Perfume FREAK!!

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Perfume FREAK!!

Post by medangtamang on Mon Feb 11, 2008 6:52 pm

Ahaaa... aku adalah sorang daripadanya... dan sanggup menghabiskan duit untuk beli designers perfume... bukan nk cakap besar tp aku rs tak der kepuasan kalu pakai perfume murahan... atau yg jenama local cam follow me ker, dashing ker.... atau yg tak der jenama langsung... means tak terkenal!!

So far aku dah pakai byk jenis designers perfume ni... contoh cam :

CK, Mochino, Salvadore, Bvalgari, Versace, Aigner, DKNY, Paris Hilton, Dunhill, Ferarri, Benetton dan ada laa lg... aku lupa lerr...

korang camner? suker ker tak pakai designer's perfume ni? Jom aaa share ngan aku... jom jom!!!

_________________
Be My ValenTine?

medangtamang
Moderator
Moderator

Posts : 188
Join date : 2008-02-11
Location : Ada laaa...

View user profile

Back to top Go down

Re: Perfume FREAK!!

Post by krepek_pisang on Mon Feb 11, 2008 7:18 pm

aku pakai designer malaysia jee.. minyak angin cap kapak hahahahahaha bgs ooo.. asal lalu je org pandang hahahaha Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing


aku pakai perfume sanden brooke nye product.....

krepek_pisang
Moderator
Moderator

Posts : 239
Join date : 2008-02-11

View user profile

Back to top Go down

Re: Perfume FREAK!!

Post by meowlin on Mon Feb 11, 2008 8:37 pm

mak pun banyak perfume.. kebanyakkannya org kasi daa..
yg mak beli pun seingat mak masa mak koje dulu2an.. yg agak mahai sket kononle masa tu jenih red jeans by versace..

haa ni le antara koleksi mak...
perfume yg selalu kupakai dirumah.. body spalsh love spell, perfume sweet temptation by victoria secret juga kenzo..


perfume yg jarang digunakan.. splendor & green tea by elizabeth arden.. spellbound by este lauder..
love de toi by morgan (yg ni baw akan2 poison)


perfuma yg selalu dipakai ketika keluar.. touch of pink by lacoste siap ngan body lotion lagi..
contradiction by CK.. pleasures by este lauder.. & romance by ralph lauren.. Surprised

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Perfume FREAK!!

Post by meowlin on Mon Feb 11, 2008 8:42 pm

haa ni plak antara perfume asben mak.. ada lagi yg terbaru.. kalu rajin mak tempek... tongue


meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Perfume FREAK!!

Post by medangtamang on Tue Feb 12, 2008 8:19 am

Waaa!!! kayonyerr kak meow kiter ni!!! aku nampak kenzo, lacoste, paco rabanne, contradiction n macam2 tu... watkan aku tabik spring kat meow!!! hehehe!! mmg ko perfume FREAK!!!

_________________
Be My ValenTine?

medangtamang
Moderator
Moderator

Posts : 188
Join date : 2008-02-11
Location : Ada laaa...

View user profile

Back to top Go down

Re: Perfume FREAK!!

Post by meowlin on Tue Feb 12, 2008 10:22 am

manole mak kaya... kaya ngan perfume jerk.. Mad dah lama tak dapat perfume baru daa..
lagi pun mak pakai sket aje.. yg paling lama tahan spellbound este lauder tu.. hantaran kawin mak dah hampir 11 tawun wooo..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Perfume FREAK!!

Post by medangtamang on Tue Feb 12, 2008 10:52 am

Errkk!! tak expired ker?

_________________
Be My ValenTine?

medangtamang
Moderator
Moderator

Posts : 188
Join date : 2008-02-11
Location : Ada laaa...

View user profile

Back to top Go down

Re: Perfume FREAK!!

Post by meowlin on Tue Feb 12, 2008 11:43 am

weh mana ada expired.. malah lagi wangi adale.. lainle perfume cikai.. (amboiii macam best aje sebutan aku.. tarak niat nak riak ok)

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Perfume FREAK!!

Post by medangtamang on Tue Feb 12, 2008 12:07 pm

eh betul tu... medang pun tak layan sgt perfume cikai... (except kalu terdesak jerk... hehe!!)

_________________
Be My ValenTine?

medangtamang
Moderator
Moderator

Posts : 188
Join date : 2008-02-11
Location : Ada laaa...

View user profile

Back to top Go down

Re: Perfume FREAK!!

Post by meowlin on Tue Feb 12, 2008 12:10 pm

hmm kan medang.. paling koman pun dulu2 mak pakai avon je nyah.. tapi avon pun baw dia ada kelas tersendiri.. amboii bedak2 dia seme wangi..

hmm dah lama tak pakai barang avon.. ingat2 nak cubalaa semula.. What a Face

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Perfume FREAK!!

Post by medangtamang on Tue Feb 12, 2008 4:34 pm

aah avon pun OK!! ada gak perfume untuk laki kan? tp kepopularitian avon tu tak meluas laa... tu yg leceh tu....

_________________
Be My ValenTine?

medangtamang
Moderator
Moderator

Posts : 188
Join date : 2008-02-11
Location : Ada laaa...

View user profile

Back to top Go down

Re: Perfume FREAK!!

Post by dee_dee on Tue Feb 12, 2008 4:39 pm

aku pkai jua body shop je..tp skng bau dia dah tak mcm dlu la...
aku nkc r perfume br lew

dee_dee
Moderator
Moderator

Posts : 63
Join date : 2008-02-11

View user profile

Back to top Go down

Re: Perfume FREAK!!

Post by dee_dee on Tue Feb 12, 2008 4:39 pm

byk nye perfume meowlin
kasi 1

dee_dee
Moderator
Moderator

Posts : 63
Join date : 2008-02-11

View user profile

Back to top Go down

Re: Perfume FREAK!!

Post by honeynuyun on Tue Feb 12, 2008 8:38 pm

meowlin wrote:hmm kan medang.. paling koman pun dulu2 mak pakai avon je nyah.. tapi avon pun baw dia ada kelas tersendiri.. amboii bedak2 dia seme wangi..

hmm dah lama tak pakai barang avon.. ingat2 nak cubalaa semula.. What a Face

nuyun pakai avon je..terkezuuutt tgk perfume meow..kayo betui.. pale

_________________
produk tia amelia,bwhite,nuriz,np bagus..n mcm2 lagi..
..0192197473..


http://nuyunbeautyhouse.blogspot.com/

honeynuyun
Moderator
Moderator

Posts : 102
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Perfume FREAK!!

Post by nashra on Tue Feb 12, 2008 10:49 pm

hi semua!

suka juga pakai perfume ni..

tapi dah lama tak membeli perfume..

latest yang bawa ke sini pun satu je, chanel..

the rest tinggal kat rumah..hehehe

bau yang nash suka (ada dlm koleksi) elizabeth arden green tea..

bau lembut and very romantic..

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Perfume FREAK!!

Post by meowlin on Tue Feb 12, 2008 11:09 pm

medangtamang wrote:aah avon pun OK!! ada gak perfume untuk laki kan? tp kepopularitian avon tu tak meluas laa... tu yg leceh tu....

ada... best gak.. tapi dah lama sangat laa tak hengat apa nama.. tapi baw dia ok gak.. Laughing

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Perfume FREAK!!

Post by meowlin on Tue Feb 12, 2008 11:11 pm

dee_dee wrote:byk nye perfume meowlin
kasi 1

biasa je dee.. haaa mana leh kasi2 Razz tapi kasi ko dtg umah haku..
meh aku selek sket kat kulitmu itew... Laughing

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Perfume FREAK!!

Post by meowlin on Tue Feb 12, 2008 11:13 pm

honeynuyun wrote:
meowlin wrote:hmm kan medang.. paling koman pun dulu2 mak pakai avon je nyah.. tapi avon pun baw dia ada kelas tersendiri.. amboii bedak2 dia seme wangi..

hmm dah lama tak pakai barang avon.. ingat2 nak cubalaa semula.. What a Face

nuyun pakai avon je..terkezuuutt tgk perfume meow..kayo betui.. pale

uikkk janganle puji gitu hang ni... aku bukan kayo.. tapi dah sememang sejak aku kenal ngan asbenku masa lom kawin dulu.. cam jadi hobi juga kumpul perfume.. kumpul dan pakai laaa..

behnya kalu haku kayo.. dah lamo pegi mekah nun.. Razz

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Perfume FREAK!!

Post by meowlin on Tue Feb 12, 2008 11:15 pm

nashra wrote:hi semua!

suka juga pakai perfume ni..

tapi dah lama tak membeli perfume..

latest yang bawa ke sini pun satu je, chanel..

the rest tinggal kat rumah..hehehe

bau yang nash suka (ada dlm koleksi) elizabeth arden green tea..

bau lembut and very romantic..

hai hai nash.. chanel.. dulu2 ada my SIL kasi coco by chanel.. tapi haku tak bapa suka baw dia..
green tea elizabeth arden yg tutup ijau tu kan nash.. dah tinggai sket dah.. baw citrus dan teh.. cat

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Perfume FREAK!!

Post by nashra on Thu Feb 14, 2008 10:18 pm

meowlin wrote:
nashra wrote:hi semua!

suka juga pakai perfume ni..

tapi dah lama tak membeli perfume..

latest yang bawa ke sini pun satu je, chanel..

the rest tinggal kat rumah..hehehe

bau yang nash suka (ada dlm koleksi) elizabeth arden green tea..

bau lembut and very romantic..

hai hai nash.. chanel.. dulu2 ada my SIL kasi coco by chanel.. tapi haku tak bapa suka baw dia..
green tea elizabeth arden yg tutup ijau tu kan nash.. dah tinggai sket dah.. baw citrus dan teh.. cat


nash tak pakai coco chanel tu..jenis lain..

chanel N 5..

ok la bau dia..

haaa..green tea yang botol dan penutup kaler hijau..

sweet dan lembut baunya..

kalau strong sangat karang pening plak kepala ku..hehehe

lagi satu ada brand kenzo ke tak silap, jenis satin spray..sedap gak baunya..lembut gitu..

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Perfume FREAK!!

Post by surilovea on Fri Feb 15, 2008 8:46 am

MAK AI...BYK NYER PERFUME MEOW..
DEN PAKAI AVON NYER.. BUTTERFLY.. KDG2 TRY YG LAIN2 TU.. TAPI BYK GUNA AVON NYER

surilovea

Posts : 6
Join date : 2008-02-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Perfume FREAK!!

Post by meowlin on Fri Feb 15, 2008 11:02 am

nashra wrote:
meowlin wrote:
nashra wrote:hi semua!

suka juga pakai perfume ni..

tapi dah lama tak membeli perfume..

latest yang bawa ke sini pun satu je, chanel..

the rest tinggal kat rumah..hehehe

bau yang nash suka (ada dlm koleksi) elizabeth arden green tea..

bau lembut and very romantic..

hai hai nash.. chanel.. dulu2 ada my SIL kasi coco by chanel.. tapi haku tak bapa suka baw dia..
green tea elizabeth arden yg tutup ijau tu kan nash.. dah tinggai sket dah.. baw citrus dan teh.. cat


nash tak pakai coco chanel tu..jenis lain..

chanel N 5..

ok la bau dia..

haaa..green tea yang botol dan penutup kaler hijau..

sweet dan lembut baunya..

kalau strong sangat karang pening plak kepala ku..hehehe

lagi satu ada brand kenzo ke tak silap, jenis satin spray..sedap gak baunya..lembut gitu..

nash.. aku kalu kenzo ada satu aje.. flower tu ajelaa.. yg lenlain tak cubalah plak.. Laughing flower ni bagi aku masa memula pakai dulu cam anggun aje kalu aku sembur kat badan ni.. tapi bila dah nak tinggai separuh botoi ni jarang sangat pakai dan tak bapa sukalaa .. kalu pakaipun dok rumah aje..

hmm aku ni terhingin nak cuba lancome dan gucci plak.. tak penah ada yg 2 tu.. duit pun kureng daa..harap asben hadiahkan jer...asbenku pun kureng le tu kot.. sejak beli rumah baru ni.. kami kenalaa jimat sket.. Very Happy

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Perfume FREAK!!

Post by meowlin on Fri Feb 15, 2008 11:05 am

surilovea wrote:MAK AI...BYK NYER PERFUME MEOW..
DEN PAKAI AVON NYER.. BUTTERFLY.. KDG2 TRY YG LAIN2 TU.. TAPI BYK GUNA AVON NYER

ala biasa aje.. ada org lain yg lagi banyak dari aku daa suri.. Surprised
avon ok apa.. dedulu aku suka sangat avon sweet honesty tu. romantik jer baw dia kan.. pehtu aku suka bangat sama vanila.. haa aku selalu guna vanila kalu pi opis dedulu.. yg lelain tu adalah yg aku ingat imari.. ermm apa tah lagi nama dia..

ko guna yg butterfly ke.. yg kaler akan2 pepel tu kan.. tapi aku tak penah baw laa.. avon pun banyak perfume baru kan.. wehhh dedulu aku jadi dealer gak..pehtu berkubur terus daaa.. ni rasanya nak cuba semula laa...

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: Perfume FREAK!!

Post by nashra on Fri Feb 15, 2008 9:25 pm

meowlin wrote:
nashra wrote:
meowlin wrote:
nashra wrote:hi semua!

suka juga pakai perfume ni..

tapi dah lama tak membeli perfume..

latest yang bawa ke sini pun satu je, chanel..

the rest tinggal kat rumah..hehehe

bau yang nash suka (ada dlm koleksi) elizabeth arden green tea..

bau lembut and very romantic..

hai hai nash.. chanel.. dulu2 ada my SIL kasi coco by chanel.. tapi haku tak bapa suka baw dia..
green tea elizabeth arden yg tutup ijau tu kan nash.. dah tinggai sket dah.. baw citrus dan teh.. cat


nash tak pakai coco chanel tu..jenis lain..

chanel N 5..

ok la bau dia..

haaa..green tea yang botol dan penutup kaler hijau..

sweet dan lembut baunya..

kalau strong sangat karang pening plak kepala ku..hehehe

lagi satu ada brand kenzo ke tak silap, jenis satin spray..sedap gak baunya..lembut gitu..

nash.. aku kalu kenzo ada satu aje.. flower tu ajelaa.. yg lenlain tak cubalah plak.. Laughing flower ni bagi aku masa memula pakai dulu cam anggun aje kalu aku sembur kat badan ni.. tapi bila dah nak tinggai separuh botoi ni jarang sangat pakai dan tak bapa sukalaa .. kalu pakaipun dok rumah aje..

hmm aku ni terhingin nak cuba lancome dan gucci plak.. tak penah ada yg 2 tu.. duit pun kureng daa..harap asben hadiahkan jer...asbenku pun kureng le tu kot.. sejak beli rumah baru ni.. kami kenalaa jimat sket.. Very Happy

gucci nash pernah ada jenis gucci envy..

bau manis gitu..sesuai kalau org suka jenis sweet smell..

now gucci dah launch perfume baru kan? sini hari2 kuar advert..tatau la best ke tak baunya..

lancome belum pernah cuba...

escada pernah try tak?

nash lupa jenis mana nash beli tapi bau buah2an tropical..adeh! sedap sangat..

sesuai spray kalau dok berdua2an dgn husband..haaa..ada yang kena makan karang..hehehehe

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Perfume FREAK!!

Post by nashra on Fri Feb 15, 2008 9:26 pm

meowlin wrote:
surilovea wrote:MAK AI...BYK NYER PERFUME MEOW..
DEN PAKAI AVON NYER.. BUTTERFLY.. KDG2 TRY YG LAIN2 TU.. TAPI BYK GUNA AVON NYER

ala biasa aje.. ada org lain yg lagi banyak dari aku daa suri.. Surprised
avon ok apa.. dedulu aku suka sangat avon sweet honesty tu. romantik jer baw dia kan.. pehtu aku suka bangat sama vanila.. haa aku selalu guna vanila kalu pi opis dedulu.. yg lelain tu adalah yg aku ingat imari.. ermm apa tah lagi nama dia..

ko guna yg butterfly ke.. yg kaler akan2 pepel tu kan.. tapi aku tak penah baw laa.. avon pun banyak perfume baru kan.. wehhh dedulu aku jadi dealer gak..pehtu berkubur terus daaa.. ni rasanya nak cuba semula laa...

masa zaman belajar dulu ada sorang kawan nash suka pakai vanilla ni..

memang suka dok dekat dgn dia..hehehehe

pasal bau best vanilla tu..sweet je..

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Perfume FREAK!!

Post by Sponsored content Today at 4:05 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum