Perfume FREAK!!

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: Perfume FREAK!!

Post by meowlin on Fri Feb 15, 2008 11:49 pm

psst nash kekadang kan.. baw vanila ni rasa cam kita jadi kek pun ye juga..ekekekkekeke...

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Perfume FREAK!!

Post by medangtamang on Sat Feb 16, 2008 5:57 pm

meowlin wrote:psst nash kekadang kan.. baw vanila ni rasa cam kita jadi kek pun ye juga..ekekekkekeke...

bole makan.... ngaaaaapp!! hahaha!!!!

_________________
Be My ValenTine?

medangtamang
Moderator
Moderator

Posts : 188
Join date : 2008-02-11
Location : Ada laaa...

View user profile

Back to top Go down

Re: Perfume FREAK!!

Post by nashra on Mon Feb 18, 2008 12:15 am

meowlin wrote:psst nash kekadang kan.. baw vanila ni rasa cam kita jadi kek pun ye juga..ekekekkekeke...

hahaha...

betul tu...

jgn nanti meowlin pakai karang kena ngap sudah..kena ngap dgn husband no hal.. Laughing

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Perfume FREAK!!

Post by meowlin on Thu Apr 10, 2008 12:16 am

nash..
tak ada dah perfume vanilaa.. hahaha

asben kita baru jer belikan spellbound by estee lauder.. dan utk diri dia sendiri dia belikan eternity for men by ck.. gambor ada snap tapi malasnya sekarang ni nak upload.. lombab tul laa..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Perfume FREAK!!

Post by nashra on Thu Apr 10, 2008 3:26 am

best tak bau spellbound tu?

mana best dgn white linen? both from EL gak tu..

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Perfume FREAK!!

Post by meowlin on Thu Apr 10, 2008 11:19 am

baw spellbound tu memang syiook abih taw nash.. masa wat hantaran kawin dulu pun spellbound dimestikan.. hehe..

hmm white linen? tak penah cuba.. keluaran terbaru ka nash..
camne baw dia yaa.. hmm ingat kalu pi kaunter perfume leh cuba nih.. Smile tapi ku lebey suka spellbound lagi.. dia seakan2 baw beautiful tapi spellbound lebey romantis..
pleasures pun ada.. tapi suka spellbound gak sukaa sangat..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Perfume FREAK!!

Post by nashra on Thu Apr 10, 2008 11:34 pm

dulu nash pernah own pleasures tapi dah habis and tak continue beli..

white linen ni gwyneth paltrow jadi model promote..

adik nash rajin beli EL perfumes..she loves it somehow..

dia beli salvatore ferragamo perfumes pun dia kasi aje kat nash..still goes to EL perfumes..memang cater especially for ladies kan..so the smell memang serasi aje..

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Perfume FREAK!!

Post by meowlin on Thu Apr 10, 2008 11:53 pm

oic.. barang EL ni memang best kan nash.. baw2 pun cam fresh dan romantik jer.. tu yg best tu..

dlm manyak2 perfume ni kan.. setakat ari ni laa paling kita suka contradiction yg ck tu dan spellboundlaa.. pehtu touch of pink by lacoste tu..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Perfume FREAK!!

Post by nashra on Thu Apr 10, 2008 11:58 pm

bau touch of pink manis2 tak?

kita more on bau ala buah2 gitu..

sweet je...

bau sexy2 ni tak boleh...hehehehe

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Perfume FREAK!!

Post by meowlin on Fri Apr 11, 2008 12:02 am

hmm baw dia agak romantik.. tapi tak leh celen spellbound..asben kita kasi siap ngan body lotion dia lagi..

haa ada lagi satu.. kita pun ada romantik by ralph lauren tu.. siti nurhaliza suka perfume nih.. tapi bila pakai tak rasa romantik punss..cuma rasa nak telan orang jerh... tongue

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Perfume FREAK!!

Post by nashra on Fri Apr 11, 2008 12:07 am

hahahahahaha..

adeh la..

nak telan org yang bahaya tu...sabo je la..

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Perfume FREAK!!

Post by Sponsored content Today at 4:03 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum