MAKEUP & PERKHIDMATAN KANOPI

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

MAKEUP & PERKHIDMATAN KANOPI

Post by wulan_cinta on Tue Apr 15, 2008 2:34 pm



CANOPY & MAKE UP SERVICE




Perkhidmatan khemah kanopi & mekap di Perak.


Hubungi mekap artis wulan@019.561.7825



lawati website


www.freewebs.com/andamanpalin
http://wulancinta.fotopages.com



WEBSITE RASMI
www.palinhj.com


Makeover Nurul


Solemnization Iva


Makeover Huda


for more just click www.freewebs.com/andamanpalin

wulan_cinta

Posts : 26
Join date : 2008-04-15
Location : Utara

View user profile

Back to top Go down

Re: MAKEUP & PERKHIDMATAN KANOPI

Post by meowlin on Tue Apr 15, 2008 5:59 pm

wuwuwu.. wulan sendiri kaa yg mekapkan tu.. amboiii wulan ngan lala ni memang cayalaa.. pandai sungguh wat muka pengantin bertambah berseri.. suka laa tengok tang idung tu.. pandai korang wat shading nampak lebih mancung..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: MAKEUP & PERKHIDMATAN KANOPI

Post by wulan_cinta on Tue Apr 15, 2008 6:18 pm

meowlin wrote:wuwuwu.. wulan sendiri kaa yg mekapkan tu.. amboiii wulan ngan lala ni memang cayalaa.. pandai sungguh wat muka pengantin bertambah berseri.. suka laa tengok tang idung tu.. pandai korang wat shading nampak lebih mancung..


hai meowlin,salam perkenalan.

alahai,kaklala senior.tgk la kaklala,cun lak tuh....kaklala,sila beri tunjuk ajar... Razz

wulan_cinta

Posts : 26
Join date : 2008-04-15
Location : Utara

View user profile

Back to top Go down

Re: MAKEUP & PERKHIDMATAN KANOPI

Post by meowlin on Tue Apr 15, 2008 6:24 pm

hai hai wulan..

tak kisah senior ke junior wulan.. yg penting korang seme ada bakat.. haku ni suka gak mencuba nak mekap kan orang tapi takut muka derang abih teruk haku kojekan.. uhuk..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: MAKEUP & PERKHIDMATAN KANOPI

Post by wulan_cinta on Tue Apr 15, 2008 6:42 pm

meowlin wrote:hai hai wulan..

tak kisah senior ke junior wulan.. yg penting korang seme ada bakat.. haku ni suka gak mencuba nak mekap kan orang tapi takut muka derang abih teruk haku kojekan.. uhuk..


sebab minat kot.lagipun member musim tunang n kawin.tu yg timbul idea tuh.tp kalau tny bila nak kawin,no komen la jawab wulan.hehehe.....tgh berusaha.... Very Happy Very Happy Very Happy

wulan_cinta

Posts : 26
Join date : 2008-04-15
Location : Utara

View user profile

Back to top Go down

Re: MAKEUP & PERKHIDMATAN KANOPI

Post by meowlin on Tue Apr 15, 2008 11:23 pm

Very Happy congrats ye wulan.. kira2 muda2 lagi dah jd boss.. moga2 wulan berjaya dlm apa jua bidang yg diceburi.. aminnn.. Smile

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: MAKEUP & PERKHIDMATAN KANOPI

Post by wulan_cinta on Wed Apr 16, 2008 10:49 am

meowlin wrote:Very Happy congrats ye wulan.. kira2 muda2 lagi dah jd boss.. moga2 wulan berjaya dlm apa jua bidang yg diceburi.. aminnn.. Smile


pagik meowlin...alahai,muda lagik ke...meowlin pun muda pe.sweetnya... Wink Wink Wink


pomotla lagik forum ni...

wulan_cinta

Posts : 26
Join date : 2008-04-15
Location : Utara

View user profile

Back to top Go down

Re: MAKEUP & PERKHIDMATAN KANOPI

Post by meowlin on Wed Apr 16, 2008 1:46 pm

idokle muda idokle tua wulan.. hehehe.. tapi tetap rasa cam umur 25.. mampus haku ngan setetmen ni.. jangan org geli geleman udah..hahaha..

suka tengok bibir dan senyuman wulan yg manis tu..

wulan.. jomlaa sama2 kita pomot porum nih.. wulan pun ramai kontek tak.. Smile

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: MAKEUP & PERKHIDMATAN KANOPI

Post by wulan_cinta on Wed Apr 16, 2008 3:16 pm

meowlin wrote:idokle muda idokle tua wulan.. hehehe.. tapi tetap rasa cam umur 25.. mampus haku ngan setetmen ni.. jangan org geli geleman udah..hahaha..

suka tengok bibir dan senyuman wulan yg manis tu..

wulan.. jomlaa sama2 kita pomot porum nih.. wulan pun ramai kontek tak.. Smile


hehehe.mau kembang lobang idong wulan.

hmmm,kawan contact ramai tapi diorang banyak xde lepak forum.sume sibuk ngan anak2...(statement kisah benar.hehehe) Laughing Laughing

wulan_cinta

Posts : 26
Join date : 2008-04-15
Location : Utara

View user profile

Back to top Go down

Re: MAKEUP & PERKHIDMATAN KANOPI

Post by meowlin on Wed Apr 16, 2008 5:35 pm

wulan ko nyer gigi bersihlaa.. ada apa2 bleaching ka petua ka turunlaa kat kamiseme.. lipstick kaler pink tu pun sesuai ngan wulan..

amboiii setement yg benar yee..hehe.. oklaa.. samalaa ngan ahkak ni.. member2 pun ramai tapi ramai yg bz.. nak wat guanaalaa...

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: MAKEUP & PERKHIDMATAN KANOPI

Post by nashra on Wed Apr 16, 2008 8:28 pm

wulan memang comel..

biasa juga borak dgn wulan kat bft..hehehe

apa jadi la dgn thread slim badan tu ye?

anyway, tak sangka wulan memang berbakat besar macam lala juga..tak terlambat rasanya nak ucapkan tahniah pada wulan sebab dah buka bisnes mengandam..

kalau wulan dok kl boleh juga upah wulan tolong mekap..hehehehe

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: MAKEUP & PERKHIDMATAN KANOPI

Post by wulan_cinta on Wed Apr 16, 2008 9:53 pm

meowlin wrote:wulan ko nyer gigi bersihlaa.. ada apa2 bleaching ka petua ka turunlaa kat kamiseme.. lipstick kaler pink tu pun sesuai ngan wulan..

amboiii setement yg benar yee..hehe.. oklaa.. samalaa ngan ahkak ni.. member2 pun ramai tapi ramai yg bz.. nak wat guanaalaa...



yeke...yang wulan tau gigi kuning ade le.hehehe.wulan xde petua.cuma problem je skin ni,mebi asyik mekap je kot. oh lipstick tu pink...wulan xkenan sebab nampak gigi wulan lagik kuning.hihihi!!!

wulan_cinta

Posts : 26
Join date : 2008-04-15
Location : Utara

View user profile

Back to top Go down

Re: MAKEUP & PERKHIDMATAN KANOPI

Post by wulan_cinta on Wed Apr 16, 2008 10:01 pm

nashra wrote:wulan memang comel..

biasa juga borak dgn wulan kat bft..hehehe

apa jadi la dgn thread slim badan tu ye?

anyway, tak sangka wulan memang berbakat besar macam lala juga..tak terlambat rasanya nak ucapkan tahniah pada wulan sebab dah buka bisnes mengandam..

kalau wulan dok kl boleh juga upah wulan tolong mekap..hehehehe

tq nashra.u pun comel ler.lama xnmpk kt BFT.bizi ke.

hehhee,dia akan muncul masa nak pose ramadhan nanti kot. Laughing Laughing

klu lawan org perak,boleh la tlg....tp ade jugak nk wulan turun kl,dia kt kg pandan tp ade keje plak.sebab abah wulan jugak keje bisnes lain,buat supplying n construction ...


ohh,nashra nak kenduri bila....klu kena timing wulan turun kl ade hal,boleh aje. Very Happy

wulan_cinta

Posts : 26
Join date : 2008-04-15
Location : Utara

View user profile

Back to top Go down

Re: MAKEUP & PERKHIDMATAN KANOPI

Post by nashra on Wed Apr 16, 2008 10:27 pm

bukan makeup utk kenduri..

tapi utk function..

tengok gambar wulan makeup pun cam sesuai utk function..

tak pun nash boleh recommend kat kawan2...

kat forum cari tu selalu masuk, tapi sempat baca je..

nak menyampuk tak reti kat mana dah..hehehe

kalau ada gambar2 menarik kita suka la tengok..

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: MAKEUP & PERKHIDMATAN KANOPI

Post by wulan_cinta on Thu Apr 17, 2008 1:54 pm

nashra wrote:bukan makeup utk kenduri..

tapi utk function..

tengok gambar wulan makeup pun cam sesuai utk function..

tak pun nash boleh recommend kat kawan2...

kat forum cari tu selalu masuk, tapi sempat baca je..

nak menyampuk tak reti kat mana dah..hehehe

kalau ada gambar2 menarik kita suka la tengok..

tengkiu nashra,

kalau wulan dok kt kl,senang gak jumpa forummer....jadik outsider kena pk byk kali ler dulu Cool Cool Cool

wulan_cinta

Posts : 26
Join date : 2008-04-15
Location : Utara

View user profile

Back to top Go down

Re: MAKEUP & PERKHIDMATAN KANOPI

Post by ceqtom on Thu Apr 17, 2008 2:45 pm

wulan ni kat perak ke? kat belah mana?
Adik ceq nak kawin bln 11 ni tp kat teluk intan x tau la dia dah tempah mak andam ke blm..
Kalau blm blh la ceq rekemen wulan.. Cool

ceqtom
Moderator
Moderator

Posts : 160
Join date : 2008-04-06
Age : 41
Location : Tgk le kat mana dan......

View user profile

Back to top Go down

Re: MAKEUP & PERKHIDMATAN KANOPI

Post by wulan_cinta on Thu Apr 17, 2008 3:26 pm

ceqtom wrote:wulan ni kat perak ke? kat belah mana?
Adik ceq nak kawin bln 11 ni tp kat teluk intan x tau la dia dah tempah mak andam ke blm..
Kalau blm blh la ceq rekemen wulan.. Cool


wulan kat belakang stesen bas seri manjung...sebelah skolah taalim.

penah gak wulan datang sana.kalau mekap,wulan boleh amik luar manjung...


kalau khemah,paling jauh beruas,ayer tawar.

kalau datang manjung,gitau la.leh sembang ngan cheqtom Wink Wink Wink

wulan_cinta

Posts : 26
Join date : 2008-04-15
Location : Utara

View user profile

Back to top Go down

Re: MAKEUP & PERKHIDMATAN KANOPI

Post by meowlin on Thu Apr 17, 2008 11:35 pm

amboii wulan mewendah dirilaa plak..
tak adalaa kuning2 nya gigi tu.. tersusun aje.. apa dulu2 wulan pakai braces ke sebab tu gigi elok susun gitu..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: MAKEUP & PERKHIDMATAN KANOPI

Post by wulan_cinta on Fri Apr 18, 2008 10:40 am

meowlin wrote:amboii wulan mewendah dirilaa plak..
tak adalaa kuning2 nya gigi tu.. tersusun aje.. apa dulu2 wulan pakai braces ke sebab tu gigi elok susun gitu..


sekarang ni tgh usaha nak putihkan gigi... Razz

ohh,memang dari kecik macam tu sebab masa kecik2 wulan kena gusi bernanah dekat 2btg gigi depan.jadik,ari-ari usik gusi dengan lidah...bila dah tolak dengan lidah,gigi atas rata.gigi bawah suka tolak keluar.jadi jongang tang gigi bawah sket.lain saiz plak Laughing Laughing Laughing


tu petua org tua kalau nak gigi budak2 elok sementara ade gigi susu.amalkan masa diorang nak tumbuh gigi baru..

wulan_cinta

Posts : 26
Join date : 2008-04-15
Location : Utara

View user profile

Back to top Go down

Re: MAKEUP & PERKHIDMATAN KANOPI

Post by meowlin on Fri Apr 18, 2008 12:33 pm

woo begitu alkisahnya.. padanlaa gigimu tersusun aje.. Smile

agak2 gigi haku yg dah lama dek usia ngan gusi yg dah keras ni leh terima lagi tak kalu haku injak2 macam tu..

tapi bagus juga ada baik petua org lama2 ni kan wulan..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: MAKEUP & PERKHIDMATAN KANOPI

Post by wulan_cinta on Fri Apr 18, 2008 5:12 pm

hehehe Smile

mana mau dah sebab gigi kita dah keras.....

amboi,santeknyer zaman dia kawin dlu yer Wink Wink

wulan_cinta

Posts : 26
Join date : 2008-04-15
Location : Utara

View user profile

Back to top Go down

Re: MAKEUP & PERKHIDMATAN KANOPI

Post by meowlin on Fri Apr 18, 2008 8:57 pm

uhuhu itu le pasal.. gigi dah keras kejung daa..

zaman kawin.. ahaha.. ialah mekap jer dah 14 inci.. lagipun mak andam tu terkenal pandai mekapkan owang .. hehehe...

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: MAKEUP & PERKHIDMATAN KANOPI

Post by wulan_cinta on Tue Apr 22, 2008 8:20 pm

meowlin wrote:uhuhu itu le pasal.. gigi dah keras kejung daa..

zaman kawin.. ahaha.. ialah mekap jer dah 14 inci.. lagipun mak andam tu terkenal pandai mekapkan owang .. hehehe...

hallu..salam....

dua hari demam dah ni.badan lesu je...

amboi,rajin dia tempek gambar kt umah sebelah ek.per pun,u look sweet Wink Wink

wulan_cinta

Posts : 26
Join date : 2008-04-15
Location : Utara

View user profile

Back to top Go down

Re: MAKEUP & PERKHIDMATAN KANOPI

Post by meowlin on Tue Apr 22, 2008 9:33 pm

laa siannyaa wulan.. demam yaa.. musim kot..

kita pun dok demam urat ni.. selalu dari malam bawa ke awal pagi.. memang tak larat sangat .. uwaaa..
tapi oklaa lepas tu.. wulan dun wori coz tak teruk sangat..

abih wulan tak pegi klinik ke laling.. jangan lupa makan ubat yaa..

ehek.. dah abih dah menempek nya..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: MAKEUP & PERKHIDMATAN KANOPI

Post by wulan_cinta on Mon Apr 28, 2008 12:21 pm

hehehe..ala taruk je.xde sapa marah.suka ade la.bukan selalu boleh tgk meow Very Happy

wulan_cinta

Posts : 26
Join date : 2008-04-15
Location : Utara

View user profile

Back to top Go down

Re: MAKEUP & PERKHIDMATAN KANOPI

Post by Sponsored content Today at 4:03 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum