceqtom tumpang simpati..
Penat je buat majlis GRAND2 last2 cerai...

Tu la org skrg.. bercinta bagai nak RAK kawin 10 hr..

ceqtom
Moderator
Moderator

Posts : 160
Join date : 2008-04-06
Age : 41
Location : Tgk le kat mana dan......

View user profile

Back to top Go down

Re: CUMA JD SUAMI 10 HARI SAHAJA

Post by nashra on Fri Apr 18, 2008 10:13 pm

ada gambar dia kahwin ke ceqtom?

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: CUMA JD SUAMI 10 HARI SAHAJA

Post by medangtamang on Sat Apr 19, 2008 9:29 pm

beego ni kawan aku... penah dulu dia offer aku masok group dia... tp aku reject pasal dia under KRU record label... mmg konfem tak bole naik... betul pun... lg pun beego ni tak lerr bole nyanyi sgt... pasal dia ada looks... pakej lengkap... jadi pelakon jer laa...

dah lama tak jumpa dia... tu la last jumpa dia kat City Square (CS)... dia kawin pun tak pegi... lg pun dia tak jemput... huhu!!

tak sangka lak dia ada masalah umah tangga...?

(bini dia lawa tuu.....)

_________________
Be My ValenTine?

medangtamang
Moderator
Moderator

Posts : 188
Join date : 2008-02-11
Location : Ada laaa...

View user profile

Back to top Go down

Re: CUMA JD SUAMI 10 HARI SAHAJA

Post by meowlin on Wed Apr 23, 2008 11:38 pm

isk2 dah sampai situ jodoh derang.. innalillahiwain nalillah hirajiun..

korang jangan terkejut.. ayat innalillah tu bukan hanya digunakan utk pabila kita dengar kematian aje taw..

ustaz sendiri ckp kalu kita dengar biter yg menyedihkan atau kita sendiri pun sedih baca aje banyak2..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: CUMA JD SUAMI 10 HARI SAHAJA

Post by Sponsored content Today at 5:32 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum