Kisah Ugutan Fasha

View previous topic View next topic Go down

Kisah Ugutan Fasha

Post by skymania on Sun Apr 06, 2008 5:08 am

Kata-kata berbaur ugutan melalui khidmat pesanan ringkas (SMS) yang diterima oleh pelakon dan model popular, Fasha Sandha kini dalam siasatan polis. Setakat ini polis telah mengambil keterangan seorang lelaki yang dipercayai pemilik telefon bimbit yang digunakan bagi menghantar SMS itu.
Hasil siasatan polis mendapati SMS ugutan tersebut bukan dihantar oleh pemilik telefon itu. Namun, isteri lelaki itu mungkin antara orang yang akan dipanggil bersama beberapa orang lagi bagi membantu siasatan tersebut. Polis tidak mendedahkan identiti pasangan suami isteri tersebut.
Fasha melaporkan hal tersebut kepada pihak polis dan menganggap tindakan tersebut adalah perkara paling wajar dilakukannya sebagai manusia biasa. Beliau turut yakin mereka yang bersalah tidak akan terlepas daripada hukuman.
Pelakon cantik yang tidak pernah serik daripada dilanda kontroversi. Selepas satu, satu isu. Namun, Fasha tetap pilihan nombor satu rakyat Malaysia sebagai Pelakon Wanita Filem Paling Popular di majlis berprestij negara, Anugerah Bintang Paling Popular 2007 baru-baru ini.

**..tu la pasal.. bnyk sngt musuh gamaknyer...skunk ni siap pasang bodyguard lgk... Mad Mad Mad Mad

skymania

Posts : 32
Join date : 2008-04-05
Location : ade la...

View user profile

Back to top Go down

Re: Kisah Ugutan Fasha

Post by fiezaslb on Sun Apr 06, 2008 2:28 pm

ni sorg lagi pasal senduk ni...

jgn last sekali jerat diri sudah la ngn repot polis tuh.. kang polis tangkap awak pulak sbb ganggu umah tangga org... bodo punyer org, pk la before buat tuh...

fiezaslb

Posts : 6
Join date : 2008-04-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Kisah Ugutan Fasha

Post by meowlin on Sun Apr 06, 2008 2:57 pm

ehehe... pelik tul kan.. peliklaa.. Tuhan dah kurniankan rupa paras yg jelita tapi bakat tak seberapa.. cuma bakat digunakan nak merampas laki orang.. tak takut ke dia kan.. satu hari nanti kalu Allah tarik kecantikan dia.. tak takut ke ada satu hari nanti kalu ramai sangat orang bencikan dia coz dia suka sangat ganggu rumahtangga org.. org akan wat sesuatu ngan muka dia yg ayu tu.. eeee nauzubillahiminzalik.. minta2le dijauhkan...

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Kisah Ugutan Fasha

Post by skymania on Sun Apr 06, 2008 11:49 pm

tu la name nyer mengada2.. takde keje carik pasal...
heheheheeh....Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

skymania

Posts : 32
Join date : 2008-04-05
Location : ade la...

View user profile

Back to top Go down

Re: Kisah Ugutan Fasha

Post by fiezaslb on Mon Apr 07, 2008 10:05 am

aku rase dia test market bontot besar kot...

fiezaslb

Posts : 6
Join date : 2008-04-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Kisah Ugutan Fasha

Post by ceqtom on Tue Apr 08, 2008 2:19 pm

Minah ni spesies GILA NAK BELAKI org KAYA Cool

ceqtom
Moderator
Moderator

Posts : 160
Join date : 2008-04-06
Age : 41
Location : Tgk le kat mana dan......

View user profile

Back to top Go down

Re: Kisah Ugutan Fasha

Post by meowlin on Tue Apr 08, 2008 5:14 pm

eee takut aku laa ngan perangai orang yg terover berani ni.. lama2 nanti rebah.. nyesal tak sudah.. nauzubillah.. silent

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Kisah Ugutan Fasha

Post by mama_anggun on Wed Apr 09, 2008 5:22 pm

sumer prangai dier tu kite no komen laa..takut dosa kering..kite suke komen lbh2 kalu kite nmpk jer..

tp yg kes dier ganggu umahtangga Nora Danish tu btul ker?

tu psl sangkut paut dgn citer Nora tepis tgn dia ms nk salam kt majlis tahlil arwah bapa erma fatima tuh..


mama_anggun
Moderator
Moderator

Posts : 149
Join date : 2008-03-11
Location : sebelah tv

View user profile http://www.envytouch.blogs.friendster.com

Back to top Go down

Re: Kisah Ugutan Fasha

Post by skymania on Thu Apr 10, 2008 1:08 pm

dgr.. cam gitu la...
kalu tak knape si pasal sendal ni leh kasi kuar statement yg "saya dah kenal laki nora danish tu 4 taun.. dan kami masih kawan..."
aku rase tak mustahil jer...
hehehehhe

skymania

Posts : 32
Join date : 2008-04-05
Location : ade la...

View user profile

Back to top Go down

Re: Kisah Ugutan Fasha

Post by nashra on Thu Apr 10, 2008 11:02 pm

betul ke fasha sandha tu memang suka kacau rumahtangga org lain?

before this dia kacau rumahtangga sapa?

nora danish aje ke?

rasa cam mustahil plak kan, sebab dia tu lawa..boleh dapat anyone anytime without dia yang terhegeh2..

but kalau benar la kisah ni, i salahkan kedua2 pihak..kalau sebelah pihak tak melayan memang tak jadi pun...

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Kisah Ugutan Fasha

Post by PeAh on Thu Apr 10, 2008 11:33 pm

X SUKER PASAR SENDAL NIE....!!!!.......... Mad Mad

PeAh
Moderator
Moderator

Posts : 246
Join date : 2008-02-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Kisah Ugutan Fasha

Post by Sponsored content Today at 11:05 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum