CARA KORANG BERPAKAIAN

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

CARA KORANG BERPAKAIAN

Post by nashra on Sat Mar 29, 2008 12:38 am

bagaimana agaknya fashion pilihan korang ye?

santai ke?

simple but elegant?

sexy?

ranggi?

casual?

apa yang mesti ada tiapkali korang gayakan fashion korang? like ada sesetengah org memang tak boleh tinggal handbag, ada tu plak sepit rambut favourite ke, scrunchy favourite..apa2 la..hehehehe

lagi satu, korang ada specific place to shop pakaian kegemaran korang tak?

boleh share kat sini..untung2 boleh juga daku pun merayap ke situ..hehehehehe

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: CARA KORANG BERPAKAIAN

Post by nashra on Sat Mar 29, 2008 12:54 am

i start with myself..

nash tak berapa arif bab fashion..suka tengok org pakai dan cuba something new, but diri sendiri belum ada keberanian (wish i could be that brave to try those clothes on)

nash kalau keluar prefer jeans compared to slacks..baju pulak suka jenis shirt blouse type..kalau blouse plak pakai time ada formal/informal event ke gitu..

kalau tudung plak dulu pakai biasa je..now tengah cuba ala bienda tu..first attempt pakai time naik flight, rasa pelik je..memang lepas 6 hours ku bukak dah tudung..tapi balik malaysia ingat nak cari warna lain plak serkup ala bienda tu..senang plak pakainya..hehehe

jeans nash suka m&s..sebab cater utk org macam nash ni..

plus baju2 depa pun jenis material selesa, sedap pakai..banyak size depending on bentuk badan kita..

kalau nak cari shirt blouse nash pi dorothy perkins or misselfridge..kekadang ada la yang ok..tapi as usual, depa banyak cater utk yang free hair so nasib baik dapat la yang tertutup sket..

sekarang tengah mencuba jeans ck..so far no comment sebab belum rasmi lagi..

kekadang kalau pi stall yang jual baju pun nash suka gak membelek..kot terjumpa yang berkenan di hati memang ku beli..

benda yang tak boleh tinggal setiapkali keluar ialah handbag! aku memang giler handbag, tak leh nak buat apa dah..hehehe..

tu la so far specific shops memang akan ku jengah tiapkali keluar membeli belah..kekadang window shopping je..

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: CARA KORANG BERPAKAIAN

Post by nashra on Sat Mar 29, 2008 12:56 am

lupa nak add..

forumer lelaki pun dialu2kan memberi comment ye..

mana tau korang boleh kasi idea kedai mana best utk shop barang lelaki...

haku tau 3 kedai je..timberland, camel dgn oakley..

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: CARA KORANG BERPAKAIAN

Post by meowlin on Sat Mar 29, 2008 2:09 am

wah nash ada bukak rumah baru.. best2..

hmm cam kita kan nash.. sebetulnya suka yg simple but elegant..
tapi selalunya suka casual.. ada masa suka pakai blouse ngan jeans cam nash juga.. pehtu suka padankan ngan rantai panjang.. bukan rantai emas.. kita tak suka sangat pakai emas.. kecuali wedding ring..

suka juga pakai skrit gipsi tu pakaikan ngan blouse juga..kekadang ngan t shirt yg sesuai.. kalu t shirt tu lengan pendek.. kita akan pakai ngan sleeve yg bersesuaian ngan baju tersebut..

tentang handbag plak.. haa sekarang ni kita tengah gila ngan handbag laa.. dedulu suka pakai yg slingbag tu aje.. senang.. setakat ari ni ada 2 slingbag satu bum satu lagi mont blanc(yg ni tak pakai2 sampai sudah)

manakala handbag ada 2 jenis guess, 2 jenis vern( ni murah aje) 1 elite...

haku ni kalu kasut tak mengisah.. kalu selesa .. yg murah pun boleh aje.. tapi kalu bab perfume... memang agak jadi kepantangan kita mesti beli yg berkualiti dan branded.. yg lain tak kisah...

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: CARA KORANG BERPAKAIAN

Post by nashra on Sat Mar 29, 2008 7:31 pm

dedulu nash suka beli kasut brand vincci..

sebab design cantik2 sangat!

tapi selalu tak tahan lama..cepat sangat rosak..

berpadanan la dgn harga pun tak mahal..hehehe

now dah upgrade brand..

cakap pasal skirt nash tak nampak menarik pakai skirt..mungkin sebab tak tinggi cam meow kot..

perfume plak dah lama nash tak beli..dok bawa ke sini satu je, chanel N5 tu..tu pun jarang sangat pakai..

nak tanya la, cemana ye korang gandingkan accessories dgn baju? cam tau baju ni match dgn rantai labuh ke..gitu la..

nash tak reti pakai accessories..dan tak pernah ada, takut silap bergaya mampus nampak cam christmas tree..hehehehe

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: CARA KORANG BERPAKAIAN

Post by meowlin on Sun Mar 30, 2008 12:18 pm

macam kita ni kan nash.. tak kisah baju jenis apa.. asalkan leh pakai ku pakai aje.. setakat ari ni ku ada 5 rantai seme jenih panjang2.. agak2 bila pakai ramai gak mata yg memandang.. kuang2 pahsan jap.. cam kalau pakai t shirt agak kurang sesuailaa pakai ngan rantai labuh tu.. tak kisah pakai yg casual tapi kena berani mencubalaa.. apa2pun sebelum kuar kemana2 kita minta pendapat asben dulu.. kena atau tak kena.. kalu dia ckp kena pakai aje.. Smile

semalam pegi jejalan kat kuantan parade.. ada satu kiosk tu jual macam2 esesori pompan.. amboiii, kita berkenan sungguh kat 2 3 bijik rantai labuh.. siap ada bling2 bentuk love dan memang nampak up to date sangat.. harga leh tahan kat 40 hengget aje.. geram nak beli.. tapi biorle dulu..

pakai skrit tu best gak coz angin leh masuk... tongue

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: CARA KORANG BERPAKAIAN

Post by nashra on Mon Mar 31, 2008 4:02 am

meowlin wrote:macam kita ni kan nash.. tak kisah baju jenis apa.. asalkan leh pakai ku pakai aje.. setakat ari ni ku ada 5 rantai seme jenih panjang2.. agak2 bila pakai ramai gak mata yg memandang.. kuang2 pahsan jap.. cam kalau pakai t shirt agak kurang sesuailaa pakai ngan rantai labuh tu.. tak kisah pakai yg casual tapi kena berani mencubalaa.. apa2pun sebelum kuar kemana2 kita minta pendapat asben dulu.. kena atau tak kena.. kalu dia ckp kena pakai aje.. Smile

semalam pegi jejalan kat kuantan parade.. ada satu kiosk tu jual macam2 esesori pompan.. amboiii, kita berkenan sungguh kat 2 3 bijik rantai labuh.. siap ada bling2 bentuk love dan memang nampak up to date sangat.. harga leh tahan kat 40 hengget aje.. geram nak beli.. tapi biorle dulu..

pakai skrit tu best gak coz angin leh masuk... tongue

awww!

pakai skirt angin leh masuk ni teringat plak aksi marilyn monroe..hehehehehe

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: CARA KORANG BERPAKAIAN

Post by meowlin on Tue Apr 01, 2008 3:05 am

awww!

pakai skirt angin leh masuk ni teringat plak aksi marilyn monroe..hehehehehe

albino lol! lol!

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: CARA KORANG BERPAKAIAN

Post by nashra on Sat Apr 12, 2008 12:46 am

meow,

kat kuantan kedai2 jual baju best tak?

selalu sale tak mall area kuantan ni?

nash kalau balik bp rajin juga pi kat mall dekat2 sana, tapi nash kurang berkenan baju2 yang dijual kat situ sebab banyak cater utk chinese..

lepas tu fashion pun pelik2..rambu ramba sana sini..cam fashion siam mari pun ada..eeeiiii....

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: CARA KORANG BERPAKAIAN

Post by nashra on Sat Apr 12, 2008 12:48 am

oh! ye..

kat sini tengah mid season sale..

so banyak la kedai2 buat sale up to 50%..

dan as usual, ramai la manusia yang berkeliaran mendapatkan baju2 idaman masing2..hehehehe

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: CARA KORANG BERPAKAIAN

Post by meowlin on Sat Apr 12, 2008 1:00 am

haa rambu ramba.. hikhik.. cam gipsi aje tu..
hmm kat sini kan.. ada satu kedai baju..lam kuantan parade.. kepunyaan cina bernama "Hong Kong" banyak pesen2 yg terkini gak..

tapi kami selalunya dedulu kalu nak shopping baju selalu laa turun kl gak..

ekceli sekarang kat bandar kuantan dah banyak kedai baju.. baju kurung dan macam2 pesen pun banyak bersepah.. tak payah nak pi kl semata2 nak cari pesen terkini.. haa kat pasar malam pun ada juga.. kalu elok, kita beli aje.. tak kisah branded atau tidak.. yg penting selesa dan cantik bila kita memakainya..

waaa kenapa plak banyak cater utk cina ya nash..

nash belilaa pehtu tempeklaa gambor nak tengok nash pakai baju baru taw..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: CARA KORANG BERPAKAIAN

Post by nashra on Sat Apr 12, 2008 1:08 am

kat bp tu ramai cina..

nash memang pakai baju baru beli, tapi ye la time keluar dah berbungkus dgn baju sejuk..

nak bukak sekejap rasa sejuk sampai ke tulang hitam..

kesudahannya kalau nak kasi nampak kena tunggu pakai kat malaysia ler..hehehehehe

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: CARA KORANG BERPAKAIAN

Post by nashra on Sat Apr 12, 2008 1:12 am

cakap pasal baju kurung nash dah done beli/buat baju kurung..

the last baju kurung nash buat from kain songket terengganu..

puas cari kedai nak upah jahit tapi tak jumpa2..

tak ramai yang pandai jahit songket..

nasib baik kat satu butik ni sanggup amik upah..

tailor org jakarta, pandai dia jahit baju kurung..nash siap bawak magazine pasal terminat dgn baju kurung modern songket kaler merah ct peragakan tu..simple tapi cantik sangat..

tapi nash tak pernah pakai lagi..lepas raya datang uk, baju tu tak bawak..haa..tunggu la this year boleh la kot pakai...hehehe

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: CARA KORANG BERPAKAIAN

Post by meowlin on Sat Apr 12, 2008 11:22 am

nash songket tu selesa tak.. ialah kalu songket jenis lama2 dulu bila pakai tak bapa selesa kan.. atau songket ni dah diimproved buatannya..

amboiii mesti berseri2 nanti nash bila pakai.. kena plak ngan tuannya yg ayu bak bintang holiwud tu.. haa jangan lupa tempek gambor bila pakai nanti taw..

mesti mahal upah dia kan nash.. cepatnya wat baju kurung.. hehe.. ekcelikan nash.. kita pun dah beli bebaru ni.. baju ni wat dari kain chiffon so transparen la kan tapi ada kamisol kat dalam tu cantik dia cam baju kurung moden dan ada tali utk diikat dibahgian belakang.. kain dia tak de.. tapi bolehlaa digayakan ngan skrit lurus kaler itam masa kita koje dulu2.. nanti kalu kita ingat kita amik gambor baju tu ya nash.. oye murah aje taw.. dapat tengah offer RM39.90 percaya tak!

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: CARA KORANG BERPAKAIAN

Post by nashra on Mon Apr 14, 2008 8:12 pm

baju kurung ni kalau kena dgn pesen memang lawa, tak kira mahal murah..

nash caya ada harga cam gitu, sebab kat pj banyak jual baju2 kurung affordable price juga..

actually nash upah jahit kain songket buat baju kurung tu utk nak dipakai time ada apa2 function..jadi masa try kat fitting room tak la merimaskan sebab tukang jahit tu dah lapik lining lembut dlm nya..tak ingat la kain jenis apa..tak ler gatal2..hehehe

upah mahal ke tak tu tak tau la meow, tapi sebab susah nak cari tukang jahit yang pandai jahit kain songket ni nash tak ada choice..diaorg charge pun masa tu rm220 upah..kain nash beli dgn forumer cari, harga rm450 (masa tu dia baru buka bisnes jual songket terengganu) kalau beli siap kat butik lagi mahal, dekat 1k gak harganya..jadi ok la kot..

kita cakap je nak bunga jenis apa, warna apa nanti dia akan bagitau tukang tenun tu, jadi apa yang nash order pun berdasarkan apa yang nash suka..nash pulak cerewet nak jahit baju ni takut nanti terkena tukang jahit tak pandai habis tak sedap nak pakai baju tu..

masa upah tu pun bulan puasa, dia minta masa 10 hari nak siap, tapi nash pesan jgn kalut2..risau nanti kalut2 baju dijahit tak best..alhamdulillah, simple and just nice nak dipakai..kain kurung pun jenis ala sarung tengah tu, bukan susun ala kipas kat tepi cam baju kurung biasa, nash takut nanti lagi tebal kain buat fashion gitu..hehehehe

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: CARA KORANG BERPAKAIAN

Post by nashra on Tue Apr 22, 2008 10:41 pm



meow, baju songket yang ct pakai tu la contoh nash buat baju kurung songket nash..

cuma nash punya kurung songket warna hijau lumut gitu..dan sulaman tak seberat ct nyer kurung songket..

beading kat area tengkuk tu nash tak buat lagi..lagi pun nash pakai tudung, nanti buat beading cantik2 tak nampak..ct tak pe la dia free hair..

simple aje tapi suka sangat dgn design ni..rasanya kain cam sutera thai pun elok buat concept gini kan? nampak terletak gitu..

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: CARA KORANG BERPAKAIAN

Post by meowlin on Wed Apr 23, 2008 1:22 am

nash.. sekarang ni lagi laa mahal kalu nak upah baju kurung kan.. cam kita ngan biras aje setakat ari ni.. tapi tak bapa selesa laa..

mahal juga 450 tu yaa nash.. tapi kalu nash mampu dan rasa selesa pakai apa salahnya.. waw mesti bila nash pakai nanti makin terserlah keayuanmu itu.. Smile

kita ingat masa kita koje dulu..penah beli kedai india kain sepasang.. jenih chiffon pehtu jarang yg amat.. lembut kenala wat liningkan.. upah cina dlm 45 hengget.. tu 10 tawun lepas.. kalu sekarang tak tawlaa.. tapi memang selesa sangat taw..

baju songket yg siti pakai tu tampak cantiklaa nash.. haku rasa kalu nash yg pakai lagi cantik dari tok ti tu daa..

tak yah beading sangat kat leher pun tak apa kot nash.. coz tompok2 songket tu pun dah menarik...

nash ingat tak dulu2 penah org heboh ngan batik sutera kan.. kita pun dapat 2 3 pasang free.. dari admirer daa.. pehtu wat kebarung.. tapi sekarang kebarung tarak sapa maw pakai daa... pesen semusim kata org.. nak tak nak baju kurung gak tak ketinggalan zaman.. kan nash..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: CARA KORANG BERPAKAIAN

Post by nashra on Wed Apr 23, 2008 5:36 am

sekarang ni makin mahal..

kalau kat kuantan pun meow terasa mahalnya, apatah lagi kalau kat kl..

nash survey upah jahit baju kurung biasa (tengok jenis kain juga) rm80..kalau kain ada lining double (rm160)..ni harga tahun lepas..

kalau upah beading tu standard rm45 ke atas..tengok jenis beading berat ke, penuh ke biasa2 ke..

kita mana la setanding dgn pn ct tu..dia pakai apa pun cantik..kulit dia putih kan..kena aje dgn apa kaler pun..

batik sutera ni famous masa nash sekolah menengah tak silap..mak nash memang banyak koleksi batik sutera masa tengah hot dulu..in 90's kan..?

kebarung tu memang hot aje org jahit guna batik sutera..

nash tak mo ikut fashion sangat, kita bukan artis..jadi kalau tak baju kurung, baju kebaya aje..sebab dua jenis ni aje yang tahan berzaman2 fesyen nya..

amboi..meow ramai admirer ke? memang untung jadi org cantik..selalu dapat hadiah..hehehe..skang ni pun agaknya kalau meow jalan sorang2 mesti kena ngorat kan? jenuh la cik abg tu nak kepung bini lawa..

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: CARA KORANG BERPAKAIAN

Post by meowlin on Wed Apr 23, 2008 11:40 am

alah nash mewendah diwi plak.. ct tu dulu2 masa dia lom ada duit manyak.. kulit pun berkerak.. mana ada putey2 cam sekarang nih.. dia ni nak kata cantik tak adalah sangat.. manis aje.. ditambah lak ngan mekap yg menjadi kot..

tapi sekarang ni bila dia dah manyak itu duit.. kalu tak mekap pun nampak gebu aje kulit dia kan.. memang jauh beza masa mula2 nak naik dulu..

ha ah batik sutera ni plak kalu nak basuh agak leceh kan nash.. samada kita basuh ngan softener atau ngan sabun mandi.. barulaa kain dia lembut elok..

sabor ajelaa dak nash ni.. mana ada cantiknyerr.. kita ni org cakap jenih darah manis kot.. bukanlaa lawo mana pun.. dulu2 mebi kita pandai berpesen.. seksi meksi lagi..

akak kat tempat opis tu pun ckp kekadang org kalu tak lawo mana pun ramai yg suka mengurat hehe.. ada gak yang jenis lawo tapi tak ada org ngurat sangat.. wallahualam...

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: CARA KORANG BERPAKAIAN

Post by nashra on Wed Apr 23, 2008 3:45 pm

haah..

ct skang ni pakai produk biotherm tak silap..

tambah lagi cucuk vitamin c..tambah anjal gitu kulitnya..

cuma lately nampak cam terlebih plak kat kulit muka dia..macam something fake aje..tak macam sebelum ni lebih natural..tak tau la terlebih makeup ke atau terlebih cucuk vitamin c..hehehe

batik sutera kena cuci tangan, kalau tidak nanti rosak material..basuh pun memang tak boleh guna detergant biasa, lepas tu cuci pun tak boleh nak perah, nanti kedut2 susah nak hilang even iron sekali pun..

org lawa yang tak de org mengorat tu bukan apa, lelaki takut nak dekat kot..nanti maintenance tinggi..hehehe..tak pun takut nanti tak dilayan malu ler..

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: CARA KORANG BERPAKAIAN

Post by meowlin on Wed Apr 23, 2008 6:57 pm

oye ke dia pakai product tu nash.. tapi ia laa cam fake aje kan.. walau pun kulit dia gebu dan tegang.. tapi airmuka dia tak sama ngan usia dia.. apa pendapat nash.. nampak dia ni agak berusia dah kan..

haa kan.. batik sutera kalu masuk mesin.. terus kecut.hahaha.. jangan kita kecut udah.. What a Face

itule pasal.. sib baik kita bukan dari golongan ayu jelita..hehehe..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: CARA KORANG BERPAKAIAN

Post by nashra on Wed Apr 23, 2008 10:24 pm

airmuka ct sejak kahwin nampak lebih matang gitu..

mungkin juga sejak kahwin dgn org berumur ni cara dia berfikir pun lebih matang ke, atau penampilan dia tu dah mengikut cara lebih tua ke..kalau tengok gambar2 dia memang penampilan dia pun lain kan..

pasal kulit dia tu memang dia ada mention pakai produk tu..tak tau la kot skang dah bertukar..kalau nak kata dia pakai olay kulit dia jadi gitu kirim salam la ye..hehehe

actually ct ni sebaya nash..tarikh lahir kami pun dekat2..beza few days aje..dia lahir dulu..hehehe

nash cukup suka tengok ct punya koleksi baju2 kurung yang dia pakai masa buat show..mungkin juga badan dia pun time tu slim..tapi sebab dia berkulit cerah, padan aje dgn apa warna sekali pun..

tu la bila tengok gambar dia dgn baju kurung songket tu terus jatuh cinta..tanya pendapat mil lagi..nampak sopan sangat gaya kurung gitu..

meow tinggi orgnya..kalau beli kain keras macam sutera thai tu buat fashion gini mesti cantik cam ct gak..org tinggi ni kelebihan nya bila pakai baju tu terletak je nampak..kalau org renek cam nash ni alahai..

contoh beli jeans calvin klein bebaru ni, panjang nya lahai..kena lipat aje..nak potong sayang plak.. Razz

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: CARA KORANG BERPAKAIAN

Post by meowlin on Wed Apr 23, 2008 11:29 pm

hmm nampak nash lagi muda dari ct laa.. betui ni.. eh kakak ct si saida pun baru 32 dah nampak agak berusia.. kot2 memang jenis family derang airmuka jenis camtu kot..

haa kita ni plak memanglaa layak jadi kakak ekau nash.. ahhahaa..

tul tu sabor ajele kalu betui ct tu guna olay kan.. tongue

biasa aje tinggi nash.. tapi ketinggian selalu nya pempuan msia ni jarang laa yg tinggi ye dak.. tapi ada lagi member kita yg tinggi dari kita taw.. 6 kaki gitu.. huhu.. tinggi dari laki dia ko...

asbenku nyer jeans itam pun jenis CK.. suka tengok dia pakai..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: CARA KORANG BERPAKAIAN

Post by nashra on Wed Apr 23, 2008 11:47 pm

best kan ck jeans ni?

husband nash pun ada satu..bila kahwin dgn dia nash lanyak jeans dia..hehehehe..nampak la londeh sket tapi tak kira, ku pakai juga..

meow dgn husband kalau shopping branded jeans selalu gi mana? kat kl ke? nash tak perasan plak outlet ck kat kl tu kat mana..kami tak beli jeans kat malaysia sebenarnya..sebab mahal! kalau brand levi's tu tinggal beli time pi US, tak pun beli through internet..harga berganda murah..tak sampai rm100 pun sehelai..kat malaysia masuk kedai aje dah dekat rm200 sehelai kan..?

nash punya best friend pun tinggi giler..sama tinggi dgn husband nash rasanya..ke lebih tinggi..dah bakal suami dia lagi tinggi dari dia..aku wonder la nanti kalau jumpa spouse dia tu cemana la ku kena dongak ler jawabnya..hehehe..

minah omputih kat sini average je la rasanya..ada juga yang tinggi sangat tapi tak semua..tapi diaorg ni jenis berangka besar, sebab tu mudah nampak montel dan besar..

rasanya umur meow ni pun sama baya dgn kakak sedara nash tu..kami beza umur 5 tahun..

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: CARA KORANG BERPAKAIAN

Post by meowlin on Thu Apr 24, 2008 12:02 am

memang best kan nash.. bukan apa beli yg branded ni bukan nak menunjuk ekceli utk kepuasan dan kualiti.. beli yg murah pun pakai sekali dua wat apa.. lagi rugi tul tak..

kami selalu gak beli kat kuantan.. kalu turun kat kl kalu ada sales tu belilaa..bebaru ni masa asben pegi kos tu dia dpt levis hanya 90 lebey aje taw.. sales kat metrojaya rasanya.. pehtu budak sekos tu nak beli dari dia.. dia jual 150...hahhaa.. dpt untung..

tapi lepas tu dia nyesallaa plak.. huhu..

hihihi.. alamak ku tampak tuo ka nash.. hahahhaa.. ala laling ku ni tua laa dari mu 3 4 tawun gak wasanya tongue

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: CARA KORANG BERPAKAIAN

Post by Sponsored content Today at 4:00 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum