Music apa yg korang pandai main..

View previous topic View next topic Go down

Music apa yg korang pandai main..

Post by meowlin on Wed Apr 09, 2008 2:20 am

Macam tajuk kat atas tu.. ada tak music yg korang terer atau pandai mainkan..
macam haku.. seme music pun aku tak pandai main.. cuma masa sekolah dulu adalah main rekoder Razz

haa masa aku kecik dan masa sekolah rendah dulu.. aku dok berjiran ngan sedara haku.. dia ni kira2 org berada kira2 cucu VIP jugalaa.. dia ni lelaki dan sama umur ngan aku.. dia ni cucu kesayangan neneknya.. dan apa jua yg dia kehendaki pasti tak boleh tidak dia akan dpt.. dia ni pandai sangat main piano.. adalah guru piano datang rumah dia tu.. kesian teruk juga dia kena marah masa belajar piano tu.. sampai cikgu tu sediakan ruler utk ketuk jari2 dia kalu silap main.. lama2 dia pandai dah expert dan cam profesional plak dah..

Aku plak rajin gak mencuba main2 ngan piano tu.. dapatlah juga main lagu budak2 doremi dan rasasayang eh tu.. lol!

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Music apa yg korang pandai main..

Post by skymania on Wed Apr 09, 2008 2:49 pm

aku pandai main piano tapi satu lagu jerk...
lagu MLTR...Smile Smile

skymania

Posts : 32
Join date : 2008-04-05
Location : ade la...

View user profile

Back to top Go down

Re: Music apa yg korang pandai main..

Post by ceqtom on Wed Apr 09, 2008 2:57 pm

Dulu masa kecik2 adalah msk kelas YAMAHA MUSIC SCHOOL.
Tp x smp sethn pun aku resign x minat la nak blaja..

Anak aku yg no. 1 ni tgh blaja main BIOLA..

ceqtom
Moderator
Moderator

Posts : 160
Join date : 2008-04-06
Age : 41
Location : Tgk le kat mana dan......

View user profile

Back to top Go down

Re: Music apa yg korang pandai main..

Post by mama_anggun on Wed Apr 09, 2008 4:10 pm

main keyboard jer..ni pun da lamer x main, sjk letak keyboard tu kt umah mak..

mama_anggun
Moderator
Moderator

Posts : 149
Join date : 2008-03-11
Location : sebelah tv

View user profile http://www.envytouch.blogs.friendster.com

Back to top Go down

Re: Music apa yg korang pandai main..

Post by firdaruddin on Wed Apr 09, 2008 6:07 pm

gitar,bass,drum..

firdaruddin
Moderator
Moderator

Posts : 151
Join date : 2008-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Music apa yg korang pandai main..

Post by meowlin on Thu Apr 10, 2008 11:35 am

waaa korang seme.. kira2 pandai le main instrumen ni.. apa kata kita tubuh band nak tak.. huaauuauaua...

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Music apa yg korang pandai main..

Post by firdaruddin on Thu Apr 10, 2008 2:45 pm

band aper?panggil ujan ker?eekekeke

firdaruddin
Moderator
Moderator

Posts : 151
Join date : 2008-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Music apa yg korang pandai main..

Post by mama_anggun on Thu Apr 10, 2008 6:52 pm

bendi kot..

mama_anggun
Moderator
Moderator

Posts : 149
Join date : 2008-03-11
Location : sebelah tv

View user profile http://www.envytouch.blogs.friendster.com

Back to top Go down

Re: Music apa yg korang pandai main..

Post by PeAh on Thu Apr 10, 2008 10:46 pm

rekoder.... yg tiup2 ms skola rendah tuh... n kompang.... bounce bounce bounce

ketuk baldi ngan tin pun pndi jgk.... lol!

PeAh
Moderator
Moderator

Posts : 246
Join date : 2008-02-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Music apa yg korang pandai main..

Post by meowlin on Fri Apr 11, 2008 1:18 am

tak bestlaa band bendi.. kita taruk nama yg gempak2 laa.. tapi haku tak leh pk apa maw taruk.. amacam kita taruk nama haiwan.. hikhik..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Music apa yg korang pandai main..

Post by Urban_Iz on Mon Apr 21, 2008 6:41 pm

Hi meowlin...

aku lupa lah macam mana aku bvoleh masuk sini dan mendaftar kat sini...as if aku dah hilang ingatan...

FYI, aku tak pandai main apaČ musical instrument other than my vocal cord..huhuhhuhuhuhuh lol!

Urban_Iz

Posts : 1
Join date : 2008-02-13

View user profile

Back to top Go down

Re: Music apa yg korang pandai main..

Post by meowlin on Mon Apr 21, 2008 10:48 pm

ehek.. urban thankslaa sudi masuk sini.. tentu abe admin hepi tuh.. Razz

gitula plak.. tapi sora ko sedaple juga kan.. kalu tak tak termasuk lam cari idol gitew..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Music apa yg korang pandai main..

Post by Sponsored content Today at 11:06 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum