WEMS IDOL

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

WEMS IDOL

Post by medangtamang on Fri Feb 22, 2008 6:40 pm

Kengkawan sumer....

besok aku masok pertandingan WEMS IDOL (World Event Marketing & Services) kat Jusco Permas Jaya, JB (dekat jerk ngan umah aku...)

doakan kejayaan aku....

besok aku bawak lagu Jujur (Radja) and kalu dapat semi final aku bawak lagu Belaian Jiwa (Innuendo)...kalu berjaya ke FINAL... aku bawak lagu Mungkir Bahagia (Hazami)...

Aku akan update korang sumer kat sini... OK!!!!

_________________
Be My ValenTine?

medangtamang
Moderator
Moderator

Posts : 188
Join date : 2008-02-11
Location : Ada laaa...

View user profile

Back to top Go down

Re: WEMS IDOL

Post by meowlin on Fri Feb 22, 2008 7:14 pm

wah wah wahhhh.. aku akan doakan agar ko mendapat tempat pertama.. aku pun penoh dengor sora ko..memang kelassssss gitewww Very Happy

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: WEMS IDOL

Post by medangtamang on Sun Feb 24, 2008 11:03 am

YAHOOOO!!! Alhamdulillah.... aku berjaya ker separuh akhir!!! nnt kan update dari aku k!!! Cool

_________________
Be My ValenTine?

medangtamang
Moderator
Moderator

Posts : 188
Join date : 2008-02-11
Location : Ada laaa...

View user profile

Back to top Go down

Re: WEMS IDOL

Post by meowlin on Sun Feb 24, 2008 10:39 pm

wokeh Insyaallah.. congrats medang coz berjaya yaa.. laaa aku sensorang aje ke yg masuk sini weh.. Laughing

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: WEMS IDOL

Post by medangtamang on Thu Feb 28, 2008 9:11 am

Errr.... tak der sesapa nak komen ker?? hhuhuhu!!

_________________
Be My ValenTine?

medangtamang
Moderator
Moderator

Posts : 188
Join date : 2008-02-11
Location : Ada laaa...

View user profile

Back to top Go down

Re: WEMS IDOL

Post by nashra on Fri Feb 29, 2008 9:57 pm

ala medang..

sorry ye..nash baru masuk thread ni..

tahniah medang!

dedulu pernah dengar kat forum cari (bod gossip tak silap) medang masuk pertandingan menyanyi...malaysian idol ke? lupa pula nash..

medang tak ada video clip medang nyanyi ke?

nash tak pernah dengar suara medang..kalau ada upload kat sini boleh nash tengok bakat medang..

nak nonton kat tv ntah bila la nash berpeluang..kalau ada link kat internet kasitau la ye..

anyway, medang memang org jb ke?

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: WEMS IDOL

Post by medangtamang on Sat Mar 01, 2008 9:01 am

nashra wrote:ala medang..

sorry ye..nash baru masuk thread ni..

tahniah medang!

dedulu pernah dengar kat forum cari (bod gossip tak silap) medang masuk pertandingan menyanyi...malaysian idol ke? lupa pula nash..

medang tak ada video clip medang nyanyi ke?

nash tak pernah dengar suara medang..kalau ada upload kat sini boleh nash tengok bakat medang..

nak nonton kat tv ntah bila la nash berpeluang..kalau ada link kat internet kasitau la ye..

anyway, medang memang org jb ke?

tenkiu nash! aah dulu masok MI... sama batch ngan Daniel... tp sampai Top 100 jerk... tak kisah laa... tu sumer jd pengalaman... alamak... medang takder video clip laaa... kalu medang ada laptop ker nnt medang leh laa wat eh?

medang lahir kat kL... tp dibesarkan di JB... Nash org maner...

P palang S : anak nash cute laaa... medang suker anak pompan... silent

_________________
Be My ValenTine?

medangtamang
Moderator
Moderator

Posts : 188
Join date : 2008-02-11
Location : Ada laaa...

View user profile

Back to top Go down

Re: WEMS IDOL

Post by meowlin on Mon Mar 03, 2008 5:35 pm

Very Happy bounce Very Happy Razz Very Happy

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: WEMS IDOL

Post by nashra on Mon Mar 03, 2008 7:14 pm

alahai medang..

kalau la medang ada clip medang nyanyi tu upload ler ye..

memang teringin nak tengok medang nyanyi..

so wems idol dah habis ke belum?

kemuncaknya dah lepas ke?

nash bukan org johor, tapi selalu balik johor sebab rumah mertua kat sana..

p/s: terima kasih puji anak dara nash..cute tapi nakal! penat daku nak layan...

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: WEMS IDOL

Post by PeAh on Wed Mar 12, 2008 3:08 pm

habang medang... apa cer... menang ke x??... skrg da smpi peringkat mana....

PeAh
Moderator
Moderator

Posts : 246
Join date : 2008-02-15

View user profile

Back to top Go down

Re: WEMS IDOL

Post by medangtamang on Sat Mar 15, 2008 5:51 pm

Dengan ini ingin aku mengumumkan bahawa aku telah memenangi Kategori Persembahan Terbaik di Final WEMS Idol.... Tahniah untuk aku! Hehehe!

_________________
Be My ValenTine?

medangtamang
Moderator
Moderator

Posts : 188
Join date : 2008-02-11
Location : Ada laaa...

View user profile

Back to top Go down

Re: WEMS IDOL

Post by meowlin on Wed Mar 19, 2008 3:17 pm

waaaaaaaaaaaa... congrats Medangggggggggggggggggggg... bounce


meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: WEMS IDOL

Post by nashra on Thu Mar 20, 2008 11:27 pm

tahniah medang!

nyanyi lagu apa masa final?

ada buat apa2 gimik ke?

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: WEMS IDOL

Post by medangtamang on Fri Mar 21, 2008 3:08 pm

medang nyanyi lagu Mungkir Bahagia...

bawak setangkai bunga ros jerk... pastu masa chorus... medang buang ros tu... then time last... medang tabur rose petals...

_________________
Be My ValenTine?

medangtamang
Moderator
Moderator

Posts : 188
Join date : 2008-02-11
Location : Ada laaa...

View user profile

Back to top Go down

Re: WEMS IDOL

Post by meowlin on Fri Mar 21, 2008 3:33 pm

wakakakkaka jiwang karek juga ko medang weh... Razz

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: WEMS IDOL

Post by nashra on Tue Mar 25, 2008 12:12 am

medangtamang wrote:medang nyanyi lagu Mungkir Bahagia...

bawak setangkai bunga ros jerk... pastu masa chorus... medang buang ros tu... then time last... medang tabur rose petals...

sedap lagu tu..

nash siap download masuk pc lagi..

mesti suara medang ala2 hazami..tak pun lagi power!

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: WEMS IDOL

Post by medangtamang on Tue Mar 25, 2008 11:22 am

tone medang mcm Anuar Zen.... even Hazami sendiri cakap cam tu masa wat show ngan dia kat Danga Bay... Hazami siap marah lg naper sore cam Anuar... mmg tak ikot pun sore cam tu... dah mmg tone cam sama... tp skang ni medang byk minat nyanyi lagu2 indie... cam lagu2 kumpulan Hujan, Judika, Dewa, Nidji... nk lari daripada R&B... so org tak cakap yg sore medang sama ngan maner2 artis...

_________________
Be My ValenTine?

medangtamang
Moderator
Moderator

Posts : 188
Join date : 2008-02-11
Location : Ada laaa...

View user profile

Back to top Go down

Re: WEMS IDOL

Post by meowlin on Tue Mar 25, 2008 5:10 pm

haaa ah memang betui benar ckp medang.. bukan haku sesaja nak puji coz aku penah dengar medang nyanyi sora dia ada kelas sendiri...

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: WEMS IDOL

Post by nashra on Tue Mar 25, 2008 9:56 pm

medang..

nash teringin nak request lah..serius ni..!

nash minat sangat dgn lagu anuar zain yang baru tu..'lelaki ini' tak silap tajuk lagu tu..

kalau medang ada masa, record ler clip medang nyanyi tu..upload masuk link sini..

sedap suara anuwar zain tu..kalau tone medang cam dia memang sedap sangat2 lah tu...!

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: WEMS IDOL

Post by meowlin on Tue Mar 25, 2008 10:24 pm

ekekekek.. takut bila nash dengar nanti nash jadi wendu kat si medang.. ekekekek.. jangan mare gurau jer..

tapi sora medang memang bestlaa.. medang kan penah masuk 1stmalaysian idol top 100 kalu tak silap.. masa tu siap medang masuk tv lagi taw... yeeehhh u go medang... rrrr... medang sowe aaa.. haku dah pecah citer nih.. tak apalaa aahh.. since ko dah bukak rumah ko masuk event ni.. tak salah haku citer sket2 aaa..

nash..
lagu lelaki ini memang best kan.. asben ku pun suka.. selalu kalu masuk lam kete lagu ni mesti kami dengar.. pehtu lagu2 hazami, ziana zain.. lagu2 michael jackson ka.. lagu2 80s tu pun selalu kami dengar.. syoklaa..

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: WEMS IDOL

Post by nashra on Wed Mar 26, 2008 9:14 pm

ahaks!

meowlin...

wendu suara tak pe..jgn wendu kat tuan empunya suara tu..

naya ahkak kena kejar dgn madam medang ok!

masa medang keluar tv tu nash tak tengok..tapi baca kat bod gosip forum cari tak silap..masa tu memang tau ada forumer cari masuk malaysian idol..

nashra
Moderator
Moderator

Posts : 555
Join date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: WEMS IDOL

Post by medangtamang on Thu Mar 27, 2008 3:39 am

correction...

Medang masok MI satu batch ngan Daniel (poyo) tu... actually... time tu... medang bawak lagu Superstar (Ruben Studard)... sekali ada lak mamat india sorang ni pun nk bawak lagu tu... tp dia bawak ada rancak sket... yg medang mmg bawak lagu tu originally cam Ruben nyanyi... sekali mamat india tu cakap sore medang sama cam sore penyanyi kulit itam (sama cam Ruben nyanyi)... pastu dia surrender nk tukar lagu lain...

yg heran si Paul Moss ngan Roslan tu cam tak suker jerk kat medang... Gee OK jerk... time audition pun Gee yg byk cover medang.... si Paul Moss selamba dekkk cakap medang nyanyi boring... kepala hotak bapak tiri laki mak dia lah!

\Medang ada keinginan nk masok OIAM next year... tgk laa camner... tu pun kalu tak ganggu waktu keje... this year tak dapat nk masok pasal boss bermasalah... dia jeles sampai anti sgt biler medang cakap psl nk masok nyanyi... (pnh dia suroh medang resign kalu medang sibuk nk nyanyi... tp kalu budak lain - member dia, tanak keje pasal nk gi gym leh lak dia kasi cuti... arrghh!! tak adil..! tp skang bagus pasal boss tu dah berambus... senang sket ati nk keje kat sini.. huhuu!)

_________________
Be My ValenTine?

medangtamang
Moderator
Moderator

Posts : 188
Join date : 2008-02-11
Location : Ada laaa...

View user profile

Back to top Go down

Re: WEMS IDOL

Post by medangtamang on Thu Mar 27, 2008 3:41 am

nashra wrote:ahaks!

meowlin...

wendu suara tak pe..jgn wendu kat tuan empunya suara tu..

naya ahkak kena kejar dgn madam medang ok!

masa medang keluar tv tu nash tak tengok..tapi baca kat bod gosip forum cari tak silap..masa tu memang tau ada forumer cari masuk malaysian idol..

mmg pun... siap kene kutuk 'the singing dato' lg... cheh!! hampeh punyer roslan...

(takper... sheila majid pun dah kawin ngan cousin medang... si acis...)

_________________
Be My ValenTine?

medangtamang
Moderator
Moderator

Posts : 188
Join date : 2008-02-11
Location : Ada laaa...

View user profile

Back to top Go down

Re: WEMS IDOL

Post by meowlin on Thu Mar 27, 2008 9:12 am

nash.. gurau jer.. ekekkeke..

medang sori aku terlupa.. weh dah dpt boss baru! amacam boleyle ko join AF ka apa2 realiti tv yg ada nanti... Very Happy

meowlin
Moderator
Moderator

Posts : 1329
Join date : 2008-02-10
Location : celah peti ais

View user profile

Back to top Go down

Re: WEMS IDOL

Post by firdaruddin on Thu Mar 27, 2008 11:04 am

video mana ,tamang?nak tgk..

firdaruddin
Moderator
Moderator

Posts : 151
Join date : 2008-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: WEMS IDOL

Post by Sponsored content Today at 5:37 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum