WEMS IDOL

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: WEMS IDOL

Post by meowlin on Fri Mar 28, 2008 11:51 am

mana le si medang ni kan.. fir.. medang ni selalu bz.. dia hanya leh OL bila waktu koje aje... coz dia tak beli pc kat umah dia..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: WEMS IDOL

Post by nashra on Fri Mar 28, 2008 10:01 pm

medangtamang wrote:
nashra wrote:ahaks!

meowlin...

wendu suara tak pe..jgn wendu kat tuan empunya suara tu..

naya ahkak kena kejar dgn madam medang ok!

masa medang keluar tv tu nash tak tengok..tapi baca kat bod gosip forum cari tak silap..masa tu memang tau ada forumer cari masuk malaysian idol..

mmg pun... siap kene kutuk 'the singing dato' lg... cheh!! hampeh punyer roslan...

(takper... sheila majid pun dah kawin ngan cousin medang... si acis...)

acis tu cousin medang ye?

husband nash kira kenal juga dgn acis tu..

waktu kat US...

sheila pun dah ada anak dgn acis kan..? comel je anak diaorg..mak ayah pun comel..hehehe

nash setuju dgn meowlin nyer cadangan..

lepas ni medang masuk la realiti show plak..

cam AF ituhari nyer audition apasal tak masuk?

kalau tidak boleh nash tumpang tengok kat youtube, ngikuti perkembangan medang ni ha..

nash rasa kalau medang betul2 nak serius dlm bidang nyanyian, medang kena cari contest yang boleh jamin masa depan medang..

contoh cam AF tu..memang ler to most of people AF ni lame (tapi depa tengok gak show tu..hehehe)

tapi budak2 yang terpilih guarantee ada job, shows sungguh pun tak menang..

ikat contract lagi kan for like 2 years gitu..(kalau policy tak berubah cam dulu ler)

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: WEMS IDOL

Post by medangtamang on Sat Mar 29, 2008 10:00 pm

nashra...

bukan tanak masok realiti shows ni... dulu dah try dah AF3... mmg dapat tp medang sendiri yg reject pasal derang suroh berenti keje... FYI, medang yg tanggung family... parents medang dah tua... papa medang kene stroke... mama medang lak dah lepas operate breast cancer... dah OK dah tp kene jaga ati dia... tak leh kasi mama medang tu susah ati...

kira overall dalam umah tu medang aa yg tanggung.. then kalu masok AF sapa nk kasi derang makan? setakat nk glamer... bukan long term pun... short term jerk...

medang fikir panjang... cara yg lebih baik... berbakti pada parents medang... tu jerk yg medang tau... setakat nyanyi kat karaoke competition biasa tu ok laaa... tak laa affect sgt keje medang...

Tu je penjelasan dari ku.... sekian...!

_________________
Be My ValenTine?

medangtamang
Moderator
Moderator

Posts : 188
Join date : 2008-02-11
Location : Ada laaa...

View user profile

Back to top Go down

Re: WEMS IDOL

Post by nashra on Sun Mar 30, 2008 3:13 am

i see..

ye la..kekadang tu kena korban kan cita2 sebab ada lagi yang lebih penting, kan?

mungkin lepas2 ni ada rezeki lain utk medang..

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: WEMS IDOL

Post by medangtamang on Sun Mar 30, 2008 8:21 pm

nashra wrote:i see..

ye la..kekadang tu kena korban kan cita2 sebab ada lagi yang lebih penting, kan?

mungkin lepas2 ni ada rezeki lain utk medang..

InsyaAllah... kalu masin mulut nashra... maner tau kot2 medang jd komposer terkenal ker?? hehe!! (dah byk cipta lagu n tulis lagu... tinggal nk jual jerk...) Very Happy

_________________
Be My ValenTine?

medangtamang
Moderator
Moderator

Posts : 188
Join date : 2008-02-11
Location : Ada laaa...

View user profile

Back to top Go down

Re: WEMS IDOL

Post by nashra on Mon Mar 31, 2008 3:59 am

medangtamang wrote:
nashra wrote:i see..

ye la..kekadang tu kena korban kan cita2 sebab ada lagi yang lebih penting, kan?

mungkin lepas2 ni ada rezeki lain utk medang..

InsyaAllah... kalu masin mulut nashra... maner tau kot2 medang jd komposer terkenal ker?? hehe!! (dah byk cipta lagu n tulis lagu... tinggal nk jual jerk...) Very Happy

aduhai!

medang memang berbakat dlm bidang music ni..

harapnya ada la peluang utk medang nanti..

tak tunggu jadi penyanyi baru boleh senang, jadi composer pun sure boleh..

tak pun jadi cam m nasir tu..composer pun dia, nyanyi pun diri sendiri...

ecewah!

keluarga medang memang ada yang berdarah seni ke?

sorry la, banyak tanya plak..

tapi johorean ni memang ramai yang terer nyanyi.. Very Happy

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: WEMS IDOL

Post by medangtamang on Wed Apr 02, 2008 9:28 am

berbakat tu takder laa besar sgt... tp bole laa... dah anugerah Tuhan... Alhamdulillah...

err... nk citer ker pasal famili medang ni? errmm... takyah laa... tp kalu nk tau gak.... saudari meowlin bole tolong citerkan...

tak pun.... click : Vote For Pedro

_________________
Be My ValenTine?

medangtamang
Moderator
Moderator

Posts : 188
Join date : 2008-02-11
Location : Ada laaa...

View user profile

Back to top Go down

Re: WEMS IDOL

Post by Sponsored content Today at 5:36 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum