Jana Wang Dengan Prepaid!

Go down

Jana Wang Dengan Prepaid!

Post by bigmoney on Sun Mar 23, 2008 1:10 pm

Kepada semua pengguna prepaid dan postpaid,

Semua orang tahu pasal prepaid. Prepaid adalah produk MESTI BELI oleh mereka yang memerlukannya setiap jam, hari, minggu dan bulan! Jika anda gunakan sendiri, jual dan daftarkan ahli-ahli baru meyertainya anda akan dapat bonus yang lumayan, keuntungan dan wang yang banyak! Ini adalah kerana prepaid adalah produk yang TIDAK MEROSOT permintaannya.

Berapa banyak pendapatan yang bakal anda perolehi?
5 angka sebulan! Telah terbukti tetapi anda tidak perlu tunggu sehingga sebulan kerana bonus dibayar secara mingguan pada setiap hari Khamis. Ianya pasti! Hebat bukan?

Anda bukan pengguna prepaid?
Tiada masalah. Anda masih berpeluang menjual kad prepaid tersebut kepada mereka yang menggunakan prepaid atau dengan mendaftarkan ahli-ahli baru menyertainya. Anda tetap akan menikmati ganjaran hasil daripada penjualan dan penajaan. Cuma anda sendiri tidak berpeluang menikmati penjimatan kad prepaid kerana anda membayar bil telefon bimbit anda secara postpaid. Itu sahaja bezanya.

Anda tidak perlu maintain jualan bulanan dan bayar yuran tahunan sekiranya anda seorang ahli yang aktif. Takde downline pun dapat bonus, ada downline lagilah beribu-ribu bonus boleh dapat! Layari

http://www.prepaidmymode.com/index.php?id=admin

sekarang! dan daftar keahlian anda di situ juga.

''Mula-mula dapat bonus RM15.00, minggu ke-2 RM56.00. Tapi sekarang minggu Ke-19 dah dapat RM253.00. Yang penting income ni dapat seumur hidup setiap minggu.'' -Muhammad Harri Hamdan

bigmoney

Posts : 1
Join date : 2008-03-23

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum