MCMANA NAK TAU....

View previous topic View next topic Go down

MCMANA NAK TAU....

Post by PeAh on Fri Apr 11, 2008 12:14 am

ehem...ehem...

nak tny org2 kat cnie.... mcmana nak tau seorg forumer tuh suker kat kita....

nie berdasarkan ms kat forum cari....

mcmana nak tau org tuh sbnrnya serius ke memain....

makaseh.....
[i]

PeAh
Moderator
Moderator

Posts : 246
Join date : 2008-02-15

View user profile

Back to top Go down

Re: MCMANA NAK TAU....

Post by firdaruddin on Fri Apr 11, 2008 10:40 am

dia ada buat inisiatif nak follow up..

lg satu biler dia msg/call, dia akan banyak tanya detail kiter n dia akan ceritakan skali detail dia tanpa diminta kengkadang tu..

firdaruddin
Moderator
Moderator

Posts : 151
Join date : 2008-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: MCMANA NAK TAU....

Post by meowlin on Fri Apr 11, 2008 12:24 pm

ntahle peah. dlm kehidupan kita ni.. terutama bila part cinta ni memang kena banyak berhati2.. apalagi lam dunia cyber ni.. penah jadi kat adik angkat aku.. dia kena tipu idup2 ngan sorang mamat ni.. dedulu penah wat porum gak.. perwatakan mamat tu punyalaa alim tak suka gossiplaa.. tak suka artislaa.. tapi lam idup2 kena tipu.. sib baiklaa adik angkat aku ni lom nak terjatuh centa lagi.. rupa2nya mamat tu dah nak bertunang.. pehtu leh plak ckp kat tunang dia.. kononya ahkaklaa yg beria2 suruh dia kapel ngan adik angkat ahkak ni.. gila ke apa..

tapi ada juga yg leh bawa ke jinjang pelamin.. contoh cam artis kita wardina.. bebaru ni ada juga masuk paper satu pasangan tu kenal kat dunia cyber gak bawa ke jinjang pelamin laa jugak..

apa2pun kenalaa berhati2.. nak kawan tu biarlaa seribu.. kalu nak letak harapan tu kenalaa pk 1000 kali..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: MCMANA NAK TAU....

Post by nashra on Sat Apr 12, 2008 12:36 am

jgn cepat taruh harapan pada org yang kita belum tengok/kenal dgn mata kepala sendiri..

although dia pernah tunjuk gambarnya..gambar tak menggambarkan perwatakan sebenar seseorg..

kawan dulu, kenali hati budi dia bagaimana, latarbelakang keluarganya macam mana..ini penting kalau nak kan perhubungan yang berpanjangan..

setakat tunjuk concern, tanya peribadi kita tak menampakkan dia interested kat kita..boleh jadi dia interested nak kawan saja dgn kita tanpa ada apa2 ikatan pun..

org lelaki ni, kalau dia serius lain caranya, kalau dia main2 pun lain juga caranya..

macam kata meow, kawan lah ramai2..dlm pada berkawan tu pandai2 la pilih yang terbaik utk kita..

kalau rasa buntu, kembali pada Allah minta petunjuk..itu yang terbaik..

cuma, dunia hari ini terlalu ramai org gila dlm cyber so hati2 aje la ye peah..

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: MCMANA NAK TAU....

Post by meowlin on Sat Apr 12, 2008 12:52 am

nashra wrote:jgn cepat taruh harapan pada org yang kita belum tengok/kenal dgn mata kepala sendiri..

although dia pernah tunjuk gambarnya..gambar tak menggambarkan perwatakan sebenar seseorg..

kawan dulu, kenali hati budi dia bagaimana, latarbelakang keluarganya macam mana..ini penting kalau nak kan perhubungan yang berpanjangan..

setakat tunjuk concern, tanya peribadi kita tak menampakkan dia interested kat kita..boleh jadi dia interested nak kawan saja dgn kita tanpa ada apa2 ikatan pun..

org lelaki ni, kalau dia serius lain caranya, kalau dia main2 pun lain juga caranya..

macam kata meow, kawan lah ramai2..dlm pada berkawan tu pandai2 la pilih yang terbaik utk kita..

kalau rasa buntu, kembali pada Allah minta petunjuk..itu yang terbaik..

cuma, dunia hari ini terlalu ramai org gila dlm cyber so hati2 aje la ye peah..

totally agree with u darling... Smile

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: MCMANA NAK TAU....

Post by PeAh on Sun Apr 13, 2008 5:24 am

yeap agreed wif kaka meow n nash... peah x penah pun involve ngan cinta cyber neh tp peah selalula berkwn ngan depa nie...

cuma pertanyaan peah dr segi berporem..... mcmana nak detect yg dia mcm berminat ngan kita.... saja tny jer... hehehe....

cinta cyber nie byk pro n cons dia.... tp hati2 tuh paling pntg.... kat cari tuh byk kali da dibangkitkn isu neh.... huhuhu....




PeAh
Moderator
Moderator

Posts : 246
Join date : 2008-02-15

View user profile

Back to top Go down

Re: MCMANA NAK TAU....

Post by meowlin on Sun Apr 13, 2008 2:57 pm

haa camgitu laa dik... kita kawan biorlaa beribu.. tapi dlm berkawan pun kenalaa berpada2 coz manusia rambut sama itam hati lain2.. mula2 berkawan ok.. pehtu bila rasa diri tergugat timbullaa PHD dan macam2 lagi.. so jadilaa kawan makan kawn.. Sad

haku pun dah penah terkena.. so kita hati2 lam berkawan..

moga2 peah gembira dan Insyaallah kalu ada jodoh moga2 dpt dikalangan org yg baik.. Very Happy

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: MCMANA NAK TAU....

Post by medangtamang on Fri Apr 18, 2008 9:53 am

PeAh wrote:ehem...ehem...

nak tny org2 kat cnie.... mcmana nak tau seorg forumer tuh suker kat kita....

nie berdasarkan ms kat forum cari....

mcmana nak tau org tuh sbnrnya serius ke memain....

makaseh.....
[i]

Errkk?? ada kene mengena ngan aku ker ni? huhuhu!!! peah... aku serius ni... aper kata ko jd awek angkat aku dalam forum ni... pastu wat topik pasal kiter.... komfem... melatop!!!!! Razz

_________________
Be My ValenTine?

medangtamang
Moderator
Moderator

Posts : 188
Join date : 2008-02-11
Location : Ada laaa...

View user profile

Back to top Go down

Re: MCMANA NAK TAU....

Post by iria_kaori on Mon Apr 21, 2008 1:18 pm

Smile rasanye rmesti dia tu bagi hint n berminat kan...so ko layan jer lah peah....jgn lebey2s udah lah

iria_kaori

Posts : 1
Join date : 2008-04-21

View user profile

Back to top Go down

Re: MCMANA NAK TAU....

Post by PeAh on Fri Apr 25, 2008 6:10 am

medangtamang wrote:
PeAh wrote:ehem...ehem...

nak tny org2 kat cnie.... mcmana nak tau seorg forumer tuh suker kat kita....

nie berdasarkan ms kat forum cari....

mcmana nak tau org tuh sbnrnya serius ke memain....

makaseh.....
[i]

Errkk?? ada kene mengena ngan aku ker ni? huhuhu!!! peah... aku serius ni... aper kata ko jd awek angkat aku dalam forum ni... pastu wat topik pasal kiter.... komfem... melatop!!!!! Razz

mcm tau2 jer abg medang nie.... peah berbicara psl kita la.... Embarassed Embarassed

PeAh
Moderator
Moderator

Posts : 246
Join date : 2008-02-15

View user profile

Back to top Go down

Re: MCMANA NAK TAU....

Post by PeAh on Fri Apr 25, 2008 6:18 am

iria_kaori wrote:Smile rasanye rmesti dia tu bagi hint n berminat kan...so ko layan jer lah peah....jgn lebey2s udah lah

tuela... masalah yg paling besar ialah...mcmana nak tau hint tuh utk kita... x kn nak perasan2 plak kan.... tongue tongue

PeAh
Moderator
Moderator

Posts : 246
Join date : 2008-02-15

View user profile

Back to top Go down

Re: MCMANA NAK TAU....

Post by medangtamang on Sat Apr 26, 2008 7:52 am

PeAh wrote:
medangtamang wrote:
PeAh wrote:ehem...ehem...

nak tny org2 kat cnie.... mcmana nak tau seorg forumer tuh suker kat kita....

nie berdasarkan ms kat forum cari....

mcmana nak tau org tuh sbnrnya serius ke memain....

makaseh.....
[i]

Errkk?? ada kene mengena ngan aku ker ni? huhuhu!!! peah... aku serius ni... aper kata ko jd awek angkat aku dalam forum ni... pastu wat topik pasal kiter.... komfem... melatop!!!!! Razz

mcm tau2 jer abg medang nie.... peah berbicara psl kita la.... Embarassed Embarassed

Ohh!! ku terharu....

_________________
Be My ValenTine?

medangtamang
Moderator
Moderator

Posts : 188
Join date : 2008-02-11
Location : Ada laaa...

View user profile

Back to top Go down

Re: MCMANA NAK TAU....

Post by Sponsored content Today at 11:07 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum