happy mother's day (2nd march)

View previous topic View next topic Go down

happy mother's day (2nd march)

Post by nashra on Thu Feb 28, 2008 11:59 pm

happy mother's day to all mothers out there!

ok ok..i know kat malaysia mother's day bulan may kan? tak pe..tak pe..sambut dua kali ek..

sini mother's day 2nd march..

to mothers out there, yang mana anak2nya dah sekolah ke, apa special gift anak2 kasi sempena mother's day ni?

terharu tak dapat pemberian anak2 tu?

kalau nash mesti mengalir airmata..

nash belum ada experience as anak2 kecil lagi..

memang nak sesangat merasa anak2 buat card ikut creativity sendiri and bagi kat nash..

sedangkan segala activity seni dia pun nash simpan gitu..kalau boleh nak frame je..hehehehe

i suppose every mother should be proud of their son/daughter...and so do i!

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: happy mother's day (2nd march)

Post by meowlin on Thu Mar 13, 2008 2:15 pm

yeaaaa hepi mothers day.. huhu kalo kat tempat nash kira dah agak telambat.. tapi kita tetap menghargai ibu2 sedunia.. kat sini bila yaa.. lom lagi kot..

tapi mcm my momle.. dia ni orgnya lurus dan kekadang bila kita kasi hadiah dia cam tak pandai nak appreciate.. hmm nak belikan tudung, tudung dia lagi melambak pada tudung haku, nak belikan kain pun sama.. yg lom dibuat baju pun masih banyak, nak kasi emas.. kang tak sama ngan minat dia.. macam2laa.. tapi ada satu perkara yg boleh wat dia hepi... kalu dia dpt pi jalan naik kete ngan kami.. tengah2 pening kepala tu dia sanggup ikut... Laughing

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum