AKHIRNYA KISAH CINTA KHAI N ROSMA AF1

View previous topic View next topic Go down

AKHIRNYA KISAH CINTA KHAI N ROSMA AF1

Post by ceqtom on Wed Apr 09, 2008 3:15 pm

Td masa jemput anak balik dr tadika, dlm keta on ERA..
ceqtom dgr PAK NIL tgh borak ngan KHAI,kabarnya KHAI n ROSMA akan menikah penghujung bln APRIL ni.. Cool Cool
Bagus la tu dah 5 thn bersama.. Kehulu kehilir bekepit.. Sekurang-kurangnya dah nikah ni jauh la sikit SYAITAN yg duk mengekor dia org ni..
Apa2 pun TAHNIAH.. Semoga perkahwinan ini akan berkekalan SELAGI HAYAT DIKANDUNG BADAN.. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
" SELAMAT PENGANTIN BARU"

p/s.. Pak nil pun ada menyebut psl MARSHA n KEFLI..
Entah apa2 artis2 ni bekepit x malu mengaku BECINTA malu..
Dasar MANUSIA HIPOKRIT Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

ceqtom
Moderator
Moderator

Posts : 160
Join date : 2008-04-06
Age : 41
Location : Tgk le kat mana dan......

View user profile

Back to top Go down

Re: AKHIRNYA KISAH CINTA KHAI N ROSMA AF1

Post by mama_anggun on Wed Apr 09, 2008 4:07 pm

kawin tu pkara baik & bagus..

tp skali tgk karier nyanyian tu x ke mana pun..ala2 suam2 ketiak jer..

mama_anggun
Moderator
Moderator

Posts : 149
Join date : 2008-03-11
Location : sebelah tv

View user profile http://www.envytouch.blogs.friendster.com

Back to top Go down

Re: AKHIRNYA KISAH CINTA KHAI N ROSMA AF1

Post by meowlin on Wed Apr 09, 2008 6:36 pm

dah naik basi dan jelak aku baca kisah artis yg masih tak ngaku bercenta ni.. sikit2 kawan.. kawan hapanya kalu dah peluk bagai nak rak.. jalan pegang2 tangan.. heeeiii..

apapun syukurle kawinlaa juga budak berdua nih.. kurangle sket maksiat.. alhamdullillah..

si rosma ni haku tak bapa sukalaa.. terutama tengok dia lam fulus mania tu.. isk2..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: AKHIRNYA KISAH CINTA KHAI N ROSMA AF1

Post by ceqtom on Wed Apr 09, 2008 6:55 pm

tu la dr dulu asyik dgr KAMI KAWAN..
aku kenal dia org pun sbb AF kalau rmh aku x de astro mahu aku melopong dgr KISAH dia org ni... Sleep

ceqtom
Moderator
Moderator

Posts : 160
Join date : 2008-04-06
Age : 41
Location : Tgk le kat mana dan......

View user profile

Back to top Go down

Re: AKHIRNYA KISAH CINTA KHAI N ROSMA AF1

Post by ceqtom on Sun Apr 27, 2008 12:44 am

Nikah Lepas 1 Jam 57 Minit Bertunang!




MEDIA GALERI





















aku ambik dr murai.com.my

ceqtom
Moderator
Moderator

Posts : 160
Join date : 2008-04-06
Age : 41
Location : Tgk le kat mana dan......

View user profile

Back to top Go down

Re: AKHIRNYA KISAH CINTA KHAI N ROSMA AF1

Post by medangtamang on Sun Apr 27, 2008 9:59 pm

si zarina tak datang ker??? ahahks!...

igt lg masa dia break ngan si bangKHAI ni... cam nk giler di watnyer si zarina ni... last aku jumpa dia kat City Square, JB... muka abis penuh jerawat... ada gak la niat nak tekel... tp cam hampeh jerk... malas aaa...

walaucamner pun... aku ucap tahniah... walaupun aku tak baper suker ngan bangKHAI ni.... sumbung nk mampuih!! nyanyi bukan sodap pun... sedap lg munyik kentut aku... ahahaha!

_________________
Be My ValenTine?

medangtamang
Moderator
Moderator

Posts : 188
Join date : 2008-02-11
Location : Ada laaa...

View user profile

Back to top Go down

Re: AKHIRNYA KISAH CINTA KHAI N ROSMA AF1

Post by ceqtom on Mon Apr 28, 2008 10:47 am

rosma ni mcm mana jd kurus gile mcm ni..
x mkn nasi brp tahun ni...

Medang.. khai ni sombong he...
aku x pernah jmp bdk2 AF kecuali MAWI..
tp MAWI pun aku x minat x de yg pekenan kat aku

ceqtom
Moderator
Moderator

Posts : 160
Join date : 2008-04-06
Age : 41
Location : Tgk le kat mana dan......

View user profile

Back to top Go down

Re: AKHIRNYA KISAH CINTA KHAI N ROSMA AF1

Post by Sponsored content Today at 5:31 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum