AF6 kembali lagiiiii

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: AF6 kembali lagiiiii

Post by firdaruddin on Mon Mar 31, 2008 12:45 pm

mama_anggun wrote:fir, sy pun evry year cuba utk x lyn, tp x leh ar..hehe..

ya ampuuunnnn..gue tu nggak ngundi si nadia malahn nggak minat pon sama nadia..

tp leh katakn camnila..psoalnnya bukan suara nadia tu dibuat2..tp itu identiti & cara nyanyiannya..

cuba dengar ning baizura nyanyi dgn bckp..pun ade beza gak kn? nape bile nyanyi jadik soprano, bile ckp jadik biase je? itula identiti & gaya yg dia create utk mnonjolkn bakat dia spy x sama ngan org lain..mmg ning akn 'buat2' suara camtu bile nk perform..

same gak kes ngan nadia..dia nk tonjolkn kmampuan vokal dia dgn tone bgitu..maybe boleh touch hi-note maybe leh smpai key alto..

same gak cam misha omar & rem..bile bckp x plak meneran, tp bile nyanyi dia akn 'buat' meneran tu..bkn nk dibuat-buat, tp itu identiti & style yg dorg nk create & trademark kn pd peminat..

one thing dlm nyanyian ni, kalu benda yg dibuat2 x kn bthn lama punye..unless mmg dia da biasa cara bgitu, smpai ke mana pun perform ttp camtu gak.. Smile
nasib baik la ku memang x layan.....hahahaha

firdaruddin
Moderator
Moderator

Posts : 151
Join date : 2008-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: AF6 kembali lagiiiii

Post by meowlin on Sun Apr 06, 2008 3:05 pm

konsert ke 3 malam tadi menyaksikan terkeluarnya si lufya dan naim.. dah rezeki derang sampai kat sini aje..

pada minggu rock malam tadi.. menyaksikan mama rina membuat persembahan paling menakjubkan..

lain2 yg ok adalah persembahan si stacy, si toi, nadia pun boleylaa kira vibrate dia tu tak over cam biasa, si alif pun ok.. riz tu pada aku tak kena langsung dia nyanyi lagu rock.. si stanly pun tak kena...huhu..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: AF6 kembali lagiiiii

Post by mama_anggun on Sun Apr 06, 2008 5:41 pm

si faisal tu nape ek?

mama_anggun
Moderator
Moderator

Posts : 149
Join date : 2008-03-11
Location : sebelah tv

View user profile http://www.envytouch.blogs.friendster.com

Back to top Go down

Re: AF6 kembali lagiiiii

Post by meowlin on Sun Apr 06, 2008 8:47 pm

ntah laa.. tapi pelik kan dia tu.. cam kontrol macho aje.. ekeke..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: AF6 kembali lagiiiii

Post by nashra on Thu Apr 10, 2008 10:58 pm

apasal budak2 AF kali ni kuat betul kena kutuk?

diaorg tak bagus ke?

nash rajin bukak web klubbkidd tu, sorang2 kena..hehehe

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: AF6 kembali lagiiiii

Post by meowlin on Thu Apr 10, 2008 11:40 pm

wehkekeke.. ntahle nash.. biasalaa.. kita ni tengok gak diari tu.. bebaru ni kes si riz gaduh2 manja ngan nenek rina tu..

gasakle apa nak jadi ngan derang.. haku tak kosa nak layan.. yg kita nak updated kat sini perfomance derang.. tapi kalu ada yg rajin nak komen pasal dak2 AF ni.. kita on aje.. Razz

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: AF6 kembali lagiiiii

Post by nashra on Fri Apr 11, 2008 9:47 pm

over betul gaduh dgn org lebih tua..

tak respect betul!

patut la si riz ni selalu kena kutuk..(haku sebut je nama dia tapi tak kenal muka mana satu, wakakaka)

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: AF6 kembali lagiiiii

Post by meowlin on Sat Apr 12, 2008 12:04 am

ekcelikan nash.. bukan gaduh beria2 pun.. biasala riz ni parents dia dah cerai.. cerai pun masa tua.. bukan silap dia aje.. si mama rina ni.. penah gak tengok dia akan marah2 kalu ada org bising kat meja makan.. coz kena jaga table manners le katanya.. tapi dia tu sambil makan terpekik bising2 tak apa.. ntahle..

si riz pun satu.. dia ni agak cepat terasa kalu org bercakap dengannya.. tapi hari ni menyaksikan si riz dan mama rina tu dah berbaik dah.. dua2 salah paham.. siap si riz cium tangan mama rina tu haa.. riz ni aku tengok manja bukan main.. lembik gak dak nih.. sket2 nak nangis.. sian pun ada.. meluat pun ada juga.. Razz
siap ari ni ari jemahat si riz pakai baju melayu kuning .. mama rina pun pakai kuning.. laaaa...

tadi masa wat rehearsal depan tenaga pengajar.. pengetua marah hampir keseluruhan pelajar coz tak pandai2 lagi.. si mama rina tu pun terkena tempiasnya.. still nyanyi cam kat club agi.. hehe.. nangis gila org tua tu.. kekadang sian gak.. ye laa org dah berumur pun cepat gak terasa kan..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: AF6 kembali lagiiiii

Post by nashra on Sat Apr 12, 2008 12:42 am

hehehehehehe....

tak pe la meow, utk hiburan meow yang tengah bosan kat rumah tu, sesekali puak2 AF ni buat hal kelakar juga..

meow ikuti tak AF audition?

mesti lawak giler kan budak2 yang wannabe semua tu?

sanggup memperbodohkan diri pun ada demi nak glamer..

nash tengok AF adition ni like few years back, adoi!

rasa nak guling2 gelak tengok diaorg yang tak ada bakat tapi nak juga pi audition, confident habis!

sama macam american idol juga la..hahahahaha

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: AF6 kembali lagiiiii

Post by meowlin on Sat Apr 12, 2008 12:49 am

ehek.. tengok gak.. macam2 pesen laa nash.. semata2 nak glamer nyer pasal kan..

ada tu.. joget bukan main.. sora cam cengkerik.. sian plak..

haa sama laa cam AI kan..

eh tadi tengok AI laa si michael john kuor.. isk2 sayangnya.. kami sokong michael john ngan david archuleta..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: AF6 kembali lagiiiii

Post by nashra on Sat Apr 12, 2008 12:51 am

adoi!

michael john tu terkeluar ke?

nash minat suara dia sejak nyanyi lagu prince tu...

sungguh la syahdu...

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: AF6 kembali lagiiiii

Post by meowlin on Sat Apr 12, 2008 12:54 am

psst nash.. michael ni pun ensem kan.. tapi badan dia makin debab nampaknya..

sian dia.. seme pun cam tekezut bila nama dia di umumkan kuor.. uwaaa...

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: AF6 kembali lagiiiii

Post by meowlin on Sun Apr 13, 2008 1:05 am

konsert ke 4 tadi.. memang bebetul menghampakan... terukkkkkkk sungguh persembahan hampir kesemua pelajornyaa.. Rolling Eyes
yg dpt pujian walaupun tak seme juri bersependapat hanyalah si nadia dan riz aje yg ok sket..

bagi aku si stacy tu sepatutnya tak payahlaa dpt lagu baru(lagu yg ciptakan khas utk dia) lainlaa kalu dah final.. pun tak sedap stacy bawa..

boring boring boring.. si mama rina aje tak menari masa penutup menuju puncak coz sakit lutut katanya..

malam ni menyaksikan keluarnya si faisal.. pirat

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: AF6 kembali lagiiiii

Post by PeAh on Sun Apr 13, 2008 5:45 am

waa.... bestnyer review dr kaka meow... peah x tau mender pun psl af nie... x minat sgt sbnrnya.... Rolling Eyes

PeAh
Moderator
Moderator

Posts : 246
Join date : 2008-02-15

View user profile

Back to top Go down

Re: AF6 kembali lagiiiii

Post by meowlin on Sun Apr 13, 2008 2:52 pm

peah cayang.. ahkak ni nak ckp minat.. minat gitu2 aje.. dah terlanjor jadi homemaker ni.. anak pun tarak lagi.. jadi adala masa terluang nengok tv cayang oii.. Razz

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: AF6 kembali lagiiiii

Post by mama_anggun on Sun Apr 13, 2008 4:11 pm

si faisal dah tkuar pun bagus gak..dah 2 minggu ni harap ngangkang jer lbh..

buka mulut jer sumbang..x practice ker?

harap2 sape2 yg x bagus pas ni kuar cpt sket..ganggu konsentrasi jer..penat nk tgk konsert smpai abih kalu show tu ke laut je peginye.. No

mama_anggun
Moderator
Moderator

Posts : 149
Join date : 2008-03-11
Location : sebelah tv

View user profile http://www.envytouch.blogs.friendster.com

Back to top Go down

Re: AF6 kembali lagiiiii

Post by meowlin on Sun Apr 13, 2008 8:13 pm

itu le pasal.. bosannyaa tengok semalam.. yg kelakornya malam tadikan.. time si stanly tu nyanyi lagu fezal tahir tu.. tang chorus tu dah cam sedap dia tarik.. tapi ujung2 tu terkucil.. punyaa la teruk.. memalukan ajer.. haku bahan ketawa cam murai tercabut ekor.. kuang2..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: AF6 kembali lagiiiii

Post by PeAh on Mon Apr 14, 2008 3:09 am

meowlin wrote:peah cayang.. ahkak ni nak ckp minat.. minat gitu2 aje.. dah terlanjor jadi homemaker ni.. anak pun tarak lagi.. jadi adala masa terluang nengok tv cayang oii.. Razz

kaka meow... kampus peah x der astro... sbb jrang tgk tuh yg trus jd x minat tuh..... Rolling Eyes

PeAh
Moderator
Moderator

Posts : 246
Join date : 2008-02-15

View user profile

Back to top Go down

Re: AF6 kembali lagiiiii

Post by meowlin on Mon Apr 14, 2008 4:47 pm

peah bajor kat mana yaa.. syian peah.. tak pe dik.. nanti tak lama lagi ley kuor.. haa leh laa peah sewa astro memanyak tak yah nak berebut..hikhik..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: AF6 kembali lagiiiii

Post by medangtamang on Mon Apr 14, 2008 6:43 pm

sekali mama rina tu yg bolot daa... mmg satu fenomena yg tak dapat di .............................................. (korang pikir laa sendiri....!)

_________________
Be My ValenTine?

medangtamang
Moderator
Moderator

Posts : 188
Join date : 2008-02-11
Location : Ada laaa...

View user profile

Back to top Go down

Re: AF6 kembali lagiiiii

Post by meowlin on Mon Apr 14, 2008 10:55 pm

tak bestlaa kalu mama tu yg dapat.. dia ni nyanyi cam kat club ajer.. ramai gak haku tengok org chat kat @15 tu ckp kalu si mama rina tu menang pun album tak kan laku nyer.. ntahle..

haku tengok lam diari pun mama rina ni dah mula tunjuk taringnya.. adalah ego sket.. mebi dia rasa dia lebih experience dari budak2 tu kot.. tapi kekadang haku kesian tengok dia.. huhu..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: AF6 kembali lagiiiii

Post by wulan_cinta on Tue Apr 15, 2008 2:39 pm

meowlin wrote:tak bestlaa kalu mama tu yg dapat.. dia ni nyanyi cam kat club ajer.. ramai gak haku tengok org chat kat @15 tu ckp kalu si mama rina tu menang pun album tak kan laku nyer.. ntahle..

haku tengok lam diari pun mama rina ni dah mula tunjuk taringnya.. adalah ego sket.. mebi dia rasa dia lebih experience dari budak2 tu kot.. tapi kekadang haku kesian tengok dia.. huhu..

hai meowlin....

sian pasal ape lak...

wulan_cinta

Posts : 26
Join date : 2008-04-15
Location : Utara

View user profile

Back to top Go down

Re: AF6 kembali lagiiiii

Post by meowlin on Tue Apr 15, 2008 6:01 pm

hi wulan.. ntahle.. tak minat kat mama rina tuh.. tapi ialah sebab dia kan kategori org tua.. bila dia sedey2 kita pun turut terasa sedey.. sama ngan pelajor lain gak kalu ada yg sedey2 kita pun ikut sedey.. ntoh apa2.. Razz

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: AF6 kembali lagiiiii

Post by nashra on Tue Apr 15, 2008 8:08 pm

amboi meow..

sensitif la pulok...hehehehe

chatters@15 tu jgn dilayan sangat meow..

kebanyakkan nya budak2 sekolah..

kadang2 kalau baca ayat2 diaorg macam tak guna otak je..

nash kalau channel 15 tu layan lagu...hahahah

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: AF6 kembali lagiiiii

Post by meowlin on Tue Apr 15, 2008 11:27 pm

nash kelmarin kan tengok chatters @15 tu wat gather ramai gak yg dah tua bangka daa..ekekekeke... ialah tapi tul gak ckp nash ramai bebudak sekolah gak kan..

yg kita tengok ni bebetul.. dalam diari laa nash.. bukan tengok sangat kat @15 tu.. cuma kekadang aje time konsert kalu iklan kita change channel pada @15..

ohye.. tadi kan lam diari.. kelakornyaa.. si mama rina tu tertidor sampai dengkur wakakakkaka... Razz

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: AF6 kembali lagiiiii

Post by Sponsored content Today at 4:03 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum